121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • sanya200
    Most ezért nem válaszolsz?
  • darkSectorxxx #89414
    0 fejlődés? nem lesz benne fejlődésrendszer?
  • Kandurex
    Nézegetem ezt a Sekiro-t, de ez a nulla fejlődés, nulla szerepáték elemek, csak a még gyorsabbá tett játékmenet...hát,.. kösz nem,...
  • darkSectorxxx #89412
    :)
  • Kandurex
    Válaszolni akartam, de itt elvesztettél:

"Tv nem konkrétan játékra van kitalálva"
  • sanya200
    Sziasztok
    Egy kérdés.Ps4 pro mellé nem lenne jobb inkább egy nagyobb 4k monitor tv helyett? Ár hasonló 50"-ig vannak kb.De szerintem jobb megoldás a tévénél.Sokkal élesebb képe van a panel is jobb valószínű.Ha ips pl és a válaszidő messze jobb.Van otthon pl egy full hd lg tv de nagyon kontrasztos a kép.Volt hogy rákötöttem a gépet de egyszerűen nem játékra való.A kicsit nagyobb felbontású monitor messze szebb képet ad, élesebb meg a színek jobbak.Tv nem konkrétan játékra van kitalálva.Viszont árban nincs sok különbség.Egy 40"-is 4k monitor 200 alatt van de van 48,5"-os 220 körül.
    Mondjuk van aki nem ajánlja a 4k kijelzőt konzolhoz mert csak fel van skálázva a felbontás állítólag.De ott a hdr is az meg sokat dob rajta.Full hd-be meg nem igazán találni olyat ami tudja a hdr-t.
    Jelenleg itthon egy 29-es moncsi van, ultrawide (2560x1080), egyenlőre azon fogok ps4-ezni ha sikerül megvenni a gépet hó elején.
    Mi a véleményetek? Tv vagy monitor inkább.50"ig
  • Ulthanito
    Tegnap egy hirtelen érzelemtől vezérelve elővettem a The Last of Us Remastered-et. Hát, azt kell hogy mondjam, hogy ez a játék még felújítva is megkopott. Úgy ahogy van, megfáradt az egész. Játékmenetben, harcrendszerben, látványvilágban. 2 órát bírtam vele játszani, és rájöttem, hogy 20 év játéka cím ide vagy oda, nincs az a pénz, amiért én ezt a játékot végigtoljam negyedjére.

Kuka.
  • Ulthanito
    Ez eleg jelentos fordulat a korabbi aktivitashoz kepest, melyek altalaban soha nem veletlenek, hanem van valami trigger, ami kivaltja. Velhetoen sose tudjuk meg, mi volt az. :)
  • Moby
    Nem érdekelnek a fórumok. Csak játszok.
  • Ulthanito
    Kihunyt a tuz?
  • Moby
    Nem nagyon írok már játékokról. Egy ideje meg kb semmiről(pláne ide nem).
  • Ulthanito
    Végigtoltam Detroitot. Fantasztikus játék, a legjobbak között a helye! Ennek el tudnék viselni egy folytatást, és a téma adja is magát. Csodás, elgondolkodtató, felkavaró, felháborító, magával ragadó, brávó, David Cage!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Connor meghalt a végén, a végére megutáltam
    2. Kara átjutott Alice-szel Kanadába.
    3. Markus megnyerte a háborút Detroitban North-szal

Nyomom újra a chaptereket a többi vonalért.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.17. 16:53:22
  • Ulthanito
    Kiraly!

Nagyon csendben csinaltad meg...

Ki volt a mumus? Kos vagy Ludwig?
  • Kandurex
    Jópofa, ahogy megoldották a Royal módot. Persze egyetlen mikró-másodpercet sem fogok vele játszani, de jó pofa, tényleg.
  • Moby
    2017.08.10
  • Ulthanito
    @moby: Jól emlékszem, hogy te egy az egyben kihagytad az Old Hunters DLC-t?
  • Ulthanito

