121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mike Rame #88615 Sziasztok vettem egy usb-s könig kulso hangkartyat mivel nincs tv sem speakeres monitorom de nem mukodik hiaba dugom ra a ps4-re. Nem is vilagit, hogy jelezze hogy megy. PC-n kiprobaltam, ott minden rendben -
LBandi77 #88614 Leírok neked 1 jó magyar példát.kb.2011-ben volt itt magyarországon nissan által támogatott mini gt bajnokság.Meg volt adva autó-pálya kombó.Úgy lehetett nevezni hogy el kellett küldeni a replayt,aztán ha jó voltál mehettél az élő versenyre (offline).Mit csinál a magyar? Észreveszi hogy a kocsi régen 200 kg.könnyebb volt (az egyik patch alkalmával emelték a súlyt)törölték a game data gép kihúz a netből,idő fasza,replay beküld.Aztán jött a szopás az élő versenyen.Szerintem ilyen dolgok miatt is kötelező az online. -
SlickAdam #88613 elhoztam vegülis...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

na jo, itt van az is...
[spoiler]
[/spoiler] -
SlickAdam #88612 o hat azok engem nem erdekelnek. frissitem a jatektot, aztan megyek kifele az erdöbe a fahazba single GT-zni. vagyis mennek... csak hat ez mán 2018 E! 
-
SlickAdam #88611 reszben biztos van ertelmes oka is, de semmi akadalya nem lenne 2 vagy több mentesnek... :) -
LBandi77 #88610 Azt olvastam az FIA(esport) nem engedi az offline mentést,amikor még játszottam így is volt olyan verseny ahol én mentem 1.30-as kört ,a top 10 csalók meg 10sec.-en belül,pedig én sem vagyok a leglassabb.Meg állandón patchelik a fizikát ,gumi tapadást mindent. -
Rocksteady Games co-founder Sefton Hill releases a statement: "We'll share it with you as soon as it's ready"
naonjó.. :( de legalább elmondhatták volna, hogy mégis miaz :D -
Nekem aztán hótmindegy, hogy te megveszed vagy nem veszed, elhiheted.
-
Csellendzsek vannak, meg mifaszom. AZ új autókat, a tartalmakat sem kapod meg interneten nélkül. Amik folyamatosan érkeznek a játékhoz. De nem ez a lényeg:
van interneted? Van.
.
.
.
.
.
E?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.14. 15:07:33 -
SlickAdam #88606 na jolvan. megveszem. de ha barmilyen menteshez kapcsolodo gondom lesz, elpostazom neked a szilankokra tört lemezt es te szepen levideozod, majd feltöltöd YT-ra ahogy beleszorod az avokados salatadba es megeszed E!
deal?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.14. 14:46:19 -
Nem kurva mindegy, miért döntöttek így? Inkább baszod a rezet és nem játszol a játékkal, és mantrázod magadnak ezt a hülyeséget! TOPLEL
Én meg ehelyett leszarom, mi történik a dobozban, és élvezem, hogy játszom.
Lehet neked is ezt kéne tenni. -
A lényege tudtommal az lenne, hogy ne lehessen kijátszani a statisztikákat, mivel ez egy multiplyer játék elsősorban. Fontos hogy az eredmények mindig frissek legyenek stb... -
SlickAdam #88603 internetes forumhoz internet kell. rendben
online multiplayerhez & menteshez internet kell. rendben
offline singleplayer mentesehez internet kell. ööö...
-
Igen értjük az iróniát, hogy egy
_internetes_
fórumon felháborítónak tartod, hogy egy játékhoz internet szükséges.
Valami online petíciót is kéne indítani, gondolom. Le a kurva internettel! Osszátok meg minél többen a fészbúkon!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.14. 14:32:40 -
Nem ismerem a részleteket, de igazából onnantól kezdve, hogy a gyakorlati impactje nulla, teljesen irreleváns, hogy miért meg hogy működik a háttérben. Kivéve Kamcsatkán, de ezt már mondtam. -
SlickAdam #88600 en ezt mind tudom. jok az ervek, hogy kicsi az esely a gebaszra.
de azzal gondolom egyetertetek, hogy semmi ertelme ennek a korlatozasnak. eleve hogy kaphatott zöld utat?
vagy ha mar ilyen, miert nem tudnak modositani rajta? nem igaz, hogy nem latjak a rinyat. ha offline van a szamitogepem es frissitek egy excel tablazatot, az szepen frissitve lesz a dropbox mappaban, amint ujra online megy a masina. mibe tartana megpöcsölniük ilyenre? gondolom valami idiota japan implementaciorol van szo, amit nem tudnak könnyeden atirni, mert alapjaiban fos.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.14. 13:54:45 -
Oké, de mondjuk, hogy ez szinte elhanyagolható. Mondjuk egy évben egyszer van ilyen. Pont annyiszor, mint áramszünet, amikor ugyanúgy nem tudsz játszani. -
hát ja, a net ma már olyan alap mint az áram vagy a víz. Igaz, hogy zavaró tud lenni mikor nincs és emiatt nem tudsz bizonyos részeihez hozzáférni a játéknak, azt hiszem fotozni se lehet, de mondjuk pont a campaign az megy -
Ezt az online-offline virnyákolást soha nem értettem. Nem baromi mindegy bárkinek is a mai erában, hogy offline vagy online a konzol? Miért zavarja, ha online? Az nem zavarja, hogy a telefonja online? Kismillió kommunikáció zajlik szerver és konzol közt, még SP játékban is, marhára nem érdekel, a játékélményemet semmiben nem befolyásolja!
