121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #88735 Gyanús is volt amikor játszottam a P5.-el, hogy ez kiköpött LIS. Sőt, a Tetris egy bizonyos monumentális jelenete is beugrott. Tudod, amikor drámai szimfónikus zene közepette az alsó sor félelmetes halálhörgések közepette eltünik. A hideg is kiráz még mindíg. Brrr. -
Annyira Souls-játék, amennyire a Persona 5 Life is Strange. -
ppista #88733 Ebben mi a meglepő.?A Shadow die twice is egy Souls játék, csak kitekerve. -
Jim Collinsnak van egy remek könyve, az a címe, hogy From Good To Great (Jóból kiváló - jól ismert menedzsment könyv), amiben azt vizsgálja, hogy mely vállalatok tudtak igazán sikeresek maradni évtizedeken keresztül a világban.
Van egy szemléletes példa a könyvben, nem emlékszem szó szerint ,de talán a sündisznó módszernek hívja, ami azt hivatott szemléltetni, hogy a süninek egy rém egyszerű, azonban rendkívül hatásos stratégiája van: ha veszélyt érez, összegombolyodik, és gyakorlatilag sebezhetetlenné válik. Semmi mást nem tud a süni, de ezt kiválóan!
A kutatással alátámasztott konklúzió pedig az, hogy azok a vállalatok tudtak/nak igazán sikeresen maradni, amik következetesen azt csinálják, amihez értenek, legyen az bármennyire triviális dolog is.
Gondolom nem kell magyarázni az analógiát senkinek. -
nahát nahát:
FromSoftware Learning Unreal Engine, Will Return To “Games We’re Known For” - FromSoftware isn’t done with Souls
mondjuk én kifejezetten örülök :P -
Nem volt kedvem tegnap tabletről pötyögni, annyit meg nem ért, hogy géphez üljek.
"Bármilyen info az spoiler."
Nem, nem az. Tényleg meglep, hogy nem érted, de utoljára megpróbálom elmagyarázni, neked is könnyebb lesz utána. Meg mindenkinek.
A játék fejlesztőitől származó hivatalos információk, pláne, egy játék megjelenése előtt évekkel, az nem spoiler. Ha az lenne, az összes gamer magazin le kéne, hogy húzz a rolót a világon.
Az nem spoiler, ha azt leírod valahol, hogy a Resi 2 640*480 felbontásban fut majd. Az se spoiler, ha leírod, hogy a GoT-ban dinamikus időjárás lesz Japán partjai felett, és az sem, ha leírod, hogy ez nem RPG lesz. És az sem az, hogy a COD aktuális részében nem lesz kampány, de lesz battle royale mód.
Ha azt írod viszont, hogy "a második pályán annál a sötét barlangos résznél, amikor a szőke nő rád ugrik hátulról majdnem szívbajt kaptam" - na, ez klasszikus spoiler. De az is az - pláne egy játék, vagy nagyon várt játék megjelenése előtt napokkal, ha helyszínekről screenshotokat linkelsz, vagy leírod, hogy az első pályán nem lesz boss, csak a másodikon.
Szerintem ez mindenki számára teljesen világos. Remélem, hogy most már neked is az. -
Rohadt jó, hogy SG nem jelzi ki.... Csak akkor nézek rájuk, ha kapok értesítést :D de random mikor kapok és mikor nem... sorry, a hiba a gépezetben van :D -
>Melyik fókusz csoportnak kell viritó indián féstés az arcára? Robot kezek? Killer feliratú bőrdzsekik?Egy ww2 es játékban.
