121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem az a bajom hogy mekkora részét teszi ki bamrg, hanem az hogy az a harc része szar.
Szerintem nem értetted mit írok a hozzászolásban. :D -
Ha nem mented el, akkor manuálisan kell kiválasztani minden alkalommal, hogy milyen fegyvert vigyél magaddal azok közül, amiket a lovon tárolsz. A dolog lényege a realitás: senki nem a hátán a puskával lovagolt, hanem a lován tartotta a hosszabb, nagyobb fegyvereket. Ha nem mented el, hogy miket vigyen magával a főhős automatikusan, akkor manuálisan kell kiválasztanod vagy mész csak pisztolyokkal, puska nélkül minden alkalommal, amikor leszállsz a lóról. -
ez mire jó ... elég bonyi
én behúztam tegnap a dishonored 2-t és nem csalódtam. egyedül az állandó szivdobogas volt idegesítő a harmadik pályán eddig. Fallout 76 béta meghozta. a kedvem a 4-hez de az elég bugos és konzolon nem fut jól állítólag, így lett dishonored 2 :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.11.04. 14:48:17 -
Arról beszélek, hogy amint leszállsz a lóról, milyen fegyvereket vigyen magával Arthur automatikusan. Maygarul milyen puskát, pisztolyt, másik nagy fegyvert, közelharc-fegyvert stb. Tehát ahogy leszállsz, rögtön azokkal a hátadon szállsz le. Ezt tudod a gunsmithnél beállítani, de csak egy set-et tudsz elmenteni.
A lovon elvileg minden fegyverhez hozzáférsz, válogatni kell a menüben, de hozzáférsz. Gyalog csak ahhoz, amit magaddal viszel. Ezt tudod elmenteni. -
Egyébként jó reggelt, szerinted mit mondogatunk nektek már egy ideje? -
Behúztam én is köcsög görög kalandot. Nincs más cím mostanába a pókiszony óta. Persze itt van a western szimulátor,...nem játék, szimulátor. De az meg...áá...eeee...
-
Ruháid is csak egy helyen tudod összeállítani. Ez ilyen. Ezzel nem is lenne probléma, csak mondjuk ezt a fegyver inventory jobban el is magyarázhatták volna, vagy másképp kellett volna megoldani. Elsősorban úgy, hogy ne is legyen nálad csak annyi fegyver amennyit felveszel a táborban -
Ez a kritika egy western játékban aztán full megállja a helyét :D
GTAV-ben gondolom a sok autózás volt a bajod, nem? AC-ben mezitálb futkorászol vagy oda teleportál a csávó ahova kell? :) -
várj lehet nem 1-ről beszélünk.
A set-et úgy értem, hogy van 10 fegyverem, és 2 pisztoly meg 2 nagyobb fegyvert akarok a 10-ből magamnál tartani!
de ehelyett mi van eddig?
Leszállok a lóról, és marad egy random fegyver a hátamon, talán..... és a 2 pisztoly, és nem JEGYZI meg, hogy én ha kiválasztom mondjuk a távcsöves puskát, akkor ne a pisztolyt vegye elő legközelebb, hanem amit utoljára használtam, ha már van olyan gomb, hogy fegyver elővétel-elrakás....
Én így értem....
nem arról van szó, hogy maga a komlett repertoár változik, hanem amikor lovon meg gyalog vagy.
Mondok egy példát.
Lent tűzharc van, gyors fel kell pattani a lovadra, azonnal elfelejt mindent a játék, összevissza dugdosa a fegyvereket, ha éppen van, és a lovon megint be kell állítanom a hátamon és a gyergen mik legyenek, majd kiválasztani egyet..... megnézni a rohadt animációt, ahogy pakol, és akkor nagy nehezen előveszi vagy én és Célozhatok, és lőhetek.....
Na.
Pont a történet felénél lőnek szarrá az ellenfelek mindig.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.04. 10:14:44 -
Engem nem ez zavar, hanem hogy nincs több set, amit elmenthetünk. Jó lett volna legalább kettő: 1 lövöldözéshez, 1 stealth-hez vagy vadászathoz.
Egyébként mindezek apró dolgok. A játék összességében lélegzetelállító. A sztori egyelőre nem olyan jó, mint az 1-é, de az is elég lassan kezdődött, szóval a végéig meglátom. -
Vannak jó dolgok, csak az a baj, hogy a harc a játék 50%-át teszi ki kb a sok lovagolás mellett.
Ezért probléma. -
Köszönöm.
Erre ja magam rájöttem volna kb 200 óra szenvedés után.
Most ugye érzi mindenki a problémát, amit írtam...
Ha változtatni akarok a set-emen, lovagoljak el a városba ez miatt és vissza a küldetéshez.
Komolyan mondom agyrák ez. -
Ez is egy vélemény...szerintem élvezetes a gameplay és tele van kurva jó dolgokkal. -
Gunsmithnél el tudod menteni a default fegyverkombinációt, amit lóról leszállva szeretnél. A játékkal inkább az a baj, hogy ezeket a dolgokat nem magyarázza el, én is a száz megnézett yt videó egyikéből tudom. Nagy hiba, hogy ma már nem csinálnak rendes manualt a játékok mellé. -
Egyel lejjebb, azt neked szántam. :) -
Nem érzem a pluszt, eltelt 8 én, van 2 erős platform. Megjelent 100 fasza játék... Lehetett volna honnan átemelni dolgokat. Undorító néha ami buta megoldások vannak.