Mobynak jó lesz majd EA Access-ben. :)
  • darkSectorxxx #89398
    lehetséges olyan hogy egy saját tervezésű ps4 kontrollert venni valahol? saját dizájn és megfejtve kiszállítanak? vagy ilyenek?
  • Tatyla
    Már nem
  • Tikal #89396
    nem tudok róla semmit igazából, de most láttam PS Store-n
  • Rage47
    az nem xbox ex?
  • Tikal #89394
    We HappyFew-t játssza valaki?
  • Ulthanito
    Detroit: Eddig nagyon tetszik, mar vagy hat-het fejezetet lenyomtam. Nagyon jo a hangulata, nem vezes az iranyitas, es mar hu bazdmeg elmenyem is volt

Ugy tolom vegig, hogy semmit nem jatszok ujra, ahogy lesz, ugy lesz. Aztan majd bizonyos fejezeteket ujratolok.

Valahogy ez az egesz jatek az erzelmeimet birizgalja, mint a Cage-jatekok mindegyike. Allat.
  • mucsácsó
    Najó, visszaszívtam... kurvára szopatós
  • mucsácsó
    Valaki Death's Gambit-et próbálta?
    Most kipróbáltam PC-n, nemrossz :) Erősen souls koppintás (persze ez nyilván nem volt titok) - első boss az laza volt, eddig annyira nem vészesen nehéz, lekopogjam :D

A mozgás egy picit talán darabos, meg picit olyan félkész érzetem van néha..pláne hogy felbontás állításakor elmentek a "textúrák" :D
  • darkSectorxxx #89390
    Minden régi cska a sajátját.
  • Ulthanito
    Most kezdtem Detroitot...
  • mucsácsó
    UK-n nem para szerintem, ebből nem lehet gáz :) annak igazából el is kellett, hogy fogadja.
    USA-s ami gáz, mert nem eszi meg a magyar kártyákat (ha jól tudom csak USA-s kártyákat, de javítsatok ki :P).
  • orichalcos
    Lesz még elvileg trailer megjelenés előtt. Reseterán legalábbis utalt erre egyik dev.
  • Ulthanito
    Valami csoda folytán számítógépről a PS Store-ba (UK acc) be tudtam regisztrálni a bankkártyámat, amit el is fogadott a rendszer.

Szerintetek ha használom, mint UK Store fizetési módot, akkor azért megbanánoz a Sony?
  • darkSectorxxx #89385
    A kis vr robotost ne hagyd ki ;)
  • Kandurex
    egész jó, hadd jöjjön a páuk ember!

Habzsi - dőzsi vanik! A következő fél évre egész jó dolgok vannak becuppantva:

AC Odyssey
    Tomb Raider
    Spider Man
    Read Dead R.
    Resident 2
    Metro
    Days Gone

Tökmeglepő, hogy ennyi minden jóság jön!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.14. 08:28:29
  • TBTPumpa
    lol miafasz 3 héttel a megjelenés előtt már Launch Trailer?
  • Newfronter
    Igen, ez egy kötelező darab. Annyira el tudod sajátítani a játékmechanikákat, hogy igazából nem(csak) a karakter fejlődik, hanem te magad.
  • Kandurex
    Hmm, sok éve először, h nem AAA játék köt le:

Dead Cells

Ez bizony jó játék. (az első két óra alapján, bár kicsit zavar a random pályatervezés)
  • darkSectorxxx #89380
    Melyik része zavaros? :)
  • Moby
    Beállítások/Rendszer/Tartalomelemek számának korlátozása a kezdőképernyőn
  • Tikal #89378
    Még egy két mondatos hozzászólást is sikerült akkor értelmezhetetlenné tenni :D
  • mucsácsó
    Szerintem is köröket ver rá még mingig az UC4/UC:LL, dehát az Nóti.
    Viszont maga a játék az szerintem lófasz lesz, előző részektől biztosan gyengébb lesz - már csak azért is, mert nem a CD a fejlesztő.. :(
    ...de persze ne legyen igazam... viszont egy Spiderman mellett esélye nem lesz szeptemberben... (nem mintha egymás mellé lehetne állítani a két címet, csak szerintem rossz az időzítés picit :))
  • zsimborgo
    Sziasztok. Az lenne a kèrdèsem hogy mièrt tünik el a fömenüböl a játèk ès aztán csak a libray ban találom meg ès hogy tudom visszarakni a fömenübe köszi.