121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Hát pedig kb ennyi volt a TES6 és a Starfield is a Bethesdánál ... És akkor az EA SW bejelentéséről nem is beszélek, mert az még ennyi se.
  • Moby
    A sony sem véletlenül beszél róla, mégha a dátummal le is hűtötte a kedélyeket. Az utolsó pénzügyi jelentésből egyértelműen látszik, hogy az eladások üteme durván lassul. Megtelt a piac evvel a generációval. Váltani kell. Szükséges. A skorpió ilyenformán már későn jött.
  • SlickAdam
    a skorpio nem egy uj generacio, hanem az aktualis, 2013 ota futo resze.
    de mi az, hogy hamarosan? jövöre beszelnek rola E3-on, aztan meg lehet rá 1 ev release-ig. nem eleg?
  • TBTPumpa
    Micronál 1 dolog zavart. Phil bácsi már most elhintette, hogy hamarosan új XBox konzol lesz... Eddig tartott a nagy skorpió éra?
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem aztán nem hiányoznak ezek, véletlenül sem ezért írtam. Az első részük történelmileg érdekes darab volt, jó pillanatokkal, de nekem már azok is csak szódával csúsztak le (a Halóból a második rész is). Lehet, hogy a későbbi generációs részek jobbak, nem tudom, gépem nem nagyon van hozzájuk, a világuk érdektelen. Aki bukik rájuk, az nálam egy fokkal biztos lelkesebb.
  • Moby
    Volt ami tetszett. Tetszik, hogy látják a problémákat, nem dugják homokba a fejüket. Pedig ez inkább vallana rájuk. Más kérdés, hogy ez nem egy e3-ra tartozna, ide már a megoldások eredményeit kellene hozni.
  • Gabe18
    A Halo 5 2015-ben, a Gears 4 2016-ban jelent meg. Mire ezekből a most bemutatottakból játék lesz, már 3-4-5 évvel leszünk az előző rész után. Nem hinném hogy akkorra szentségtörés lenne ilyen kaliberű címekből 3-4 évente hozni egyet, mikor a mára tényleg moslék CoD évente jön.
    Ok, a Forza-t azt túltolják bőven már.

De kár ezen vitázni. Nekem tetszett a MS konf., másnak nem. Legyen a Sony-é a legjobb és mindenki boldog...
  • Ulthanito
    Amikor a számozással akarják helyettesíteni a valid kontent hiányát, akkor szerintem az nagy gond.

Őszintén, minek még Halo? Mindent megmutatott, amit lehetett, minek a Gears? Álljanak elő egy saját, új kontenttel, mint pl. a HZD, vagy még lehetne sorolni.
  • Moby
    Én nagyon hiányolom őt. Akkorát ment coubon a trainwreckes cutom, hogy én is meglepődtem. Még mostanság is likeolják
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig a Final Fantasy, az Ultima, a Might and Magic vagy a Wizardry esetében mind a jó magas sorszámúak a legjobbként elismertek. Érdekes, hogy régen ez kevésbé volt gond, de azok a játékok alaposan fejlődtek is.
  • Zóanagyvarázsló
    Inkább a volt rare-es embereknek szólt egy halottnak tűnő műfajban. Aztán kiderült, hogy tényleg csak annyi lesz az egész, mint a pitchben is volt: kiássák a tetemet, adnak rá új skint, és szevasz. Hihetetlenül antiambiciózus fejelsztőkről van szó, rájuk fért volna egy Molyneux

Amúgy nem volt rossz a játék, de 2 óra után nem véletlnül félretettem. Utána lehet, hogy az lenne :)
  • Moby
    "de valamiért csak meg ért ennyi részt, szóval valaki csak megveszi."

Hiszen tudjuk, hogy az MS csak olyan dologba tolja a pénzt, amit megvesznek!
  • Ulthanito
    Én régen nagyon szerettem a Gearst, a harmadik rész volt a kedvencem, de igazán elengedhetnék már a kezét. Konkrétan a legújabb részét már végig se toltam, olyan érdektelen volt ez a menj, horda, lődd, beszélgess, menj, horda, lődd, beszélgess séma.

