121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És milyen messziről fogjátok nézni?
/3 méterre a 65 col is kevéske. 26 fok. Egérmozi lesz az :( Oda vászon kellene, nem tévé. Vagy úgy kell berendezni, hogy ne a világ végéről kelljen nézni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.07.09. 13:31:09 -
ua. beszélünk
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.09. 13:12:31 -
Nekem 3.5m lesz az új nappali :( szóval 65" muszájság vanik...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.09. 13:01:17 -
Amit írtam az pont a maximálisra kitol idő, hogy emészthető legyen a dolog azaz hihető! Nálam is sokkal hamarabb megszűnik! Csak ezt nem akartam leírni, mert lehet egy sasszemmel rendelkező ezt cáfolná! De így, hogy te is ezt írod akkor nem nekem szar a szemem hozzá, hogy a szart észre vegyem, ha már valóban nincs ott! 
Ha valaki hát én aztán végig agyaltam ezt a tv váltást és áldom az eszem, hogy OLED lett és nem az a még túlárazottabb Q valami ami még MINDIG CSAK egy szimpla cukormázas LCD!
-
szerintem nincs tökéletes, vannak hibái az OLED-nek is, minden másnak lesznek. A tökéletest várni tényleg felesleges, bár azért 500k felett az ember tényleg meggondolja, mire is ad ki pénzt. Szóval valahol értem a másik oldalt is. -
partizan182 #89170 +1, Oled nem tökéletes teknó, vannak apró gyíkjai, gyakorlatban az IR nem az. 2,5 évnyi Oled után mondom ezt. -
Jelenleg 2,7-ről nézem az 55-ös tévét. A másik lakásban szerintem ez kb. 220-ra fog csökkenni. Totál felesleges oda 65-ös. -
SlickAdam #89168 lof@szt. nalam amit Harlekin ir, 1-2 perc max. es ez egy mar 3+ eves LG OLED.
inkabb arrol van szo, hogy elveszel a reszletekben es pont te gyözködöd magad, hogy miert nem jo az OLED. leirta ö is, hogy gyakorlatban nem problema meg az ö IR-je se, mert ... olvasd el ujra. vagyis meg 3-szor. talan megerted.
vard a tökeletes tevet, amin nem talalsz nagyitoval se semmi "hibat". nincs es nem is lesz ilyen.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.09. 12:48:38 -
Szerintem ez off, meg nem is ide tartozik, de azért válaszolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyrészt azért, mert a társasház így lesz kialakítva, kicsit "okos" lesz, ahová nem is terveztek manuálisan nyitható árnyékolót. Másrészt a felár nem vészes, 30 ezer forint/motor/nyílászáró, így 180 ezerrel kerül többe, mint a sima. Meg a két távirányító, a kettő együtt kb. 25 ezer pénz.
Harmadrészt, mert ilyet szeretnék. Ha már új helyre költözöm, akkor az legyen mindenben olyan, amilyennek eltervezem, illetve, nehéz lenne manuálisan egy 240*200-as redőnyt például kézzel felhúzni. -
Persze, hogy látszik. Csak hát mindenki magyarázza a bizonyítványt, vagyis a vásárlás jogosságát. -
Mekkora lesz a nappali? Biztos, hogy lakás? Nem ház? -
Akra #89164 Manuális redőny miért nem jó? Undorító felárat kell fizetni automata esetén. -
Hála istennek én lejöttem a tévé témáról egy időre több oknál fogva is. Egyrészt mivel most épp lakást építtetek, ez az 5-600 ezres keret sokkal inkább vándorol majd elektromos redőnyre, másrészt a nappalim is kisebb lesz a mostaninál, így az 55-ös Samsungom méretre egész biztosan marad, OLED-re meg egyelőre nem adok ki pénzt a fentiek miatt. -
Nálam a boxon világító narancssárga csempék vannak! Igen nálam is ott marad a B7V-n!!!! KB 15 percet, amit csak akkor látsz, ha nagyon akarod látni! De akkor is csak egy totál egyszínű oldalon!!! De ahogy egy mozgó több színű oldal van megjelenítve semmit nem látsz belőle! És max fél óra múlva meg már az egyszínű szürke oldalon sem!
