121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ződdel is baj van? Mondom én, "ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért"
Nem kellett volna ezt erőltetni. -
CptFlint #87736 Frankón a zöldön vagytok kiakadva? :D
-
az a szerencse h a tévéken általában levehető a szaturáció, így mindenki ízlésének megfelelően bánhat el a művész által megálmodott zöldekkel ;) -
Talán azért fura, mert eddig a VH-s témákat mindig szürkén mutatták. Nekem sem tetszik a hangulata, inkább mondanám HZD-nek a festett arcú Aloy miatt a borítón :D -
A mai játékosoknak a szar is szar már ha értitek... -
Miért, egy Uncharted-ba meg The Last of Us-ba illenek a túlszaturált zöldek, a háborúba meg nem? Hagyjuk már, ez egy totál hülye kifogás. Ezzel az erővel indítsatok petíciót az összes játékba, ahol túlszaturált zöld a levelek színe! LOL
A zöld az zöld, függetlenül attól, hogy béke van vagy háború. És ugyanez igaz a túlszaturált zöldre is.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.29. 14:38:42 -
BlackDahila #87731 Főleg hogy ilyen zöld még bora borán se létezik . -
A háborútól nem lesz kevésbé zöld egy falevél, LOL. Annak klorofilltartalma szarik az aktuálpolitikára. -
BlackDahila #87729 Akkor jöhetnek a néger náczi katonák is. Az igaz hogy voltak női katonák is , kép is van róluk rendesen de nem így néztek ki de alapjáraton a háborús katonák nem így néztek ki. De még az uniformis se stimmel. Oké hogy nem autentikus játékot akar a dice hanem 'fun'-t de ennyire ne tolják már át. Persze a háború álltál súlytott övezetek sem így képzeltem el, így túlszaturáltan ilyen zöldet még a jungelben sem látsz :D -
Nekem semmi bajom, sőt, abszolút pártolója vagyok a "nemek egyenlőségének. De amikor egy második világháborúban játszódó játék borítóján egy női harcos van, akkor sokkal inkább gondolom azt, hogy a manapság oly divatos corporate mantra, a diversity & inclusion jegyében történik mindez. Mert annak akarnak megfelelni, ami társadalmilag elvárt: gender parity, mutassuk, hogy a nők egyenrangúak és jogúak, növeljük a női vezetők létszámát stb.
Ez mind annak a hátszelén fogant. Pinaszag. Mi csak így hívjuk cégen belül. :-D -
Dehogy aludták át!!!
OTT akkor az afroamerikai verte ki a biztit náluk, így ez már fel se tűnt! Keresd csak vissza!
-
Ti amúgy átaludtátok a battlefield 1-et?
-
Az meg teljes más kérdés, hogy ennek a játéknak, már, nincs egyetlen létjogosultságot igazoló része vagy pillanata. -
Én nem tudom mi bajotok van vele. Élnek nők is,..sőt harcoltak is már a történelem során. -
Nem hiába, a pinaszag már ide is elért! :(
Nem elég, hogy a munkahelyeken is ez fúj, már a játékokat is elérte. -
Tegnap nézegettem a YouTube-on 4K-8K videókat, te szent szar durva milyen képe van a tévének még egy sima Norvégia úti filmnek is olyan hatására van hogy beszarás -
BF V borítóján egy női katona...
-
:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ááááá, akkor azért fújt a szokásosnál is jobban amikor felkötötte magát a báró...értem már.(Úgy dobálta a testét, hogy a tragédiából hirtelen tragikomikum lett...) -
partizan182 #87718 Kár belétek a magasművészet, ez kérem visual storytelling, a háború úgy tépázza a vidéket mint ahogy a szél a fákat. -
Ja nekem is feltűnt anno. De akkoriban ámultam csak a grafon. :D -
Annál sokkal idegesítőbb, hogy az a tetves szél állandóan fúj a játékban, komolyan mondom, kiidegel. Egyszerűen fel nem fogom, hogy ezt miért kellett így megcsinálni. -
Ez igaz. :) -
Pont olyanok, mint az ACO-ban. -
Csak azok a karton növények. :D -
Akkor úgy látszik, nem véletlenül érzek így. Egyszerűen imádom. Minden mozzanatában, képkockájában benne van az emberi gyarlóság, szeretet, szenvedés, a mélységes szomorúság, a családi tragédia, tökéletesen megkomponálva egy mesteri karakterrel és szinkronnal.
Perfect. -
nekem is az jut eszembe a witcher3 -ról :) -
Minden egyes alkalommal, amikor idejutok, megállapítom, hogy a Bloody Baron main quest (W3) az a valaha készült egyik legjobb sztoriszál single player játékban. Ever. -
6 ezernél majd szólj! :) -
Isten éltessen SlickAdam! -
Nincs baj. Majd meglesz később. :) -
Jááj! Rólad elfeldkeztem :( már megadtam neki az adatokat :(
Sry, sry :( -
Van egy eladó példányom nekem is, bontatlan, a kód szintén él.
15.500,- Ft
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.05.27. 18:31:23 -
Engem is érdekelne... -
Érdekel. Ment privát. -
Detroit. Ez bizony faszavót/10
14k posta az árban eladó, kód él, patika állapot. Máshol is hirdetem. -
DamienPicur #87701 Pontosan ugyan igy jartam en is. Ha tudtam volna, inkabb be rendeltem volna Magyarorszagrol.
Persze tudok angolul de jo lett volna Magyarul jatszani. -
Katalizátor #87700 Igazából hülye voltam, mert dobozos verziót terveztem venni, kérdezte is a srác, hogy berendelje-e a magyart, de túl türelmetlen voltam és azt hittem ez megoldható a storeban. Hát ez szopás!
Persze nem a világvége, de 56 fontért szerettem volna ékes anyanyelvemen tolni, ha már van ilyen verzió. -
Katalizátor #87699 No para azt már folyékonyan tolom, csakhát igazi ünnep amikor egy játék kijön magyar nyelven, örültem volna neki. :( -
Katalizátor #87698 A fene! Azt hittem ezt be lehet állítani itt a 21. Században. :)
No mindegy, azért köszi!