121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Akra
    Megkapta 1:1-ben C7 talpát,de bukott 9ms input lagot.
  • AntiHero
    Esélyt megkapta. :D

Amugy nem mondom, hogy az első 5-10 óra nem kötött le..mert lekötött... csak utana jött elő az unalmas, ezt mar lattam, jaj megint ezt kell csinálni érzés.
  • Moby
    Xboxban már most benne van, ps5-ben is lesz.
  • Kandurex
    Konzolhoz?
  • Moby
    Én spec leszarom az IR-t. VRR-t rakjanak már beléjük...
  • Kandurex
    Atya isten! Itt a TV -m, a B8!

Azt a Temporary Image Retention eredményt nézzétek! Szinte nincs is!

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled

Jó, mondjuk hosszútávon ez is besül, de legalább nincs az ami a B7 -be van. Még pár év és megszűnik ez a probléma, mondjuk azt már nem várom meg.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.13. 15:55:45
  • mucsácsó
    Szerintem is kurvajó volt az AC: Origins, beszoppantott a világa :) bár azért nyilván nem egy W3/Horizon szint még így sem, de jelentős javulás az összes előző részhez képest... :P a story viszont tényleg egy érdektelen fos volt, végefele már ahol tudtam nyomtam el a cutsceneket, csak legyen már vége :D
  • Moby
    Én pécén kipróbáltam.
    Szerintem hagyjátok ki. Ugyan korai állapotában láttam, bugtemető volt, esetlen volt, béna volt.
  • SlickAdam
    7 szerintem
  • Ulthanito
    Kingdom Come-ot tolta valaki? Tervezzük megvenni komplett DLC-stül...kíváncsi vagyok, hány perc után kapok agyfaszt tőle.
  • Ulthanito
    Ízléseken felesleges vitatkozni, nekem is tetszett amúgy, bele is csűrtem vagy 70 órát DLC-stül, de megértem, ha valakinek nem jön be.
  • Kongy
    Szerintem az AC: Origins hosszú idő után az első vállaható AC játék. De lehet csak azért mondom ezt, mert imádom az egyiptomi settinget és a piramisokat, no meg kicsit visszajött egy Prince of Persia feeling is a zenéknek köszönhetően. 1-2 harcnál szinte azt éreztem, hogy egy új PoP-át játszok.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.13. 09:35:57
  • Zozo76
    hat ha haklis vagy a zajra akkor az egesz Playstation oldalt elfelejtheted. iszonyat hangos tud lenni nehany game alatt, pedig nekem PRO van, abbol is az ujabb szeria ami elvileg egy picit halkabb(nak kene lennie), de igy is hangos. plane egy xbox one x-hez kepest. ilyen szempontbol sokkal jobb az xox, csak az meg mashogy szar. hasznalj egy jo fejhalgatot, es szarj ra az egesz zajra... :)
  • bunny
    Köszi az infókat!
  • Moby
    Szép is, meg jó is benne a harc, de olyan kurva érdektelen a "sztori", hogy nincs ami továbblökje. Egyébként meg pont azt várnám el tőlük/tőle, hogy fasza legyen a sztori. Máskülönben mi a fasz a motiváció egy 30-50 órás játékban? Játékmechanikában már képtelenség újat mutatni. Kell egy vagy több jó sztori, kellenek bele érdekes karakterek, kell valami progressz, és akkor működik. Ez nekem nem működik. A korábbiak még úgy is jobban működtek, hogy a harc szarabb volt bennük, meg kb minden, amit csinálni kell. Mondjuk az is tény, hogy a sztori eléggé fostocska volt mindegyikben, a kettőt leszámítva. De a világuk érdekelt. Az ACO-é absz nem.
  • SlickAdam
    15-20 a szarba, az igen
  • Kandurex
    Szerintem is fasza vót, bár nekem a harc adta el. A többi,... hát....sandbox, mit vártok tőle? Ezért se értem az ilyen GTA V felszopásokat, amikor a legunalmasabb játék evör.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.13. 07:33:06
  • CptFlint
    Szerintem meg ebben a generációban az egyik legjobb játék. Persze ízlések és pofonok.
  • yesname #89197
    Alapsztorit végigjátszottam és én nem mondanám, hogy szar, de nem is annyira jó. Inkább szép szar. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.07.12. 22:38:13
  • AntiHero
    Beleraktam vagy 15-20 órát és ugyan így érzek.

Pedig csípem az egyiptomi dolgokat. De valahogy a játék nem húzott be.
  • Moby
    A megjelenése óta második próbálkozásra is lepattantam az AC:O-ről. Kimondom: szerintem ez a játék szimplán szar. Totál átlag-szendbox módon szar. Nincs értelme tovább próbálkozzak vele.
  • Tikal #89194
    pff, ez egy nagy rakás .... semmi használható vagy egyedi nincs benne, azok az autók mind megszerezhetők. Egyedül a modell ér valamit...
  • orichalcos
    Gran Turismo Sport Collector's Edition - 13 900 Ft
  • Maala
    Egyik 4096x2160, a másik csak 3840x2160.
  • Ulthanito
    Tegnap kivégeztem a Hearts of Stone DLC-t, csodálatos az a darab, egy nagyszerű történettel, remek karakterekkel és kiváló story tellinggel. Az egész atomoszféra, a keserédes hangulat, príma.

Viszont amitől falnak megyek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Baszki, ha egyszer az alapjátékban Radovidot megöljük, akkor hogy a francba lehet, hogy az utcán menve a katonák "long live Radovid" szöveget csettintenek el a nyelvük alatt, valamint a DLC-ben, illetve, egy főküldetésben az egyik katona mondja, hogy "Radovid király parancsára"...

