121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Popsi automata lesz Box-ra. Mehh, biztos jó annak aki nem lőtte még meg azt a segget, de...
  • Moby
    Örülök, komolyan. Szerelmes vagyok abba a játékba. Ha csak a zenéjét meghallom, padlón vagyok.
  • Moby
    Számtalanszor vásároltam ott (szokott lenni náluk 10$-os feltöltő 7$-ért), még sosem fizettem vásárlási költséget. Nem próbaterhelést csinált?
  • darkSectorxxx #88056
    Micro conf kb fél órás lesz...... :(
  • arty
    nemtom :( én imádom a statokat, szal nekem is nagyon fáj. pláne jópofa volt, amikor a raptr.com küldött éves eredményeket, mivel mennyit játszottál.... melyik volt a legaktivabb hónapod.... mely napokon nyomtad legtöbbet, stb. z-a-b-á-l-t-a-m!
  • mucsácsó
    de nem értem, miért? 1000%, hogy van statisztika NÁLUK, de miért nem páblik? miért fájna ez nekik? geciek :(
  • arty
    régesrégen volt oldal/app, ami mérte a steames/xbox360as játékidőd - raptr.com (ps3-at már akkor se lehetett tudni, mert nem volt publikus a profilon az info, h épp mivel játszol... csak friendeknek mutathattad :( )

azóta pécén minden méri, ill az ms is megoldotta, minden játéknál látható, akár xbox app-ból is:

sonyéknál eközben.... SEMMI.
    szal csak a szokásos "kiszolgálás" :)

---

pcgamesupply működött, kösz moby, noha 2$ a vásárlás költsége és telós auth is volt, de KELLETT nagyon a bf2, szal elveim félredobva konzumáltam :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.10. 19:46:17
  • darkSectorxxx #88052
    ubi játékok pl külön számolják asszem.
  • SlickAdam
    na rendeltem egy Horizon-t Mobbancs, mert annyira mondtad... 20 font ShopTo-nal (de reg rendeltem onnan...), ha erdekel valakit. postat ingyenest valasztottam, szal ca. 24 €. ja ez a komplett kiadas.
  • Moby
    Nem. Ez kurvagáz. Konzolfronton kizárólag a nintynél volt, de már náluk sincs.
  • Moby
    pcgamesupply.com
  • Tinman #88048
    Jó-jó, de az excluk nem számítanak sokat, ezt még Moby mesélte, pls. tartsuk is magunkat ehhez. Szóval, kinek kell letérdelnem a Sony-nál ahhoz, hogy egy ilyen elemi feature bekerülhessen végre?

Amúgy ne mondjátok azt, hogy ott a survey, töltsem ki, és oda írjam be, mert megtettem. Mindig megteszem. Le sem szarják nyilván.

Cdkeys-en szokott lenni, meg ilyen G2, Kinguin helyeken is próbálhatod... persze fehér kesztyűben :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.10. 19:01:59
  • Tinman #88047
    Ez csak számomra elszomorító? :-(
  • j0nNyKa
  • yesname #88045
    Warezmatyi ide is eltalált. :D

Veszel egy gépet és lemezesen a játékokat. Ha végeztél eladod a lemezt. Mit szarakodsz? Nevetséges vagy. Csak kényelmetlenséggel járna amúgy is.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.06.10. 18:50:39
  • arty
    totti fonaljosi gémpléjét néztem anno, szvsz az unravel jobb (pázzlék! ügyesség! szép graf! ;) ).
    nintendo cucca hagyományosABB platformer, fonálstyleban (video alapján), ráadásul a gép is drágább alá, mint egy ps4 :D
  • Kandurex
    Elég jól néznek ki az új AC képek...nyilván a motor meg a mechanika maradt, így csak átskinezésnek tűnik, de igazság szerint nem is lehetne jobb ennél. Előrendelői szagot érzek :) annyira fasza volt a harcrendszere, hogy már az is elvinné a hátán.
  • arty
    Nincs. Sonynál exkluk vannak, semmimás :)

---

hol tudok usd feltöltőt venni? amazon kilőve, nincs :(
    bfront2 17.99$ usasztórban.... impulzusvásárolnék :D
  • arty
    pro ( -> hdmi switch amit tőled kaptam -> hdmi splitter -> pana fhd + samu uhd hdr )
    agyalok valami matrix switchen, csak elérhető áron nincs megbízható, további kapcsolókat meg már nem tennék a láncba :D
  • grebber
    Ha egy gépet valami oknál fogva bannol a Sony akkor az a gép kuka vagy offline még lehet vele játszani az aktuális fw verziókkal?
  • mucsácsó
    Fura, de szerintem nem. viszont 110%, hogy van stat, mert ilyen 5(+x) év Plus után szokott küldeni egy ilyen összesítő statisztikát a SONY (néha?)... de javítsatok ki :)
  • Tinman #88038
    2018 közepe felé járunk.

