121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    pedig a magyar szinkron tud nagyon jo lenni. csak jatekra ugyis ZS kategorias penzmennyiseget, idöt, tehetseget forditananak.
  • Rage47
    Én is inkább a feliratra szavazok, mintsem a szinkronra. Nekem is mindegy, hogy van-e, de az csak pozitívum, hogy van. :)
  • Kongy
    Igen, értékelem a törekvést, és thumbs up meg minden, remek hozzáállás tényleg. Meg lehet azt a szinkront csinálni magas minőségen is. Egy-két filmnek manapság is elég jó a szinkronja. Nyilván közel sem olyan, mint az eredeti, de vannak jó szinkronos filmek pl ma is.
  • Moby
    A GOW-nak, és a Detroitnak is kifejezetten jó minőségű volt a fordítása. A GOW-ban talán láttam két aprócska hibát, a Detroitban emlékeim szerint egyet sem. Az, hogy van, és hogy ilyen jó minőségben van, ez nagyon értékes akkor is, ha nincs rá alapvetően szükséged.
    Szinkronos játékokat én viszont köszönöm, de nem kérek. El lehet képzelni milyen lenne egy hellblade szinkronizálva...brrr
  • darkSectorxxx #88971
  • Kongy
    Jah meg engem felcseszne, hogy ha ránézek a feliratra nem azt olvasom amit hallok.
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #88968
    Meg egy tuti, aki nem tudja mi az a tisztelet.
  • Moby
    Vannak talán ketten a topikban, akik nem értik az angolt, nem ezért fontos ez.
  • Kongy
    Most én leszek az, aki itt borzolja a kedélyeket, de pont leszarom, hogy mi jön magyar felirattal. Én God of War-t meg Detroit-ot is angolul toltam végig. :D Lehet kövezni. Amúgy ettől eltekintve szimpatikus húzás a Sony-tól, hogy nem restek honosítani a legjobb exkluzív játékaikat. Szóval azért pirospontot érdemel, de számomra nem bréking nyúz..

Egyébként 2008 környékén volt egy nagy "magyar szinkron-láz", amikor a Crysis Warhead-et meg a Brother's in Arms Hell's Highway-t is leszinkronizálták egy éven belül. Aztán valahogy alábbhagyott a szinkronkedv. Na én inkább egy ilyen magyar szinkront tekintenék nagy hírnek. Persze, az jóval költségesebb, sokkal több munka, stb stb.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.25. 20:06:25
  • darkSectorxxx #88965
    Úgyúgy! ;)
  • Rage47
  • Kandurex
    Lasszófasz magyar kellene és elszabadul a pokol :)
  • darkSectorxxx #88962
    Armageddon van, Sony jóexclusiveok és magyarfeliratok! Kész vége! :D
  • Kandurex
    Spiderman

Magyar felirat. Pipa.
  • FEARka
    Néha több száz métert repül az a pajzs :D https://youtu.be/pXtO1BVvs0o?t=4m34s
  • Evoluti0N
    Mert nem szájba verte vele, hanem lenyomta a torkán.
  • Tikal #88958
  • Tikal #88957
    csak én nem látom, de hova tűnik a pajzs miután szájba veri vele a másikat? :)
  • partizan182
    Tömbradír (Rise): amilyen gyengén kezdett olyan klafa lett így már a közepére (Geothermal Walley). Jópofa (bár elég egyszerű) tomb-ok, fasza a folyamatos fejlesztgetés, harc gyors és mókás.

A sztori egy kalap szar viszont, nem tudom ki rendezte ezeket a cutscene-eket, de az 5 éves lányomnak jobb dramaturgiai érzéke van mikor a plüssökkel játszik.
  • partizan182
    Elhiszem, bár nyilván nem a sztorit csinálta, gondolom mellékküldizett és huntolgatott. Játékidőm nagy része nekem is ilyennel ment el, elejét nagyon szerettem, első 10-12 óra első osztályú volt. A harcot cserébe végig csipáztam, ha az nem lett volna, le se pörög a credits.
  • SlickAdam
    ahogy nekem is ajanlottak nem is olyan reg: nezd meg a YT-os 5 reszes rajzfilmet, az hozzaad picit a 4 szereplöhöz, jobban fogod öket csipazni.
    (elsö resz)

meg a kingsglaive egesz estes film, azt meg en se neztem meg, de fogom.
  • Ulthanito
    Minden játékot élvezni kell.

