121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #89936 Kösd a monitorra a PS-t is. :) -
Exklúzívok miatt igen. Read Redemption 2, Spider-Man, GOW, Horizon volt a fő indok a vásárlás mellett. Egyszerűen már nem akartam magam sanyargatni azzal, hogy ezeket a címeket kihagyom. Mellette FPS-ek, meg PC-s játékok is mennek.
Amúgy elég furcsa TV-n játszani, a szemem már nem 100%-os és elég zavaró az apróbb feliratokat olvasni TV-n, monitoron sose volt ilyen gondom. Amúgy egy régebbi 40 colos Samsung LCD TV-n tolom. -
Te is áttértél konzolra? -
TR-ezni a Csodálatos Pókember után ráérek majd. TR-ből már láttam kettőt, kb. tudja az ember mit várjon tőle, valahogy nincs meg az "a jajj mikor játszhatok már vele" érzés. -
RIP Lara -
Nem gerjedek pixelmacákra..
-
Steam-en meg majd 18 órától.
-
Majd este. Pedig ott figyel a gépen 2 napja. Igaz csak ma 6tol lehetett vele játszani. -
Ma jön meg, ugyhogy estefelé, meló után -
Senki sem Tömbradírozik? Pedig a dat assz megvan most is. -
Prof William #89926 Na azóta volt egy kicsit több időm rá. A Ps remekül működik a látvány pedig kegyetlen durva! Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy pár hónapja előrelátóan egy 4K-s TV-is beszereztem. :)
Komolyabban még csak a GoW-ot próbáltam ki de látvány eszelős. A Horizon is nagyon jól de azzal még csak egy fél órát játszottam. A GoW-al fogom kezdeni az már biztos.
Kár hogy holnap munka.Na de majd hétvégén. :) -
Semmi baj a bundle verzával, mindössze annyi max, hogy csúnya rajta az a sárga plecsni, és emiatt valakinek (gyűjtőknek főleg..) kevesebbet ér az eszmei értéke talán...
pedig 110%-ban megegyezik a retail verzával az utolsó bitig, ez csak ilyen használtpiacos hülye berögződés, amit valaki elkezdett, és azóta divat lett utálni illetve kerülni ezeket... :D fasság.
Amúgy üdv köreinkben, és nagyon gratulálok a PS4-edhez, nagyon gyönyörű ez a GoW-os kiadás!
Jó játékot hozzá; az álladat celluxozd körbe, mert egy életreszólóan brutális 25-30+ órád lesz, az fix... ;)
Horizon szintén kegyetlen durva, de GoW után szerintem lájti lesz:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.11. 23:32:21 -
Prof William #89924 Közben hazaértem.
A gép remekül működik és IGEN a God of War-nak MAGYAR a felirata!
Szóval nem lesz semmilyen csere.
Amúgy igen (not to be sold separately). Ez miért probléma? Mondjuk most már úgyis mindegy mert marad ez. :) Csak érdekel.
Most ha ha megbocsájtotok megyek is. Meg kell mutatnom pár rossz-arcúnak, hogy mi történik ha Kratossal kötözködnek. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 22:27:06 -
SlickAdam #89923 azt elmondtad a cserepartnernek, hogy bundle peldanyod van? (not to be sold separately). lehet ez nagyobb gond, mint a folia.
szerk.:
ITT ha vegigkattintod az összes alap EU es külön a nemet kiadasokat, mindegyiknek "CUSA-07410" a kodja. szal 99%, hogy van rajta magyar.
