121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #88815
    Jah lutri, valszeg arra. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Fog, ha a Rózsika-skin is akkora cheat lesz, mint a késskined meg Javelined a BF4-ben ;)
  • Tikal #88813
    Szerintem olvasd el még egyszer, Slick a második bekezdésemre reagált szerintem :)
  • Tikal #88812
    miért ne venném komolyan a címét? ez valami vicc csatorna? nem tudtam.

Tőlem aztán az irigykedik a másikra aki akar, csak hogy a video végig nem arról szólt amit a cím állított. Hogy a játék milyen lesz azt majd meglátjuk, mondjuk attól a szél fújástól én kidőltem, nem akarok még egy Witcher 3 szindrómát átélni, hogy még a házban is leesik a fejem úgy fúj a szél...
  • Tikal #88811
    a gameplay le volt forgatva script alapján, nahát :) afelől semmi kétségem hogy az akció fluid lesz és animációk is rendben lesznek, ND.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 21:52:23
  • darkSectorxxx #88810
    Sasa elmondja magyarul érthetően már sorry. Nem hinném hogy balfasz lenen, és a semmire jelentene ki ilyeneket. :)

Hogy magyarázod azt hogy ott előttük irányították élőbe, hogy meg is álltak sokszor a játékba? ennyire faszán betanult kamu mozdulatokkal prezentálnák?
    Mi értelme lett volna? ennyi erővel egy sima videót is levetíthettek volna megállítgatva néha....
  • SlickAdam
    a GAMEPLAY fake volt. tulsagosan organikusan, pontosan idözitve zajlott föleg a vege.
  • darkSectorxxx #88808
    1. miért vennéd komolyan a címét?
    Akár meg is irigyelhetné ha a KÖZELÉBE érenek, és mitől ne érhetnének? Egy kiba Uncharted mibe jobb? :)
    Annak a story-ja se nagy dolog, az Uncharted a látványával az ami, ez meg a karakterek nem is, de a környezet odacsesz rendesen, és a részletekre sem lehet panasz. :)

Nem lehet ezt így eldönteni, horizon is simán említhető egy lapon, ha a ND adta volna ki, megnem mondanám.

De nem az a lényeg, hanem hogy ez a konzolon futott ez a demo, még ha lehet csalás is volt, de nem előre gyártott demo volt, ami magától játszott.
    Ennyi, nekem ez a tanulság gyütt le, és remélem neked is, ez a cím meg nem érdemel szót se. :)
    Ne foglalkozz vele.
    Egyik youtube cím se kíméli az ingereket!
  • Tikal #88807
    az ilyeneket szoktam misleading title-el flaggelni. A cím szerint a Naughty Dog is megirigyelné őket, aztán a video végén csak annyi hangzik el, hogy a Naughty Dog szintjét nem érik el, csak a közelükbe kerülhetnek majd...egyébként is jobban járt volna a srác ha leírja a mondandóját és elpróbálja felvétel előtt...

Ha már Naughty Dog, az Eidos Montreal szerint fake volt a The Last of Us 2 gameplay bemutatója :D
  • darkSectorxxx #88806
    Ennyi. :D
    Ennyi, ennyi, ennyi....

Izé csucsima bezsámoló
  • partizan182
    Typo, szkúzi, meg ez a hülye céges explorer mindent angolra auto-korrektel (csak-ot pl következetesen cask-nak írja). Nem az a baj hogy nem jön be, mindenkinek szíve joga eldönteni mi tetszik neki. A bullshit "történelmileg nem pontos", "PC alert" nyavajgás csúszik le nehezen.
  • Tikal #88804
    Tehát akinek nem jön be ez az újítás az szerinted azon a véleményen van egyébként, hogy a nőnek a konyhában a helye.... kicsit meredek következtetés...

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 16:10:20
  • Kojiro
    Nem várhatod el, hogy mindenki behatóan értsen és tanulmányozza az első világháborús felszereléseket, aki játszani akar a B1-gyel. (hasonló téma lenne Pl.: a világ összes játékában elronják általában a fegyverek hangját, de még a katona futásának a hangját is). Ez azért nem akkora horderejű dolog egy WW1 játéknál, mint az, ha valaki rózsaszínre festett tankkal fogja halomra ágyúzni a miniszoknyás francia ribiket.
  • partizan182
    Hát mégis miről szól? Miért olyan tűzrevetendő ötlet hogy a játékos saját magára hasonlító avatárral csapathassa? Egy olyan sorozatban ami sosem volt igazából történelmileg akkurátus (lásd. WW1 fegyók meg 1000 már apróság).