Mondom, tetszik, amit látok, de a squadba elférne egy csaj is a négy b*zigyerek mellé. Pontosabban az egyik helyett.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.25. 12:42:22
  • Ulthanito
    Egy barátom is játszik vele, az első chapter 12 óra volt neki. Azt mondta 12 vagy 14 chapter van benne, ő úgy tudja.
  • darkSectorxxx #88951
    Én simán elhiszem. Jó a ritmusa, addiktív.... :)
  • mucsácsó
    Kövezzetek meg, de szerintem kikúrt jó a BO3 multi a mai napig, én nem tudom abbahagyni :D
    COD2 az első COD, ami letudott kötni multiban huzamosabb ideig...
    (aztán lehet még pár óra majd, és hirtelen ráunok )
  • darkSectorxxx #88949
    Most nyomtam le a Infinite-t.
    Nagyon élveztem. Igaz 8 euro volt a játék, nem multizok vele.
    BO3-ba meg lehet coopba menni a kampány alatt.
    Ha nem 18k a játék, akkor simán lazán pikk-pakk...

Infinite-el lazán elszórakoztam, egy kis adrenalinbomba nekem. De multiba csak a ww2 war mod kötne le.
  • partizan182
    Nincs ebben 90 óra, én elég sokat tököltem mellékküldikkel/huntokkal, így volt 45 a vége.

Fő sztorira 20 órát mondok az már sok.
  • SlickAdam
    ugy tudom van benne filter
  • Akra
    FF játékokat élvezni kell. Sajátos megjelenítése, világa és elképzelése van. Semmi máshoz nem hasonlítható, kb. ez a stílus az eredeti, ami anno megjelent.
  • Ulthanito
    Van vagy 5 ezer forint a sztórban. Miközben a tököd vakarod reggel ébredés után, nyomj egy buy gombot, dőlj hátra, és mire felébredsz, játszhatsz is vele!
  • Ulthanito
    Na, tegnap elkezdtem FFXV-t.

Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés eddig a játék. Az átvezetők minősége kiváló, a frame az nagyon gyengus. Kicsit idegesít, hogy mind a négy karakter pasi, legalább egy csajt betehettek volna, persze az előzményekkel nem vagyok tisztában.

Azt sosem fogom megérteni, hogy amikor a fejlesztők megcsinálták a térképet, és teleszarták minden színes ikonnal, biszbasszal, akkor ott senkinek sem jutott eszébe, hogy hé skacok, ez átláthatatlan, tegyünk már be legalább egy filtert. Nem hiszem, hogy ez akkora plusz erőforrást igényelne, a 13 éves unokaöcsém kb fél délután alatt megcsinálná.

Két órát játszottam vele, meglehetősen összetett játék, a harcrendszer kissé kaotikus, de mivel easy-n nyomom, szerencsére egyelőre simán megy.

Attól tartok viszont, hogy 80-90 órát én már szinte semmibe nem teszek bele, tegnap a Witcher 3 utolsó pár óráját már marhára untam, alig vártam, hogy vége legyen. Pedig abba nem ment bele szerintem 40-50-nél több.
  • Kongy
    Valahol teljesen érthető, hogy megszűnik a CoD kampány. Minden létező klisét kilőttek már, amit csak tudtak, na meg aztán ott vannak az olyan csemegék, mint a "Press F to pay respects".... Szóval tényleg kifulladt az egész, nem kell erőltetni. Bár ha rajtam múlna a multi részét sem erőltetném....

A CoD 2007 környékén élte az aranykorát, azóta folyamatos lejtmenet.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.25. 07:40:34
  • Akra
    Teljesen rendben van. Igazi kis popcorn csemege :)
  • Moby
    +1. Az okádékra egy pacsi innen is!
  • Tatyla
    Hát ízlések és pofonok, mert szerintem okádék
  • Rage47
    amúgy meglepőten jó ez a Black Ops 3 campaign. ha nem lett volna ingyenes, sosem próbálom ki. kár, hogy az új CODban nem lesz már single player
  • darkSectorxxx #88938
    :)
  • Kandurex
    [jedi erővel próbálkozik]

...el akarsz adni nekem egy BB Goty-t....
  • Kandurex
    Hát nem, közbe utánna néztem, csak márciusban volt...szóval pá, pá :(