121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #89055 tehat indul a hennig fele mobil retkek es/vagy multiplayer szarok gyartasa. csak a szokasos forgatokönyv...
jo lenne, ha visszavennek ND-hez valahogy. több csapat van, meglenne a helye valamilyen formaban. -
Jaésmég: tegnap már akartam írni, Hennig is otthagyta az EA-t. Hatalmas karrier volt. Tényleg. Most valami saját indie stúdiót akar, dehát abból nemnagyon lesz már semmi. Nem a hibáztatásról szól ez, de elbaszták. És elbaszta Asmussen, és elbaszták sokan mások, és még sokan fogják elbaszni, mire rájön az egész szakma, ez csak egy kurvanagy kártékony darálógép. Töknyilvánvalóan a pénz miatt történik, amire azért most rá lehetne kérdezni náluk bátran, hogy megérte-e. -
Töfi! Legalább Zó világában nem egyedül senyvednék valami szutykos cellában, ítéletre várva :D -
Egyszer egy PS4-gyel jártam így, hogy nem érkezett meg, és mondtam nekik küldjenek másikat, akkor kérnem kellett papírt a postától, hogy elhagyták stb, el is küldték a másodikat, de sajna az első tényleg nem érkezett meg később se. A posta egyik raktárában nyoma veszett :D -
Szerintem elég régen, és nehéz is lenne mással összekeverni :D -
en veled ertek egyet, meg az androiddal akivel beszeltel -
SlickAdam #89049 mindig igy irta
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 11:32:31 -
hu baszki de fura ezt az 'avval'-t olvasni, mikor tértél át erre?
-
Más.
Miután kijött, futottam egy rövidet a Hellblade-el. Kb itt is ismert a véleményem róla. Nem jött be, maradjunk a heves érzelmek helyett ennyiben :)
A héten nemtudom milyen indíttatásból (biztos volt valami apropója), beleálltam megint. Kb 180 fokot fordultam vele, szinte az első pillanatától. Biztos valami kurvanagy bajom volt a világgal vagy valakivel amikor először találkoztunk. Zseniális. -
Szent meggyőződésem, hogy automata válaszolt. Megnézte a rendelésszámot, 6 euro, le se szarta humanoid hogy mi a probléma, azonnali refund, mer ez legalacsonyabb költségű megoldás. Most kényszerítsem bele őket valami kurvadrága eljárásba avval, hogy visszaküldöm nekik a pénzüket? 
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:25:05 -
dehat nem vagy
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol :D) -
SlickAdam #89044 de hogy a vilag egyensulya kicsit helyrebillenjen: elfelejtettem lemondani az eBay Plus probahonap vege elött, az iment vontak le az eves 20 eurot :D karma -
Higgyétek el, az a 6 euro az én életemből is legalább úgy hiányzik, mint az amazonéból :) Ha egy gombnyomással visszamenne visszabasznám nekik, de maximum ennyit lennék hajlandó tenni érte, és ez nagyjából ekvivalens avval az efforttal, amit ők tettek a probléma megoldásába. Szal minden marad ennyiben, és egyezünk avval, hogy egy szar alak vagyok. Nekem ez így tök oké :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:15:31 -
Zóanagyvarázsló #89042 Dehogyis, végigjátszás után mindig visszaküldöm nekik a játékokat, nem adom tovább őket
-
igen egyebkent en is ezt tapasztaltam, hasonlo szituban (a szandek megvolt!) -
SlickAdam #89040 amazon-t ismerve, ha moby irna nekik, hogy megkapta es visszaadna azt a par eurot, valoszinüleg azt valaszolnak, hogy felejtse el. -
De nyugtass meg, hogy amikor az olcsón vett játékot esetleg haszonnal adod tovább, a felét olyankor is elküldöd nekik!
-
SlickAdam #89038 
-
te tul jo arc vagy erre a vilagra :) -
Zóanagyvarázsló #89036 Pénzt így még nema dtak vissza nekem, de játékot küldtke már kétszer, amikor 31 nap alatt sem ért ide Angliából, de a bejelentés után megérkezett az első. Írtam a supportnak, visszaküldtem, ők pedig refundolták a postaköltséget. A The Hut volt az, de akkor még az volt a "kék Zavvi", nem különítették el a két üzlet profilját.