Agyrákot kapok, hogy ha beállítok egy sémat a feygverekre a lovon egyet megy a gyalogosra, akkor a jó murva életbe jegyezze már meg és ne szopasson azzal hogy ahogy felülök a lóra, vagy leszállok default helyzetbe álljon ez a mocsok kiosztás. Meg ha kiválasztom azt az anyaszomorító vadászpuskát és éppen lemászok a lóról ne a pisztolyt vegye elő mikor előtte kiválasztom a vadászpuskát.
Vagy amikor lootolsz, elrakja a fegyvert, de szarik utána elővenni, ha már vége a loot animációnak.
Na erre gondolok többek közt, mert ostoba hibák, amik nem hardverkorlát miatt vannak, hanem buta emberek miatt, mert nem használták a fejüket....
Gondolkodtam napokig, de nem tudtam kitalálni ezekre a buta megoldásokra mi OKUK volt a készítőknek....
Töröm a fejem, de nem jöttem rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.03. 22:03:44 -
Pl egy élvezetes, kényelmes gameplay. Kihasználni a mai technológiát....ha már van és nem szarabbat mint amit már az első részben tudtak. -
És annak a 80-nak a fele is arról szól, hogy "mér nincs pc-n", meg hogy "úgyis lesz pc-n". -
15 évvel ezelőtt még fórumüzenetekben mentek a linkek a warez feltöltésekhez és törésekhez. Ezért regisztráltam. Meg mert muszáj lett, mert vendégként már nem lehetett hozzászólni.
Akkor még nem volt sem szabályzat, sem moderátorok, sem semmi ...
... ezzel vissza is kanyarodtunk a RDR2-höz: ami ma van az sg-n az a Pinkertonok, ami akkor volt, az meg Dutch és bandája. -
Mégis megvan, mentek kulcsok privátba -
Holnap reggel tudom kulcsokat küldeni, mert melóba vagyok és nem jön itt be bethesda oldal. 2 akkor már elkelt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darki nem tud angolul, így csak a grafikát és jobb fizikát veszi észre nagyrészt és ebből von le következtetéseket, így jutott erre az álláspontra, hogy csak a számítási kapacitás miatt jobb a játék -
Így jobban belegondolva nem is baj, hogy nincs.
Tulajdonképpen így jobb. -
Ja, majd elfelejtettem...ha már bilibe lóg a kezem és AAA Diablo címre pályázok...ne a Blizzard fejlessze, unom már a rajzfilmszerű stílusukat... -
Haj, haj. Jön a mobilos Diablo. Bizony, hiánypotló alkotás...
Mit nem adnék egy DaS megvalósításért vagy open-world...de mobil, az fontosabb :( -
Akkor mesélj, milyen kreativitás hiányzik? Még végig se játszottad... -
Én is szeretnék egyet priviben. Előre is köszi ;) -
1-2 héttel a megjelenés előtt játszottam vele kb.
Ennyire nem vagyok hülye. :) -
ha PS4-es béta kódrol van szó én megköszönnék egyet privátban -
Arról a topikról beszélsz ahol van 80hsz? Prohardveren naponta kétszer ennyi van a játékhoz, ezzel csak arra akarok utalni, hogy annyira nincs itt élet, hogy ha most épp nem az a kevés rdr2 téma van a topikban akkor nincs más. Van hogy napokig nincs itt 10hsz -
vagy az emlékeid megszépítették az egészet.. -
A kezdetektől fogva olvasom a topikot, néha hozzá is szólok. Eleinte teljesen oké szerintem is egy játék jellemzőinek kitárgyalása, de most már kezdünk átmenni konkrét játékbeli momentumokra, amit már nem hiszem, hogy minden olvasó szívesen vesz. (Elvégre ha el akarja olvasni a konkrétumokat, akkor átmegy a topikjába.)
De viccen kívül: Totál lehet, hogy én látom rosszul, belém rögzült hibásan ez a topikjába való dolog, vagy időközben változtak a játékszabályok én meg lemaradtam róla. Ez esetben feltétlenül bocsánatot kérek. -
Ilyen esetben: "A topikjában válaszoltam."
Tényleg nagyon szívesen :-) Szólj, ha kell még user manual a fórumhoz, aminek 15 éve a tagja vagy, -
Nem kell valakinek fallout 76 beta kód? Van 3 db.
Megjegyzem hogy 95gb letöltés és holnap este 7től indul a következő session. Elvileg lesz még majd több jövő héten is, de dátum még nincs -
Ja, ja, ha itt ír valaki egy kommentet, akkor arra egy másik topikban válaszoljak. Világos, mint a nap. -
Na, kis kutatás után ezt találtam bounty-ügyben: elvileg, ha egyszer felismertek már egyfajta ruhában, akkor legközelebb hiába húzol maszkot, ha a ruha ugyanaz, már nem unknown suspect leszel, hanem azonnal arthur morgan.
Itt elmagyarázzák jobban:
-
Ja értem köszönöm, valamiért elsiklottam ez felett. :) -
Newfronter #90826 Az a baj, hogy itt már elkezdtünk egy témát, amit nem fejeztünk be, és te téma közben írtad ezt be. Átmegyünk, ne aggódj! -
partizan182 #90825 R1-et nyomni kell, megkaptad a manuális deadeye fejlesztést. Sztori adja. -
A 2. rész csak abban vezet, ami a hardverek természetes fejlődéséből amúgyis adódik. Ez talán a legszomorúbb. Ami meg a fejlesztőkön múlna, logika, kreativitás, az meg meh