121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kar erte, az fps moddal nalam lekerult a jatek a radarrol. -
Cyberpunk 2077
“ CD Projekt RED azt is elárulta, hogy az eddigi nyelveken (angol, lengyel, német, spanyol, olasz, francia, japán, kínai, koreai, orosz, portugál) túl hárommal bővítették a repertoárt, így arab, cseh és magyar felirat is lesz a játékhoz, és még mindig nem végleges a listájuk, azaz további nyelvek is támogathatóak lehetnek még.” -
Hat en imadom ezt. Kivancsisagbol ujrakezdtem nullas karakterrel, hogy vajon ugyis megy-e. Cleric masodikra megfekudt, geszkony fater ketto nullra vezet.
De elkepeszto, hogy a tobb szaz ora, ami belement, mekkora rutint ad.
Lehet nekifutok az egesznek ujra ng4+ban. Mar azert vannak homalyos reszek, bar dobbenet, hogy olyan szinten emlekszem a dolgokra, hogy na, itt a teton jonni fog a kanyar utan egy mob.
Elkepeszto art van ebben a jatekban, es olyan atmoszfera, hogy csak na. A csajom tegnap latta eloszor a jatekot, egy szakadek dungeonban voltam csak, es az volt az elso reakcioja, hogy de szep ez a jatek. A masodik meg az, miutan a mobokat meglatta, hogy “a boy az jobban tetszett”
-
SlickAdam #89292 mert ez mar nem rutin kerdese. beleegett az agyunkba az egesz.
jöhet akarmilyen god of war meg lasszofasz zwei, ilyen hatasa egyiknek se volt / lesz.
tehat: generacio jateka.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.28. 17:31:52 -
Nem is vagyok annyira berozsdásodva. Generáltam egy négyes szintű csaliszt. És mind a három boss elsőre fekudt benne. Blood starved beast, abhorrent beast es beast posessed soul.

-
Mivel most nincs olyan játék, amivel szívesen játszanék, tegnap visszatértem a Bloodborne birodalmába. Kis túlzással először azt sem tudtam, hogy mit kell csinálni, negyedóra után meg már azt is tudtam, hogy a pálya adott sarkából milyen ellenfél ugrik majd elő, úgy visszajöttek az emlékek.
A csaliszokban takarítgatok, farmolgatok, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy nem véletlenül tartom ezt a kedvenc játékomnak. Ez a játék, az összes idegesítő hibájával együtt minden bitjében remekmű!
Anyám, mit nem adnék egy folytatásért! Na, majd a gamescomon bejelentik.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.07.27. 07:56:50 -
Az, hogy valami blockbuster, az én vásárlói preferenciám szempontjából semmit sem jelent. Ha nem érdekel, felőlem ugyanolyan hulladék, mint egy indie-kacat. Embere válogatja, kinek mi minősül annak. Amúgy kizártnak tartom, hogy a fele blockbuster lenne, de ezt meg is lehet akár számolni.
Nem értem, mit akarsz érvelni ízlésekről, arról ugyanis nem lehet. Én például utálom a sportjátékokat, más meg csak azt tolja, Most mit beszélgessünk akkor erről? -
A címek legalább fele blockbuster. Hogy ezekből ki szerint a melyik szemét faszt se érdekli. Mint álltalában az ezekről folyó érvek nélküli viták sem, amiknek következtében játékokról itt már nem esik szó. Ahogy látom akciókról sem érdemes, meg kb semmiről, szal az utolsó majd kapcsolja le a villanyt maga után. -
+1
Ez nálam is így van sajnos. -
Amúgy azt valljuk be, hogy a 350 akciós játékból szerintem 300 konkrétan a szemét kategóriába tartozik. A maradék 50-ből tudsz preferenciáidnak megfelelően válogatni. A 90%-uk vagy nem érdekel, vagy már játszottál vele, marad kb 2- 3 játék, ami meg túl van árazva még akkor is, ha érdekelne valamennyire //annyira nem érdekel, hogy pénzt adj érte. -
A demoját próbáltam, tetszett. -
A The Inpatient-et meg ne vennéd, kegyetlen fos játék. Ellenben a The Persistence..., talán az egyik legjobb VR cím, igaz most nem akciós. Az Apex Construct-on agyalok..., elég jókat írnak róla. -
pont így vagyok vele én is.ezért nem érdekelnek sosem a ps plusz játékok sem az akciósak minden megvolt eddig ami érdekelt ami meg nincs az ezek után se fog xd -
Tegnap befejeztem a két bővítménnyel együtt a Witchert X1X-en. Újból áteresztve a játékot a szűrőmön immáron harmadjára azt kell mondanom, hogy ez a játék talán a valaha készült legjobb játék (nem ízlés, vagy preferencia tekintetében), hanem kontentben és art-ban. Egyszerűen bődületes mennyiségű az a minőségi tartalom, ami ebben a játékban van. Nem tudok olyan játékot mondani, ami ebben a tekintetben felvenné a versenyt vele. Semmilyen műfajban. -
Gyakorlatilag minden olyan játék megvan, ami érdekelt eddig, avagy ami érdekelne, az pont nem akciós (pl. Detroit), vagy nem annyira, amennyiért érdemes beleszállnom.