Aki anno ki volt akadva az automata fegyókra és most a csajokra azt mondom legyen: history buff, mindene a korhűség, szeretné hogy ha egy mainsteam lövöldében szeretett hobbija jól legyen reprezentálva.

Aki anno full vigyorral nyomta a jobb ravaszt a WW1-es SMG-kkel de most veri a tamtamot két lóf*sz skin miatt az csak simán egy retartált incel. No offense, nem személyeskedésnek szántam, lehet hogy van más scenario amire nem gondoltam.
  • Kojiro
    Úgy gondoltam, hogy 1-2 darab van amit valaha élesben is használtak, vagy kb soha. Nem 1-2 amit gyártanak.
    Anno több FPSben feltünt pl. H&K G11-ese. Meg ilyenek...
  • partizan182
    Természetesen csendben maradni, férjurukat áhítattal nézni és gyermekeket potyogtatni. Lehetőleg ebben a sorrendben.
  • Tatyla
    Itt is volt sok karakter. Nem, nem játszottam előző részekkel de szerintem a jövőben sem fogok
  • Tikal #88798
    Mégis milyen fegyverből gyártanak egy két darabot? Pusztán kiváncsiságból melyik játékra gondoltál?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 13:10:58
  • Tikal #88797
    jaj, hagyjuk már ezt. nem erről szól ez az egész. gondolod azok a csajok akik játszanának a Bf-el azért nem játsszák mert nincs benne egy csinos kis csajszi karakter?

De mondom, legyen akkor benne hitler jugend is! Ők is harcoltak. A cél csoport úgy is az a korosztály.

És de, azok az automaták is kiverték sokaknál a biztosítékot, nálam mondjuk pont nem :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.06.19. 13:08:11
  • Kojiro
    Ez olyan, mint mikor egy napjainkban játszódó "full realisztikus" fps-be beraknak egy olyan fegyvert, amiből 1-2 van a világon, mert vagy custom built vagy prototípus valamelyik nagy fegyvergyártónál. Aztán a játékban meg mindenki ezekkel rohangál. Ennyit a realisztikus játékmenetről.
  • Myselor
    a dragon quest karakterek ilyenek :o játszottál már korábbi részekkel?különben annyiban lesz az más hogy részben open world rpg lesz lesz rendes story sok társunk stb nem csak értelmetlen kaszabolás:d
  • SlickAdam
    "mennyenek a konyhába, odavalók"

ummmm, mmkay....