Egy esetben tudom elfogadni, ha valaki Kamcsatka szigetén egy borzasztó rossz lefedettséggel próbálja online tartani a konzolját, de mindhiába, és mérges, mert anélkül nem tud játszani.
Egyébként meg ez a hiszti a Rosemary & Thyme-ba való a sok kurva mellé.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 13:33:34 -
Az elvek olyanok, mint a fing: egy darabig tartogatja az ember, a végén úgyis mindenki elengedi... -
SlickAdam #88595 köszönöm, akkor bekaphatja Tamagocsi (vagy hogy hivjak... arra se melto, hogy megjegyezzem a nevet) -
SlickAdam #88594 valoszinüleg nem lenne gondom vele (bar elsö guglizas utan is arcomba robbant par szerencsetlen negativ elmenye). mint irtam: ez elvi kerdes. -
Offline szinte semmit nem tudsz csinálni, mentésekhez kell neki az online. Egyébként rendben van a játék, sok az autó, pálya. Bár szerintem a single része szar még mindig. -
Gondolom nem 46%-os az ISP-d rendelkezésre állási ideje, hanem 98,9%. Akkor meg miért nem mindegy, hogy hová menti? Mit zavar ez a játékban? -
SlickAdam #88591 nem, mert ugy volt (remelem mar nem), hogy az offline, azaz single tartalmat SE tudod menteni online kapcsolat nelkül. szerverekre menti vagy mi. ami konkretan felhaborito es csak valami elvetemült agyabol pattanhatott ki -
Én VR-on toltam utoljára, így válaszolni nem tudok érdemben. De kíváncsi vagyok: nem mindegy, hogy a single mod mentésekor online vagy offline van a gép? Ha azt akarod, hogy offline legyen, húzd le a hálózatról a konzolt.
Butaság lenne emiatt nem megvenni, hisz a megoldás a kezedben van.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 13:13:13 -
SlickAdam #88589 ismet eltelt par honap, szoval ujra megkerdem:
Gran Turismo Sport hogy all jelenleg? latom, hogy van mar benne annyi offline tartalom, hogy megvegyem, de meg mindig online kapcsolat kell a single mod mentesekhez is? (ez elvi kerdes, idiotizmust nem tamogatom) -
Legunalmasabb Teltella játék -
Akkor épp itt az ideje, hogy jön egy kiváló GoT, még ha szamurájos is lesz. Egyre jobban érdekel.
A Before the Storm valóban remek volt, de nekem a bónuszepizód nagy csalódás, be sem fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.14. 12:03:49 -
partizan182 #88586 Még nem, mikor megjelent picit telítődtünk a műfajjal, majd LiS után lehet behúzom ha jó tényleg.
Nekem a Borderlands volt a meglepő: remek humor, emlékezetes karakterek, jópofa sztori. Pedig az alap Borderlands-től picit feljön az ebéd. -
A Telltale leggyengébb játékának tartom én is, bár voltak benne meglepő dolgok, de nagyon negatív hangvételű az egész, tiszta depresszió. A Wolf Among Us nekem is eléggé bejött, na nem mintha az meg nagyon pozitív hangulatú lett volna...
Michonne és Frontier még nem pörgött nálad? Előbbi kellemes volt, főleg a zenéje büntetett. -
partizan182 #88584 Ez a GOT milyen szar volt... 1-2 jelenettől eltekintve (aki játszotta biztos tudja mire gondolok) lapos volt, csúnya és unalmas. Kizárólag a topic miatt vittük végig + alapvetően kedvelem a TT cuccait.
Nálam (ezeket játszottam csak):
Wolf Among us > Walking Dead S1 > Borderlands > Batman S1 > Walking Dead S2 >>> GOT
Life is Strange megmutatta hogy kellezt, most kezdtük a Before the Storm-ot, nagyon-nagyon adja. -
-
SlickAdam #88582
-
Végre egyetértünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megnéztem megint a vegetációt a GoT-ban. Hát ez valóban nem olyan, mint a Witcher 3-ban.
-
Tudom "gáz", de én nekem meg a multija jön be rohadtul a BO3-nak, mai napig kurvajó, nem tudom megunni :D
Nekem pont jól jött, hogy free lett, néha-néha hiányzott :D Nomeg a zombi mód is egész fasza tud lenni haverokkal :)
COD2 óta ez az első, aminek megfogott a multija :P -
Akra #88578 Én nem rég vettem meg az összes COD részét. Az összes egy Holywoodi adrenalin bomba. Látványos Michael Bay vagy UB film :) popcornt ropogtatva, teljes beleéléssel tudtam játszani eddig. -
Részemről se hate van, hanem túltengés. Egyébként én az összes Onimusha részt letoltam, Ninja Gaiden-ek is ott sorakoznak a polcon. Tenchu?
Ha már From fluffering: Ninja Blade remélem lepergett már rég mindenkinél ugye? :-D -
Ez lesz még egy óriási kérdőjel számomra.