121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
RDR-t sajnos meguntam anno, ezért nem merem ezt egyből bevállalni, bármit mondjanak az újságírók most -
-
Newfronter #90414 ...és Rockstar-hoz híven nincsenek agyonreklámozva a gameplay feature-ök, csak esetleg megemlítve, hogy 26.-án elemei erővel robbanjanak be, mint egy atombomba. Nagyon durva mélysége lesz ennek a játéknak. Talán anno a RDR első részét se lehetett ekkora hype-al várni, ez azon is túltesz. Ha minden igaz, aki unta az RDR első részét, annak ezzel nem lesz semmi gondja, ha elhisszük a beszámolókat.
Ezért nem vettem meg az ACO-t sem, mert annyival jobban várom a RDR2 nyitott világát, sokkal izgalmasabb lesz, mint egy AC-ban.... és nem a western téma miatt. -
En is igy ereztem. Hiaba voltam 50-es szinten ,mindenkit ugyanannyit kellett pufolni mint az elejen,ha csak siman kombozol. A skillek kozul az amelyik hanarabb tolti a focust es igy hamarabb beadhato az instakilles mozgas ,nemileg kompenzalja ezt,nameg a hasznalhato gadget-ek, de azert jobb lett volna ,ha a sima kombozas is fejlodik erossegben .Akkor minek irja bizonyos szintenkent hogy strength +10% ?
Hozzateszem en nem igazan hasznaltam mas kosztumoket,mint az alapot, lehet ott is van ami segit ezen -
Azon gondolkodtam, hogy vajon most van benne fejlődés vagy nincs?
Mert azt érzem, hogy hiába vagyok már 15. szintű fő pók, mindenkibe mindig ugyanannyi ütés kell, ugyanannyitól halok. Oké, hogy vannak új tulajdonságok, meg eszközök, de alapjába véve nem látok változást.
Csak nem ebbe is az mocsok anti-játék skálázás van? Még a legaljabb elme is tisztában van vele, hogy ez kinyírja a fejlődés örömét :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.21. 09:18:42 -
Hát a pajzs kivéve, egy lándzsaheggye kő parry-zni, egy LÁNDZSAHEGGYE!!! miez ha nem butulás? :D
Értem én hogy LÁNDZSAHELY az kemáény mert isteni ereklye, de basszameg miez? :D johogynem egy katicabogárra. :D -
Evoluti0N #90410 Jójaz Odyssey. Pár dolgot kiszedtek, pár dolgot beraktak. Nem butult ez semerre. Az RPG elemek, beszélgetések közbeni döntések pedig csak jobbá tették. Több olyan küldi is volt már, aminek többféle kimenetele lehet különböző döntések alapján. Karakterek maradnak életben, vagy halnak meg az alapján, h hogyan döntünk. Ilyen eddig még egyik részben sem volt. Jó irány ez. Van még rajta azért csiszolni való. Na majd a 2 év múlva érkező, O betűvel kezdődő Rómás résznél. -
Az idei év császára az 26.-án jön. :D -
Ez a hálóhintázás valami kurva jó élmény :) még a harc is fasza - látványos, csak szokni - tanulni kell.
Hibátlan! Azt hittem a GOW lesz az idei év császára, de minőségében ez is oda ülhet a közelébe. -
kép? :) -
Csak nekem nem jelenik meg a kép? :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.20. 19:07:54 -
Ki lett bűvítve?
