121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Ződdel is baj van? Mondom én, "ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor azért"

Nem kellett volna ezt erőltetni.
  • CptFlint
    Frankón a zöldön vagytok kiakadva? :D
  • arty
    az a szerencse h a tévéken általában levehető a szaturáció, így mindenki ízlésének megfelelően bánhat el a művész által megálmodott zöldekkel ;)
  • Rage47
    Talán azért fura, mert eddig a VH-s témákat mindig szürkén mutatták. Nekem sem tetszik a hangulata, inkább mondanám HZD-nek a festett arcú Aloy miatt a borítón :D
  • Tatyla
    A mai játékosoknak a szar is szar már ha értitek...
  • Ulthanito
    Miért, egy Uncharted-ba meg The Last of Us-ba illenek a túlszaturált zöldek, a háborúba meg nem? Hagyjuk már, ez egy totál hülye kifogás. Ezzel az erővel indítsatok petíciót az összes játékba, ahol túlszaturált zöld a levelek színe! LOL

A zöld az zöld, függetlenül attól, hogy béke van vagy háború. És ugyanez igaz a túlszaturált zöldre is.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.29. 14:38:42
  • BlackDahila
    Főleg hogy ilyen zöld még bora borán se létezik .
  • Ulthanito
    A háborútól nem lesz kevésbé zöld egy falevél, LOL. Annak klorofilltartalma szarik az aktuálpolitikára.
  • BlackDahila
    Akkor jöhetnek a néger náczi katonák is. Az igaz hogy voltak női katonák is , kép is van róluk rendesen de nem így néztek ki de alapjáraton a háborús katonák nem így néztek ki. De még az uniformis se stimmel. Oké hogy nem autentikus játékot akar a dice hanem 'fun'-t de ennyire ne tolják már át. Persze a háború álltál súlytott övezetek sem így képzeltem el, így túlszaturáltan ilyen zöldet még a jungelben sem látsz :D
  • Ulthanito
    Nekem semmi bajom, sőt, abszolút pártolója vagyok a "nemek egyenlőségének. De amikor egy második világháborúban játszódó játék borítóján egy női harcos van, akkor sokkal inkább gondolom azt, hogy a manapság oly divatos corporate mantra, a diversity & inclusion jegyében történik mindez. Mert annak akarnak megfelelni, ami társadalmilag elvárt: gender parity, mutassuk, hogy a nők egyenrangúak és jogúak, növeljük a női vezetők létszámát stb.

Ez mind annak a hátszelén fogant. Pinaszag. Mi csak így hívjuk cégen belül. :-D
  • Harlekin
    Dehogy aludták át!!!
    OTT akkor az afroamerikai verte ki a biztit náluk, így ez már fel se tűnt! Keresd csak vissza!
  • Moby
    Ti amúgy átaludtátok a battlefield 1-et?
  • Kandurex
    Az meg teljes más kérdés, hogy ennek a játéknak, már, nincs egyetlen létjogosultságot igazoló része vagy pillanata.
  • Kandurex
    Én nem tudom mi bajotok van vele. Élnek nők is,..sőt harcoltak is már a történelem során.
  • Ulthanito
    Nem hiába, a pinaszag már ide is elért! :(

Nem elég, hogy a munkahelyeken is ez fúj, már a játékokat is elérte.
  • Tatyla
    Tegnap nézegettem a YouTube-on 4K-8K videókat, te szent szar durva milyen képe van a tévének még egy sima Norvégia úti filmnek is olyan hatására van hogy beszarás
  • Tikal #87721
    BF V borítóján egy női katona...
  • darkSectorxxx #87720
    :D
  • warass
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ááááá, akkor azért fújt a szokásosnál is jobban amikor felkötötte magát a báró...értem már.(Úgy dobálta a testét, hogy a tragédiából hirtelen tragikomikum lett...)
  • partizan182
    Kár belétek a magasművészet, ez kérem visual storytelling, a háború úgy tépázza a vidéket mint ahogy a szél a fákat.
  • Rage47
    Ja nekem is feltűnt anno. De akkoriban ámultam csak a grafon. :D
  • Ulthanito
    Annál sokkal idegesítőbb, hogy az a tetves szél állandóan fúj a játékban, komolyan mondom, kiidegel. Egyszerűen fel nem fogom, hogy ezt miért kellett így megcsinálni.
  • darkSectorxxx #87715
    Ez igaz. :)
  • Ulthanito
    Pont olyanok, mint az ACO-ban.
  • darkSectorxxx #87713
    Csak azok a karton növények. :D
  • Ulthanito
    Akkor úgy látszik, nem véletlenül érzek így. Egyszerűen imádom. Minden mozzanatában, képkockájában benne van az emberi gyarlóság, szeretet, szenvedés, a mélységes szomorúság, a családi tragédia, tökéletesen megkomponálva egy mesteri karakterrel és szinkronnal.

Perfect.
  • Rage47
    nekem is az jut eszembe a witcher3 -ról :)
  • Ulthanito
    Minden egyes alkalommal, amikor idejutok, megállapítom, hogy a Bloody Baron main quest (W3) az a valaha készült egyik legjobb sztoriszál single player játékban. Ever.
  • Ulthanito
    6 ezernél majd szólj! :)
  • Moby
    Isten éltessen SlickAdam!
  • TBTPumpa
    Nincs baj. Majd meglesz később. :)
  • Kandurex
    Jááj! Rólad elfeldkeztem :( már megadtam neki az adatokat :(

Sry, sry :(
  • balee4
    Van egy eladó példányom nekem is, bontatlan, a kód szintén él.

15.500,- Ft
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.05.27. 18:31:23
  • TBTPumpa
    Engem is érdekelne...
  • yesname #87703
    Érdekel. Ment privát.
  • Kandurex
    Detroit. Ez bizony faszavót/10

14k posta az árban eladó, kód él, patika állapot. Máshol is hirdetem.
  • DamienPicur
    Pontosan ugyan igy jartam en is. Ha tudtam volna, inkabb be rendeltem volna Magyarorszagrol.
    Persze tudok angolul de jo lett volna Magyarul jatszani.
  • Katalizátor
    Igazából hülye voltam, mert dobozos verziót terveztem venni, kérdezte is a srác, hogy berendelje-e a magyart, de túl türelmetlen voltam és azt hittem ez megoldható a storeban. Hát ez szopás!
    Persze nem a világvége, de 56 fontért szerettem volna ékes anyanyelvemen tolni, ha már van ilyen verzió.
  • Katalizátor
    No para azt már folyékonyan tolom, csakhát igazi ünnep amikor egy játék kijön magyar nyelven, örültem volna neki. :(
  • Katalizátor
    A fene! Azt hittem ezt be lehet állítani itt a 21. Században. :)
    No mindegy, azért köszi!