Videót megnézted? Ott a válasz. Bármelyiknek. A totál irracionális fasságok (aka nagyon előremutató fejlesztések) azért mennek át simán, mert olyan csoportokon tesztelik, akik a tesztelés okán működnek irracionálisan. Ezek után ezek az ötletek teljesen racionálisnak fognak tűnni a kiadónak, majd amikor a közönség találkozik vele, és elutasítja, akkor az a viselkedés lesz nekik irracionális. Az EA-nél most pont ez történik, ezért viselkedik Söderlund úgy, mint egy idióta (pedig szerintem ő pont egy eszes srác). -
BlackDahila #88727 Ezért mondom azt hogy aki pl 64 fős harctéren szeretne szaladgálni az battlefieldet vesz mert csak ez kínál ilyen lehetőséget és mivel nincs konkurencia lehet szarni olyan dolgokra mint az autentikusság, nők elhazudott szerepe a vh ban, realizmus vagy bármi. Melyik fókusz csoportnak kell viritó indián féstés az arcára? Robot kezek? Killer feliratú bőrdzsekik?Egy ww2 es játékban. Persze ezek a kozmetikák amik így szétcseszik a ww élményt nem kikapcsolhatóak. Mert hát jozsipista rózsaszinre szinezi magát azt látnod kell. Na mindegy. Új bf mindig felbasz mikor rágondolok. És csal reménykedem hogy a játékmenet kárrpótól majd... -
Egrész szerintem már bőven abban a stádiumban van, amikor ilyen változtatások már nem férnének bele komoly hátrány nélkül. Másrészt a kiadók sokkal jobban hisznek még mindig a totál téves fókuszcsoport teszteknek.
Sajnos várhatóan még sok évig aktuális marad a témában:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.17. 17:25:27 -
BlackDahila #88725 Hát. Én inkább arra a részére gondoltam mikor egy kiadó vagy fejlesztő bejelent egy címet és a community nél felháborodást kellt mégse változtatnak rajta. Mert bf5 esetében most ez zajlik jelenleg. Tőrlik a negatív hangvételű esetleg kritikus threadeket. És minden fasza. Pedig csak egy minimális változtatással meglehetne oldani a problémát de ez ilyen lesz azt kész. -
Hát azt is kitaláltad hogy én ki lettem tiltva a soulierek miatt, meg ilyenek, hiszen tudja mindenki hogy nem. Most én hazudok vagy szelektíven olvasod az sg-t? :)
Én nem tudom mikor milyen a kedved, de azért engem ne rángass bele mert éppen rossz napod van néha. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.17. 16:45:17 -
Ez nem probléma. A nem túl sok lehetőséggel kecsegtető lego worlds-be is beletett 250 órát, kiplatinázta kis részben a segítségemmel, és még mindig nyomja. A mégannyit sem tudó undergroundot kiplatkózta pécén, majd ps4-en is. Ilyen problémák itt nem merülnek fel. Ma egész nap IRL is legózás ment. -
Lootboxok.
Hogy lett-e anyagi vonzata, meg komolyabb-e, erről felesleges minden szó. Az egyik opció történt meg, a másik meg max feltétlelezések. De nagy pénzügyi zseninek nem kell lenni ahhoz, hogy ha egy kiadott produktumnál menet közben kompletten modell kell váltani, az már sosem lesz anyagilag fasza. Nyilván sosem fogják elmondani a tutit, mert az egész nem vet rájuk jó fényt. Pénzük továbbra is rengeteg, ez nem ingatta meg őket nyilván, de azért nagyon komoly figyelmeztetést volt ez minden nagykiadónak, hogy bármit azért nem lehet. Az más kérdés, hogy a bármi meg az ultraszar között csak nagyon vékony a hártya, és utóbbi már simán átmegy,
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.17. 15:35:26 -
Ilyen csontvázak, pókok voltak a lego worldsben is éjszaka, az is már nagyon határeset volt. Talán ez is belefér, megnézem, ránézek valami videón. Egyszer páréve 1-2e ft-ért megvettem a "simát" valami 576 leárazásban, és halvány fogalmam sincs mi lett vele. Azóta volt egy költözés, szal bármi is történhetett. Most meg 5-6e forintok.
