121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Darky, készülhetsz

Kihívás
  • Moby
    Az ody fasza!
  • Tinman #87778
    Ez a vattafizika csodás... kb. úgy repül, mintha a Holdon rúgta volna le.

AC: Moon -> AC: M -> ACME!
  • j0nNyKa
    ac:oy? ac:od? siman ody?
  • Moby
    Ettől még lehet jó is. Egy probléma már most is van viszont. AC:O után AC:O...
  • SlickAdam
    ezek aztan junikok baszki. beletettek A tolót... es ezert kreativ iskolaba jarnak & shit.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.01. 13:27:41
  • j0nNyKa
    sorry ha nem uj
    Assassin’s Creed Odyssey teased ahead of E3
  • Tatyla
    Végére értem a Detroitnak,így elsőre szerintem a lehető leg szerencsétlenebb befejezéssel...
  • Ulthanito
    Annak pont ideje volt már, mert a Beyond már igen csak csukladozott...
  • Moby

Hasonló véleményt írtam a Detroitról én is :)
  • Amiga
    Köszönöm :-)))
    Jó látni a veterán arcokat. :-) Próbálok majd gyakrabban benézni.
  • Moby
    Örülök, hogy hallunk felőled! Jöhetnél sűrűbben is :(
  • Amiga
    Gondoltam bejövök és szólok, hogy a Detroit: Become Human egy zseniális mestermunka. Láttam mindent a QD-től a Nomad Soul-tól a Fahrenheit-en át a HR és BTS-ig, de amit itt letettek az asztalra, arra inkább azt mondanám, hogy magát az asztalt rakták arrébb.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2018.05.31. 09:08:32
  • kill3r21
    Én is ilyesmire gondoltam élből. Csak így jól összefoglaltad.
    Következő végigjátszásnál mindenképp beszélni fogok erről
  • Tinman #87766
    Úgy tűnik mindenhova ki kellett volna tenni. Egy kretén csak elspoilerezte egy másik topikban, a final boss-t. Kb. akkor jártam a játék 3. órájánál. Én továbbra se értem, hogy lehetnek emberek ennyire érzéketlen tuskó, suttyók. Egy spoiler tag nem a világ, de ha nem használják tönkreverik vele a másik szórakozását.

A Baldur's Gate lassan 20 éves játék, mégis a történet fő részeiről, húzósabb harcokról, a végéről eszembe nem jutna spoiler nélkül nyilatkozni.
  • darkSectorxxx #87765
    :D
  • mucsácsó
    amúgy a GOW-topicos piros baszást mostmár ki lehetne venni felülről a headerből, nem? már lecsengett a láz úgyis :P :D
  • mucsácsó

PS plássz június

hátttö...valaki biztos örül :'D
  • Seth
    Tuti nem hagyomanyos lesz, hanem a divatos battle royale, hero shooter,kartyajatek. Ket "bennfentes" is azt irta,hogy valamifele online cucc :(
  • Akra
    Fallout 76
  • LBandi77
    Nyomjad nioh van benne sok sok boss és 1000 arénán kell átmenni.kitart 1 darabig.
  • Moby
    Jaja, meg esetleg egy Press F to pay respects kéne még bele nagyon :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.30. 13:08:27
  • Moby
    Na, szájbarágást nem, de mankót dobok a nézőidnek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A kulcs Markus és North tetőtéri jelenete volt az én storylineomban, amikor Markus arról beszél (sajnos ezt a honosított felirat nem tudta interpretálni megfelelően), hogy a hatalom (amivel az Androidok felett bír) egyszerre megrészegíti, és megijeszti.
    Markus nincs tisztában a hatalmával, képességeivel, ösztönből megy, missziója van. Messiás. Ott, prompt éli meg a hatalmának, képességeinek kiterjedését, amiben az én pacifista lineomban odáig jut (aminek a részleteit még spoilerben sem fogom elspoilerelni), hogy nem csak az androidokra lesz az akaratával és szándékával változtatásra képes, hanem a humanoidokra is, még ha nem is ilyen módon.
    A mátrix hasonlatot nem véletlenül dobtam be. Az megvan még ugye, amikor Neo ráeszmél, hogy már küzdenie sem kell a Smith ügynökökkel, képes változtatni a kódon? Na...a nézőid ezt látták David Cage fordításában.
    Jó ez így már tényleg picit szájbarágós lett :(

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.30. 12:45:13
  • darkSectorxxx #87757
    Pontosan. Pontos irányítás az elengedhetetlen számomra. De nektek csinálnék egy verziót amibe nyomva kéne tartani az L1-R1et és 3x kéne nyomnotok egyszerre az X+O-t. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.30. 12:41:46
  • Tikal #87756
    de ha lesz benne egy gombos gurulás akkor jó lesz, nem? :)
  • darkSectorxxx #87755
    Nem lesz benne sok boss, akkor nekem már rossz. :D