UK kiadas "CUSA-07412", de ahhoz is irja a magyar feliratot
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 21:06:40 -
Prof William #89922 CUSA 07410/A
A számsor alul: 9362777 -
Nekem is ugyanez van, és ebben van magyar felirat. Bár nem tudom igazán, hogy ez vehető e támpontnak, de majd vki itt megmondja :)
Van még egy 7 számjegyű sor alul,az mit ír? -
Prof William #89920 CUSA 07410/A -
A tok gerincén milyen szám-betű kombináció van? pl.: CUSA-XXXX -
Prof William #89918 Nem merem kipróbálni, mert akkor a lemez már nem lesz vadonatúj és csak új fóliás verzióval fogadják el a cserét. -
Grat, szép. Majd írd be ide a PSN ID-d vagy privibe:) -
Akra #89916 Digital Foundry Analysis - Shadow of the Tomb Raider -
Üdv. :) -
"hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia?"
Ahogy majd a Battlefield V jut majd a megjelenés másnapján...
-
A Horizon-nal elleszel pár hónapig az tuti, 60-80 óra a platina. A 'gadavó' is szép kezdésnek, no de kérem hát a Bloodborne-t sehol nem látom.
-
SlickAdam #89912 grat!
nem biztos, hogy nincs magyar a gow-on. nekem német kiadas van es rajta volt a korongon. -
Grat, nem fogsz csalódni egyik exklu címben sem :) -
HOL VANNAK A DARK SOULSOK!!!44 -
A játék élmény legjobb választása -
Szép. Jó játékot. -
Üsv köreinkben.
Jó játékot és kellemes időtöltést. :)
Pont 2 kiválló játékkal kezdesz. Ezekbe nehéz lessz csalódni. :) -
Prof William #89906 Üdv mindenkinek! Örömmel közölhetem hogy a mai naptól én is a tagja vagyok PS4-birtoklók táborának.
A gép (PS4 Pro 1 TB Limited Edition) épp az előbb érkezett meg és ha vége lesz a melónak este ki is próbálom. Ahogy látjátok a God of War és a Horizon Zero Dawn a két kezdőjáték. Mivel külföldről rendeltem a gépet ezért a God of War angol nyelvű de már le van beszélve egy csereüzlet, ahol majd ki lesz cserélve egy magyarra.
Egy szó mint száz. PS4 tulaj vagyok. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 14:23:49 -
Aztan senki nem ír itt a cod betajárol? :D
Pedig az a battleroyal egész sok sebből vérzik.
Pókembert engedjük el. Fasza játék (fő story), pár unalmas lopott mellék dologgal. Aztán ennyi. -
ajtó mindig nyitva! -
Ez fájt. De tényleg.
Mert hallottam róla.
-
Majd most kiderül. :-D -
SlickAdam #89901 ja es meg mielött tevesen erre reagalnal: amit irsz konkretumokat a jatekrol, azok bizonyara teljesen objektiv tru dolgok.
kivagott tartalom, elvakult rajongoi hajp, AC jatekmenet, DE megis jol kivitelezve, lelekkel, ... blablabla
nem ettöl vagy weatherman
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:23:49 -
SlickAdam #89900 igen, ezt a hsz-t is lattuk mar elöre.:D
söt, a következöt is fogjuk. nincs ezzel amugy gond, nem a weatherman moby-n szorakozunk, az stabil pont mar regota. hanem ahogy harcolsz es csapkodsz a fordulopontok alatt.:) meg en is hozzaszolok, pedig tudod, hogy en birlak nagyon ettöl függetlenül.:D
tenyleg, nem figyeltem... hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia? az egyik ismerösöd felejtette nalad az 1 napos jatekat?

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:17:07 -
Így van, nyomd te is fullba a kretént, és szóljon minden amit leírok RÓLAM.
Az isten bassza meg a nullvitakultúrás, érvelésképtelen, csakaszemélyeskedébe belemenni tudó szájonbaszott SG-s fanboykommunityt, hogy már többször elhúztam innen a búspicsába, de sohasem eléggé.
-
SlickAdam #89898 na, meg egy het es GOTY. haladunk :D vagy GOTG (mert a Y-t meg tudod magyarazni mindenkepp)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:01:07 -
NAGYON nem az!