121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jah-jah, az egy erős 7-es játék volt kb.
Voltak benne tökjó részek, meg nagyon durva robbanások (talán a legdurvábbak, amiket láttam játékban...najó, Just Cause 3 talán überelte) - de tényleg rohadtul repetitívvé és monotonná vált egy idő után, ami egy open-worldnél eléggé para (mondjuk melyik nem válik azzá kb... :D). -
mediocre
A második terület felszabaditása után már mindent láttál... -
Akra #87378 Mad Max kifejezetten jó volt. Ha hasonlót kapunk fps-ben, már megérte. -
Holnap lesz gameplay trailer, meglátjuk. Teaser alapján akár egy Lawbreaker szintű hero shooter is lehetne a borzalmas karakterekkel -
szebag79 #87376 Csak én látom, hogy itt már megint túltolták a PCt? Sárgás - rózsaszínes színvilág, meg transzvesztita öltözékbe bújtatott nyomik ugrálnak jobbra - balra....más nem jött le ebből egyelőre
-
Rettenet, és semmi szükség rá... :D lesz egy n+1-edik középszar openworld súter, jajdejó... ráadásul az id-nek köze sincs hozzá (ahogy sejtettem), szóval sztem halálva van ítélve az egész :D Avalanche fejleszti, akik Just Cause / Mad Max-et..
Nembaj, ők kalapálják csak az új Doomot meg az új idTech-et, minthogy ilyen szarhoz adják a nevüket... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.14. 18:22:31 -
Egy két momentumot leszámítva..ez egy fos. -
Atyaúristen -
Akra #87372 RAGE 2 trailer -
Akra #87371 RAGE 2 bejelentve -
Tegnap csapattam pár órát megint, most már végigtolom, nem annyira rossz, de a jótól nagyon messze van. Nagyjából a kampány felénél járok, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most nyírtam ki az apámat.
Ami kifejezetten gagyi módon van megcsinálva, a la Bethesda, az az, amikor egy adott akció triggerel egy cutscenet, és megakad vagy 1-2 másodpercre a videó indulása előtt az egész. Elképesztően igénytelen.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.14. 13:59:40 -
"Az elsot, illetve a standalone DLCt vegigtoltam, azokat szerettem, de ez valahogy nem csuszik le a god of war utan. "
Pedig ez gyakorlatilag "ugyanaz". Csak sokkal szebb.
Tételezzük fel, hogy van GOW-hatás, ezesetben tarts egy hét szünetet, hiszen nyilvánvalóan jó ÉS általad egyébként SZINTÉN kedvelt játékokat húzol le a klotyón... ;)
"Ertem mar a cnc maros logikat: ha az tetszik valakinek, ami neked, akkor piedesztalra allitod, ha nem, akkor mar szar az izlese, meg minek jatszik. "
Nyilván nem tudok hozzászólni a Persona5 ütlegeléséhez, hiszen az általam nemcsak nem kedvelt, de nem is ismert/játszott ;)
"Ez a szinvonal az Xbox-topikban divik, ne menj le erre a szintre te is, hidd el, nem jo az a latszat ellenere!"
Áh, ott már csak néha átfúj 1-1 ördögszekeret a szél.... nincs semmiféle színvonal. -
Akkor egy kicsit perszónázz. :) Az sokkal emészthetőbb, mint a Nioh. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a topik témája, és nem is Bandi ellen szólt személy szerint, hanem mint a jelenség az, ami számomra nem szimpatikus. Tetszik vagy nem tetszik, az országot a vállalkozók lopják szét, és pont az ilyen, az egyén szintjén apró dolgokkal.
Minden hétvégén járok piacra, ahol őstermelőktől vásárolok, nagyon szép áruk, rengeteg munka lehet vele, nem is adják olcsón, én pedig szívesen fizetek érte. De számlát, azt még büdös életben nem kaptam ott soha...
Persze lehet itt egymásra mutogatni, hogy amíg más csinálja, én is csinálom, de szerintem ez nagyon rossz irány. Más öl embert, én mégsem ölök.
Mindegy, ez egy hosszú téma lenne, nem is ide illik, és ráadásul a jogszabályok is tehetnek róla. Jogalkotóként én biztos nem engedném, hogy egy szakipari vállalkoz/ó/ás televíziót költségeljen el.
-
Akkor idén nem fog megremegni a lábunk. -
Szerintem az utolsó képen az az aranyszínű, fénylő téglalap, én arra tippelek. :) -
partizan182 #87364 Ez inkább a Nioh hibája szvsz, nekem nagyon begyere a játék de ha heréncsípnek se tudnám megmondani:
Kik a szereplők
Mi történik
Mi a tét
Hol játszódnak a pályák
Pedig elolvasok minden küldetés leírást, végigülök minden cutscenet.
