121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Dark Souls Remasti -
Zóanagyvarázsló #87696 Miből nincs sok? Interaktív filmből? Ne már! -
zsimborgo #87695 Sziasztok.A segitsègeteket kèrnèm, fejhallgató vásárlása előtt állok.Playstation 4 hez keresek fejhallgatót.Kinèztem a platinum 7.1 es fejhallgatót de nem tudom hogy müködik a tèvèvel is együtt vagy csak a playstationnel.Ha csak a playstationhoz jó mit ajánlanátok helyette?A válaszotokat elöre is köszönöm. -
legalább gyakorlod a nyelvet 
-
UK Store-ban vásárolt játék angol marad. -
Sajnos semmit nem tudsz tenni :(
A magyar sztórból kellett volna megvenned. Az angol sztórban a demo még tartalmazott magxar nyelvet, a teljes játék viszont nem. -
Katalizátor #87691 Skacok! Legyetek szívesek segítsetek!
Angliában élek és nem tudom, hogyan tudom letölteni a Ditroitot magyar nyelven. Már egy csomó dolgot át állítottam magyarra, de még mindig nem műxik.
Mit kell pontosan és hol? Nagy köszi! -
Egyébként teljesen fasza. Stílusában a legjobb, mondjuk amiből nincs is túl sok. -
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne legyen Spoileres :( -
de hát ezt kérték, nem? :)
Legyen customization karakterre, fegyverre stb, most megkapták.. -
BlackDahila #87687 Nem úgy van ebbe a játékban hogy ha kell mindenki túléli ha kell mindenki meghal? mert akkor az spoilermentes játék :D -
Evoluti0N #87686 Bocsi, de nem mellőznéd inkább a spoilereket? -
BlackDahila #87685 Mondjuk egy két modosítás a skineken, Battlefield V -t átirják Battlefield V-ietnam ra azt jó is :) -
Ha egyiket sem akartad, akkor ez gáz :D
Eddig kurvajó a játék.A végét elbaszhatják persze, ezt még én sem tudom, de aki azt írta, hogy a sztori unalmas az marhaságot írt. Szerintem szándékosan próbálják lehúzni a játékot a stúdió körüli botrányok miatt. A játékra meg olyan kontextusban nem lehet rosszat írni, hogy a dramaturgia egy-az-egyben Hevirén. Akinek az bejött, annak ez is be fog. -
Azt már megcsinálták. Kétszer is. (bf3+4). Ezért felesleges volt hülyét csinálniuk magukból.
Tiszta helyzet ez. Nyilvánvalóvá vált a bf1+bfront2 kapcsán, hogy nem maradt már bennük olyan, amire fel lehetne egy korszakos játékot építeni. Volt ilyen, elégették a puskaport, vége. -
Hát ő...az van, hogy a három főhősből egyet most lőttek fejbe, egyet most tartóztattak le a zsaruk, a harmadik meg szökésben van.
Genyó jó döntéseket hoztam :) -
BlackDahila #87681 Alsó kép amire az emberek számitottak felső amit kaptak :D
-
BlackDahila #87680 Bocs éjszakás voltam és most keltem.
reddit
Sokaknál az verte ki a biztositékot hogy azt nyilatkozták a bf5 kapcsán hogy olyan játékot akarnak ami fun és nem autentikus így arra ne is számítsunk.
-
Újra kellene mert bassza a csőröm. -
újrajátszod majd? szoktál ilyen játékot? én pl. nem -
A fene, lehet sikerült kinyírnom a kedvenc főszereplőm :( meg volt két döntés is amit megbántam :( -
Teljesen fasza a Detroit. Pont azt nyújtja amit vártam. -
Egyelőre nem jön semmi, olyan szivenbaszott módon vagyok beteg, hogy nem bírom magam elvonszolni a tévéig. Tegnap toltam 2 órát, eddig nagyon tetszik, sokka inkább HR eddig, mint beyond.
A nagygépes játék helyett pubg-t tolok ipaden :DDD Az igazat megvallva sajnálom, hogy nincs ps4-re. Amilyen igénytelen ez a játék, na pont olyan szórakoztató is. 5 perc után függőség. Csak olyan gecibéna mindenki mobilokon, hogy halomra ölöm a csíroidokat :) -
Jon meg majd a kenkoves pokol.
-
Belinkelned ide a topikot, please? Vagy PM-ben is jo. Thx -
Barmibe lefogadtam volna, hogy igy lesz!
Igen, ez mar betegseg.
-
BlackDahila #87671 Most jövök a bf redditröl. Durva mekkora felháborodást kellett a trailer. -
Ha érdekel valakit ismerős ad el:
Elgato 60
PS4 VR + move
árakat megbeszéljük. -
Csak a Titanfall 2 sztori módja megéri a 12 fontot , többi már csak bónusz :D -
BF1-re mint mondtok?
12 font a BF1 összes DLC-vel +Titanfall összes DLC-vel.
Játszanak még vele? Jó az ? -
Evoluti0N #87667 Eh. Én is megvettem, pedig még a Marioból is csomó hátra van. Ez már betegség. -
Még nemtudom :) -
Akkó most fosch vagy nem-e? :'D -
SlickAdam #87664 pimpin' ain't easy boi!
-
Nehéz a fanboyok élete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.25. 16:31:05 -
Én kaptam :) (Platinumshop) -
Rendben. :) -
Megdumálhatjuk, ha érdekel majd. Mint tudjátok, ÉN nem vagyok a saját magam ellensége, hogy digitális szart vegyek.
-
Nyem! Hmm. -
Szerintem nem, mert az utolsó hetekben mindenhonnét eltűnt az "ajándék artbook" ajánlat. :D
Végigjátszás után mennyiért adod?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.25. 10:10:45