Eddig 2x csináltam a tv-n pixel frissítést! Csinálta őőő csinált éjszaka!
Ha akarod küldök képet, hogy totál alaptalan a félelmed, mert hibátlan a kijelző! -
csgj #89161 Tudom, hogy senki nem aggódott, és mindenkinek remekül elindult a Store, de azért közlöm itt, hogy már nekem is, mára magától megoldódott a probléma. -
Vagy 700, de akkor reggelente kávét is főz, hanukára meg ajándékot hoz. -
Inkább 650... -
Csak az a büdös helyzet, h a nekem kellő méretben mindegyik a milkót verdesi :( és a lélektani határom a 650-700 :( -
Nem kell elbagatelizálni létező problémákat. Ahogy Moby is írta mindegyiknek van valami fasszantyúja... -
Minimál IR mindegyikben előfordul, de a zónákat is látni fogod, 500-nál is. Kompromisszummentes megoldás nem lesz. -
Akra #89155 Rossz szemed lehet. Sajnálom :( -
SlickAdam #89154 de te tovabbra is csak egy kiallitott abused peldanyon lattad... -
Talán egy C8-at köne megnéznem..hmm...csak hát olyan nincs kirakva itt üzbegisztánban. -
Én mán csak a szememnek hiszek. És nem ott marad, hanem látod egy pinahajszálnyi ideig a vonalait. Pont elég, hogy felherrgeljen.
De ettől függetlenül, persze, az oled, az oled. -
SlickAdam #89151 "egy Q9 -et meg bátran oda lehet tenni mellé...."
nem, nem lehet
"Mert rettegek az IR-től"
meg egy last gen plazma se tud beegni / IR legrosszabb esetben 5 perc, de nem am ugy, hogy ott marad a logo a kepernyön, olyan nincs... (enyemen 90%-ban jatek, 8% pc second screen, 2% film a hasznalat, 5 eve semmi baja), es OLED-nel megközelitöleg sincs annyi IR. nyilvan ha hetekig a csempet mutatja, marad valamennyi rövid ideig, de ez egy total irrealis felelem, nemtom milyen hülye oldalt olvastal... persze, aki "OLED IR"-re keres, nyilvan talalni fog valamit, de ez non-issue. ne legyel hülye!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.08. 10:43:54 -
Mert rettegek az IR-től. Az MM nézegettem egy B7-et, egy box volt rákötve, a menüben a kis csempék olyan szépen ott maradtak váltás után (pár perc), hogy azt hittem én kezdek vakulni
...egy Q9 -et meg bátran oda lehet tenni mellé....
Ha csak mozi lenne, egy percig se hezitálnék....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.08. 10:16:04 -
Ménem oled? -
Hát igen, 40 zónával, a Q9-be 480 van? Édes faszom. Akkor várunk még egy kicsit. -
partizan182 #89147 Jön a fald is, Q8DN néven majd. -
A francba :( -
EU-ban sajnos egyik sem FALD. Csak a US kivitel. Ide edge-litest hoznak. -
Ez a nagy kérdés, hogy FAM az FALD panelos vagy nem? -
Akra #89143 Abban az árban már Oledot tudsz venni. -
TV Samsung Q8 széria? Vélemény? (beruház) FN vagy FAM? Majd 100 rugó a különbség?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.07. 20:54:29 -
csgj #89141 Ja, a PS4-en keresztül be tudok lépni, úgy már csatlakozik a hálózathoz. -
csgj #89140 Eddig nem volt gond, otthonról próbálkozom, Kaposváron, a város közepén. :D Egyébként kipróbáltam az Appban 4G hálózatról, és úgy érdekes módon sikerül. Kijelentkeztettem minden eszközt, de sajnos az otthoni nethálózatomról valamiért nem megy a store sehol. Vagyis a Playstation Network. -
honnan próbálsz csatlakozni? hol élsz? lehet valami helyi gond.... -
csgj #89138 A telefonon a PS App meg nem tud kapcsolódni a hálózathoz. o.O -
csgj #89137 Futtattam vírusírtót, malwarebytes-ot meg CCleanert, hátha találnak valamit, de elvileg minden oké, mégis a Chrome szerint az oldal nem biztonságos. (Ja, az Edge szerint is.) -
Van a közelben :D