121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • sanya200
    3-4 kilóért már oled vagy épp qled paneleset kapni ember legyen a talpán aki eligazodik ilyeneken.Úgy hogy még csak nem is láttam különbséget élőben egy drága 4k-s tv meg egy olcsóbb között.Meg ahány féle panel van...
    Úgy érzem el kell mennem vmi komolyabb üzletbe ott meg persze az a cél hogy rámtukmáljanak vmit
  • Rage47
    ez egész jó

én inkább BF2 meg BC2 remastert kérnék :)
  • Moby
    A helyzet az, hogy háború ide, világégés oda, ha jön a nyár zöldbe meg virágba borul a táj :) Persze lehet ezt azért ettől jobban is csinálni. Páldul így:

Mindazonáltal azt gondolom ez csak nézőként gáz. Amikor benne vagy, a táj meg a környezet nincs is. Egy multilövöldének additívnak kell lennie, nem immerzívnek. Egy Escape from Tarkov sosem lesz akkora siker, mint a palacsintasütővel püfő rohadvány pubg.
  • Ulthanito
    Tegnap elkezdtem Witcher 3-at X-en, hát leesett az állam a látványvilágtól. Anno a sima PS4-es végigjátszásom ehhez sehol nem volt. Persze ettől még a harcrendszere rakat szar maradt, de hát ez van. Mindenre a polák sámánok sem képesek. :)

Ez most PC-minőség.
  • Ulthanito
    Én mindezt a demó után megmondtam. Végigtoltam háromszor, és úgy voltam vele, hogy na én ezt biztos nem veszem meg 18 ezerért. Jó lesz majd egy év múlva is bőven 3-3 ezerért felesben.
  • Ulthanito
    Te jó isten! :-D Elképesztő, hogy mennyi ideig le tud téged kötni ez a játék. Bele vagy teljesen csavarodva. :)
  • SlickAdam
    "Mi a tosz ez a zöldelő táj meg virág mindenütt?"

ilyen ez, ha nem lat az ember evekig termeszetes környezetet
  • BlackDahila
    Én azt sem értem hogy mért nem tudják eltalálni végre a világháborús hangulatot?? Mi a tosz ez a zöldelő táj meg virág mindenütt? De most komolyan... még egy 15 éves cod2 is több hangulatot ad át mint ezek a gyenge új probálkozások... de legalább a hangok jók de van egy érzésem hogy a játékban nem ilyen lesz...
  • Rage47
  • Moby
    A szokásos bullshit trailer, a szokásos ezévi assetek a csontig rágott játékon. Izgalmas, mint egy beöntésre várni.

Kéne csinálni egy ilyen alltime BF mix játékot, amiben birodalmi rohamosztagosok javelinnel lóhátról lőnek tigristankokra. És hullik a szikra kibaszottul mindehonnan. Az lenne csak a faszaság. Bármelyik modder összepakolja egy fél nap alatt :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.23. 23:10:30
  • Moby
    Ex700-al innen valaki belefutott IPS panelesbe (talán Arty?), Samuk, pláne az MU-k meg blackoutolnak PS4-el. Küzdök vele én is.
    De ja, kb ezek indulnak ebben az árban.
  • mucsácsó

jeööeöeö :D hát meglássuk... de szkeptikus vagyok kissé - viszont az dícséretes, hogy nem lesz season pass, se pay-2-win...
    BF1-el is a kutya se játszott már fél-1 év után kb... :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.23. 23:02:17
  • Akra
    180k huf-ért, jelenleg piacon legjobb 4k HDR tv Panasonic EX700E. Itt már elég szépen élvezhető HDR. Persze kategóriáján belül :)
    Samsungból MU6400 széria. Ez se rossz.
  • BlackDahila
    Elöző full hd hez képest ez a 8bites 4k is óriási ugrás. Legtöbben még ott tartunk hogy full hd ről váltogatunk nen 4k ról 4k ra azoknak tökéletesen megfelel.
  • Moby
    Rengeteg tévé van, ami elég jó, az enyém is elég jó, csak ennyiért nincs minőségi 4K HDR. Ennyiért belépőszintű 4K HDR van, 8 bites panelekkel, nulla csúcsfényekkel, stb. Sony esetében meg sajnos sokszor még IPS panel is van. De nincs evvel gond, én is elvagyok az enyémen, amíg valami jobb nem esik, csak érteni kell, hogy itt ez nincs, minőségi. Az meg pláne nincs, hogy inkább legyen kisebb. Kisebb tévét senki nem gyárt már. Ha igen, azok nagyrészt már csak a hulladék kategóriába esnek.
  • BlackDahila
    Én áfa mentes napokon húztam be egy sony t 200e ért. Pedig elég jó
  • Moby
    180-ért nincs minőség. 300-ért van minőség. 180-ért soksok kompromisszum van. Ha evvel meg tudsz békélni, dumálhatunk tovább. Van minőségi tévé is, meg van 180-ért is tévé.
    Döntsd el melyik a prioritás.
  • sanya200
    Nem egészen ps4 téma de ahhoz kötödik.Akarok egy ps4 pro-t de nem tudom milyen tv-t érdemes venni hozzá, 4k hdr legyen benne,de annyi féle van.Ki milyet használ?Tapasztalatok? Olyan 180-ig akarok költeni rá max.A képátló másodlagos inkább legyen jobb minőség mint nagyobb méret.Egy 105 centissel is beérem csak szép képe legyen. LG-n vagy Samsungon gondolkodok.Lg-ből van egy 21:9-es arányú monitorom vagy 3 éves a mai napig tökéletes.Szép képe van megbízható.
    Ezen a kettőn gondolkodok,még a képméret lehet változik attól függően mennyi marad rá :)
    tv
    Meg esetleg használt ps4 pro ha van valakinél elfekvőbe és eladná :P
  • Tatyla
    Nem, valami gebasz van de lehet csak az USB kábel hosszabbító szart be és nem a winyo szopat
  • Moby
    Ha jól emlékezem megkérdezi, és meg is csinálja.
    Gépcsere?
  • Tatyla
    Ha inicializálni szeretném a PS4-et előtte deaktiválni kell a profilokat?
  • Moby
    És ezért szomorú vagy?
  • mucsácsó
    Next PlayStation Is Three Years Off, Sony Says