Hol tudom megnézni PS4-en vagy weben, hogy egy PS4-es játékkal mennyi időt játszottam eddig?
  • Moby
    Namost egy fonalyoshi meg hasonlók szárazon basszák meg ezeket a művészkedő aligközépszarse platformereket. Esetleg még egy szürkeárnyalatos fonalkisfiú kalandjaival lehetne feldobni a műfajt, abból sosem elég.
  • Kandurex
    Nem érdekel a jobban futás. Produktumot akarok, szórakozni, jó játékokkal játszani - minőségi exluzívokkal.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 10:51:35
  • Ulthanito
    Amugy meg nem ertem, mit vartatok az EA-tol. A jatekipar legaljat kepviselik mar hosszu evek ota. Tehetseges studiok es jatekok tucatjait, frencsajzokat vagtak gallyra a profitmaximalizalas oltaran felaldozva.

A tegnapi cimek kozul a,legnagyobb meglepetest nekem az Unravel Two jelentette, hogy mar meg is jelent a jatek. Igaz, az elso reszevel is kb. 10percig birtam osszesen, addig volt erdekesseg az aranyos kis piros gombolyag. Tipikusan Switch-es huzocim lehetne.
  • Ulthanito
    Az Access-en beluli berles adatokat nem szamoljak bele a digit eladasokba!
  • Ulthanito
    Vedd meg azert, hogy a multiplatformokat azon told. Ugyis jobban futnak rajta.

A Pron meg varjad csak tovabb a BB2-t.
  • Kandurex
    Pedig én szeretnék egy One X-et :( tegnap is ott nézegettem a dobozában a MM-ban....de hát nem tudom magam rávenni :( pedig süt róla, hogy egy kis törődéssel, exkluzívokkal, one X exkluzívokkal!...megbasznák a világot.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:34:18
  • Kandurex
    Igen, nem akarják, nem, nem.... pedig simán tudnék mondani pár játékot, amivel megtudnának azonnal győzni, de hát ugye, az csak bilibe lógatás lenne :(
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 09:27:56
  • TBTPumpa
    Ex-CEO Kaz Hirai
    "We are releasing Days Gone on the same day as Anthem so that everybody has something to play when Anthem’s servers immediately go down #EAPlay"

Phil Spencer:
    "Just wrapped our final #XboxE3 rehearsal. Feeling great about the show. Excited to world premiere 15 games tomorrow and much, much more #E32018"
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.10. 08:57:23
  • lwb
    Ami xbox exkluzív, az úgyis kijön pc-re, szóval ha van rendes pc-d, akkor biztos nem fognak meggyőzni. De hirtelen nem is tudnék semmit mondani, ami box exkluzív és várós lenne. Mondjuk nekem már van boxom, szóval nekem már tökmindegy.

Abban bízok, hogy a CD Projekt azért mutat valamit a Cyberpunkból. Vagy itt, vagy a Sonynál.
  • TBTPumpa
    Bemutatnak egy új autót a színpadon + lesz 30 perces májnkráft gémpléj 4K-ban. Ez nem elég neked?
  • Kandurex
    Remélem ma a pihe-puha rávesz, h vegyek egy boxot.

Lécci...szeretnék...
  • darkSectorxxx #88026
    Fűrészporral nem foglalkozom. :)
  • Moby
    A tömbösített fűrészporgyártók fűrészport tömbösítenek, nem viaszt. Ahhoz nem értenek ugyanis. A viaszgyártók majd szerda hajnalban jönnek, addig viszont végignézheted a teljes fűrészpor kínálatot. Így legalább ha legközelebb fűrészporra vágysz, pontosan tudni fogod, ki tömbösíti az idén a számodra megfelelő módon.
  • darkSectorxxx #88024
    Hát azt hittem ez lesz a spanyol viasz. :D
    Megint csalódnom kell.
    Amúgy örültem volna ha egy fasza mech-es single lett volna.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.09. 23:53:38
  • Moby
    Mert eddig úgy gondoltat, hogy ez az anthem valami hótigényes, hiánypotló és egyedi játék lesz, és most megdöbbentél, hogy nem?
    ROFL
  • darkSectorxxx #88022
    Ez igaz....de az csalódás amik jönnek, nem a meglepi hiánya. :D

NFS: Refound-ot hiányoltam. :D
  • Moby
    Amiből a 80 százaléka majd azután lesz kimutatható, amikor bekúrja accessbe, azaz a launch után 4-6 hónappal. Nem is szól ez a nagyipari szargyártás másról már az EA-nél.
    A csalódást nem értem. Szerintem ma a nagy swházak betonstabilak, totál kiszámíthatóak. Konfokat tartaniuk is hót felesleges. NULLA kommunikáció mellet is pontosan tudni mi jön tőlük.
    Ilyenformán nézni is. Aki csalódik, az meglepetést várt. Nagyipari húsfeldolgozót kézműves szalámit.
  • darkSectorxxx #88020
    Ez a multiság ez még ront az összképen. :D annélkül is kellemetlen.

csak ne felejts el a sok vásárló az a Sony-nál van. :)
    És ez mellé megveszi a sok single only srác is. :)