121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #89135
    tyű, erdőben laksz?
  • csgj
    "A szerver nem tudta bizonyítani, hogy valóban a(z) store.playstation.com domainbe tartozik; biztonsági tanúsítványa a következőről származik: www.ing.nl. Ennek oka lehet konfigurációs hiba, vagy hogy egy támadó eltérítette az Ön kapcsolódását."
  • csgj
    A Chrome üzenetéből, amikor próbálom megnyitni a Store-t.
  • Seth
    Ezt én is örömmel használnám, ha nem lenne zsákbamacska mikor kapom meg az sms-t és mikor nem :D
    Hihetetlen, hogy itt Németországban van sok olyan terület, ahol alig alig van lefedettség, pl nálunk vagy nincs, vagy 1 csíkocska , 500 méterrel odébb meg max. Most szálljak autóba/biciklire, fussak oda minden alkalommal ? :D
  • Tikal #89131
    honnan idéztél.. egyébként meg 2 step verification.
  • Seth
    Nálam minden rendben
  • csgj
    Khm... "A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) store.playstation.com webhelyen lévő adatait" Mi a manó?
  • Ulthanito
    Tegnap hirtelen felindulástól vezérelve letöltöttem ismét a GoW 3 felujitot kiadását. Fél óra játék után a következő megállapításra jutottam. Kratos elképesztő világverő harcos akit egyetlen Isten sem tudott legyőzni. Csak az idő. Mai szemmel már félelmetesen gagyi az a játék, és jobb dolog nem is történhetett a sorozattal, mint az, hogy újragondolták. Soha többet nem veszem elő, le is töröltem.
  • Tikal #89127
    haha, ok :)
  • BlackDahila
    Azt tudom. Csak sutyi igényfelmérés hogy játszik e innen valaki mert van egy magyar pve szerver ami holnap indul :D
  • Tikal #89125
    Még nem, és szerintem érdemes még várni vele, hamarosan oda is jön egy nagyobb update ( lesznek háziállatok ).
  • Tikal #89124
    Jó cucc, és sokat fejlődött megjelenés óta.
  • BlackDahila
    Valaki tett már próbár ezzel a conan exiles csodával?
  • AntiHero
    No man skyba pont jön a multi meg a legnagyobb kiegészités a hónapban.
  • Tatyla
    Behúztam a komplett Elit Dangeroust anno No man skyba beletoltam vagy 300 órát, ez sem lehet rosszabb
  • Ulthanito
    xoren1-nek kapóra jön, úgyis azt akar kölcsönkérni. Most kölcsönözhet magának egyet örökre.
  • SlickAdam
  • partizan182
    Bevallom férfiasan, fel sem tűnt a 3d audio hiánya amíg nem mondtad.

A kéztartást viszont remélem tényleg rendbetették, kifejezetten kényelmetlen pózból kellett a varázslómmal tüzet eregetni. Majd meglesem a napokban.
  • Moby
    A hangot kéne abban a húgyban javítani, nem a kéztartást.
  • partizan182
    Perszóna féláron a sztórban, vegyétek vigyétek aki lemaradt róla. + Skyrim VR szintén (relative) bagóért, ráadásul most jött hozzá vmi pró-peccs ami javítja a grafikát (meg a varázslás kéztartását ami öröm), bár még nem csekkoltam le.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.07.04. 10:56:35
  • LBandi77
    Tudják ők hogy lvl1-en lenyomtad Gaelt?
  • SlickAdam
    szerda hajnalban aludni kell, nem fenyegetözni. nem erre gondoltam, amikor kiküldtelek a szabadba gyerek!
  • Ulthanito
    Te hajnal négykor mi a pöcsömet csináltál még ébren? :)
    És kinek léptél a tyúkszemére ennyire?
  • darkSectorxxx #89112
    Hát még semmi, remélem nem is lesz. :)
  • darkSectorxxx #89111
    Bár is utólag is láthatjátok majd:
    --------------------------------------------------

Nem akarok drámázni, de ha bármi történne velem, akkor tudja mindenki, hogy minden egyes embert bírtam itt még ha viták is voltak, de szerettem minden tagot.
    Ha velem bármi történne, akkor tudjátok...
    Ma meg lettem fenyegetve, aztán elég esélyes, hogy eldurvul a téma...nem tudom.
    Nem tudom mi lesz, csak mindenre fel kell készülni.
    Csak hogy tudjátok!

Ha nem, akkor tovább boldogítom a fórumot majd. :)
  • Tatyla
    Mi baj Darki?
  • darkSectorxxx #89109
    Üdv srácok van valaki online még?
  • Tikal #89108
    Lehet hogy jó játék lesz, engem a karakter nem csigáz fel, szerintem nem elég érdekes. Szóval én várom a ninja-s játékot ( játékokat ) :)
  • Kojiro
  • Kandurex
    Jöjjön az a latex gatyás istenadta! Nincs azzal semmi baj.
  • Evoluti0N
    Az embereknek különbözik az ízlése.

• Ulthanito
    Számomra rejtély, hogy ez bárkit is leköt..
  • Moby
    Az jöjjön csak, ide bele gépbe befele :)
  • Tikal #89102
    meg házak között repkedő akcióhős...
  • Kandurex
    Azok a játékok amikre igény van nem jönnek...lesz helyette sok szamuráj meg nindzsa....remélem lesz bennük valami royal...
  • mucsácsó
    Eléggé kamu szagú, sőőőőt, de ne legyen az persze....de szerintem esélytelen.... :(
    vagy még ha tényleg igaz is lenne, akkor az meg nem a Fromtól (de másnak meg a kezébe ne adják ezt a címet, mert én magam fogom személyesen letördelni a kezét akkor az összesnek :D) - de az utóbbira meg aztán mégkevesebb esélyt látok...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.07.02. 19:54:59
  • Kandurex
    Az enyém? Szerintem nem lesz.
  • Ulthanito
    Napi Kandurex-remény
  • Tatyla
    Ezt hogy érted?
  • Ulthanito
    Az mekkora pofára esés lesz!