121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    (Csak csendben kérdezem meg Janikától, hogy ami most jelenleg itt megy, az nem személyeskedés meg flame a két kolléga között?)
  • Ulthanito
    Darky, szomorú, ha nem tudod érzékelni a különböző fokozatokat egy játékkal kapcsolatban, és megítélni, hogy mi spoiler és mi nem az.

Az E3 közepén napvilágot látott interjúkból (nyilvánosan megjelent információkból) szemezgetünk, és tesszük ide, amit megtudunk egy adott játékról. Ráadásul egy olyanról most, ami még vagy 2 év múlva jelenik meg.

Ez nem ugyanaz, mint egy PS4 exkluzív megjelenése előtt napokkal helszíneket, videókat, képeket rakni a topikba tonnaszám, meg a megjelenés után írogatni, hogy ki hol tart a játékban, és milyen jó ez meg az a rész.

Én ekkor kértem, hogy ácsi, menjen mindez külön topikba, mert itt már gyanútlanul is belefutsz olyan információkba, amikbe nem feltétlen akarsz.

Ha szerintem ez egy lapon van azzal, hogy a ND interjút ad és elmondja, hogy Ellie lesz az egyetlen játszható karakter a majd ki tudja mikor megjelenő játékban, hát, no offense, de akkor a te készülékedben van a hiba.
  • Ulthanito
    Már megint miről beszélsz? Milyen spoiler? Ma se aludtál eleget?
  • darkSectorxxx #88692
    Hát van, akinek ennyi jön át mindig a történetből. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 23:12:39
  • Tikal #88691
    már megint a hattyú halála van műsoron...
  • Moby
    Még mindig találnak kivágott bossokat, meg helyszíneket Bloodborne-ban. Kár, hogy jóóóó sokáig hasonlót sem fogok látni.
  • darkSectorxxx #88689
    Tudod, tanulni akar az ember, te meg azért vagy itt, hogy taníts minket mert nélküled még a fencinket se tudjuk kitörölni, meg kell mondanod mikor hová menjünk, mit csináljunk, mint mindenki apja. Légy kemény. :)

De mielőtt felrobbannál mérgedben, olvass vissza, hogy senkinek nem szóltam egy rossz szót se, szóval a fiamozást meg a többit zsigerből hoztad megint.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 21:36:28
  • darkSectorxxx #88688
    Más műsort néztél, nem lett senki megfenyítve, vagy akkor te max ezt hitted.
    De ha lettem volna fenyítve is, annál szánalmasabb, hogy most te arról beszélsz, hogy spoiler csak akkor spoiler ha éppen úgy gondolod vagy valaki.
    Vagy minden spoiler vagy akkor nincs miről beszélni.

Semilyen vendetta nincs, nem konkét személyre vonatkozik amiket mondok, azt kivéve hogy folyamat te pörögsz a kommentjeimen annak ellenére hogy simán átugorhatnád.

Nem érdekel semmi, azt kivéve hogy a spoiler tag mögé tett videók képeket likvidáltuk....és valóban ebben én is meg lettem szólítva.
    és érdekelt most hogy, akkor már vége a spoileres egyezménynek? vagy mi? mert tudod hogy megy itt, az ember nem néz be egy napig és utána kap, ha nincs képbe az egyezkedésekkel, azért gondoltam érdeklődök tőled, te mindent tudsz. Még azt is ami nem rád tartozik. :)

Amúgy a fiadnak érzem magam, amennyit beleszólsz abba, ami állítólag téged nem is érdekel. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 21:31:48
  • Moby
    Nem kisfiam, két hónappal ezelőtt Ulthane-nek volt egy egyszerűen akceptálható kérése, amit az ostoba fejeddel képtelen voltál elfogadni. Nem volt itt megbeszélés, meg lettél fenyítve, hogy a segged ki lesz innen téve ha fogod be a szádat. Szerintem meg kellett volna tenni, de ez most mindegy. Na, azóta a témán pörögsz, nem tudod elengedni, és csak alkalmat lested, hogy végre visszavághass. De amennyi magadhoz való eszed van,ezzel a mostani akcióddal is csak az akkori balfaszságod húztad alá rikítózöld szövegkiemelővel, és ez szinte mindegy is, hogy van-e alapja vagy nincs. Legyen ennyi elég az múltbarévedésből, mert kurvára nem kíváncsi itt senki a személyes, kicsinyes kis vendettádra.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.16. 21:19:29
  • darkSectorxxx #88686
    Semmi baj nincs, csak régen volt téma, hogy dark nem tudja megállni és na.
    Moby lesz a spoiler ellenőrünk, ő mondja majd meg mi számít annak, melyik felületről származnak a hírek stb. :)
    Mert nem mindegy hogy E3 vagy E4.