/bár most, hogy ezt leírtam elbizonytalanodtam, nem kizárt, hogy one-ra vettem meg. -
SlickAdam #88720 aki hosszu evekig akarja tolni...
akinek uj, az a PS4-es verzaval is ellehet borzalmasan sokaig. igyis tengernyi lehetöseg. -
BlackDahila #88719 Konkrétabban? Komolyabb anyagi vonzata pont hogy nem lett és őket csak ez érdekli. Lehet nyomatni újra tonnaszámra a moser call of duty kat mert az emberek zabálják kétpofára. Majd nézzünk egy bo4 es eladási toplistát.
És engem ami nagyon idegesített az új bf el kapcsolatban hogy autentikus ww2 játékra vártam hamár a cod már a 2 óta nem tud ilyet erre tessék ez sem. Kell bele a viritó kék acfestés meg gyilkolászós hergelös feliratok a kabát hátuljára meg a protézis mert hát ettől lesz egyedi a karakter. De egy firstperson shoternél mért is fontos ez? Mert te nem látod csak a körülötted levőknek fáj. -
BlackDahila #88718 Kár hogy ps n ez nem életképes mert kvázi a módok tartják életbe a játékot.
Pl volt egy tekkit nevű mód ami az elektromos áramot adta hozzá a játékhoz és lehetett épiteni cnc géptöl kezdve minden félét amif szerettél volna :D meg persze atomreaktort is a végén amit ha nem hütöttél megfelelően baj volt. -
SlickAdam #88717 zombik, csontvazak, pókok, ... ezek jönnek a sötetben, illetve föld alatt talalkozol velük banyaszas közben. kis survival elem a jatekban, de nem ezen van a hangsuly.
tom klenszi katonak jobbak lennenek E? :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.17. 14:23:47 -
Zombiagok??? Ajjajj...akkó ez nembiztos, hogy nyerő lesz. -
SlickAdam #88715 igen, a story az egy tipikus TT fele jatek a minecraft univerzumban.
alap Minecraft az igazi "lego". van az alap mod, ahol te gyüjtöd össze az alapanyagokat es a többit, illetve van egy "free" (vagy tökömtudjamianeve) mod, amiben szabadon epithetsz, "röpködve" a magasba & shit.
ha normal modban jatsszatok, erdemes vmi guide-ban megnezni az alapokat (kohó, alap csakany, kard, ..., alapanyagok, ... keszitese), mert nem egyertelmü azonnal, az este pedig hamar leszall es jönnek a zombiakok. izibe kell egy kis zugtot epiteni.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.17. 13:44:23 -
partizan182 #88714 Az a sima lesz, story mode egy kalandjáték ami a minecraft világában játszódik. -
Írtam neked vagy 1 hónapja egy privit. Most nem aktuális, de azé néha elolvashatnád őket :D -
Ha jól rémlik, te valamennyire benne vagy ebben a minecraft témában. A "sima", meg ez a storymode között mi a lényegi különbség? Annyit tudok, hogy ez utóbbi valami TT cucc, de igazából valami lego utód kellene, ilyen gyüjtögetős-építgetős-izé. -
-
>Tiszteséges emberke vagyok, jobb most tisztázni mint utólag ahogy te is szoktad...
Na takarodj innen te retardált szardarab. -
SlickAdam #88709 ... -
Tiszteséges emberke vagyok, jobb most tisztázni mint utólag ahogy te is szoktad, valótlan infókat a számba adni, vagy felhozni, amik meg sem történtek, vagy úgy nem történtek ahogy te használod. :) -
Ezt akkor önkényesen páran ráerőltettétek éppen akkor 1 adott játékra, és utána másnak, más játék, más spoiler már nem egyenrangú, értem. Ti egyeztetek meg és erőszakoltátok a többiekre, ez a lényeg itt, ezt mondom én is, nem az a fontos hogy legyen spoiler vagy ne, hanem az hogy itt kivételezések vannak, voltak és lesznek. :)
Csupán ennyit akartam, hogy le legyen íva, későbbi hivatkozás. :) -
Nem feltétlenül. Ami ilyen elvi kérdés, abból már vannak bajok. Ennek épp ők a legnagyobb ismerői. Ld, bfront2. Ott is ment a szájalás, aztán végül a végbelüket húzták végig a főtéren vasárnap délben. Olyannyira precedens lett a dologból, hogy ez volt az idei e3 egyik legfontosabb pr üzenete -
Fejezd már be! -
BlackDahila #88704 Megveszik azt. Olyan ez mint a cod címek, bármekorát lehet szarni a gamer asztalra az emberek zabálni fogják :) -
SlickAdam #88703 "Bármilyen info az spoiler."