Tiszta béna.
  • Kandurex
    Anthem.

2X 1080Ti ment a bemutató, ....tudjuk be az optimalizálatlanságnak, mert amit az a két kártya tud, ahhoz képest gyász volt az eredmény.
  • Ulthanito
    "4K vagy UHD megjelenítőt"

Mi a különbség a kettő között?

VR-on egyértelmű a Pro előnye, bár néhány nap, max egy hét örömködést követően nem nagyon fogod használni, hacsak nem vagy GT-rajongó.
  • Moby
    A kiscsikónyál nem menő már. Meztelencsigasperma. Mindent üt!
  • Moby
    Hát én eddig egyetlen slimet vettem, de az úgy visított, mint a szopósmalac. Sajnos a hurkalé minőségű sony gépeknél az, hogy halk-e van nem az lottó. Ráadásul a legújabb slim SKU konkrétan a putri kategória. Csavar nélkül összerakva, leforrasztott végű műanyag csapokkal, csodás. Ugyanez ment a ps3 meg ps2 éra végén. Ment a hulladékgyártás üveghangon.
    PRÓ-t vegyél. VR-hez pláne. Mondjuk sokat sajnos nem fogod használni a VR-t, szal azt mondanám, hogy a VR helyett vegyél inkább egy 4K megjelenítőt a géphez. Azt többet fopgod használni, a 16:10 monitorod meg úgysem lesz jó hozzá.
  • SlickAdam
    FHD-n es VR-ben is elöny a PRO. 16:10-et nem kezeli.
    ha hangos, akkor ujrakened kiscsiko nyallal es lukat fursz ra.
  • bunny
    Nem tudok dönteni, hogy FHD megjelenítővel érdemes-e a pro-ra átállni vagy sem, úgyhogy kérdezek.

Én még vásárlás előtt állok, és nyilván nem akarok olyant venni amit aztán 1 hónap után megbánok.

Tudni kell, hogy háklis vagyok a zajra ,a PC-m is silent úgyhogy szempont a zörgés.
    Ami fix, hogy fat-ot nem veszek, mert a yt videók alapján iszonyat. A slim tűnik a leghalkabbnak, a pro meg valahol a kettő között inkább a halkabb felé tendál, ahogy néztem. Jó a meglátásom?

Ami a kérdés, hogy ha a közeljövőben nem tervezek 4K vagy UHD megjelenítőt, akkor érdemes-e sima 1080-as tévével/monitorral pro-t venni, vagy tökéletesen kihajtja a slim is?

A monitorom 16:10-es, kezeli a ps4?

A másik kérdésem, hogy a VR-en viszont gondolkozom, ott esetleg számít a pro ereje?

Szóval pro-t csak akkor vennék, ha akár a jövőben akár most valódi előnyt ad FHD vagy VR-en. Egyébként inkább slim, olcsóbb és csendesebb.
  • Moby
    Kiváló döntés, támogatom! :D
  • Kandurex
    :)
  • Moby
    Kongy! csekk pm! :)
  • SlickAdam
    tenyleg az a legjobb megoldas
  • Kandurex
    Nem tudom, alapjába véve élhető házat terveztettem, nem feltétlenül mozi akkreditált nappalival. Meg már az asszony is ferde szemmel néz rám, hogy minek akarok ekkora lóbaszó TV -t a nappaliba, mert hát kicsi "túluralja" a ház design -t, ami egyébként jogos is. (mert tényleg nem kicsi az a TV) kb. talán egy méterrel kellene közelebb ülnünk az optimális 2.2M -hez, de egyszerűen nincs az a jó elrendezés amiért az asszony nem vágja le a célszerszámot....

Vagy veszek egy kurva hokedlit.
  • SlickAdam
    persze, hogy helyenvalo. en vagy 10+ tevet visszaküldtem, mielött kikötöttem a plazmanal (plazma is ment vissza par). igy kell csinalni (marmint az informalodast :D). csak akkor van baj, ha aprosagon akad fenn. ha nem lenne most tevem, en siman tudnek valasztani egy jo OLED-et akar 450-ert is (igaz csak 55 col). lehet varni a "freesync"-re es hasonlok, de akkor a vegtelensegig var az ember.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.09. 14:02:35
  • Moby
    Szerintem tévéhez nem így kell berendezni. Ez egy rossz beidegződés, amit a joviális mozi generált bele a fejekbe, de ez a short-throw világában már vetítéshez sem szükséges. Szerintem esztétika szempontjából sem oké, de ez már nagyon szubjektív. A hangrendszerek is nagyon szabadon kalibrálhatóak, semmi nem idokolja ezt az elagott egyikfal-másikfal izét. Szerintem ez úgyben is megéri egy kört futni, nem csak a műszaki paraméterekben.
  • Moby
    Szerintem nagyon is helyénvaló az, ha valaki nagyon-nagyon megnézni, hogy mit vesz meg 600-ért. Kandúr ráadásul tudatosan,a témát körüljárva tájékozódik. Sőt, szerintem még az is nagyon oké döntés, ha azt mondja, hogy nincs most olyan, amit szívesen megvenne. Ha _feltétlenül_ kellene, tudnék én is dönteni a mostani kínálatból. Szerencsére nincs ilyen kitettségem, és jó szívvel a mostani kínálatból szerintem én sem vennék feltétlenül. Minthogy nem is teszem. Afelől sincs kétségem, hogy lesz olyan, amit átszakítja ezt.
  • Kandurex
    3.2m lesz kb. a nézési távolság. Meglátjuk, hogy mennyire lesz elég a 65",... mozihoz szerintem elég, a játékhoz,...hát...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.09. 13:35:39