121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Na ez is szeptemberben jön, sok lesz már arra a hónapra :) Jobb lett volna a pletykált július, akkor úgy sem jött volna nagyon más

• Seth
    Itt egy pozitív review, hátha meggondolod magad :)

• arty
    pedig valszeg a gigaexnek kevésbé fontos a day1 támogató forintod.... ;)
  • arty
    el szoktál olvasni 300 metás userkommentet, excelben kiszámolod azok átlagát (tehát amikkel egyetértesz :D ) és az alapján vásárolsz? ;)
  • Moby
    Persze ez sem dráma, csak így ráér. Amiben benne van az is, hogy sisem kerül sor rá
  • Moby
    Az még nem lett volna dráma, de ez a 7.5 alá ment.
  • SlickAdam
    9.5-öt vartal? a kisfiad megmondta volna neked az elsö treler utan, csupan a föhös megjelenitese alapjan, hogy ez 8.5 fele a büdös eletben nem megy.
  • Moby
    9.5-nél persze. Szt is vártam tőlebkb. Csalódtam. A csalódásért nem jár teljes ár. A gigaexnek jár, a gigaexségért.
  • Ulthanito
    ha az ég világon semmit nem mutatnának belőle, akkor is vennék, mint a cukrot.!
  • Ulthanito
    Ha most 9.5 lenne a metaszkórja, rohannál megvenni, független attól, hogy nem gigaex. Mint a BF2-t, a BF1-et stb. És azok sem azok. :)

De most ez mindegy is, nem rólad van szó, általában arról írok, hogy mi történik akkor, ha valaki nem veszi meg day 1 a bármilyen játékot is. És a válasz az rá, hogy semmi, kár vele rohanni.
  • Moby
    Én ezeket a gigaexeket mgveszem első nap. Szarok rá mennyire nem gazdaságos. 1-3 ezer forintokról beszélünk.
    Ez nem gigaex. Érdekel, de nem esik bele ebbe a körbe.
  • Ulthanito
    Amúgy mindig rájövök - s ezúttal okos voltam - , hogy az első napos vásárlásnak semmilyen létjogosultsága sincs.

Jó példának ott volt a Detroit. Úgy voltam vele, hátha elkap a hév, és rohanok én is megvenni, mint mondjuk te. Aztán végigtoltad, leírtad a véleményed, akkor ott volt bennem, húú, milyen jó lehetett. Aztán eltelt két nap, és már el is felejtettem, az idő meg ketyeg, és nekem dolgozik. Megy le legalább az ára, mire hozzájutok, töredéke lesz a mostaninak.

Vampyrra is gondoltam, azzal is úgy vagyok, majd egyszer jó lesz.

//az egyenletből most vegyük ki azt a tényezőt, hogy mi van, ha az egyszer nem jön el soha.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.05. 13:38:03
  • Moby
    Há ezt mondom én is: megvárom, míg megértik!
  • Tikal #87845
    RDR2-ben is lesz lópáncél, fák jeee
  • SlickAdam
    mert egy meg nem ertett kis gyöngyszem, azé' 73...! tulsagosan revolúcionáris E
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.05. 13:29:30
  • Moby
    A detroit 79-e a megosztó genrenek szól. A vampyr sokkal populárisabb stílusban mért 73-a nem arányosítható ehhez.
  • Moby
    Veszem!

/Pár hónap múlva
  • Ulthanito
    Azért nem is szignifikánsan jobbat!

Amúgy meg mindig a user score-t nézzétek, ne a review-t. Sokkal balanszoltabb véleményt ad, pláne, ha beleolvastok a szöveges értékelésekbe is. Nyilván az egyértelműen azt lehúzó kommenteket figyelemen kívül kell hagyni.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.05. 13:08:10
  • SlickAdam
    73 vs 79

na, vegyed megfele!
  • Moby
    Az nem ilyen értékeléseket kapott.
  • Ulthanito
    Ezt mondtad Detroitra is. :)

Jó lesz ez majd akcióban bőven...
  • Moby
    Eléggé. Nem is sietem el, azthiszem.
  • Tinman #87836
    Hát ez így egy középszernek tűnik erősen.
  • Moby
    Vampyr roundup:
    IGN – 7
    Gamespot – 7
    Eurogamer – No score
    EGM – 8
    Destructoid – 6
    GamesBeat – 75/100
    GamesRadar – 3.5/5
    Paste – 8
    Polygon – Pending
    RPG Site – 6
    God is a Geek – 7
    Push Square – 6
    Slant – 2.5/5
    Videogamer – 7
    PCGamer – 68/100
    USgamer – 3/5
    COGconnected – 88/100
    ACG [Video] – Buy

A DONTNOD-tól őszintén szólva többet vártam.
  • Moby
    Ma már mindenhol van :D
  • Ulthanito
    Szerezzek neked? :)
  • darkSectorxxx #87832
    Háááát igen. :(
  • Tinman #87831
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hidd el addig jó.

Ismerős sok 100 lovas motoros király volt, nagy hosszú hajjal, kemény szerkóval. Most menni se tud, már lassan kapaszkodni se, a beszéde elmosott, a szellemi képességei is jelentősen csökkentek. Lassú, de biztos leépülés. Jó hosszú szenvedés éveken keresztül, mainly egyedül, mert a kutyának nem szokott kelleni már egy emberi roncs :-(

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.04. 21:31:35
  • darkSectorxxx #87830
    Nem is ismerem. :)
  • Evoluti0N
    Multiple Sclerosis gugli szerint.
  • darkSectorxxx #87828
    Mi az az MS? :D
  • Kandurex
    Tavaly fél-fossantás volt a Sony konf., már-már MS szint. Most vajon robbantanak? Vagy ismétlés lesz? :(
  • TBTPumpa
    Tease time:
  • Seth
    Egy szoval sem mondtam, hogy nem jo. Azt irtam, hogy ne ugy allj neki, ha beszerzed,mint egy BB-hez. Ez nem olyan jatek.
  • dzsedi
    DMC 5
  • Moby
    Ma nem lesz vámpírom úgy nézem. Közös ismerősünk most nem remekel :D
  • darkSectorxxx #87821
    Bazze, akkor nem jó? :)

Vegyem helyette das remaster-t.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.04. 13:33:39
  • Ulthanito
    Lesz itt bőven játék, mire végzek a vicserrel, detroit, vámpír, meg a summer sale..Időm lenne ennyi bakker!
  • AntiHero
    Azért kevés pacifista lessz az elején. :D

Oké, hogy jó fiút akarunk játszani...de ha már vámpír vagyok akkor a toljuk neki rendesen szerintem. Ne alkonyat szintű vega vámpír legyek.

Bár gondolom ha erősödünk akkor mutálódunk is...ha mutálódunk akkor egyre jobban átalakulunk...ha átalakulunk és kevésbé van emberi formánk, akkor az emberek se szeretnek...viszont akinek nem tetszek az leszívhat...pardon..én szívom le a vérét. :D

Remélem így oldották ezt meg.
  • Ulthanito
    Nem tudtam mi ez, de kilogikáztam, hogy a Vampyr. :)