121478
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én meg már beküldtem a hozzászólást, aztán olvastam, hogy mi történt veled, és nem akartam rossz viccet űzni más kárára, így inkább töröltem.
Még a tiédre se.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 09:34:06 -
-
Jaja, ezen felröhögtem én is reggel :D -
Nekem itt valami akkor is gyanús!
Moby akkorát égett, hogy inkább hosszú időre eltűnik -
A sicknesst pedig éppen azon dolgok összessége okozza, ami a szemed elé tárul. Nagyobb felbontás, nagyobb frém, drámaian jobb élsimítás és mindjárt később, vagy alig csap oda a rosszullét. IGEN, nyilván a fő ok, hogy nem mozdulsz IRL, miközben a szemed felől az agyad olyan ingert kap, de ez csak az érem egyik oldala.
Skyrim is tipikus példája azon PSVR játékoknak, melyekért kitüntetés jár, ha PSVR-ban végigtolod... ha sikerül mehetsz űrhajósnak. Rettenet. Ez az egész ezen a szinten tényleg csak arra jó, hogy elmókázol vele párszor. Az Astrobot egy remek cím, de azt is max 1 órát bírja az ember fején azzal a rettenettel. Ez persze nem az Astro hibája. -
Semmi közük egymáshoz. Darky jól van, beszéltem vele, egyszerűen csak nem akar már itt fórumozni, miután Janika kivágta egy hétre. Időnként benéz, olvas, privátokat küld, de azt mondja, nyugodtabb az élete az SG nélkül.
-
Akkor mielőbbi jobbulást kívánok! -
Na, ezt inkább kitöröltem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 07:10:07 -
Probatbicol #94882 VR-om nekem is van pár hónapja, csak ezt a játékot nem merem megvenni. Egyébként engem nem zavar a kis felbontás, bőven kárpótol a VR élmény (már ha az nem a hányinger :) )
Konkrétan amikor az Astro Bot-ot először elindítottam és ott ültem a pályán, az olyan 'hűbazmeg' élmény volt kb. mint 93-ban amikor először elindítottam a Doomot.
Csak pl a Skyrimban ha nem teleportos mozgást állítok be, akkor nagyon rosszul leszek, de a legrosszabb hogy az émelygés megmarad órákon keresztül a játék után is. Így jártam.
Olyan játék kellene mint a London Heist, ott semmi problémám nem volt. Láttam hogy ebben vannak hasonló megoldások, de azt is hogy azért itt van mozgás is rendesen.Mindegy majd ha akciózzák akkor meglesem. -
Evoluti0N #94881 Mivel nincs teleport féle mozgás a játékban, hanem csak séta, vagyis hát sok helyen ilyen teleport szerű, de le van animálva a sétálás, így könnyen előfordulhat, h előjön. -
Hát kb. cirka 1.5 éve van PSVR-om és instant élményekre jó, de több órányi játékra? Alig várod, hogy levehesd a fejedről. Amikor leveszed megkönnyebbülsz és a kijelződ 1080p vagy 4k felbontása olyan szinten vág arcon, hogy besírsz a gyönyörtől. Szóval, ha a tv vásárlásod akarod bármikor igazolni, annak ez a legtökéletesebb módja.
Mondjuk annyira olcsó már a szett, hogy ilyen 20-30 perces élményekért is megéri megvenni, hogy aztán majd vastagon belepje a por. -
nagyon, viszont idővel tudja tanulni az agy, és akkor rendben leszel -
Probatbicol #94878 Szívesen kipróbálnám, csak félek a motion sicknesstől, mennyire lehet durva az arra érzékenynek szerinted? -
Evoluti0N #94877 Az imént játszottam végig a Blood & Truth-ot. Egy újabb PSVR exkluzív játék, amit minden PSVR tulajdonosnak kötelező., A játékhoz erősen ajánlottak a Move kontrollerek is. Sima kontrollerrel is játszható, de a Move által nyújtott irányítási lehetőségek adják meg a játék krémjét. -
Más.
