121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
kaptál hozzá artbookot? -
Szokásos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.05.25. 10:04:42 -
Tovább toltam, egyre jobban tetszik. :) Sőt most volt benne egy olyan durva rész..., komolyan mondom csak lestem. :D -
Tech Ana
-
Igen, Geraltnak sokszor lobog a haja bent is. LOL
Full igenytelen. -
A legjobb, hogy van amikor a házBAN is fúj a szél :D
Jó szarok lehetnek a nyílászárók. -
(Mi a faszert fuj ALLANDOAN a szel ebben a tetves Witcherben? Mintha egy rohadt szelcsatornaban jatszodna az egesz jatek. Senki nem mondta a polak samanok kozul, hogy he sracok, ki a f@sz talalta ki, hogy ez igy legyen, es miert?!) -
A God of Wart nyomjak normal fokozaton, csak elakadtak benne. :) -
Mindenki el van tűnve. Geronimot se láttam itt hetek óta. -
Amugy Darky mostanaban merre jar?
Hianyzik a mohacsi vesz a topikbol! :) -
Ez mar a demoban sem volt igy...ez mindig csak a maszlag, amit sose sikerul megcsinalni valami miatt. -
eh, nem arról volt szó hogy minden választásnak tétje lesz? :D -
Review scores
Annyira nem rossz ez, de igy is varhat... -
Már rád akartam írni, hogy valamit azért kaparj már ide róla :D -
Az keves :) -
Detroit: beleraktam 2-3 órát, és eddig kurvára tetszik. :) -
8-12 ora. -
Hosszúságra mennyi időt mondanak a Detroit-ra? -
Sajnos a Detroit nem lep majd a Heavy Rain nyomaba. Ebben a jatekban nincs lelek.
A valasztasoknak nem lesz tetje lenyegeben, a befejezeseknek sem lesz akkora sulya.
En imadtam a HR-t, platina is, de a demo utan azt mondtam magamnak: Ulti papa, higgadj le, jo lesz ez majd 3 ezerert valamikor.
Sajnos Cage a kozepszeruseg mocsaraba sullyedt.
-
Várom!
-
Holnap este majd írok róla. Meglátjuk. -
A honosítás jó dolog, de az olyan exkluzívokat, amik nem ütik meg azt a szintet, amire akár a korábbiak lőnek, nos az nekem nem gáz, ha nem fordítják le. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy a Detroit feltétlenül ilyen, de minimum óvatosan kezelem. Eléggé vegyesek a vélemények, és az előjelek sem voltak bíztatóak. Biztos. Hogy fog kapni esélyt. Szinte biztos, hogy nem fog robbantani a kasszáknál, ennek a lokalizációnak meg végeredménben az lenne a nyeresége, hogy picit felrajzolódjunk a gémingtérképre, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy a detroittal fg ez megtörténni. Már a demo fogadtatása is nagyon vegys volt. -
Evoluti0N #87635 Mario még kitart néhány napig, utána sztem megveszem. Eddigi Quantic Dream játékok is tetszettek, ez is tűnik annyira jónak, mint azok. -
Én várni akartam vele. Az 0day a magyarosításnak szól. Legalább én teszek értetek valamit :) -
Én annak csak örülök ha jó, így majd lesz miért megvennem egyszer olcsón.
De ez nem az a gigaex, amiért futok a boltba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.24. 17:55:50 -
Zóanagyvarázsló #87632 A Heavy Rainnél én inkább a PS3-as 87-et, a Beyondnál a PS3-as 70-et venném alapul, nem a sok évvel későbbi portokét.
De nem a számokkal van a baj, hanem amiket írnak a játékról. Több nagy oldal is komoly kritikákat fogalmazott meg a nem gyalázó számok mögött is.
A GameSpot pedig az arcodba erőltetett flowchartokról ír:
"Writer and director David Cage is known for crafting these sorts of games (Heavy Rain, Beyond: Two Souls), but Detroit marks the first time you are presented with an explicit breakdown of the choices you made at the end each brief chapter--or during the chapter if you look in the pause menu. This is positioned as a feature, one that allows you to reflect on your actions and realize what you could have done differently, and if you so choose, to immediately go back and make different decisions. But in effect, this feedback methodology is ultimately detrimental, destroying your immersion by reminding you of the game you're playing, and reducing your influence to a point score that can be traded in for unlockable character models and documentaries. So far as I can tell, there's no narrative or meta significance to justify thrusting this information to the forefront before the game is finished. It's useful if you want to chase trophies or shy away from facing the consequences of your actions, but it sucks to be treated as if that's your default approach. There's no way to disable these flowcharts, and I really wish there was."