De jártam úgyis, hogy nem a rendelt játékot küldték, hanem egy másikat (Star Wars helyett Star Treket), ami drágább. Visszaküldtem, megkaptam az eredetileg rendelt játékot (nem egészen azt, hanem refurbished volt, egy CD-kulcsos PC-játék...), de buktam a nemzetközi postaköltséget, mert csak csekket voltak hajlandók küldeni, amit itthon nem lett volna értelme beváltani. Ez a volt a Game.co.uk. Nekik lehet, hogy nem küldenék már soha vissza semmit, elég volt, hogy egyszer megszívattak. (Időrendben ez az eset történt előbb.)
Na meg ilyen esetekben mindig világba kell levelezni meg szórakozni, sajnos időigényes dolog.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.29. 11:02:20 -
valaki nem adná kölcsön a persona 5-t akinek megvan ?kifizetem a postát meg amit kér még érte,megegyezés szerint.megvenni nem akarom csak végigjátszani és ennyi. -
SlickAdam #89034 faszt. online ismerösnek* ment a csomi, ugyhogy kellemetlen volt, regenyeket kellett irnom neki, DHL-el kellett telefonalgatnom nem egyszer, utana nyomtatvany kitöltes, szamla szkenneles, ... ugyhogy nem, nem erzem ugy, hogy behuztam volna öket (hibaztak amugy, nem csak a hosszu kiszallitas volt a gond). talan a felet visszaadnam, de olyan nincs es amugyse szoposkodok ilyesmivel.
*messze nem ismerem annyira, mint az ittenieket
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 10:57:54 -
Büdöslófaszt. Egyrészt nem kértem pénzt. Játékot kértem. Másrészt hogyan? Nincs számlaszám, ahova utalhatsz. Harmadrészt nem. Majd elköltöm náluk valami másra. -
moralis flame incoming, ezaaaaaaaaaaaz :D
viccet felreteve van aki visszaadja? -
de ugye ilyenkor a pénzt visszaadjátok? -
Láttam :) Kíváncsian várom! -
SlickAdam #89029 mondtam.
fun fact: az emlitett küldemenyemet is megteritettek multkor (vagy 60 euro), aztan befutott a cimzettnel :D
csapassad es adj neki idöt (lasd amit amott irtam)!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 09:10:17 -
Ma megjött a játék is, meg a refund is. 
22 napig kínából sem jön rendelés. A holdról sem. Mindegy, itt van, tudok játszani, ez a lényeg :) -
Ja nekem nem tűnt fel, nem is hallottam még erről. Nem volt róla mondjuk szó, hogy újítás, csak hogy érdekesen hangzik, hogy nem lesz együttes nehézség minden játékosnak, ez mondjuk így egyben szar is lesz. -
ez már a 4ben is így volt csak úgy mondom.nagy újítás grat xd -
Wáó, a DMC zene után ez se gyenge!
"Egy interjúban most Yoshiaki Hirabayashi elmondta, hogy a program figyeli majd, hogy hogyan boldogulunk – már a standard beállításoknál is, ha túl könnyen átverekedjük magunkat a húsunkra vágyó élőhalottakon, akkor a szoftver több és strapabíróbb ellenfelet fog önteni a nyakunkba egy bizonyos határig, ez a határ változik majd attól függően, hogy milyen nehézségi szinten ugrottunk neki a szoftvernek. Ennek a megoldásnak köszönhetően folyamatos feszültség alatt leszünk – márpedig feszültségből nem lesz hiány, hiszen egy ijesztő, elsősorban a túlélésre kihegyezett program lesz a Resident Evil 2 Remake, amelynek egyik nagy varázsa az lesz, hogy bár figyeli a teljesítményünket, de annyira sohasem engedi majd el a kezünket, hogy megnyugodjunk." -
SlickAdam #89024 :(
pont tegnap kezdtem es akartam kerdezni, hogy hogy allsz vele. kb. 3 ora alapjan eleg kellemes, technoban pipec es souls-potlonak se förtelem. ha belefutsz valamikor olcson ismet, mindenkepp kukkants bele.
(amugy nemregiben küldtem haza valamit es joval tovabb tartott, mint altalaban. meg megkaphatod sztem)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.28. 14:18:34 -
Szart se küldenek, visszatérítették a 6 eurót. 
/nem a pénzt akartam, csak játszani :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.28. 14:11:40 -
Hát, te jobban jártál :D -
kölcsönözni -
Droughert #89020 Aznap amikor te is, de én valamikor este, így nekem már alapból írták, hogy elfogyott, és csak később lesz postázva. -
Nem venni? Hanem akkor mit? -
nem venni akarom ^^ -
Evoluti0N #89017 Mielőtt privit írnék, venni akarod vagy más kérdésed van? Csak mert ha az első, akkor nem írok privit. :D -
srácok valakinek van lemezes persona 5?ha igen írjon már privit