nem. ugy van, ahogy Ulthane irta: megjelenes elött nem sokkal tulsagosan veszelyes infok erkeztek, ugyhogy megegyeztünk, hogy MINDEN GoW menjen a sajat topikjaba. NEM azert, mert MINDEN info spoiler, hanem mert egyeseknek tul magas volt szürni a tenyleges szpojlert. ha egesz nap a jatek topikjait bujjak, nem csoda, hogy erzeketlenne valnak. egyfajta elvezet nekik minden fellelt kis informaciot (kincset) be copy-zni azonnal...
egy most bejelentett jatekrol annyit tudunk, amennyit a fejlesztök mutatni akarnak. kesz. jöhet, különben tenyleg zarhatnank a topikot.
de ha majd GoT megjelenes elött megint olyan képek, infok, ... kerülnek elö, amik NEM a fejlesztöktöl szarmaznak, akkor ujra balhezni fogunk nehanyan.
ha meg mindig nem erted, tamogatom, hogy hosszabbitsd meg a szabadsagod. -
Bármilyen info az spoiler. A játékokkal kapcsolatos info az spoiler. Legalábbis legutóbb még erről egyeztünk meg, de elhiiszem ha már más a helyzet.
Részemről nem probléma, nem ért meglepetés ezügyben. :)
Megegyeztünk, hogy a nem megjelent játékok előtt nem spoiler-ezünk, hanem SAJÁT topikba, én nyitottam is pl a RE2-nek, GoW-ban is partner voltam, annak ellenére hogy tudtam lehetettlen küldetést akartak, vagy akartatok kérni.
Nem történt most se semmi, csak akkor mondtam ez max a GoW-ig fog tartani, és úgy is lett. :)
Engem most sem zavar ahogy régen se, ilyen adatok közlése, ami érdekel, hogy részben rám is hivatkozva lett az az """""""egyezség"""""""".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.17. 10:40:33 -
Én meg tudom ítélni, csak itt az a baj nem számít semmit, ezért kell mástól megkérdeznem. :) -
:D -
partizan182 #88699 Onnantól kezdve viszont nem lesznek csajok a gammákban sehol, jön a TR re-reboot Lawrence Crofttal meg Horizon 2 James Steel-el a főszerepben. TLoU2ben meg kiderül hogy Ellie végig srác volt.
Ezt bevállalod hogy a kukás EA SW cuccok helyett kukás Ubisoft SW cuccaink legyenek? :) -
Én viszont remélem, hogy sokkal többen vannak, és hogy TÉNYLEG nem veszik meg, óriási botrány lesz, amibe az EA tönkremegy, az SW jogok átkerülnek egy normálisabb kiadóhoz, és mindenki boldog.
Vagyis ÉN boldog vagyok, a többit meg leszarom :DD -
partizan182 #88697 Igaza van, ha a legsötétebb kretének nem veszik meg a bf-et (csak mert van benne csaj skin) az mindenkinek jó: faszább kommjuniti, kevesebb moderálási feladat, kevesebb pr katasztrófa és szabadkozás. Szeretném azt hinni hogy nincsenek 10 millióan. -
Amúgy erről mit gondoltok?
Én ezt megint egy pökhendi EA-megnyilvánulásnak érzem.
Azt mondja, hogy ő elvan azzal is, ha nem veszik meg a játékot.
Ha most 10 millió játékos ezen felbátorodva nem venné meg, és 0 darabot adnának el belőle, valóban el lenne azzal is?
Faszkalap.
(Teszem hozzá, hogy van igazság abban, amit ír azért a hisztiről).