121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #88855
    Középszer. Egynek oké.
  • Tikal #88854
    Én nem egészen erre gondoltam. Tegyük fel Ellivel játszol egy apokaliptikus világban ahol egyszer csak hupikék törpikék jelennek meg és őket kell kinyírnod. Segítené ez a beleélést vagy elfogadnád hogy sokat drogoztak a fejlesztők és ez van, törpöket kell kinyirnod.
    És akkor itt jön a BFV. Ha pl lehetnék orosz mesterlövésznő a játékban, és azt látnám hogy 63 másik csajszi szaladgál a pályán az engem zavarna, de ha csak egy két másik társam lenne szintén orosz mesterlövésznő, az ellenséget meg továbbra is náci katonáknak látnám, akkor nem lenne semmi bajom :) Ezért hoztam fel a SW:BF példát, mikor lehetővé tették hogy a stormtrooperek sisak nélkül szaladgáljanak... Nagyon gáz volt :(
  • Tikal #88853
    Van akit felbasz az hogy egy női skin lőtte le? :D

Nem tudom milyen lövöldékre igaz amit mondasz, de GTA Onlineban ugyanolyan könnyen észreveszlek ha női karakterrel vagy mintha férfivel. Szerintem BFV-ben se lesz ez másként.

A játék nekem mindig a valóságból való kiszakadást jelentette, és nem csak a videojátékokra gondolok, hanem mikor még csak egy lego autót tologattam a szőnyegen. A szerepjátékok meg pláne erről szólnak, el játszol egy szerepet ami nem te vagy valójában. Ez van, neked mást jelent a játék :)
    Teljesen más élmény lett volna egy GoW ha nem tudom magam beleélni, ha nem tudok azonosulni, átélni a történetet, és lehetett volna Kratos nő is, nem zavart volna, de akkor is szükséges hogy átéljem azt a világot. Ugyanez van egy könyvnél vagy filmnél.
  • Tatyla
    Ez a Technomancer nagyon rossz?
  • yesname #88851
    A szó ami magyarázat rá, de nem jut eszedbe vagy nem érted: empátia.
  • ppista
    Ezt én sem értettem. Akkor ezekszerint sem könyvet, sem filmet nem néz, hiszen beleéleés nélkül az egésznek semmi értelme. Sőt, szerencséje van, hogy nem a 80-as években volt játékos, hiszen például egy Elite teljesen értelmezhetetlen lett volna , mert csak pontok és vonalak voltak. Az egész Univerzumot, amit én láttam, űrhajókkal, bolygókkal, csak a képzeletem tuningolta fel teljesen élethűre.
  • Kojiro
    Tomb Raiderben pl nem zavar, ha nővel vagyok, de egy Skyrimban már igen.
  • Kojiro
    Egy film annyiban más mint egy RPG, hogy az utóbbiban a te döntésd alakítja a történetet. Emberek vagyunk, tehát sokszor érzelmi alapon döntünk, még akkor is ha ez egy videojáték. Ha női karakterrel játszom, attól még férfiként döntök, ami viszont mehet a sztori róvására.
  • Evoluti0N
    Harlekin válasza is furcsa. Nem szoktál filmeket nézni, sorozatokat? Esetleg könyveket olvasni? Ha nem tudod beleélni magad, ha nem tud egy fikciós történet hatással lenni rád, akkor az egész értelmét veszti.
  • Evoluti0N
    Ha már az azonosulásnál tartunk. Jelenleg az AC Originst játszom. Egy ókori egyiptomi fickót irányítok, aki falakra mászik, meg halomra öl embereket, állatokat különböző közelharci fegyverekkel, meg nyilakkal. Miért lenne könnyebb azonosulnom vele, mint mondjuk Ellie-vel a The Last of Us 2-ből? Csak annyin múlik az azonosulás egy karakterrel sokaknak, h mi a karakter neme? Ez nekem furi.
  • Evoluti0N
    Ezért jó, h minél több játékban lehetsz manapság leszbikus.
  • Kojiro
    "Mit éljem bele magam holnapra a nevét se tudom annak akinek válaszoltam a játékban sőt a valós életem re sem lesz hatással"

