121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Na paszmek, már egy bugyi túl megy? :(
  • TBTPumpa
    Egy kis Final Fantasy VIII Remaster cenzúra:
  • TDC Geronimo
    lol

Hihetetlen túl van tolva az arcmimika, pont mint Until dawnban. A frém meg ugyanolyan szar itt is, mint ott, hiába váltottak enginet. Programozókat kéne
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.31. 23:19:46
  • Moby
    Egyetlen képet szeretnék csak megmutatni a man of medan-ből:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És gyorsan le is szögezném előre: ő most mosolyog!

A a supermassive a kurvaszar The Inpatientig csupa jó dolgot csinált, azóta viszont a nevük egyet jelent a messzire kerülendővel :( Oké, a fogak az until dawnban is ijesztően szarok voltak, sírtam érte eleget, de ezek egyszerűen fejlődésképtelenek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.31. 23:14:13
  • TDC Geronimo
    4 órát nyomtam bele de még kb mindig tutorial :D

Pofámba tolt ezer dolgot megint a játék, kettes chapter vége meg olyan volt, ami elment volna endingnek más játékban :D

Na de ezzel fáradjunk át az N topikba :)
  • Moby
    Ne idegeljél légyszi! :(
  • Forrest Gump
    Ilyesmik vannak, de rohadt drágák.
  • Moby
    Ha mikrofon is kell, akkor nem sok választásod marad.
  • TDC Geronimo
    Majd később fogsz bosszankodni az elbaszott checkpoint rendszer miatt. Én ma emiatt ki is léptem és mentem astral chaint tolni inkább :D
  • Forrest Gump
    Aham. Akkor nekem nem jó,de köszi a tippet!
  • Moby
    Nem. Az egyirányú.
  • Forrest Gump
    Nem olyan vészes, mármint az ára.
    A mikrofon is működne vajon PS4 optikán?
  • Kandurex
    Control.

A második pálya első negyedében vagyok. Ez a játék fasza, kiváló grafika (néhol állejtős), jó fejlődési rendszer, érdekes pisztoly típusok és ahogy pusztul - gurul minden Nekem ez telibe talált.

Negatív: Jó....az kicsit homályos, hogy miről is akar szólni és néha még egy csillámpónit is betolnak
  • Moby
    Ez egyedi, de ezzel is vannak bajaim, szal vennem kéne nekem is, és régóta szemezek egy ilyennel.
  • Forrest Gump
    Milyen DAC van használatban nálad?
    Kellene vmi nekem is a cloud alpham alá, mert már a 2. usb-s hangkártyával ( sound blaster g1, hyper x cloud) szopok be.
    Köszi!
  • Seth

Hát ez egy elég könnyű, laza platina volt.
    Én élveztem a játékot, a tech problémák ellenére. Soha nem játszottam még ennél optimalizálatlanabb játékot PS4-en, de ahogy nézem PC-ket is felzabálja, ha maxon,réjtrészinggel szeretnéd tolni
    Ami nem tetszett az maga a fősztori. Nagyon gyenge , a fordulatoknál csak egy "aham" telt tőlem, és minden ami érdekes az a mellékküldikben és iratokban, naplókban van. Azok viszont nagyon jól leírják ennek a cégnek a mindennapi életét , a különös tárgyak és események háttér információit. Szóval a lore jobb,mint a főszál :)
    Sam Lake nagyon tartja magát ahhoz, amit az Alan Wake-nél kezdett el, hogy nem kell mindent rendesen lezárni,elmagyarázni : ) , itt is sokminden lógva marad, "Folytatása következik" - re elő lett készítve. Ha értékelnem kéne 6-7 közöttre raknám, legyen 6,5 :)
  • Moby
    Én ehhez szegény vagyok.
  • TDC Geronimo
    Én ezért vettem digibe. Pikk pakk lejött azt toltam is...
  • Moby
    Iszonyúan tetszik. Most voltam a VJB-ban, de nincs. Mondjuk nem is tudom miért lett volna, ha az anyacégnek sincs (KSZ), mert ott rendeltem elő, és nem hívtak. KV azt sem tudja mi ez (LOL), Kozolstúdióban van, de ők ma nincsenek nyitva, egyedül GameParkban van, de ők meg mordoron is túl vannak. Szóval a hétvégén inkább belekezdek VR-on a no man's sky-ba, az astral chain meg elhónapolódik így sajnos.
    MO továbbra is vicc, ami nintendo fronton megy.
  • darkSectorxxx #96321
    Majd ps5-ön. :)

