121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szebag79 #88655 Faxa ezt nem tudtam...azért nem hiszem hogy kihagyom majd
-
Zóanagyvarázsló #88654 
Mondjuk ha már a stílus látványvilágát vászonra álmodó - Gibson-like - Blade Runner sem megy vizuálisan, akkor nem tudom, hogy mi menne. Ott regényt direkt nem mondom, az még inkább pre-cp, de zseniális. -
>Itt sem hiszem hogy Ellie-vel egyedül kell végigtolni mint mondjuk egy Tomb Raider
Pedig de. -
szebag79 #88652 Ma szereztem be a GOW-t akciósan 14e, de becseréltem két játékot így még olcsóbban megúsztam. Én is belekezdek a történetbe, remélem ütős lesz:) -
szebag79 #88651
-
szebag79 #88650 Amúgy ha már TLOU2...az előző trailerben elvileg Ellie anyját próbálták hasonló öltözködési stílussal ellátott figurák fellógatni mint amilyenek a mostaniban megkergették Elliet. Namost a kettő jelenet közt viszont elvileg több évtizednek kellett eltelnie. Persze ugyanaz a szekta Ellie idejében is létezhet még és lehet hogy az anyukája esetleges halálát szándékozik megtorolni. Remélem Joel papa szerepelni fog az új részben, nem tudom elképzelni hogy kihagynák mivel alapjában is erős páros kapcsolati rendszerre épült az előző rész és általában a ND összes játéka. Itt sem hiszem hogy Ellie-vel egyedül kell végigtolni mint mondjuk egy Tomb Raidert, viszont nem tudok elképzelni mellé olyan más erős karaktert aki pótolhatná Joelt. A karakterek játszhatósági ideje viszont lehet eltolódik Ellie felé. Ez persze az én elméletem, kiderül a készítők mit gondolna erről
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2018.06.15. 19:09:06 -
1-el alattad ott a link. -
szebag79 #88648 Köszi a válaszokat. Igen a youtube fos minden minőségben. Nekem igazából egy jó letölthető 1080p kellene mivel -tudom égő- de a nagyobb felbontásokat se a gépem se a tv-m nem bírja:D -
Ja, fent is van. 1 giga, 12 perc. Ettől jobbat aligha találsz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.15. 18:46:52 -
youutube egy fos, 4K-ban is. Gamersyde szokott lenni minőségben a legjobb, de változatos, hogy mit raknak ki. -
4k? -
szebag79 #88644 Létezik olyan verzió az E3as videókból, ahol nincs tele tömörítési lebbenccsel a kép, nem szaggat, nem csúszik a hang, nem 1080p közbe meg 360 nem yutubos szar hanem jó minőségű ahol látszódnak a részletek is? Pl. Last of us 2 jó minőségben nem rakták fel sehová? -
Felkészülésnek mindenképp ajánlanám a téma atyjától, William Gibsontól a biblia 3 kötetét, ha még nem voltak meg: Neuromancer, Count Zero, Mona Lisa Overdrive. Zseniálisak, atyaég de mennyire. -
Nekem az első trailer alapján jobban bejött, bár ott még kevesebbet láttunk :D Talán nem elég dárkos a mostani. Nem vagyok már egyáltalán ráhájpolva. Witcher szerintem eredetibb, mint egy ezerszer látott scifi rpg.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.15. 17:43:35 -
Van még rajtam kívül itt valaki, akinek ez a Cyberpunk nem jön be?
-
röhögök
-
Death Stranding DLC :
-
Köszi,úgy is jó! -
Az egy dolog h mit targetel. Kozben meg PS5 nyitocim lesz a jatek.. -
Kizárt. Viszont a mobilod internetét meg tudod osztani wifin a ps4-el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.15. 12:27:55 -
Lenne egy technikai kérdésem: mobilnetes USB sticket ha berakok a PS-be azt érzékelni fogja,és tudok vele netre felmenni? Nem multihoz kellene,hanem csak a kötelező frissitéseket leszedni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telenoros hipernet-ről lenne szó -
Newfronter #88634 Úgy néz ki a jelenlegi generáció legjobb játékát még nem láttuk, akár legyen az egy third-party játék. :)
Jó lesz ez a maradék 3 év. -
és én is sokat "tárgetlek"...pláne, mióta építkezek...tele vagyok "tárgettel"...hadd ne mondjam mennyi jött össze -
CD Projekt Red Confirms Cyberpunk 2077 Is Targeting Current-Gen Consoles
hát erre kíváncsi leszek :'D -
Bármi is az, semmit nem várok tőle. Azt meg csak remélem, nem egy újabb Batman-játék. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Budapest, nem belváros nem is külváros, 1giga/500Mb havi 2700 HUF.
Megéri külföldön élni!
-
SlickAdam #88629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemet nagyvaros közepe, 50 Mbit le / 10 Mbit fel. NINCS nagyobb csomag itt a környeken. elvileg 100 Mbit a tetö Telekomnal, vagy durva felarert, deluxe helyeken 500 Mbit.
ez az 50 Mbit + telefon flat + IP TV alap csomag 50 ojro / hó.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.14. 21:52:22 -
A ténymegállapítására írtam nyilván és nem rád. Nem ismerlek picit sem, így nem ítélkezem. Az viszont tény, hogy rajtam kívül még rakat olyan embert ismerek, akinek elvei vannak és nem adja fel őket. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!60+ ezres nagyvárosban melóhelyen a városközpontban 8 ezres a 20 megabit. Röhej. Igaz mindig van... a router uptime-ja ott is években mérhető, mint idehaza (UPS van).
Viszont rebesgetik, hogy itt Dagonyafalván ősztől lesz 500 megabit 13 ezresért, 320 meg 11.5k-ért. Hát nekem ez azért nem tűnik olcsónak... bár az is igaz, hogy fizettem én 18 éve ISDN-ért 11 ezret/hó és akkor az a 11k az picit többet ért, mint ma. -
SlickAdam #88626 kösz :D -
SlickAdam #88625 szerintem Mo-n jobb a net. legalabbis többet kapsz a penzedert. szoktak lenni neha zürök itt, hiaba a nagy telekom... -
Egyszer mintha írta volna Slick, hogy egy német városban él. A 15 megabit az bőven elég a Gran Turismo Sportnak :-D -
Ne tudd meg milyen elmaradott régiók vannak idekint. Ahol én lakom a 15Mb már elég frankó :D -
Nagykeres kapcsolattal bíróknak érdemes körülnézni PS4 címek terén. Vannak erősen kellemes darabok. Foglaltam be 4 címet, használtan drágább. -
Tudtommal németben élsz, én egy nulla, utolsó faluban a sárban fetrengek és makkot eszem vacsorára, amit előtte bikacsökből font ostorral vertem le a fáról. Mindig van netem. Mindig. Ott a migráncsok már megölték a netszolgáltatókat? Küldjünk netet zsákszámra? -
A gerinctelen emberekre ez abszolút igaz, a többire meg nem. Megint egyetértek, őrület. -
Mike Rame #88619 5.55 update utan full fekete kep monitoron... tvn jo, hdcp kikapcsolva, felbontas 720-ban a monitorhoz igazodva. Mit tehetnek? -
Mike Rame #88618 Meg sem jelenik a kimenet. -
A hagkimenetet átállítottad a ps4-en? -
SlickAdam #88616 tipust, különben honnan tudjuk mi az E?