Szerintetek lesz egy trolololo of play az E3 közepén a Sony-tól? Mondjuk pont az MS konf közepén? ;) -
-
hajrá bro -
Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
Aztaqrva! Az kemény! Jobbulást neki és Darkynak is! -
ugh, remélem hamar felépül -
Moby valami balesetet* szenvedett. Egy darabig nem lesz. Darkot még előtte csapták ki.
*pár napig élet - halál között lebegett, de ne kérdezzétek, ennyit tudok -
Hmmmm....DarkSector alapvetően, Moby alregje? Vagy fordítva?
Csak azért kérdezem, mert kb. egyszerre tűntek el. Ez különösen annak fényében vicces lenne, hogy rendkívül vicces szájkaratékat szoktak rendre eltolni. -
-
Komolyan agyonütnék mindenkit aki ingame vásárol bármit is. Tönkretesztek mindent. Link. -
Zóanagyvarázsló #94865 De ha nem is nő mind, ez annak probléma, akinek több platformja van, és csak alkalmanként multizna. Nálam a PS3 mellett sokat nyomott a latban, hogy a PS Plus a hozzá adott játékok miatt, és az is, hogy nem kellett külön előfizetnek a multi kedvéért. A PS4-nél viszont nagy mínusz, hogy a plusos játékok elvétve hatottak (volna) meg, de havi egy este összejön multira, azért fizessek. Mert így azért drága a Plus, pláne ha az embernek van sok platformja, és mindenhová kellene előfizetni.
A Sonynak persze jó így, híznak ők nélkülem, a versenyt, amit nálam elvesztettek, megnyerték tízmillióknál.
Csak hogy legyen itt más vélemény is a játékos életét nem kizárólag PlayStationön élő, de a potenciális célközönséghez tartozó embertől. -
12 months - €59,99 (no change)
3 months - €24,99 (no change)
1 month - €8,99 (from €7,99)
1 éves meg fél éves nem változik úgyhogy ez sok embert nem fog érinteni szerintem
hmm mondjuk nézen van olyan ország, ahol mind a 3 ár növekszik. Meglátjuk nálunk mi lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.31. 17:27:33 -
Új FW óta nincs senkinek online játékokban problémája? Többször is kidobott már 2 játékból is meg elsőre fel se csatlakozott -
hát ez remek... júniusban jár le, de nem tudom, megéri-e, most így főleg. viszont ha akarnék később, akkor most kéne, mert később drágább lesz :S -
változik a PS Plus ára augusztus 1-től (gyanítom drágul...):
link
gondolom global a dolog.. -
Labirinth life trailer 1 (6. perctől van szó a ps4 verzióról)
https://www.youtube.com/watch?v=dfSj-ydAYeA
Csak semmi erotika, ez egy családbarát konzol ... hogy ez mekkora visszatrollkodás már -
TomStorm #94859 lol:D -
Prof William #94858 Eközben Kojimáéknál...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.05.31. 00:02:58 -
TomStorm #94857 De jó volt a DS trailer is!:D
Megrendelem még Ps pro-t(ps5 még úgyis sok idő nem várom ki pedig azt hittem ki tudom de not)
Ez a DG,RDR2,Spider meg GoW nagyon érdekel! -
TomStorm #94856 Azt a robbantó hétsze....
Ezt most akarom minél jobban!! -
Elég jól néz ki. -
Prof William #94854 Kár. Én valami Sony pókember szintű játékot vártam.
Azt reméltem már elmúltak azok az idők amikor a film után gyorsan kiadtak valami fos összehányt játékot, hogy még leakaszthassanak még pár zöldhasút... -
yay... :D állítólag új engine van alatta, amin 5 évet dolgoztak.. :) -
Zupá, jelentsen ez bármit is.
Más: az új bosszúállók játék várhatóan egy destiny vagy division like fos hulladék lesz. Jó hír! Geci nagy hiány van ilyen típusú játékokból.
-
"Death Stranding Multiplayer to Offer “Asynchronous” Gameplay, No Player Will Ever Cross Paths"