121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Kösd a monitorra a PS-t is. :)
  • HeadHunter86
    Exklúzívok miatt igen. Read Redemption 2, Spider-Man, GOW, Horizon volt a fő indok a vásárlás mellett. Egyszerűen már nem akartam magam sanyargatni azzal, hogy ezeket a címeket kihagyom. Mellette FPS-ek, meg PC-s játékok is mennek.

Amúgy elég furcsa TV-n játszani, a szemem már nem 100%-os és elég zavaró az apróbb feliratokat olvasni TV-n, monitoron sose volt ilyen gondom. Amúgy egy régebbi 40 colos Samsung LCD TV-n tolom.
  • TBTPumpa
    Te is áttértél konzolra?
  • HeadHunter86
    TR-ezni a Csodálatos Pókember után ráérek majd. TR-ből már láttam kettőt, kb. tudja az ember mit várjon tőle, valahogy nincs meg az "a jajj mikor játszhatok már vele" érzés.
  • TBTPumpa
    RIP Lara
  • Kongy
    Nem gerjedek pixelmacákra..
  • TBTPumpa
    Steam-en meg majd 18 órától.
  • AntiHero
    Majd este. Pedig ott figyel a gépen 2 napja. Igaz csak ma 6tol lehetett vele játszani.
  • Seth
    Ma jön meg, ugyhogy estefelé, meló után
  • TBTPumpa
    Senki sem Tömbradírozik? Pedig a dat assz megvan most is.
  • Prof William
    Na azóta volt egy kicsit több időm rá. A Ps remekül működik a látvány pedig kegyetlen durva! Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy pár hónapja előrelátóan egy 4K-s TV-is beszereztem. :)

Komolyabban még csak a GoW-ot próbáltam ki de látvány eszelős. A Horizon is nagyon jól de azzal még csak egy fél órát játszottam. A GoW-al fogom kezdeni az már biztos.

Kár hogy holnap munka.Na de majd hétvégén. :)
  • mucsácsó
    Semmi baj a bundle verzával, mindössze annyi max, hogy csúnya rajta az a sárga plecsni, és emiatt valakinek (gyűjtőknek főleg..) kevesebbet ér az eszmei értéke talán...
    pedig 110%-ban megegyezik a retail verzával az utolsó bitig, ez csak ilyen használtpiacos hülye berögződés, amit valaki elkezdett, és azóta divat lett utálni illetve kerülni ezeket... :D fasság.

Amúgy üdv köreinkben, és nagyon gratulálok a PS4-edhez, nagyon gyönyörű ez a GoW-os kiadás!
    Jó játékot hozzá; az álladat celluxozd körbe, mert egy életreszólóan brutális 25-30+ órád lesz, az fix... ;)
    Horizon szintén kegyetlen durva, de GoW után szerintem lájti lesz:)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.11. 23:32:21
  • Prof William
    Közben hazaértem.

A gép remekül működik és IGEN a God of War-nak MAGYAR a felirata!

Szóval nem lesz semmilyen csere.

Amúgy igen (not to be sold separately). Ez miért probléma? Mondjuk most már úgyis mindegy mert marad ez. :) Csak érdekel.

Most ha ha megbocsájtotok megyek is. Meg kell mutatnom pár rossz-arcúnak, hogy mi történik ha Kratossal kötözködnek. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 22:27:06
  • SlickAdam
    azt elmondtad a cserepartnernek, hogy bundle peldanyod van? (not to be sold separately). lehet ez nagyobb gond, mint a folia.

szerk.:
    ITT ha vegigkattintod az összes alap EU es külön a nemet kiadasokat, mindegyiknek "CUSA-07410" a kodja. szal 99%, hogy van rajta magyar.
    UK kiadas "CUSA-07412", de ahhoz is irja a magyar feliratot
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 21:06:40
  • Prof William
    CUSA 07410/A

A számsor alul: 9362777
  • Seth
    Nekem is ugyanez van, és ebben van magyar felirat. Bár nem tudom igazán, hogy ez vehető e támpontnak, de majd vki itt megmondja :)
    Van még egy 7 számjegyű sor alul,az mit ír?
  • Prof William
    CUSA 07410/A
  • Seth
    A tok gerincén milyen szám-betű kombináció van? pl.: CUSA-XXXX
  • Prof William
    Nem merem kipróbálni, mert akkor a lemez már nem lesz vadonatúj és csak új fóliás verzióval fogadják el a cserét.
  • Seth
    Grat, szép. Majd írd be ide a PSN ID-d vagy privibe:)
  • Akra
    Digital Foundry Analysis - Shadow of the Tomb Raider
  • darkSectorxxx #89915
    Üdv. :)
  • Ulthanito
    "hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia?"

