121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
mit nyersz a 7116al? -
BlackDahila #87098 Wow. A konzolbirodalom nál 109.ért van a fehér pro. És az elvileg a 7116 os
-
mától lbandi77 (köszi a sparco r383-at! örökre leköteleztél!) kormányával körözök gtsport-ban (is), szal aki meglát, meneküjön! sajnos a tehetség nem vehető meg pénzen, ellenben önbizalmat biztosan ad a nagyobb méret :D -

-
Én adok neki esélyt, nincs miért temessem, nem Switch-játék ez!
-
TomStorm #87094 És ha az utóbbi évtized Western filmjeire is fog hajazni akkor még komolyabb lesz!
-Django,Aljas nyolcas,Hét mesterlövész,csontok és skalpok és a többi..
Vagy ha csak marad a régi eredeti Western vonalon én már attól is kész leszek:D -
TomStorm #87093 Hát igen,akkor neked nem is igazán fog tetszeni bár nem lehet tudni,lehet bejön majd!Rá kell hangolódni az tény mert ritka a Western..
Én ezen nőttem fel mármint Western filmeken(is)úgyhogy nálam alap!:) -
Igen, az volt, és itt is lesz. -
de pont hogy a gta 5nél volt első gameplay az összes gta közül szerintem itt is lesz. -
A GTA5nél sem volt emlékeim szerint gameplay videó, itt sem lesz semmi ilyesmi... -
Evoluti0N #87089 Eh! Gameplay videót vártam. -
Facial animationben veri a GOW-ot, és grafikában is szerintem sokkal élethűbb és szebb ez, mint a GoW. Szerintem a jó grafika sokaknál megtévesztő módon a túlszaturált, kurva meleg színek használatában merül ki, nálam meg az életszerűségben.
Ettől függetlenül ez egy langyi előzetse, az első részét toltam, de nem voltam oda érte, nem annyira jön be nekem ez a werstern dolog, a filmeket sem szeretem. -
unalmas volt a trailer és a god of war után ez a graf se nagy szám sőt.valahogy a western hangulat se ragad magával újabban szerintem nekem skip -
Erről a játékidőről mindig az hasonlat jut eszembe, hogy sokaknak az evés annyit tesz, hogy lehetőség szerint minél nagyobb mennyiségű étellel tömje ki a bendőjét, teljesen mindegy, hogy az a szójás "occsó" tecsós virsli vagy, vagy párizsis zsömle. Akkor "esznek jót", ha majdnem szétrepednek.
-
Letoltam tegnap a Detroit Demot. Háát, nem lett tőle nedves a bugyim. Három endinget toltam ki, kicsit kezdek aggódni amiatt, hogy a játékban hozott döntéseknek vajon tényleg lesz-e érdemi következménye. -
Egy elég unalmas trailert, mint amilyen az R* játékai. -
TomStorm #87083 Ó dehogynem!Az egyetlen cím idén ami érdekel és kell,ami biztos!
Detroit még esetleg meg Vampyr bár ha nem lesz bennük bőven játékidő akkor az se kell.
-
Akra #87082 Gameplay demo kellett volna,de persze trailert kaptunk. -
Nem csigázott fel... szerintem még a God of War hatása alatt vagyok :)
Talán majd ha jönnek az első gameplay videok single-ből vagy multi-ból
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.05.02. 23:34:01 -
nekem a telekom "routere" alatt elfogy a ram és akkor az upnp nem működik :( reboot csodákat tesz .... :( heti szinten kötelező, sajnos. -
Kijött az új RDR2 trailer és senki sem nyáladzik rajta a fórumon? :O mi van itt?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.05.02. 23:00:39 -
Zozo76 #87078 az oke, de valami megvaltozhatott mert eddig a tesztnel is w250-270 mbit-et irt ki de ami fontosabb hogy a letoltes is folyamatos volt, most meg hiaba megy mondjuk teljes grafttal egy ideig ha kozben sokszor lelassul meg megall. ami a poen hogy ez viszont nem igaz a ps-re. ott megy mint az atom. ugyhogy most az a helyzet hogy az egyebkent lassabnak tartott psn sokkal gyorsabb nalam letoltesben mint az xbox live. de mar annyira nem zavar mert lassan de biztosan atallok vegleg a ps-re, hacsak nem valtozik valami az ms tajan, de ahogy nezem nem fog. -
CptFlint #87077 De, ha működik rendesen, akkor nem mindegy mit ír a tesztnél? Az amúgy is csak egy pontatlan becslés. Ott annyi a lényeg, hogy type 2 legyen, mert az a open nat router mögül és annyi. Direktbe kötve meg type 1 open nat és kész. A baj akkor van, ha nem type 1,2. De, hogy milyen sebességet ír a tesztnél az hót mindegy, mert az pontatlan. -
Zozo76 #87076 tudom, elvileg ezert lenne az upnp ami engedelyezve is van. de korabban mukodott a dolog es nalam semmi sem valtozott. ja es az xbox NAT open-t ir ki tehat latszolag minden oke. mint irtam a psn-re sincs semmi port nyitva, elvileg az upnp kinyitja ha kell, es a ps megy is rendesen, tolt mint az allat. -
CptFlint #87075 Ha meg vannak nyitva a psn használatához szükséges portok, akkor működik hiba nélkül.
TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479
Az xbox live-hoz meg ezeket kell:
88-as port (UDP)
3074-es port (UDP és TCP)
53-as port (UDP és TCP)
80-as port (TCP)
500-as port (UDP)
3544-es port (UDP)
4500-as port (UDP)
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2018.05.02. 08:31:57 -
Zozo76 #87074 persze mondhatnam hogy az xbox-on nincs ilyen es ott az milyen jo, se az meg mostanaban valamiert nalam tok hektikus lett. marmint a letoltes. mar eleve a teszt is ilyen 3 megabit (!) koruli erteket ad letoltesnek, mig a feltoltes boven 100 feletti! latszik is hogy kinlodik a letoltessel, elindul-megall aztan begyorsul es szedi mint az allat, aztan megint leall es igy megy amig le nem szedi. nem ilyen volt, nemtudom mi lett vele. ezzel ellentetben a ps meg tolt mint az allat, megallas nelkul. ja, mindket gep wifi-n van, de ami a poen hogy az xbox kabelen is ugyanezt csinalja. a net digi 1 gigabit, a router d-link ac 1900. egyik gepnek sincs beallitva semmi extra a routerben. -
Zozo76 #87073 eddig 2x lattam ezt, legutoljara a Battlefield 1 frissitese soran. -
vagy nem figyeltem vagy nálam bazigyors vagy a játékaim esetén nem fordult elő "másolási" fázis :)
(bezzeg anno ps3on, uramisten... ráadásul nekem nem is anno, hiszen aktivan szop... játszok odaát is :D ) -
Nem -
Hogy ez az egész, hogy kötődik a PS4-hez az továbbra is rejtély. -
Akra #87069 Ez a hátránya annak,hogy diktál az ember és nem ír. Szerkesztési lehetőség meg nincs. -
Ide tossssszad az ilyeneket. -
PS3-on volt ez igazán szarul megoldva. -
"Ugyan ezt csinálta nekem. De én már meg se lepődök ilyen bugokon."
Ez a mondat akkor lenne értelmes és helyes, ha a nekem után vessző lenne.
Amire te gondolsz, az az ugyanezt. -
Zozo76 #87065 na a masik ami miatt hisztizek egy jot az a frissites. lejon a game frissitese, erre kiirja hogy masolas, aztan eltokoreszik vele mittudomen, kurva sokaig. elosszor azt hittem azert csinalja mert -teszt miatt- egy kulso meghajton voltak a jatekok es arra gondoltam hogy elosszor a mindenkeppen a belso vinyora szedi le es onnan masolja at. de nem. most siman a belson van minden es ugyanaz a helyzet. arra tudok gondolni hogy esetleg tomoritve jonnek le a patch file-ok a psn-rol es a masolas vegulis kicsomagolas. mert ha nem, akkor nem tudom mi ertelme, meg miert ilyen lassu... -
Zozo76 #87064 megcsinaltam, majd kiderul igy is jon-e a hiba. -
Megvan az oka. Aki tudja, hogy működnek az ilyen kisméretű patchek az tisztában van vele. (Valószínűleg nem az új verziójú fileok töltődnek le, hanem a változások, amiket érvényesíteni kell a régieken.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.04.30. 12:57:24 -
Minden áldott nap. -
Pontosan. E3-on még volt az a variáns amit hiányolunk mind2en. -
Evoluti0N #87058 Megnéztem a Youtube-on az összes variációt és SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyan nincs, ahol Daniel is életben marad. Igazából, az, amikor lebeszéled Danielt és elengedi a kislányt, majd a mesterlövészek lelövik, az összes variáció közül a legpozitívabb végkifejlet.