30 VR cím van, nem tudtam tegnap eldönteni, hogy az Inpatient-re a kénköves poklot húztátok, vagy piedesztálra állítottátok. Nem emlékeztem. -
Ha 350 játékból nincs olyan, amit megvennél, az inkább vidámságra adhat okot. Az azt jelenti, hogy rengeteg játékod van, és nincs mar olyan, amit digitben megvennél. -
Na megneztem. Nulla dolgot tudok venni belole. Ez eleg szomoru. -
partizan182 #89278 Does not compute. :)
Egyszer csúnyán bebasztam a kezem vrban move-al hadonászva, a család tudja hogy ha a papa sapkásat játszik akkor 2 méter távolságot érdemes tartani :) -
2 óra és levágod az egész családot? -
partizan182 #89276 Mer? Én beleraktam 8-10 órát, poén volt. Jó tudom 3D audio, de ha azzal megbékél az ember egy meglepően játszható port. Persze varázslóval csapattam, a közelharc elég vices move kontrollerrel hadonászva. -
Minden akciónál egy valamire kell figyelnetek:
Még ha nagyon is le van árazva, SENKI NE VEGYEN SKYRIM VR-t!!! -
Nagy átbaszás a magyar store-ban az egész akció. Ha minden játék alapárának 21,900 forintot tekintenek (ami a röhej csúcsa), akkor feldughatják a 30-40-50%-os akciójukat.
Egy példa: Kingdom Come akciósan 14,392 HUF.
Lemezesen jatekaim.hu-n vagy más helyeken 8 ezerért megvehető.
Ki a tököm fogja megvenni "akcióban" majdnem dupla áron?
Röhej az egész.
-
Elindult a summersale. A menüpont még nincs kint, de az árak már élnek.
Invisible hourst be is zsákoltam. -
Old_Raiden #89272 Igen, zsír lenne, csak sajnos ugye kiszórták a VB alatt...hasonló bagóért, hogy maradjon a FX széria.
-
Oh... látom Castle még prevgem cím volt. Nemtom' van-e még a családban PS3 vagy X360, ne adja ég PC, de gyerekeknek és igényes mesés címre vágyó felnőtteknek kötelező. :-)
Rayman is nagyon ász, kedveltem, de az a végére iszonyat bekeményít, ott lehet, hogy egy gyerek sírva áll fel már mellőle. Kingdom Hearts sajna nekem még várat magára, de ezek után esélyes, hogy a Seth által korábban ajánlott pakkot berántom. -
partizan182 #89270 Köszi a tippeket, mikiegér kiesik mert nincs PS4-re, Max-et bepróbáljuk akcióban legközelebb.
Hat in Time volt ami iszonyat kedves és fasza is, Rayman, Kingdom Hearts ami még pörög. Meg persze a lego cuccok, egyszerűen képtelenek megunni... -
Engem is pont az kapott el benne, hogy könnyed, nem akadékoskodó, jól pörög, jól használható benne minden és persze a mesés világa nagyon rokonszenves.
Lányodnak must play még akkor a Castle of Illusion és a Max The Curse of Brotherhood... mind a kettő vastagon 8-9/10-es cím, imádtam őket.
Viszont lehet ebben a mesés témában rosszat is alkotni... a Duck Tales Remaster pl. nagyon felejtős. -
Azzal tök semmi gond nincs, hogy nem jön be neki a stílusa. De. Ebben a stílusban (amit ő nem szeret) ez egy mocsok jó cucc. Ez olyan, mintha elkezdeném szétkapni a Souls-t mert milyen már, hogy meghalok benne gyakran, meg fosfantasy, meg elég clunky a mozgás, ósdi a graf, etc.
Jó oké, kicsit félrevittem talán a dolgot azzal, hogy beat 'em up-nak titulálom állandóan, de nagyon hajaz a régi jó Knights of the Round + Cadillacs & Dinosaurs címekre, noha az Odinban már rogyásig akad RPG elem is, meg hát nyilván akciójáték. Szóval alapvetően ez is egy ARPG.
