121478
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na paszmek, már egy bugyi túl megy? :( -
Egy kis Final Fantasy VIII Remaster cenzúra:
-
lol
Hihetetlen túl van tolva az arcmimika, pont mint Until dawnban. A frém meg ugyanolyan szar itt is, mint ott, hiába váltottak enginet. Programozókat kéne
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.31. 23:19:46 -
Egyetlen képet szeretnék csak megmutatni a man of medan-ből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És gyorsan le is szögezném előre: ő most mosolyog!
A a supermassive a kurvaszar The Inpatientig csupa jó dolgot csinált, azóta viszont a nevük egyet jelent a messzire kerülendővel :( Oké, a fogak az until dawnban is ijesztően szarok voltak, sírtam érte eleget, de ezek egyszerűen fejlődésképtelenek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.31. 23:14:13 -
4 órát nyomtam bele de még kb mindig tutorial :D
Pofámba tolt ezer dolgot megint a játék, kettes chapter vége meg olyan volt, ami elment volna endingnek más játékban :D
Na de ezzel fáradjunk át az N topikba :) -
Ne idegeljél légyszi! :( -
Ilyesmik vannak, de rohadt drágák. -
Ha mikrofon is kell, akkor nem sok választásod marad. -
Majd később fogsz bosszankodni az elbaszott checkpoint rendszer miatt. Én ma emiatt ki is léptem és mentem astral chaint tolni inkább :D -
Aham. Akkor nekem nem jó,de köszi a tippet! -
Nem. Az egyirányú. -
Nem olyan vészes, mármint az ára.
A mikrofon is működne vajon PS4 optikán?
-
Control.
A második pálya első negyedében vagyok. Ez a játék fasza, kiváló grafika (néhol állejtős), jó fejlődési rendszer, érdekes pisztoly típusok és ahogy pusztul - gurul minden
Nekem ez telibe talált.
Negatív: Jó....az kicsit homályos, hogy miről is akar szólni
és néha még egy csillámpónit is betolnak
-
Ez egyedi, de ezzel is vannak bajaim, szal vennem kéne nekem is, és régóta szemezek egy ilyennel. -
Milyen DAC van használatban nálad?
Kellene vmi nekem is a cloud alpham alá, mert már a 2. usb-s hangkártyával ( sound blaster g1, hyper x cloud) szopok be.
Köszi! -
Hát ez egy elég könnyű, laza platina volt.
Én élveztem a játékot, a tech problémák ellenére. Soha nem játszottam még ennél optimalizálatlanabb játékot PS4-en, de ahogy nézem PC-ket is felzabálja, ha maxon,réjtrészinggel szeretnéd tolni
Ami nem tetszett az maga a fősztori. Nagyon gyenge , a fordulatoknál csak egy "aham" telt tőlem, és minden ami érdekes az a mellékküldikben és iratokban, naplókban van. Azok viszont nagyon jól leírják ennek a cégnek a mindennapi életét , a különös tárgyak és események háttér információit. Szóval a lore jobb,mint a főszál :)
Sam Lake nagyon tartja magát ahhoz, amit az Alan Wake-nél kezdett el, hogy nem kell mindent rendesen lezárni,elmagyarázni : ) , itt is sokminden lógva marad, "Folytatása következik" - re elő lett készítve. Ha értékelnem kéne 6-7 közöttre raknám, legyen 6,5 :) -
Én ehhez szegény vagyok. -
Én ezért vettem digibe. Pikk pakk lejött azt toltam is... -
Iszonyúan tetszik. Most voltam a VJB-ban, de nincs. Mondjuk nem is tudom miért lett volna, ha az anyacégnek sincs (KSZ), mert ott rendeltem elő, és nem hívtak. KV azt sem tudja mi ez (LOL), Kozolstúdióban van, de ők ma nincsenek nyitva, egyedül GameParkban van, de ők meg mordoron is túl vannak. Szóval a hétvégén inkább belekezdek VR-on a no man's sky-ba, az astral chain meg elhónapolódik így sajnos.
MO továbbra is vicc, ami nintendo fronton megy. -
Majd ps5-ön. :)
De ja szerintem is Cyber pcgn lesz csak szép. -
Ez meg majd valamikor jön PSre is idén ősszel
-
Letoltam introt astral chainbe. Ez bizony kikúrt jó lesz :D
Szerintem legszebb switch game :o -
Én nem vagyok félős, pláne játékokban, de ez a Blair Witch rendesen megfosat :D -
vártam azért a videó végén a 2020.04.16. feliratot, dehát semmi ... :D -
Tiszta Deus Ex. -
Én is, úgyhogy nem is néztem végig. Amúgy nem kell beszarni, le fogja szakítani az arcunkat. A világ még mindig zseniális+KR :) -
Már látom is magam előtt, hogy ez nem fog megjelenni áprilisban.
-
jah-jah, a downgrade megfigyelhető...
PS4-en sztem el lehet sajnos felejteni, pláne egy base PS4-en :D de sztem még Pro is necces lesz, de persze aztán ne legyen igazam :D
de lesz baj bőven asszem első pár hétben/hónapban a pörformansszal, emlékezzünk csak vissza a Witcher 3-ra :D pedig ahhoz akkor még volt is kakaó a gépben.. -
igen, ez bennem is megfogalmazódott :D
amúgy nemtom, valahogy nem basztam hanyatt annyira magamat :\
tényleg ez a sok HUD meg kisbetűs felirat ebben a jelenlegi formájában TV-n fixen játszhatatlan lesz... :D mondjuk a fos youtube kamuHD lófaszbitrateje se segített sokat a streamélményen, pláne az IGN stream...
-
Na ez meg a màsik. Kicsit steril a grafika. Meg olyan fakó.
Meg màr làtom, hogy botrànyosan fog futni Ps4en. -
cyberpunk is átment a witcher 3 féle butításon ahogy nézem. Gameplay viszont nagyon jónak néz ki -
jobbra számítottam pofázás nélküli színtiszta 15perc gameplayt új dolgokkal jobban bírtam volna -
Jó lesz ez, csak ez a rengeteg hud, kiíràs, adat nem kellene a képernyőre. -
Be sem mentem érte. Rémálom volt ma hazajutni :(
/mondjuk nem is hívtak, hogy mehetek érte, de a konzolstúdióban pl volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.30. 19:33:30 -
astral chaint elkezdted má' ?! :D -
ja -
az megvan ugye, hogy 20:00-tól CP2077 gameplay stream?
-
jol gondolod :) -
noice
gondolom még egy jódarabig nem fog újulni a fórummotor vagy az esgé dizájn - vagy? :P :D
na mostmá télleg berántom hétvégére a Remnantot - bár most meg ma kijött a Netflixre a The Dark Crystal
-
hat az lett kivedve ilyen fura modon hogy elszallt es nem mentette el a hszt, teszem hozza hogy az a kodresz irdesmond 13 eves volt, azota nem nyult hozza senki :)
nem is merem elmondani milyen technologia, mondjuk ugy hogy nem... modern
mind1, javitva, es meg csak sql injectelni se lehet :)