121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
egyedül annyi szól a fizikai mellett szerintem, hogy el lehet adni.
én legalábbis nem szeretem gyűjtögetni porfogónak a lemezeket, valaki kirakja a polcra.
valamint a lemez olvasása miatt zúg is sajnos a gép, legalábbis a Slim -
Physical VS Digital 2:0 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nincs akkor sem volt.. Nem egymás folytatása, hanem alternatív nézőpontja ugyanannak a történetnek... -
Az fasza... -
Prof William #92468 Van valami sorrend, ahogy érdemes végigvinni a Resident Evil 2-t? Én Claire-el kezdtem, mind ahogy annak idején 20 éve is. :)
14Gb akkor jól döntöttem hogy Ps4Pro -ra vettem meg.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.26. 10:41:25 -
Szar a vram mutató pcn. Már demonal is baromságokat mutatott... -
Kis érdekesség:
PC ~13GB Vram szükséges a Resident Evil 1080p-ben a max látványához és ~14GB a 4k-ban.... :O -
Amúgy ja rossz ez a durrability-s téma mivel kevés a töltény érthetetlen miért nem van egy rendes késed tartalékba.
Ez alapján erősen gamebreaking cucc. -
Lehet blokkolni a Zombikat? -
Ja,azota mar rajottem a taktikara. Amugy meg ha keseled a fejecskejet folyamatosan akkor stunlockolodik,kb 8 keseles es pusztul.Ha nem torne el a kes azzal nyirnam ki az osszeset :) -
Hát technikailag nem tudom felfogni mit látok a képernyőn a RE2-ben
Amit művel a játék a fényekkel, én nem értem ez hogy jöhetett ki így, ebben a formában. Nem kicsit irriláló. -
Én most értem a nyalafinta :) mobhoz. Konkrétan odapattintottam egy fénygránátot, ledugtam a torkán a shotit és kitáraztam....igaz egyszer rámugrott, de késsel a fejében már nem fájt neki :)
Apropó kés! Nagyon, nagyon fontos, pláne HC fokozaton, mert csak így van esélyed, hogy ne harapjanak szarrá. (amikor elkapnak L1!!)
Amúgy fasza játék, egy - kétszer azért megtudott ijeszteni. Tetszik. -
TomStorm #92460 Akkor nálam is off.Originre vegye aki akarja vagy bármi fosra Steamen kívül -
Igen, ezt zokon is vettem kicsit hogy ez Hardcore fícsör.... -
Na indul az RE.
Hardcore-on. Anno imádtam az ink ribbon mentést. -
Igen, de fos ez összes konzolon -
legalább egy jó indok a skipre... :D PS4 Pro?
(hirtelen megijedtem amúgy, hogy Resi 2-ről van szó... :D) -
Ez szomorú. -
-
Okádék framerate meg framepacing. Esküszöm frostbite enginehez csak DICE ért. BFV csodálatosan fut 60fpsel pron 64 játékossal ez meg rángat meg szaggat és 25el ha megy. Vicc -
Ma melóztam, fáradt vagyok, elvileg azt mondjátok ugyanaz mint régen, szóval spoilerveszély nincs elvileg.
-
Na pls mesélj tudni szeretném mi a hátránya a konzolosnak. -
Darky! Megvan a játék 3 platformra, de Te Twitch-en nézed ahogy valaki végigjátssza, erre nem találok szavakat 
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.01.25. 20:53:48 -
Hát ezt az anthemet se konzolra veszem, ha veszem az is tuti. -
De ez nem +1. :D -
Csináltam egy kis videót. Érted már miért tetszik?
-
Szerintem is jópofa ez a fake 3d borító
-
Hát ezt te sem gondolod komolyan hogy nosztalgia ez a borító, mert akkor csalodok benned.
Az ötlet mint jelző az meg no comment.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:19:24 -
-
Pfff. :D jah oksi, most ezen bocs de nevetek. :)
Diginél meg környezetkímélő mert nincs csomagolás akkor az +2 szerintem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.25. 15:04:00 -
Gratula, de nem mondom hogy szép. :D -
Mert laza, mert ötletes, mert nosztalgikus. -
Prof William #92439 Alig pár perce hozta a postás. Szerencsére munkahelyet is meg lehet adni kiszállítási címnek. :) Este indul a nosztalgiavonat. :)
A tok élőben jobban néz ki. mint amilyenre számítottam. A rothadó zombi helyett lehetne rajta valami igényesebb is de ajándék lónak ne nézd a fogát. Főleg úgy hogy tegnap külön mailben tájékoztattak, hogy fémtokot sajna már nem tudnak nekem küldeni. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.25. 14:02:42 -
Ez miért +1? -
nagy pacsi, én is abbahagytam S3-nál...
az első évad még úgy ahogy jó volt....2. évad az komplett szenvedés vagy 3x álltam neki.
3. évad fele kurvajó volt - nade azóta Ü V Ö L T V E H Á N Y Á S és a legnagyobb igénytelenségre vall szvsz, aki azt a fost nézi...
csodálom, hogy ennyi évad kellett hozzá, hogy ez leessen a népnek.. :D
ezermilliószor igényesebb és értékesebb sorozatok vannak, mint az a túlhypeolt szar... :D semmi nem történik egyik részben sem abszolút, és az egészet max az viszi el a hátán, hogy jól vannak maszkírozva a zombik...de így ennyi :) -
Már kb 3 évad óta nem követem a WD-t, mégis maradandó sérelmeket okozott nálam. Evvan. -
A titka az, hogy nem kell szart nézni :) Illetve finoman kell adagolni. Nem könnyű, mert manapság már a csapból is zombik másznak elő.
Sajnos tipikus esete annak, hogy a sóbiznisz pitbull módjára rácuppan egy amúgy nagyon jó, és értékes szubzsánerre (lásd marvel), és nem ereszti, amíg az utolsó centet is ki nem rázza belőle. Szomorú. -
Nézzétek már, a klasszikus megoldás, kamu 3D! :).
Megint egy pont a lemezes változatnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
+1
Belőlem a Walking Dead kiölt minden érdeklődést a zombis sztorik iránt. -
Prof William #92432 A Days Gone engem se érdekel. Pedig én szeretem a zombikat -este már viszem is a Resident Evil 2-t- de ez eddigi days videók egyszerűen semmit sem mozgattak meg bennem. Nem érzem, úgy hogy ezt meg kellene szereznem.
A sokak által messiáskánt várt nagyon MÉLY Death Strandinggel is így vagyok. Az eddigi trailerek nagyon szép vizuális maszturbációk voltak de kb semmit sem lehet tudni a játékról. ÉS az eddig kiadott kemény 15 másodperces játékmenet viszont egyáltalán nem volt meggyőző.