Ahogy majd a Battlefield V jut majd a megjelenés másnapján...
  • Ulthanito
    A Horizon-nal elleszel pár hónapig az tuti, 60-80 óra a platina. A 'gadavó' is szép kezdésnek, no de kérem hát a Bloodborne-t sehol nem látom.

• SlickAdam
    grat!
    nem biztos, hogy nincs magyar a gow-on. nekem német kiadas van es rajta volt a korongon.
  • Kongy
    Grat, nem fogsz csalódni egyik exklu címben sem :)
  • Mr_no_NaMe
    HOL VANNAK A DARK SOULSOK!!!44
  • Tatyla
    A játék élmény legjobb választása
  • Kandurex
    Szép. Jó játékot.
  • AntiHero
    Üsv köreinkben.

Jó játékot és kellemes időtöltést. :)

Pont 2 kiválló játékkal kezdesz. Ezekbe nehéz lessz csalódni. :)
  • Prof William
    Üdv mindenkinek! Örömmel közölhetem hogy a mai naptól én is a tagja vagyok PS4-birtoklók táborának.

A gép (PS4 Pro 1 TB Limited Edition) épp az előbb érkezett meg és ha vége lesz a melónak este ki is próbálom. Ahogy látjátok a God of War és a Horizon Zero Dawn a két kezdőjáték. Mivel külföldről rendeltem a gépet ezért a God of War angol nyelvű de már le van beszélve egy csereüzlet, ahol majd ki lesz cserélve egy magyarra.
    Egy szó mint száz. PS4 tulaj vagyok. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.09.11. 14:23:49
  • AntiHero
    Aztan senki nem ír itt a cod betajárol? :D

Pedig az a battleroyal egész sok sebből vérzik.

Pókembert engedjük el. Fasza játék (fő story), pár unalmas lopott mellék dologgal. Aztán ennyi.
  • j0nNyKa
    ajtó mindig nyitva!
  • Kandurex
    Ez fájt. De tényleg.

Mert hallottam róla.
  • Ulthanito
    Majd most kiderül. :-D
  • SlickAdam
    ja es meg mielött tevesen erre reagalnal: amit irsz konkretumokat a jatekrol, azok bizonyara teljesen objektiv tru dolgok.
    kivagott tartalom, elvakult rajongoi hajp, AC jatekmenet, DE megis jol kivitelezve, lelekkel, ... blablabla

nem ettöl vagy weatherman
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:23:49
  • SlickAdam
    igen, ezt a hsz-t is lattuk mar elöre.:D

söt, a következöt is fogjuk. nincs ezzel amugy gond, nem a weatherman moby-n szorakozunk, az stabil pont mar regota. hanem ahogy harcolsz es csapkodsz a fordulopontok alatt.:) meg en is hozzaszolok, pedig tudod, hogy en birlak nagyon ettöl függetlenül.:D

tenyleg, nem figyeltem... hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia? az egyik ismerösöd felejtette nalad az 1 napos jatekat?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:17:07
  • Moby
    Így van, nyomd te is fullba a kretént, és szóljon minden amit leírok RÓLAM.

Az isten bassza meg a nullvitakultúrás, érvelésképtelen, csakaszemélyeskedébe belemenni tudó szájonbaszott SG-s fanboykommunityt, hogy már többször elhúztam innen a búspicsába, de sohasem eléggé.
  • SlickAdam
    na, meg egy het es GOTY. haladunk :D vagy GOTG (mert a Y-t meg tudod magyarazni mindenkepp)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:01:07
  • darkSectorxxx #89897
    NAGYON nem az!