Nagyon oda kell figyelni, mert nem mindegy, nem a tartalom számít, hanem a származás. Gondolom.
  • darkSectorxxx #88685
    Nincs balhé, ez maga a topik. :)
  • BlackDahila
    Bár érthető. Elmaradtt bejelentések, robotkarú második világháborús nőcik, leszbi főhősnők, dutyiops szóval van itt minden.
  • mucsácsó
    srácok, ne bántsátok már egymást! :( tényleg no offense meg nem akarok hittérítősködni, de így is alig járunk már ide no, nem kell a feszkó :) :P
  • BlackDahila
    E3 óta dúlnak az indulatok. Kicsit elmérgesedett a topik. Vagy csak mindenki unatkozik mert nincs új megjelenés? :D Én is kínomba már borderlands2 t pörgetem amit akciósan zsebeltem be mert nincs más.
  • darkSectorxxx #88681
    Ez a ps 4 topik, nemegész 2 hónapja megbeszéltünk, vagyis megbeszéltetek valamit amihez tartani kellene magunkat, GoW előtt ez nem volt probléma....
    Szelektív a dolog, de én ezt már akkor írtam hogy így lesz.
    Az E3 az E3, sőtt az utána megjelenő hírek is azok, csak mivel vége az E3-nak addigra más helyen olvashatod.
    Nem a spoiler zavart most se, csak emlékeztetőül a 2 színűségre.
  • Moby
    Igen. Egy nemlétező játékról. Pontosan Darksector. Azt spoilereltük el.
    Amúgy ezt a spoilerfeszt E3-at amúgy nézted? Remélem feljelentettél mindenkit, aki részt vett benne! Magadat is beleértve.
  • darkSectorxxx #88679
    Dehogy sértődök, te neked van lelki problémád, engem hidegen hagy ez az egész.
    Mindig kettőnk közül te paprikásodsz be, én hót nyugis vagyok. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 20:03:32
  • Moby
    Mondom: sértődj be kegyetlenül!
  • darkSectorxxx #88677
    Majd én azt meglátom, segítség másoknak kell. :)
    Ne megint a kényszeres topikirányítást nyomd pls.
    Vagy ne nekem, tutod, skip-eld a kommentjeimet ha nem tetszik valami.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 19:59:13
  • darkSectorxxx #88676
    Ja hogy találgatnak, nekem ez kijelentésnek tűnt. :)
  • Moby
    Szerintem igazad van! Én a helyedben annyira megsértődnék, hogy a topik közelébe nem jönnék hosszú ideig!
  • Seth
    Egy ki tudja mikor megjelenő játékhoz nem tudunk spoilert írni, csak találgatunk
  • darkSectorxxx #88673
    Ja értem, a God of War spoilert komolyan lehet venni, de mást nem, én már akkor tudtam, hogy ez lesz.
    Tökéletes minden, semmi meglepő nincs a topik "működésében".

Minden megy tovább. Ahogy régen. Én inkáb ezt rakom el.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 19:54:11
  • Moby
    Szerintem így is többet kaptál, mint amire érdemes vagy. Tedd el jól.
  • darkSectorxxx #88671
    Kérdés megtörtént, válasz nem. :)
    A többit dobd a panaszládámba. .)
  • Moby
    nehéz lenne azt mondani, hogy jobb lett avval bármi, hogy ismét kommentelgetsz.
  • darkSectorxxx #88669
    ide kommentlenek sg-re a ND-tól! kemény! Mit irnak még? :P
  • Evoluti0N
    Vótmá, de lehet, h fék. Az első résszel kapcsolatban is azt nyilatkozta a Naughty Dog, h Ellie nem lesz irányítható, hanem csak Joel. Könnyen lehet, h ismét csak félrevezetés folyik.
  • Rage47
    trailer zenéje

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.16. 11:08:58
  • Moby
    >Nem tudom ki indította a témát

A Naughty Dog. A facebookon megtalálod őket, ott le is dumálhatod velük a dolgot.
  • darkSectorxxx #88665
    És spoiler! :D

Nem tudom ki indította a témát, de spoiler tag mögött kellett volna.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.16. 10:22:47
  • Ulthanito
    Rossz hírem van, Ellie lesz az egyetlen játszható karakter.

Bocs, vótmá'!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.16. 08:47:02
  • Ulthanito
    Köszi a tippet, nem ismerem őket, de utánanézek!
  • Moby
    Emiatt őrültség lenne. Viszont megnéztem a videót, amit ajánlgattam. 1 giga ide vagy oda, ez is hurkaszar minőség. Valszeg nem adott ki jobbat a naughty senkinek.
  • arty
    na, kellett nekem visszaolvasni, itt is ez a téma (ment)... utóbbi 10 játékodból mennyiben irányítottál meleg karaktert?
    ebből a tízből mennyiben volt a főküldetésben releváns meleg szál?
    mennyi npc volt meleg?

durván alul vannak reprezentálva a melegek a videojátékokban, de nektek már 1 (EGY!!!) is baj.
    fóbia. van ilyen, de legyőzhető ;)
  • arty
    a For Honor a te játékod, ha ubi game as service-ben akarsz szamurájkodni :)) és az egész ipart beelőzték!
  • arty
    vegyél egy használt példányt ;) win-win
  • Moby
    Vizualitásban jól közelíthető a téma. Sokaknak öaszejött, meghát ki-hogy vizualizálja a regênyeket. Nekem deus exek nagyon beletalálnak, vagy akár a remember me is. Meg a cp trailer is.
  • Moby
    Ha irányítható lesz Joel, azt nem fogják elspoilerelni. Viszont azt ebből lehet már sejteni, hogy új playable karakter nem lesz.
  • Seth
    Az első részre meg azt mondták, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem irányítható Ellie
    :) Meglepinek tartogatják biztos
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.06.15. 19:34:42