121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • partizan182
    Scifi anime zúzás, 5*-os platinum féle gamefeel-el és combat mélységgel. Jóez, jöhetne sokkal több ilyen.
  • Ulthanito
    Pedig egyszerű: gyerekeknek.
  • gregoryan
    Fú gyerekek, én megnéztem most ezt az Astral Chain-videókat, hogy mi is lesz ez..nagyon nem én vagyok.

Nem vagytok már kissé " felnőttek" ezekhez a fajta gamekhez?? mondjuk nem vágom kinek készítik....
  • Ulthanito
    Én is így vagyok vele. Nem pörög sem napi, sem heti, sem havi szinten, de például legutóbb egy családi összejövetelen elővettem, és nagy örömet okozott a családnak. Illetve, beszereztem az Astrobotot, azzal is bohóckodtunk kicsit az asszonnyal.

Azzal a 30 ezer forintért, amiért el lehetne adni, nem vagyok beljebb, inkább megtartom.
  • Moby
    2 helyre rendeltem meg mára, hogy biztos meglegyen, egyik sem hozta. Lemondtam róla. Majd digitben, valami akcióban megveszem.
  • Moby
    Ne add el, elvileg ps5-höz is jó lesz, és a psvr2 csak később jön. Annyira szar pénzért mennek már, hogy nemigaz. Én is eladtam, aztán csak jött olyan, amihez kellett, megint vettem. Igaz olcsóbban, mint amennyiért eladtam, de értelme így sem volt. Pár tízezerért elálldogál a szekrényben végeredményben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.02. 14:47:20
  • mucsácsó
    nálam eladósorba került a v2-es VR szett 2 move-val együtt, ha esetleg valakit érdekelne :)
  • Rage47
    jee, több száz óra VR-ban, aztán már ki sem akarsz szállni :D
  • Ulthanito
    Akkor én ezt beszerzem, köszi!
  • Moby
    Dehogy egy küldetés tolható VR-ban...az egész játék VR-ban tolható!
  • Ulthanito
    És most már meg is tartod? :-D

A No Man's Sky az a játék, amivel már évek óta szemezgetek, és még mindig nem tudom, hogy belevágjak-e. Tudom, hogy felpumpolták nagyon tartalommal, hibákat javítottak, és most egy (?) küldetés VR-ban is tolható, de még mindig nem tudom...
  • Moby
    De igen, januárban. Aztán pont egybeesett a hír, hogy jön a beyond a nms-hoz, meg pont volt egy alkalmi vétel psvr 35-ért, szal ráugrottam mindkettőre.
  • Ulthanito
    Te nem eladtad a VR-odat már ezer éve?
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.02. 07:34:24
  • Ulthanito
    Neked mindegy, te úgyis lenyomod elsőre vagy másodikra...
  • TDC Geronimo
    astral chainé' menjé' inkább :D
  • Moby
    Jó há ne engem kérdezzé, kérdezd mr. gyémántszakállt! :D

/én is bízom benne a TloUP2 okán, hogy csak viccőt ezzel a egésszel :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.01. 21:14:19
  • TDC Geronimo
    Gears :D
  • Moby
    Mondjuk én nem fogom meglátni, mer holnap reggel végre átveszem az astral chaint, és helószia minden másnak egy hétre minimum :D
  • Moby
    Virágbóti? Ha az, ez még lehet tán. nemtudom. Nem is olvastam ilyen hibáról.
  • Moby
    Neil Druckmann odáig van a Gears5-ért. Még 4 nap, és kiderült, hogy nem-e csak egymás faszát szopkodják-e Rod Fergussonnal :D
  • Myselor
    nálam fos.leszedem hozzá nicns fent egyelőre de furcsálltam is hogy nem működik bossoknál sohan emtudtam használni pedig megkönnyítette volna
  • Moby
    Fog sincs. Ha fő' van tő'tve annak be kell tennie. Nálam megy, mint a csipa.
    Legújabb peccs fentvan?
  • Myselor
    pc-n nyomom.lenyomom az F-t és semmi.nagy ritkán tudom betolni lehet hiba mint a darksiders 3nál.nemtudtam berakni enchantot
  • Moby
    Nem nyomja be??? Azt mé nem? Az valami hiba, vagy kontrollergáz (én pécén nyomom, szal nem tudom konzolon hova van bindolva).
  • Myselor
    vannak jo modjaim turret is van.de nem tudom használni egyszerűen nem nyomja be csak nagy ritkán ez mitől függ?
  • Moby
    Viszel magaddal ilyen elterelő-növény modot. Amikor jönnek a kis sencik, akkor ledobsz nekik elterelésképp, és lőheted feszt a kinget.
  • Myselor
    fasza kis game ez a remnant de néha tényleg kurvára érzem ezt hogy nem egy emberre van tervezve. undying king boss vicc .ennyi fele figyelni ennyi lőszert vinni stb.elég nagy állatság túl van tolva keményen
  • mucsácsó
    Dettó... az egyik legtöbbet újrajátszott játékom (Half-Life 2 után talán :D)..

Mondjuk a Max Payne 3 se volt rossz, de az már ugye nem Remedy, meg tök más feeling - de azért szerintem az is adta :)

Alan Wake nekem sajnos kimaradt, csak párszor játszottam vele egy kicsit - viszont Control nekem az eddig látottak alapján - kövezzetek meg - nagyon bejön :) Eléggé emlékeztet a Psi-Ops-ra, amit szintén imádtam anno
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.01. 14:54:14
  • Zóanagyvarázsló
    Én utoljára a Max Payne 2-vel szórakoztam jól tőlük, akár ott is abbahagyhatták volna.
  • darkSectorxxx #96351
    Műmosoly? Mint a fogkrém reklámokban? :)
  • darkSectorxxx #96350
    :D
  • Moby
    Absz. egyetértek.
  • Kongy
    Nem lenne vészes ez a Control, de van pár idegesítő dolog ami megöli az egészet. Kezdésnek ott a kretén checkpoint rendszer. Nem tudom mi volt itt a cél, de csak a frusztrációt érték el vele. Ez Alan Wake-ben meg a QB-ben is teljesen jó volt, hát itt nagyot akartak fingani, de besz.rtak. Aztán ott vannak az újratöltődő random ellenfelek, amiket gyűlölök egy játékban. Az ellenféltípusok is egysíkúak, már 10 éve untam azt, hogy egy azaz EGY darab emberre rakétavetővel kell lőni... tényleg?! Ki a f.szom találta ezt ki?? Vicc. A helyszínek pedig baromira egysíkúak... Nos, mindössze ennyi gond van a játékkal, de amúgy korrekt szerintem, semmi kiemelkedő.
  • TDC Geronimo
    Hát remedynek továbbra is marad az alan wake a legjobb játéka. Ez a control ez elég gyenge eresztés lett. Nekem ennél a quantum break jobban tetszett.
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fake out, túl hamar postoltam :D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy fake-out credits is , arról beszélsz vagy az igaziról ? Mondjuk egyik rosszabb,mint a másik :D
  • TDC Geronimo
    uhm.. ez a control vége??? :D
  • Prof William
    Az Until Dawnban is amikor mosolyogtak, mindig úgy éreztem mintha a következő pillanatban egymás torkának akarnának esni. :) Úgy tűnik ez probléma azóta is fenn áll. :)
  • Moby
    Nekem ez már akkor sem menne le, ha érdekelne :)
  • darkSectorxxx #96341
    Until Dawn után újabb sokk? :)