Halo is szép volt, jó volt (egy résszel se játszottam), de mehetne a levesbe. Picit kínosnak érzek bármilyen frencsájzban is 3-asnál nagyobb számot egy játék címében.
  • Moby
    "A Halo/Gears/Forza meg pont az a kategória amit egy Xbox tulaj hallani akar egy E3-on. "

Ha ez ígyvan, akkor ez szomorúbb, mint az egész MS konf, és nincs is mit csodálkozni hogy itt tartanak. Én azért reménykedem, hogy ez nem így van. Be is dobnám, hogy tudom, hogy nem így van, mert látom, hogy hányan váltottak a sony exek miatt, de nem kell megtennem, látja az MS is. Erről szólt a túlkommunikált megvettünkmindeneladóstúdiótapiacon. Mondjuk ebből még mindig nem lesz kiút, de az látszik, hogy ők is tapintják már a probléma gyökerét.
  • Zóanagyvarázsló
    Tehát én benyomok egy Battletoads-wallpaprt a topikba, akkor én is nagy bejelentés teszek? Kár, hogy nem jutott eszembe az MS előtt :(
  • Zóanagyvarázsló
    Amikor valamire rááll a fókusz, akkor arra visznek mindne kontentgyárost. A Blizzardnál is a 40 fős SC2-csapattól vittek át embereket WoW-kiegre meg Diablo 3-ra, amikor sok volt a munka, láttuk is, hogy jöttek a kiegek hozzá. Persze ott a multis balanszolgatások is bekerültek a küllők közé.

Rengeteg esetben évekig dolgozgat egy kis csapat a preprodukciós fázisban, meg még utána is, aztán ha kapnak elég embert, akkor mehet gőzerővel a munka. A Dragon Age: Origins esetében évekig állt a munka a többi projekt miatt. A korai években amúgy is gyakori, hogy újrakezdik, kidobva vagy erősen átalakítva a korábbi koncepciót.

A tévedés jogát fenntartom, de ha engem cáfolsz, akkor a CD Projektet is. Nyilván nem azt mondom, hogy nem hegesztettek rajta, de a Blood and Wine után erősen megnőttek a lehetőségek a 600 csilliárd négyzetmérföldes térkép telepakolására.
  • lwb
    Nem tudom, mi az a hurkaszar joghurtoslajcsi, nem vágom, mire gondolsz. A battletoads viszont egy NES klasszikus, kint erre van piac. GoW-ból ez a második és (szinte biztosan) az utolsó ebben a generációban. Az előzőben volt belőle négy is. Az eladásokat nem tudom, mennyire húzza, de valamiért csak meg ért ennyi részt, szóval valaki csak megveszi.
  • Gabe18
    Azt láttam hogy végre játékokat mutogattak. És nem az XOneX lesz a best, meg mennyit adtunk el eddig, meg 4K-ba megy majd minden szöveget kellet hallgatni háromnegyed órát...
    A Halo/Gears/Forza meg pont az a kategória amit egy Xbox tulaj hallani akar egy E3-on.
  • Ulthanito
    Korábban megmondták, hogy 2021 magasságában lesz várható. Kész lesz, amikor kész lesz.
  • Moby
    Az mondjuk kemény, ja.
  • Moby
    És itt most elnézést a nyers megfogalmazásért a backerektől (Zó? Tin? :) ), én is felülök néha a nosztalgiavonatra, szal nincs evvel semmi baj :)
  • Ulthanito
    A címeket átfutva én pont ugyanezt gondolom.
  • Tinman #88152
    700 alkalmazottal tolják, van ott egyetlen darab contant, folyamatosan vesznek fel embereket. Haver éppen grafikus/designernek próbálkozik, jók az esélyei, 1. körön átment. De nem is ez a lényeg hanem az, hogy nem dolgozik mindig mindenki egyetlen címen!

Na most a Sánta Mónika cirka 130 emberrel 2.5 év alatt etalon szintet pakolt le, pedig ők is dolgoztak más projekten is: Bound, Here They Lie.
  • Moby
    Ez kb olyan, mint amikor a hurkaszar yoghurtoslajcsitól volt hangos az internet, amiből az első képkockákból sütött, hogy középszarse, de mamár minden kotorékba belelát mindent az internet. A húzókcímek meg nemtudom mit húznak, az eladásokat mindenesetre nem. De szerintem ki kéne 3 éven belül még 8 geowot adni, mert nincs olyan, hogy erre nem kíváncsiak az emberek (ami nyilván nem is igaz, egyszerűen rosszul nézik a dolgokat, mint pl én is).
  • Tinman #88150
    Nem fognak. Nézd meg ezt... ott a törött archstone. Annak oka volt, azzal valamit kezdeni akartak, pl. DLC formában. Aztán belefeküdtek a pénzbe. Ezek lassan létrehoznak egy DD platformot és semmiből nem fognak se 2. se 3. részt kiadni, helyette lesznek BB ládák, meg DaS skinek -.-