mosogatni amugy, vagy mire gondolsz? mert a ferfiak jobban föznek, ez csak siman fact
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.19. 12:09:39
  • partizan182
    Szerintem csak simán tiltsuk ki a lányokat Live-ról, mennyenek a konyhába, odavalók. Érdekes, a WW1-es automata fegyverek nem verték ki ennyire a balhét, pedig pont ugyanez, ráadásul az még gameplayt is érintette.
  • Tikal #88792
    Ne keverd a korhűséget a fizikával. Játék mechanikai szempontból nyilván jobb ha fél óráig lőheted a Zeppelint.. viszont az hogy milyen skin van a katonádon az más tészta. Ha félóráig lőhetsz egy zeppelint Spitfire gépekkel az szerintem nagyobb beleélést ad mint ugyanez csak X-Wingekkel. A legtöbb játékosnak szerintem ezzel van problémája. Nem akarnak egy olyan csatamezőn rohangálni ahol a csapat fele nő. Kurvára nem adja :) És persze, mondhatjuk, hogy mit zavar az a pár pixel, hiszen ugy is alig látni blabla, de ha így van, akkor engedjék meg nekem hogy kikapcsolhassam :)
  • Tatyla
    Abban is ilyen óvodás karakterek meg mobok lesznek? Mert akkor skip
  • BlackDahila
    Aha. De itt amúgy is minden konkurenciája mindennek. Megnézném az eladásokat mondjuk akkor ha god of war al egy napon jönne meg amikor nem. Biztos vagyok benne hogy lenne külömbség. Pedig különböző game :)
  • Myselor
    sajnos az egy igen pocsék mellékszála a sorozatnak a Dragon Quest XI lesz jó ^^ alig várom
  • partizan182
    Idén mindkettő battle royale lesz, nem? :)
  • Newfronter
    Eddig is így volt, max 2 vagy 3 hét volt a különbség. Tudom durva kijelenteni, de nem akkora konkurenciái egymásnak, hogy félni kellene az eladásoktól. A BF inkább csapatjáték, a COD meg nem tudom mi... talán egy játékos lövölde. :D
    Mindegyiknek megvan a maga felhasználói bázisa.
  • BlackDahila
    Egy hónapra tették a black ops4 és a battlefield5 megjelenését egy hét csúszással. Hát ez érdekes lesz :D
  • Ulthanito
    Na, ezt meglesem!
  • Ulthanito
    Majd megnézem youtubeon. :)
  • Tatyla
    Múlthéten megvettem lemezesen a Dragon Quest Heroes II-t, demo anno tetszett de a teljes már nem jött be, tegnap már meg is szabadult tőle.
  • Moby
    Én nagyon szégyellem a mocskos pofámat, de én egy azkend trofival zártam a versenyt :(
    Annyira kurvára nem volt időm se kedvem ma semmihez, ez meg itt volt kéznél, két perc alatt kihullott egy szar belőle. Mindegy, ez van, Tettünk bele platinát is, nem is akármilyen rarityvel, ki van egyensúlyozva.
    Gondolom mi vagyunk egy a húszezerből.
  • Moby
    Apollo 11 (VR experience):
    Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik.
    Lehetne ez sokkal szebb is. A textúrák, a modellek a ps1 időket idézi, mégis-mégis az egész VR-ben...én ettől közelebb nem fogok jutni a holdraszálláshoz, és ez is sokkal több, mint amit valaha reméltem. 1800Ft-ért meg pláne :D
    Jó dolog ez a VR, kár, hogy ennyire parlagon hever. De ez az 1-1 alkalom, mégha 1-2 órácska is, mindig helyet bérel neki további tárolásra.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.18. 22:27:30
  • partizan182
    Hù srácok ez a blekopsz, kane&linch 2 óta nem játszottam ekkora szarral. Pedig megkapta az esélyt, de ez vmi hihetetlen fos. Ebből mi a túrónak még egy rész?

Más: vicc hogy vége a days of playnek, rögtön fasza akciók vannak újra psn-n. Be is húztam a tömbradírt meg a locoroco 2-t a srácoknak.
  • arty
    fog Józsika skint venni, ha tudja, hogy az sokaknál talán nem is látszik?
  • Zóanagyvarázsló
    Egyébként a legegyszerűbb egy olyan opció lenne, ahol beállíthatod, hogy te csak autentikus ellenfeleket akarsz látni. Ez lehet binárisan pipálós, vagy akár csúszkával is menne. Aztán akkor öltözhet a világháborúhoz a hülyegyerek Batmannek is, nem tudja ezzel más lelki nyugalmát megzavarni. (Én azért következetes és igényes fejlesztői vízió mellett lennék, az abba beleférő mennyiségű lehetőséggel, de ilyesmit nem tudom, hogy fel merjek tételezni az elkövetőkről.)

Én bírom a reális és irreális játékokat is, de ha az ember valóban háborúsabb hangulatra vágyik, ha nem is tökéletes realitásra, illúziórombolónak hat, amit eddig a BF5-ből mutogattak. Nyilván ez már szubjektív is.

Szerintem az E3-as tréler egyszerűen bazárira sikerült. A játéknak meg ettől függetlenül sem én vagyok a célközönsége.

DarSectortól pedig elnézést kérek a spoilerért.
  • arty
    De biztosan nem a pcség miatt. Mamár vannak női játékosok, azokat is be kell vonzani.
    Meg vannak akik egyébként is női karaktert indítanak, mindenhol ahol tehetik - nekik is kedveznek!
    És a lényeg, hogy a nőkre is meg lehet venni minden sz*r kinézetizét, ami a dlcbevételeket és a lootboxbevételeket pótolja.
    Kusztomizálj a végtelenségig, t'od, ha láttad a trendet.....

Vajon a bf1942/bf2 érában miért voltak mindenféle realism modok? Akkoriban még nem volt nő sem ... akko' minek?
    A "félórán át lőhető" zeppelin mennyir volt realizm? Az sose zavart?
    ésatöbbi
    hagyjukmá

Engem manapság leginkább a mindenhova pécéséget látás zavar, egyébként. Pláne, hogy ha valami nem pécé, akkor az a pécéséget utálókat védi. Tehát pécé
  • Moby
    A végén üt meg. Ha nem vitted végig nem fogod érteni. Nem is érted :)