De ja szerintem is Cyber pcgn lesz csak szép.
  • TDC Geronimo
    Ez meg majd valamikor jön PSre is idén ősszel

• TDC Geronimo
    Letoltam introt astral chainbe. Ez bizony kikúrt jó lesz :D

Szerintem legszebb switch game :o
  • Moby
    Én nem vagyok félős, pláne játékokban, de ez a Blair Witch rendesen megfosat :D
  • mucsácsó
    vártam azért a videó végén a 2020.04.16. feliratot, dehát semmi ... :D
  • Rage47
    Tiszta Deus Ex.
  • Moby
    Én is, úgyhogy nem is néztem végig. Amúgy nem kell beszarni, le fogja szakítani az arcunkat. A világ még mindig zseniális+KR :)
  • TBTPumpa
    Már látom is magam előtt, hogy ez nem fog megjelenni áprilisban.
  • mucsácsó
    jah-jah, a downgrade megfigyelhető...

PS4-en sztem el lehet sajnos felejteni, pláne egy base PS4-en :D de sztem még Pro is necces lesz, de persze aztán ne legyen igazam :D
    de lesz baj bőven asszem első pár hétben/hónapban a pörformansszal, emlékezzünk csak vissza a Witcher 3-ra :D pedig ahhoz akkor még volt is kakaó a gépben..
  • mucsácsó
    igen, ez bennem is megfogalmazódott :D

amúgy nemtom, valahogy nem basztam hanyatt annyira magamat :\
    tényleg ez a sok HUD meg kisbetűs felirat ebben a jelenlegi formájában TV-n fixen játszhatatlan lesz... :D mondjuk a fos youtube kamuHD lófaszbitrateje se segített sokat a streamélményen, pláne az IGN stream...
  • AntiHero
    Na ez meg a màsik. Kicsit steril a grafika. Meg olyan fakó.

Meg màr làtom, hogy botrànyosan fog futni Ps4en.
  • TDC Geronimo
    cyberpunk is átment a witcher 3 féle butításon ahogy nézem. Gameplay viszont nagyon jónak néz ki
  • Myselor
    jobbra számítottam pofázás nélküli színtiszta 15perc gameplayt új dolgokkal jobban bírtam volna
  • AntiHero
    Jó lesz ez, csak ez a rengeteg hud, kiíràs, adat nem kellene a képernyőre.
  • Moby
    Be sem mentem érte. Rémálom volt ma hazajutni :(

/mondjuk nem is hívtak, hogy mehetek érte, de a konzolstúdióban pl volt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.30. 19:33:30
  • TDC Geronimo
    astral chaint elkezdted má' ?! :D
  • TDC Geronimo
    ja
  • mucsácsó
    az megvan ugye, hogy 20:00-tól CP2077 gameplay stream?

• j0nNyKa
    jol gondolod :)
  • mucsácsó

noice

gondolom még egy jódarabig nem fog újulni a fórummotor vagy az esgé dizájn - vagy? :P :D

na mostmá télleg berántom hétvégére a Remnantot - bár most meg ma kijött a Netflixre a The Dark Crystal
  • j0nNyKa
    hat az lett kivedve ilyen fura modon hogy elszallt es nem mentette el a hszt, teszem hozza hogy az a kodresz irdesmond 13 eves volt, azota nem nyult hozza senki :)
    nem is merem elmondani milyen technologia, mondjuk ugy hogy nem... modern
    mind1, javitva, es meg csak sql injectelni se lehet :)