na, ennyit a nagy konteókról, hogy jövőre PS5... :D jó lesz az 2020 után is :( :D
  • Kojiro
    Egy darabig én sem értettem azokat a gamereket, főleg MMOkban, akik bent állnak a nagyvárosokban és semmi mást nem csinálnak, csak segítenek másokon. Nem is top tier karakterek, de úgy azért ismerik az egész gémet. Viszont bármit kérhetsz tőlük. Elmennek veled bármilyen instába, a világ végére is :) Legutóbb pont TESO-ban futottam egy ilyennel össze.
    Aztán egyszercsak megértettem. Szerintem a korral jár. '92 óta játszom videojátékokkal és 2000 óta online. Megváltozott a játékokhoz való hozzáállásom. És mivel a hozzáállásom megváltozott, ezért a játékélmény is jobb lett, és rengeteg (szó szerint) kapcsolatot szereztem így.
  • Moby
    Vannak nekem is ilyen becsípődéseim. Nemrégiben vagy két hétig OoK-hoz jártam be koopolni. Vagy 30-50 embert juttattam át rajta, sokszor úgy, hogy a hülye fejüket is meg kellett mentenem :D Rettenetesen élveztem azt a bossharcot.
    Az egész onnan indult, hogy egy honi srácnak megígértem egy fórumon, hogy segítek neki levágni. De olyan túltápolt üzemmódban érkezett hozzá, hogy ketten nem bírtunk vele. Neki mindig kevés ideje volt, én meg élveztem. ottmaradtam, és segítettem másoknak. Pár nap után függőség lett belőle...
  • Moby
    Még nem is jött ki :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Tegnap a végére értem a Detroit: Become Human játéknak. Jó volt élveztem, bár a végére azt éreztem eléggé összecsapott lett, és talán a Beyond hosszabb is volt. Mindenesetre ennél a játéknál nem igazán éreztem az 5 éves fejlesztést mint a God of War-nál."
    "Újrajátszhatósági faktor van benne, de én azt érzem kicsit, hogy maximum 4-5 dolog az ami igazán befolyásolni tudja a történéseket. Kicsit azt éreztem főleg a vége után, hogy talán a Witcher 3-ba jobban beletudtam szólni a cselekményekbe. Plusz tényleg ott van az, hogy talán a témaválasztás miatt de a végére elfáradt a story. Ettől függetlenül egy újabb hiánypótló játék! :)
    Lehet az is a baj, hogy a GoW után jött és ilyen gyorsan! Még túl frissek a GoW élmények! :D"

Nemtudom ő melyik oldalra ír, pH-n megkérdezheted tőle, ha érdekel.
  • Evoluti0N
    Hol olvastad a véleményeket? Nem láttam még, h kijöttek volna a rivjúk.
  • LBandi77
    Én sem igazán tudom megmagyarázni miért játszom vele.Egyszer végigmentem sima ng. aztán elraktam hónapokra,később Ulthane írta hogy rámegy,gondoltam én is,aztán rajta maradtam mint valami drogon, késztetést érzek hogy végigmenjek.Utoljára des-das1 volt ilyen nekem.
  • Moby
    Ó tegnap elvitték végre. Fillérekért. A seasonpass meg örök mementóként a fiókomon fog száradni.
    Még így is marad egy fiók szemetem, amiket sosem fognak elvinni. Szerintem ingyen sem. Jó dolog ez a lemezezés, csak nem a régebbi játékokra. Megvehettem volna mindet digitben olcsóbban, ugyanilyen végeredménnyel :(
  • Moby
    Olvasva a véleményeket, Detroit elhalasztva nálam is. Ez is beyondszindrómás lett (picsafasz beleszólás a sztoriba).
  • LBandi77
    Én meg nyomom tovább nioh ,még 950 db.bossharc vár rám.Kitart még 1 darabig.Ma hajnal 1.40-kor sikerült a 49. aréna.
  • Ulthanito
    Na, én mától egy kiadós nosztalgiát tervezek, és lepörgetem a Witcher 3 GOTY-t X-en.

Vampyr, Detroit ráér addig, legalább megy le az ára.
  • Tatyla
    Ó basszus, azért át kellett böngészni a controller gombkiosztását hogy ugyan már van egy ilyen akármikorvisszateleportálokavárosba gomb
  • TomStorm
    Nézzük is hol a legolcsóbb a Pro:)
    Meg az a God of War..
  • Evoluti0N
    Miért nincs? Elfogytak az exkluzívok amik érdekelnek? Ezek szerint nem. :D
  • TomStorm
    Ne csináld.Nincs jó ideje már PS4-em:D
    De ez a Game nem hagy nyugodni!!Ez az mikor egy játékért szórnám a pénzt
  • Moby
    Ha már megígértem:

Ez is egy kisebbfajta csoda. Helyet bérelt magának a minden idők legjobbjai között.
  • Rage47
    must buy, csak nem most
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.05.22. 21:03:24
  • Seth
    Ez ?
  • Tatyla
    Valaki aki játszott már a Van Helsing 2 - vel és van az a quest hogy Perun hatalma, hogy jutok vissza a hetes számú fogolyhoz a rejtekben ha a portálok nem aktívak?