Tegnap nagy nehezen meghalt azé Friede tegnap.
    Gaelnél mit szarakodtam jó ég. :)
    A fáradtság ugye.
  • Moby
    Egy regényt írtam, kitörölte a submit. Kösz SG... :(
    Nem feltétlenül értem mire gondolnak, mert ezekből nekem az egyik volt meg, az sem feltétlenül úgy, ahogy neked. De. Amit fontosnak tartok, mert olvastam több helyen olyat, hogy DC nem mert bátrabban hozzányúlni a témához: én ennek pont a fordítottját gondolom. Elsőre én nagyon pacifista hangvételű sztorit vittem végig, mert ez áll közel hozzám, és mindenképp egy befogadható vonalat akartam elsőre, a kíváncsiság ellenére is. Ezen felütésben engem kifejezettem meglepett, hogy mennyire mert a a téma mélyére kotorni. Persze akik elakadnak itt a felszínen, ilyen dolgokon, amit írsz, azok ettől mélyebben nem is fognak belenézni, ez vilinger. Nem finomkodik sem emocionálisan, sem a téma nyilvánvaló kitekintéseit/asszociációit tekintve sem. Nagyon szépen, és érdekesen csomagolja bele a scifibe, és ez ezen kontextusban hálás téma is, de én ezért biztosan soha nem fogom bántani. Sőt. Pláne akkor nem, amikor a végeredmény ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.30. 12:09:38
  • kill3r21
    Egyik nézőm hozta fel hogy,
    Én elbuktam a boltos küldetést, plusz ugye ott a tévétornyos küldi, és nehezményezték hogy ha erre képes Marcus, akkor pl a boltos küldinél miért nem, plusz ha messziről hekkel kijelzőket akkor a tv tornyos küldi is felesleges volt. De szerintem se kellene ezt magyarázni
  • Moby
    A magyarázat alatt azt érted, hogy kifejti-e a játék, akkor nem. De nem is szükséges úgy gondolom. Ha valaki igényli szájbarágom neki, bár azt gondolom, hogy a Mátrix, és hasonló messiásvárás-alapú művek után azoknak sem nagyon kéne, akik amúgy nem túl képzettek scifiből.
  • kill3r21
    Srácok aki letolta már a Detroitot!
    Van arra magyarázat hogy a szabadságmenet fejezetnél, Marcus először hozzá kell érjen ahhoz aki átalakit, pár pillanat múlva már csak messziről egy intéssel alakít át?
  • Moby
    "Magasan a QD legjobb játéka eddig." Nekem. Ez alatt ezt is értettem.
  • Ulthanito
    De van-e vajon olyan atmoszférája és emocionális impaktja, mint a HR-nek?
  • Ulthanito
    BB2 pletykák

Vicces ez a marha nagy találgatás...
  • Moby
    Jobb. Jobb a sztori. Nekem érdekesebb. Kevesebb a plothole is (az én szálamban konkrétan nincs is). Jobban összerakott. Szebb, stb.
  • Ulthanito
    Nyehhh, tekerem ezt a vicsert, de továbbra sem tudom megszokni bizonyos elemeit, rohadt idegesítőek:

1. az örökös szélvihar
    2. a kibaszott ló, ahogy csetlik-botlik
    3. az összes gyerek úgy néz ki a játékban, mint valami gnóm a kurrens horrorfilmből, ráadásul borzalmas szinkronnal
    4. az állandó krákogás és köpködés, mintha TBC-s lenne a fél Witcherland
    5. hogy minden NPC-nek ugyanaz a férfiszinkronja
    6. Hogy az NPC-k mindegyikének ugyanaz a feje, csak a bajuszt és hajat variálják
    7. Hogy az utolsó bugris paraszt is beszólogat a világverő, gigamega witchernek, akivel a legelvetemültebb szörnyeket öletik meg világszerte. Pusztán a jelenlététől be kéne szarni mindenkinek, de nem, az utolsó 20 kilós kis vidéki paraszt is beszól neki, máskor meg remegő térdekkel könyörög neki hogy a vízisiklót a kő alatt ölje meg a kertje aljában.
  • Ulthanito
    A Heavy Rainnél is jobb volt? Ugyenem?
  • Tatyla
    Tegnap a játékaim.hu-rol megjött nekünk is a Detroit kód, ha valakit érdekel van ott még. Hirtelen első három küldetést meg is csináltam, jó lesz ez kéremszépen
  • BlackDahila
    Mért nem játszod ujra? Nem kapnál egy másik befejezést?
  • Moby
    Detroit credits pörög.
    MICSODAJÁTÉKVOLTEZATYAISTEN! :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Magasan a QD legjobb játéka eddig. És bár egy fantasztikus történetszálat jártam be, a végén nagyon sok nekem kimaradt jelenetet láthatta, szóval találkozunk még.
    Csodálatos volt, fantasztikus volt, egy zseniális történet, film, játék, alkotás.

/kód él, vihető a lemez.
  • BlackDahila
    Én kérek elnézést hogy nem kap el a háborús érzés a szívárvány alatti virágosréten. De nem erről van szó mert ez nem zavar annyira mint itt egyesek azt hiszik. Meg fogom venni ahogy a többi részt is megvettem. Csak több autentikuságra számitottam. Valamiért medal of honor, cod2,elit alakulat,ryant t kicsit közelebbinek éreztem a célműfajt tekintve.