Ennek a stílusnak ez a "mesés" graf az egyik fő erőssége, a színekkel is direkt úgy játszanak, hogy még csak véletlenül se mondja rá senki, hogy fakó/szürke.
Ellenfelekből egyébként nem csak tündérmackók vannak, hanem később nagyon nagyon csúf dögök is...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az okkal van szerintem későbbre tartogatva.a karóba húzott hulla, vagy a rothadó 3 fejű lény
Egyik boss spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mob spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.24. 15:42:11 -
partizan182 #89267 Én most pörgetem lányommal ezt az Odin Sphere-t, hát valami varázslatos. Megkapó, fasza Nordic mitológiába ágyazott történet, csapatós játékmenet (utoljára a Dishwasher volt nekem ilyesmi), szájtátós art. Picit repetitiv, de belefér.
Jöhet a csöcsös verza is (Dragon) :) -
Evoluti0N #89266 Ulthanito világában csak a realizmusra hajazó, grafikában realisztikusságra törekedő játékok férnek meg, ahogy nekem ez az eddigi kommentjeiből átjött más játékokkal kapcsolatban is. Kreativitásnak helye nincs. -
A szó amit keresel : arcade beat 'em up. A stílus sajátossága... sőt Vanillaware cím. Nem véletlen, hogy ezt nem fogod filléres kategóriába látni, kiemelkedően jól tartják az árukat.
Technóban közel 1st class, hiszen kézzel rajzolt hátterek és karik potyognak le a kijelzőről, a harcrendszere a remasternek is erősen jóféle. Nyilván mindenki hülye, azért kapott jó értékeléseket. Nyilván. -
Én megnéztem azt a videót, és nekem bőven elég volt. 8 bites állatkák ugráltak, mindegyik segge alatt egy karika, és random pontszámok potyogtak ki belőlük. Pinnacle of videogaming. 
2018-ban ez mind látványvilágban, mint technóban, mind játékmechanikában és tartalmában mehet le a klotyón. Értékelés ide vagy oda. -
LBandi77 #89263 Pont 55xe9005 van nekem,jó tv,én 302k vettem valami kupon akcióban pár hónapja. -
Old_Raiden #89262 Szevasztok ! 4K-s Tv vásárlás előtt állok és ajánlatokat várok ki milyen TV-t javasol. Persze kinéztem én is magamnak a Sony 55XE9005 TV-jét , de lassan már eltűnik, meg ugye idén kiadta már a Sony XF -szériában, hogy azért ne kelljen már bagóért adni. Viszont még XE9005 is 350-370 stagnálnak várva egy kis akcióra. Max 310-320 adnék érte. Persze el meghallgatok minden javaslatot, igaz Samuban csalódtam, nem kicsit. -
Veszem én ezeket... kétezeré' a GOLD-ot. Pont annyit érnek. :-) -
Érdemes lenne az értékeléseit is megnézni, mer' most ilyen fingom sincs állapotban leledzel és hidd el ez nagyobb lol, mint, hogy nem tetszik valaminek a stílusa, vagy grafikája :-D -
Sajnos ez nem fog menni. Amikor USB-re másolsz egy játékból adatot, akkor a PS4-azonosítója vagy a profilodé is megy szépen az adatok közé. Magadnak tudsz belőle visszaállítást csinálni, de másnak nem tudod odaadni, hogy használja.
Megértem, ahogy érzel, nekem is volt egy masszív 50 óra után az ACO-nál egy teljes kifagyás, alig bírtam újraindítani. Én is úgy voltam vele akkor, hogy ha most ennek fapapucs, akkor biztos, hogy nem kezdem újra. -
Félelmetes, hogy erre van igény, 25 éve vonyítva dobtam volna a szemétbe. Ízlések és pofonok, való igaz, na de ez azon is túlmutat. LOL. -
Remélem tanultok ebből és nem vesztek több AC-t, ahogy én is teszem a Unity óta. (Mondjuk a 3 is kimaradt meg a Black Flag)
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.07.23. 07:43:44 -
Hát a GoW eléggé feltolta a lécet a K2 csúcsáig. Pont azon gondolkodtam, hogy a Marfel-féle mozifilmek kanyarban sincsenek ahhoz ahogy a GoW a skandináv mitológiához hozzányúlt. Sőt. Teljesen komolytalan vergődések hozzá képest.
Szóval nem lep meg, hogy ennyire nem lelkes a vélemény az AC-ről. Mondjuk sose volt egyik rész se nagy dobás. A 2. részt is csak azért imádtuk, mert az első mocskát elsöpörve rengeteget javított rajta, hogy aztán cirka 4 részen keresztül ismételgesse saját magát.