Ennél sokkal kevesebb erőltetett feedback is zavar a Telltale-nél.
Bármennyire bejöhet még elvben, de a gyakorlatban úgy tűnik, hogy David Cage nem tudott szintet lépni. Ma pedig már a Heavy Rain is sánta. Gyorsan megöregedtek a Quantic Dream játékai, a Beyondot pedig már day1 sem tartottam sokra, pedig előrendelő voltam. A magam részéről nem várok csodát, de akinek mai napig bejön a Beyond, nem biztos, hogy majd éppen most fog csalódni.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.05.24. 17:52:49 -
Evoluti0N #87631 Összehasonlításként Heavy Rain 78, Beyond meg 72. -
Evoluti0N #87630 Nem tom. Metacriticen 80-on áll, Redditen is pozitív értékeléseket olvastam. Persze ettől biztos van olyan, akinek fos. Csak ez így kicsit erős kijelentés, h univerzális vélemény szerint fos. -
túl szép lett volna, ha gow után megint adnak egy 5 csillagos exkluzívot :) -
1 órája még úgy voltam, hogy elhozoménezt-mibajomlehetbelőle :D -
uh akkor még jobban tolódik a vásárlás :D -
Jönnek a Detroit reviewk. Röviden: fos.
There simply is no challenge. With all your choices spelled out, with most of the actions dull and uninteresting and the puzzles so contrived there’s nothing to really wrestle with. You walk in a straight line through every sequence to the point that not only does the camera point you in the right direction at all times, you can’t even deviate from the path without hitting invisible walls or holographic warnings that you cannot pass. -
Maradok én a kis negyvenes kvarcóramonitoromnál. Ezzel sem az a legnagyobb bajom, hogy nem oled, hanem hogy lerúgnám a falról a kurvaanyjába a telbierakott szarszemétszar hibás szoftvere miatt. Blackoutol, bemenetválasztásnál 3-ból kétszer rossz profilt tölt be, egy hulladék az egész nagyrészt. Dehát ezek ilyenek. A hideg futkos a hátamon, amikor a tévé meg monitor vásárlást meghallom. Tűzrebasznám mindet. -
Az FHD oledeket adják el másnak. -
partizan182 #87623 380-ért mentek el az utolsó, raktárkisöprős B7-esek Médiában a minap. 280-ért szórják a FHD oledet.
@Harley: "Na így egy hét lg B7V használat után azt kell mondjam ez alatti kijelzőknél játéknál nem lehet érdemi minőségről beszélni, minden túlzás nélkül mondom!"
Ezt magyarázom már mióta. -
Nekem egy Panasonic EX750-em van de karácsonykor erre volt pénzem és most se lenne több de meg vagyok elégedve vele, nem oled de ennyiért a kategória maximum -
Fürtös Angyal:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.24. 11:53:22 -
Felesleges nézegetnem, mert mire esélyes, hogy lenne, megint 8 kiló lesz egy valamirevaló oled, szal a következő 5 évben nem lesz oledem. Nézegetem azt, ami van. Megfelel az is. Meg a huszonötezer éves fullhd lg és a 4K@HDR oled között azért van még pár osztás a skálán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.24. 11:48:32 -
Na így egy hét lg B7V használat után azt kell mondjam ez alatti kijelzőknél játéknál nem lehet érdemi minőségről beszélni, minden túlzás nélkül mondom!
Tényleg gyere át és nézd meg, nem fogod elhinni amit látsz!!!
Elvittem kábelt a rég lg hez meg a samu hoz is! Tehát azonnal látható a különbség!
-
4 kiló alatt nincs oled, van még pár darab B7V itt-ott tavalyról, 450 környékén, és ha már az nem lesz, akkor megint 6 kilónál kezdődik az OLED.
Azalatt árban meg minden lcd, akármennyire qlednek, meg csílednek próbálják elnevezni, azok még mindig kvarcórák. 3 kiló környékén abból ott lehet már minőségibbet halászni (EX780, Q7, stb).
HDR-ben fogsz nagy különbséget látni egy olcsó meg egy drága 4K között. SDR-ben olyan nagyot nem, de legalábbis nem feltétlen lesz az árral arányos a minőségkülönbség.