Minek éled bele magad az acsi-szerzésbe, amikor holnapra már az acsi nevét sem tudod és valós életedre sem lesz hatással?
  • Myselor
    na az igénytelen xboxos ezzel a hulladékkal xd
  • Harlekin
    Számomra nem fontos... gond nélkül váltottam nemet is teszem azt a játék felénél egy acsi miatt! nem azt nézem, hogy én ki vagyok vagy mit válaszolnék "FLÖRTÖLÉS KÖZBEN" szimplán azt nézem mi a jó válasz adott lefutáshoz, mert hát ez egy JÁTÉK! Ez nem valódi flörtölés itt minden a maga rendje szerint folytatódik le!!!Mit éljem bele magam holnapra a nevét se tudom annak akinek válaszoltam a játékban sőt a valós életem re sem lesz hatással
  • Kojiro
    Ok, de ha pl RPG-t játszol, fontos az azonosulás. Én nem tudnék csajjal jászani és pasikkal flörtölni egy RPG-ben. Azért az eléggé az élmény róvására menne.
  • Harlekin
    Számomra felüdítőbb látvány egy csinos női karaktert a játékban mint egy szőrös pasi löttyedt segge teszem azt 1 TPS ben! És itt szokott jönni a bele élés a játékba............(JÁTÉK)
    Számomra nincs bele élés számomra ez MINDIG egy JÁTÉK semmi több! Nem akarok hasonulni a karakterhez, mivel az soha nem én leszek! Játszani akarok amire kitalálták amire való! Nem hat meg a fikciós története sőt semmi se!
    Tehát szimplán inkább csajt nézek mint egy pasit! Az utcán is a jó csajt nézem meg egészséges férfi ként.....Ha már a bele éléshez kanyarodnánk ismét!

FPS ben és úgy általában a multiban pediglen azért női karakter...

Mert kisebb minden női karakter, így észre venni is nehezebb!
    És természetesen az se elhanyagolható, hogy csak nézd meg az itteni véleményt erről a női karakter dologról.
    Most akkor azt képzeld el, hogy ott "élesben" amikor egy CSAJ karakter nyírja ki őket a játékba mint pasi!
    Hát duplán szét veti őket az ideg!
    Felemelő érzés amikor bejönnek a partiba lekurvázni és én meg teli torokból kiröhöghetem őket!
  • Tikal #88839
  • Evoluti0N
    Overwatchban mindegyik karakternek más-más képessége van. Szal ez viccvót (remélem :D).
  • Evoluti0N
  • Tikal #88836
    Az lehet hogy a customization részben lehet öltöztetni, csinosítgatni, nem?
  • Tikal #88835
    Állítólag? :) Nem kell erőltetni...
  • Kojiro
    Ezt én sem értem, amikor valaki csak női karakterekkel van Overwatchban. Azt minek?
  • Kojiro
    Régen minden jobb volt!

Egy 15 évvel ezelőtt fejlesztett játékból simán megtanultál verekedni, lőni, autót vezetni, ejtőernyővel ugrani, zenélni, focizni, b*szni, üzletelni, anyázni... mindent. Teljesen az életre készített fel!
    Ma meg, 200 óra GTA Online után kimész az utcára és tök életképtelen vagy, még parkolni sem tudsz rendesen.

• Tikal #88832
    Amúgy ez is érdekes kérdés, mert ugye Lara seggét meg csöcseit minden fiú szívesen bámulta, de mondjuk egy FPS-ben nincs mit bámulnod, ott vajon miért választanál női karaktert, ha választanál? Vagy ez csak külső nézetes játékra igaz?
  • partizan182
    Dehát... forrógatyában megcsípi a seggit a szúnyog! Senki se ugrana ki ilyen szerkóban egy repcsiből! Tök illúzióromboló, irreális, elveszi az élményt. Pedig a pubg állítólag nem árkéd. Bezzeg régen, gyúknukem, na az valami volt. De ezek a millenáris pc szarok...
  • Harlekin
    Női karakterek játékban?
    Ezt csendben itt hagyom!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.06.20. 13:18:58
  • yesname #88829
    Miért sértődne meg. A két dolognak semmi köze egymáshoz. Sokszor, ha a karakter szerepéhez illik, én is inkább a női vonalakat nézném játék közben és választok azt. De biztos van, aki fiúként is inkább a férfifotókat kezdte nézegetni serdülőkorában a női helyett.
    Ha szerintem nem illik a szerephez, akkor csak is férfi karakter lehet (ha választhatok).
  • Tikal #88828
    Nem hiszem, illetve remélem, hogy nem :) Ki kellett ezt is pipálni, mint a battle royale módot.
  • Kojiro
    Ez az Alan Kertz tényleg a legalja, ha ez tényleg így történt. És még el is mondja, mert büszke rá.
  • Tikal #88826
    Egy Tekkenben simán elférnek, meg ilyen bunyós játékokban, nyilván a UFC-ben már nem vegyíteném őket :)
  • Tikal #88825
    Ne is mond, rengeteg ismerősöm, tolja a nagy csöcsű picsákkal mindenhol ahol lehetősége van rá :D Persze ha megkérdeznéd tőle, hogy gyerekkorodban is barbie babát kértél karácsonyra nem Batman figurát, akkor megsértődne :)
  • Tikal #88824
    Igen, gameplay döntés, mint az is hogy ne egy lövéstől fogj földet, meg hogy fél perc alatt meggyógyít a felcser. A női karakter meg egy skin, meg a Kratos arcfestés is és 64 női katona a harcmezőn ugyanannyira abszurd ha nem abszurdabb mint fél óráig lőni a léghajót. X-Wing egy másik galaxisban létezett, de létezett :) Szerintem ez ugyanolyan mint a sisak nélküli rohamosztagosok, és nem hiszem hogy bárki sírna ha lenne egy kapcsoló az elrejtésének.