• Zóanagyvarázsló
    Azóta már szerkesztettem, hogy mire gondolok. Ha a PS4 sem tud többet vagy még vissza is lépett, az gáz.
  • Moby
    Nekem a naptári évek nem mondanak semmit, emberórában/évben mérjük ezeket, de azt meg nem tudjuk.
  • lwb
    Hát azért ez így nem teljesen igaz. Pl. a BattleToads reboot az elég nagyot szólt azoknak, akik kint ezen nőttek fel. Ettől hangos az internet. Azért nem írnám le a DMC-t vagy From Software japán souls-játékát sem, bár ezek nem az én stílusom. A GoW és Halo pedig mindig is húzójátékai voltak a MS-nak. GoW-ból pedig jön most három is: egy gagyi mobil, egy XCOM-szerű, ami engem pl érdekel és a GoW5, a rendes folytatás.
  • Zóanagyvarázsló
    Abból a HAT évből egy pár elment a Witcherrel. Ezek már gigaprodukciók, és saját bevallásuk szerint is az fogta vissza őket. Mondjuk szerintem sem jön idén, és valószínűleg jövőre sem.
  • Moby
    Ő rendszerszintúre gondolt. Belül a játékokban van, meg a gép amúgy méri is, hisz a parental controlban még szabályozni is tudom a kölköket, csak épp oda nem adja az infót. Mer japók, és a japók buziak, mint azt köztudott. Utálom is őket kellően
  • Tinman #88144
    Oda van írva: 2077 :-D

Ha ezt W3 szinten akarják összehozni, az még évek lesznek, pedig HAT éve dolgoznak rajta. 6!

Realitások talaján maradva: 2020 vége.
  • Zóanagyvarázsló
    Azt már nincs, mint PS3-on? Elég fapados megoldás, de elég sok játék mentett álásánál írta a játékkal töltött időt. Nem az összesnél, de a semminél jobb volt.

Mármint nem ingame értem a mentett állást, bár van, ami ott is mutatta, hanem a mentési fájl információit lehetett megnézni a konzolról.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.11. 08:28:13
  • Moby
    Te valami nagyon más mozit láttál. Az egész MS confon volt egyetlen meglepetés, az is multiplat (DL2), meg egy odabaszás, amit jó érzékkel itt nyitott a CDPR, itt ugyanus tudta, hogy nem lesz _SEMMI_ rajtuk kívül. És nem is volt. Ilyenformán ez a konf inkább volt szokásosan szégyenteljes, mint ütős. Kibaszott nagy szavak nulla háttérrel, és megint pár indie stúdió ment a levesbe, akikért nagyrész - és szerencsére - nem kár.
    Ja meg kibaszottunalmas forzahalogeow fostorgás, ami címek hiányában évek óta megy.
    Milyen ütős dolgot láttál az MS-nél, amit le kéne nyomni? A helyzet az, hogyha ezt avval is le lehetett volna nyomni, ha lemondják az egészet címek hiányában, az legalább őszinte lett volna. Ráadásul pontosan ugyanez megy évek óta. Tényleg nem tudom mit láttál te most, ami évek óta nem volt :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 08:26:11
  • lwb
    Pedig még az MS volt a legjobb eddig. A Bethesda lényegében annyit csinált, hogy rábólintott az összes eddigi pletykára és leakre. Nagy meglepetés nem volt náluk. Az EA-t inkább nem is említem.
  • Moby
    >sztem a halo4 és 5 teljesen jó volt

Sztem meg a h4 kikúrtgecijó, a h5 meg egy fos volt. A "két" 343 maximum adó meg cégjegyzékszámban ugyanaz, de időközben elveszett ott minden. Lélek, prioritások, minden. Itt most nem Corinne Yu-ra gondolok elsősorban. Nekem ezektől nem kell újabb halo.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 08:15:19
  • Moby
    Najó, lehet hogy egyszer veszek egy 30k-s lelakott 1.gen one-t, ha valami gusztusom támad valamelyik címhez, ami az ottani fiókomon pihen, de erre sincs túl sok esély.
  • Ulthanito
    Reggel átfutottam a headlineokat, hát úgy látom semmiről nem maradtam le. :) Pedig fél éjszaka álmatlanul forgolódtam a kurva meleg miatt, de az már nem jutott eszembe, hogy belőjem a streamet. :-D Ennyire vártam a micro részt.

Az új From-játék, hááát, ha ez egy Nioh-szerűség, akkor nem biztos, hogy érdekel majd. Gyakorlatilag egy játék sem mozgatott meg a felhozatalból, a Cyberpunkot leszámítva.

Ezért kár volt konfot tartani. :)
  • Ulthanito
    " FM4 fasza. Nyomnám. De 1 játékért már nem veszek konzolt. "

Erre azért nem vennék mérget!
  • lwb
    Bethesda összefoglaló:
    - új Doom, új Rage és Prey kieg: ezeket kb tudtuk is
    - Fallout 76: a leak igaz volt, lényegében Rust-DayZ kategóriás online only játék
    - TES mobiljáték, pfff
    - Starfield és TES6 bejelentés. Pontosan ennyi, semmi több.

Ehh. Legalább bejelentették, hogy dolgoznak igazi SP RPG-n is. Ez is valami.
  • Kandurex
    Csak nem jött össze az MS-nek. Megen :( Nincs itt egy értékelhető ex, ...vehetek mindent a PS-re.