hát azok után, amiket kiszedtek, éb butult a játék, nem biztos hogy búvítésnek mondanám, de ja szubjektív, mert a negatívokról nem esik sokszor szó a játékkal kapcsolatban. :) -
Ha játszottál volna az egyiptomos Assával, lehet mást mondanál. A gameplay videók szerint illetve a kritikák szerint teljesen ugyan az a felület, grafika, mozgás, játékmenet mint az egyiptomosban, csak ki lett bővítve. Más textúrák: nem egyiptom, hanem görög. Más skillek, kicsit több lehetőség a játékban, de ugyan az az unalmas kaptafa szerű rendszer. Az originsbe kb 7-8 órát raktam, de már annyira érezhető volt, hogy réges rég elértem a játék adta lehetőségeit, hogy teljesen unalmassá vált. Paci, harc, lopakodás, küldi-küldi-küldi. ugyan az a lepusztult világ, ugyan azok az interakciók. számomra teljesen műanyag volt az egész, az meg egyenesen bosszant, hogy kiadnak egy ugyan olyan játékot csak más textúrákkal. -
nekem is, ezért veszem meg a játékát csak. :) -
Láttad volna az Origins-t. :D -
Nekem a R* a legunalmasabb cég a világon, esélytelen az előrendelés... -
RDR2-t én majd csak leárazva vedzem meg. Egyszerűen annyira erős lett az Odyssey, hogy nincs motivációm kimászni belőle. Az utóbbi évek legpénztárcabarátabb vétele. -
Elég érdekeseket hallani a Pro hűtésről; én hallottam spanomét Detroit közben ... mintha egy gyengébb porszívót kapcsoltunk volna be :DDD mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez nyáron volt, nem túl hűvös szobában... :D -
Tipp ez melyik játékból lehet? PC-re is megjelenik, vagy megjelent már nemrég....
-
Pedig lehet, ha nagyon alattad van, illetve valamelyik ravasz gombbal le tudsz ereszkedni, lógva olyan helyeken, amikor egy vas rufon mászkálsz pl, vagy egy alagut mennyezetén. :D -
igen addig míg nem vesz észre senki addig működik utána már nem -
Fura, de a GOW alatt üvöltött a kis genyó, de itt meg csöndes...nem is értem, mert elég faszálul mutat. (igaz csak 1080P -be megy, ott is azon volt, de "quality" módban, lehet ez a kulcs)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.10.20. 10:24:26 -
Próbáltam felülről, de nem hozza, hogy nyomjam a kocka gombot...:( bezzeg story mission alatt meg rögtön jön, hogy kössem fel őket...
...egyébként mit jelent, hogy lopakodva? Szimplán akkor amikor még nem vettek észre? Mert nem találtam lopakodó üzemmódot vagy ilyesmit -
én videó alapján csináltam meg nem olyan nehéz -
én videó alapján csináltam meg nem olyan nehéz -
Hol pasztáznak újra a szigetszentmiklos környéken?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2018.10.20. 08:35:58 -
ha használtan vetted ergo nem tudod mennyi üzemidő van benne, lehet egy újra pasztázás ráférne -
Sziasztok, PS4 Pro-m van, de amikor játszok pl a pokemberrel nagyon idegesítően hangos, nektek is?
Tegnap vettem a pro-t előtte slimem volt annak semmi hangja nem volt. -
lopakodva felülről de olyan szögben kell felette lenni -
Bejön a pók :)
Amúgy tudja valaki, h a gránátba lehet felkötni az embereket? Nem jöttem rá, hogy lehet őket felhúzni amolyan predátorosan :) -
Evoluti0N #90386 Kijött patch és vele együtt New Game+ a Pókihoz. -
Vagy 22. :) meg a Crackdown 3 :) -
Február 22, de azon a napon jön a Metro Exodus, az Anthem meg az Ori and the Will of the Wisps is (pletykák szerint), szóval már így is sűrű az a nap. :) -
Newfronter #90383 Pont ugyanez az érzésem a Days Gone-al kapcsolatban. Ha addig nem mutatnak valamit, amire azt mondom hogy ez igen, akkor ez tuti nem lesz első napos vétel, megvárom vele a kritikákat, esetleg gameplay-eket. -
Feb 19 volt :) -
Evoluti0N #90381 De. Előtte meg idén valamikor. Szóval ez már a sokadik halasztás. -
ez eddig nem február vót, vagy valami ilyesmi? :D mondjuk valahogy nem számítok akkor AAA+ címre valahogy, hiába SONY... persze tuti beszerzős lesz, de valahogy nem érzem az eddig látottak alapján akkora rohadt nagy ütőkártyának, mint egy Nóti címet... -
100, pöcsöm, giga,...az igen, az méret -
Új dátum:
Days Gone - 2019. április 26. -
Official Red Dead Redemption 2 Installation Space: 99GB (Disk) or 150GB (Digital).
csak hogy legyen mára is valami RDR2 hír... :D