"Commenting on the fan backlash about the presence of women in the upcoming game, which was revealed last week, Alan Kertz said: "I knew this was going to be a fight when I pushed for female soldiers in Battlefield. I have a daughter, and I don’t want to ever have to answer her question of 'why can’t I make a character that looks like me?' with 'because you’re a girl'.

Remélem legközelebb nem azt kérdezi majd a kislánya hogy why can't I have a pink jacket and purple hair?
  • Kojiro
    Nekem pont ez a gondom. Ez vezet ugyanis oda, hogy nonszensz karaktereket raknak komoly játékokba, mert azzal el lehet adni. Pl. szuperkurva meg robotkurva a tekkenbe meg ilyenek. Erre van igény, ehhez alkalmazkodnak a gyártók. Közben meg a komoly hangvitelű, legalább reálisnak tünni akaró játékok szépen elfogynak, sőt nem is fejlesztenek már.
    Semmi bajom a női karakterekkel a megfelelő játékokban. De egy verekedős játékba női karaktert betenni szerintem a legnagyobb fail a világon. És mi a trend? Több női karakter van már, mint férfi. Most nem azokról beszélek, ahol mondjuk van mágia és/vagy kiberver meg ilyenek, mint a mortal kombat világa, mert ott simán elfogadható, hogy kiáll egy nő egy férfi ellen. Ugyenez igaz a szuperhősös (injustice) gamekre is. Ez ok. De amúgy: Tekken, Virtua fighter, Soul calibur... VICC!
    Még1x: nem a női karakterek zavarnak, hanem az zavar, ha értelmetlen közegben kapnak egyenlő szerepet. Pl. lenne egy FIFA, ahol a csapat fele férfi, fele nő. Lassan pedig itt tartunk majd.
  • ppista
    Meg rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia meg az összes többi negatív dolog, ami a fehér férfiakat jellemzi kivétel nélkül. Nem is merek már tükörbe nézni, mert állandóan túrházni akarok a saját képemtől.
  • arty
    nem a nem játszás.... én férfi vagyok, játékban szívesebben játszok férfikarakterrel. pont.
    el tudom képzelni, hogy egy nő pedigleg női karaktert irányítana szívesebben.....

haragudj inkább a férfitársadalomra, akik feltehetően igen nagy arányban akarnak majd nőnek öltözni a játékban és ezzel a te beleélésed is zavarják ;) :D
  • arty
    "a ferfiak jobban föznek, ez csak siman fact"

nem, ez hímsovinizmus :)
  • arty
    A zeppelin nehezebb lelőhetősége nem fizika kérdése, egyszerűen abszurd dizájn és pont olyan szinten kiábrándító, mint neked egy női katona. Voltak léghajók WW1-ben, ahogyan talán női katonák is, csak egyik sem "így".

Az xwinges hasonlatod hibás, mivel xwing nem volt ww1-ben, nem is lehetett volna, női harcos ellenben igen.

(Én a trailer alapján inkább Bad Company: WW2-nek hívtam volna ezt a részt, oda elmenne a lazább hangvétel (aki játszotta a BC1-2-t, tudja), de most már mindegy.)
  • Evoluti0N
    Elég egyértelmű, h fake. Az első részről is fake, scriptelt játékmenet volt. Azonban, mint annál is, úgy itt is leszűrődik a lényeg. A játék hangulata, az új játékmeneti megoldások, mint a kúszás (kocsik alá is), h az ellenségek kiránthatnak, ha meglátnak vagy az, h nevén nevezik egymást, mind olyan dolog, ami benne lesz. Csak nem pont így, ahogy a videóban láttuk.

• Moby
    El is mondták a tlou2 újságírói prezin, hogy fake volt. Üvöltött is róla.
  • darkSectorxxx #88816
    Ő....mondom, szerinted nem ér fel egy uncharted-el egy ilyen látvánnyal egy openworld játék, vagy kiszerint?
    Miben különb egy Uncharted a látványt kivéve, ami itt meg másban ver oda?

Ő az hogy közel ND szint egy demo alapján, az tudod menynire értette közel? 1 méterre van lejeebb vagy 1 mm-re? :)

A megirigyelné szó abban nincs benne hogy jobb is minden ND játéktól! De lehet jobb is. Majd...semmi nincs a videó címébe, kár rugózni rajta. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.19. 23:18:26