Szal ja, Nioh világa egy nagy rakás sötétszürke szar, azé remélem a SP ennél próbb narratívában. -
Hát ez a Ghost of Tsushima ez nekem nagy valószínűséggel skip, pedig nagyon bírom a SP játékait, de a japán világ az nekem hú nagyon nem. Elszenvelegtem a napokban ezzel a nioh-val is, de olyan szinten érdekmentes a világa nekem, hogy ez a pár óra elég is volt. A staminarendszerét sem szerettem meg, meg úgy semmit benne, de a világa, hát az...azzal végleg elvérzik nálam minden. Hát ez vár a GoT ra is szerintem :( -
Úhh, hát ha ez igaz, akkor megint felmossa a SONY a padlót a többi konffal:D
Nem tudom mennyire real, de egyébként szerintem simán az lehet - DMC5-öt már nagyon régóta mondogatják Sony-exként, szóval simán.
Az új From game is kint lesz fixen - többi meg papírforma kb. Nagyon várós, asszem idén is éjszakázni fogok :D
Btw, DMC5-nél kíváncsi leszek, hogy marad-e a régi klasszik nézet/vonal, vagy esetleg kap-e egy GoW-féle vérfrissítést :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.13. 22:06:48 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen és kiszedtem, mert semmi értelme. Úgyis tudja mindenki mire utaltak és miről van szó. Ahogy én csinálom úgy sokaknak jó és senkinek se rossz. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.05.13. 19:03:05 -
A GOW folytatást is bejelenthetnék... -
Az APU körül van, hogy védje a zárlattól. -
Akra #87357 Jelöld már be pls,hogy hol a körömlakk? :) -
btw ez egy politikamentes fórum, csak szólok -
LBandi77 #87355 Szerkesztés gomb még aktív volt? -
LBandi77 #87354 Na én befejeztem az off-ot pedig tudnék neked szépet írni.Nekem így jó neked meg úgy ahogy te csinálod. -
Mindenki tud, de nem mindenki teszi...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.05.13. 17:59:14 -
LBandi77 #87352 Na látod ha mindenki tud akkor pont én ne tudjak? -
Mindenki tud kifogást találni és csak magára gondolni... Nem kell ehhez Mészáros sem társai. -
LBandi77 #87350 Melyik részével? -
Pontosan erre gondolt. Ezzel van a baj. -
<3 -
E3 2018: KISZIVÁRGOTT A TELJES SONY-ELŐADÁSMENET?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A SegmentNexten bukkant fel a menetrend, ami vázlatosan jobban néz ki, mintha két bekezdésben volna – utána taglaljuk.
– Ghost of Tsushima játékmenet
– Shadows Die Twice bejelentés
– Devil May Cry 5 bejelentés
– Shenmue III trailer
– Kingdom Hearts III trailer és megjelenési dátum bejelentés
– Final Fantasy VII Remake trailer – az első epizód 2019-ben jönne, a demó a Kingdom Hearts III mellé járna
– Call of Duty: Black Ops IIII trailer
– Red Dead Redemption 2 trailer, illetve exkluzív DLC megállapodás bejelentése
– PlayStation VR-játékok (feltehetőleg montázs)
– Concrete Genie trailer – augusztusi (!?) megjelenési dátum
– Medievil remake trailer – októberi (!!!) megjelenési dátum
– Death Stranding játékmenet
– Spider-Man trailer
– Dreams trailer (csak ennyi?)
– Days Gone trailer
– A következő Bluepoint remaster bejelentése
– The Last of Us Part II játékmenet
-
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És erre mondta, hogy ezért tart itt ez az ország...mindenki a másikra vár, a másikra fogja. -
LBandi77 #87345 Ez igaz,de amíg ilyen Gázszerelő Mészárosok 3 év alatt dollármilliárdosok lesznek addig én is csak magamra gondolok. -
szerintem nem feltétlen az áfá-ra gondolt... hanem hogy mi is volt a cél azzal, hogy költsön a céged egy termékre amit utána te használsz otthon :) -
LBandi77 #87343 Nem tudom mennyire vagy otthon ezekben a dolgokban de szerintem nekik tök mindegy hogy az áfa-t én füzetem be vagy veszek 1 tv-t vagy bármit és akitől veszem az füzeti meg,mert én most kifizettem. -
"és kellett 1 kis költség a cég-be."
Ezért tart itt ez az ország!
-
Én adnám, de lemezesen vettem meg.