121478
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Legurult a Control stáb.
Én azt mondom, hogy ez nagyon látványos és közepes játék lett/volt. És hát nem vagyok benne biztos, h értettem mindent
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.03. 21:37:14 -
UK-n ott van -
Fasza nekem nincs ott, de egy linken megtaláltam a url-t.
Us megy hu store-ban a demok közt nálam nincsen még.
A játék full verziójából se nyilik meg opció.
Na mind1. :) -
A demók között :) -
Hol tölthető a demo? nem látom sehol.... -
Elvoltam vele egy órácskát( a demószakasz után még vissza lehet menni egy barlangrendszerbe(Depth) tápolni.. Szerintem van benne fantázia,csak egyelőre elég súlytalannak érzem a harcot. Nem egyszer simán átütöttem az ellenfeleken, azok meg erősen homing-olnak. Ja meg most jöttem Surge végigjátszásból, és még mindig R1-R2-vel akarok ütni, itt meg kocka-háromszög :)
Grafika nagyon egyszerű, szép éles a képe,nincs a pályadesign túlbonyolítva, ennek ellenére éreztem pár helyen, hogy leesik a frame. Na meg töltöget minden átvezetőnél, és ha leülök fejleszteni (tábortűzes megoldás). Surge után, ami sokkal jobb grafikát hamarabb tölt be, lehangoló volt. Ja ha már fejlesztés,csak simán level uppolsz, nem lehet sehova osztani pontokat, de elég sok mindent lehet csinálni a fegyverekkel, skillekkel, felszerelésekkel, egyelőre kaotikusnak tűnik :D
Megvárok pár értékelőt vele ,az tuti -
Kipróbáltam...atyavilág :D Totál agyfasz, hogy ez kigurul ebből a cuccbólJó lenne a sony istállóban is egy hasonló tehetségű japó csapat, aki ilyen minőségben tudja hozni a japó artot exkluzívban. -
valahogy én sem látok benne semmi olyat ami beszippantana...szeretem pedig az animéket egész hangulatos is.soulslike de mégsem... -
En toltam az alfat vagy betat vagy mivolt az, sztem borzalom volt... :D egy percet se tobbet.. -
Code Vein demója is tölthető. Kíváncsi leszek, ez lesz vagy a Surge 2 :) -
Bayonetta 1 egész jó volt - bár mondjuk én viszonylag későn játszottam már vele, szvsz akkorát nem ütött... 2. rész kimarad...
viszont Vanquish minden percét imádtam :D a fél karomat adnám egy folytatásért...
MGS Rising nekem is bejött anno, no meg Nier: Automata is fasza volt, de azért annyira nem, hogy még1x (vagy többször..) végigjátszam... :D végére már nekem eléggé repetitív volt, meg valahogy a képi/színvilága is a könyökömön jött ki 25-30 óra után (de aztán ezzel lehet egyedül vagyok....)
de amúgy jah, Platinum azért érzi fixen, ha a beteg hentről van szó :)
ha lenne PS4-re Astral Chain, biztos venném..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.09.03. 16:24:13 -
astral chain ne csak a listán legyen :) -
Bayonetta 1-2, Vanquish mind mind remek játékok voltak. A Nier Automatát is végigvittem, de az annyira nem jött be, lehet tenni kéne vele még egy próbát. Astral Chain meg wishlistemen van. Ja meg most nézem, hogy a Metal Gear Rising-ot is ők csinálták, az is egy remek játék volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.09.03. 15:03:02 -
Hát lehet , adok egy esélyt a Nier-nek ha az Automata aszt mondod pótolhat valamit.. én sem 2 játékot néztem már meg, és a Darksouls az magasan visz mindent... -
Tölthetőek a psplus szeptemberi címek. Az volt a terv, hogy letolom a darksiders2-t(kimaradt anno) a három előtt, de se erre, se arra nincs most valós esély. -
partizan182 #96405 Bayonetta nekem kb game of the generation (najó, az a darkszósz, de szoros második), Nier meg olyan existential gödörbe rántott, alig tudtam kijutni onnan.
Ezek ilyen alapművek, különösen a Nier olyan érzésrket / élményeket / gondolatokat adott, amit 30 évnyi gaming pályafutásom alatt semmi más (előző rész meg a Drakenguard kimaradt). -
- Bayonetta - nem szeretem, de 1x érdemes letolni, gyak. a gaming alapműveltség része.
- Nier - Sokakkal ellentétben én pl. az összes endinget megoldottam a Nier-ben X360-on, ez meg az örököse az Automata, ami elvileg jobb! Nekem még csak vágy, mert eddig mindig magas árak jöttek szembe PC-n. (Nekem magas, több ezer játék tulajaként.)
A Bayonetta olyannyira ismert, hogy a casual nejem is rögtön rávágja, hogy ki ő. -
Témát meg szerintem a szabadidőm érdekében dobjuk, mert parttalan, és értelmetlen..
de ha szeretnéd, egészségedre, jó játékot ehhez a Switchen..
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:22:55 -
??? nem értem az okfejtésed miért ne tudtam volna? Hisz te is mondtad. Ki ne ismernéa Nier Automatát vagy a Bayonettát?
Ezek fényében írtam + videók alapján a mostani No1 játékodra, hogy sekélyes (más szavakkal) és hogy szerintem már itt mind kinőttünk blőle... vagy bele se nőttünk igazán, mert valsz mikor te annyi idős voltál, hogy ilyennel játsz, még nem léteztek ezek a gamek.. most meg már elvileg gondolnám én, idősebb fejjel csak nem állsz neki ilyennek már.. de végülis ,,, nem vagyunk egyformák.. nézhetünk Lolkabolkát 60 évesen is majd...
" a billentyűm meg szar, mert német kiosztás" ezer bocs a mistype ért
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 14:21:31 -
Magyarán a létezésükről sem tudtál 20 perce, de azt már 20 perc múlva tudod, hogy van SOKKAL élvezetesebb, meg mélyebb.
ROFL
Az érdekedben, szerintem dobjuk a témát.
-
ezt cáfolnám... nem kell minden cikkre rákattintani, ha követsz egy iparágat.
Ezek kb 12 egy tucat ... a 2 karakter kb ugyanolyan.. a játék is amiben szerepelnek, így átugrandó..
lehet volt valaha év játéka, de hogy tiszavirág életű volt az biztos.. Szerencsére vannak sokkal értsd, SOKKAL élvezetesebb, mélyebb,. és értelmesebb videójátékok.. ja és még a kontroller sem megy tönkre tőlük.,,, de az agya az embernek sem olvad le... -
"mintavételnek"
A nagyhalmazt sem nehéz lemérni, mindkét játék volt évjátéka több kategóriában, egy valag díjat bezsebeltek, teli volt velük a sajtó. Ezekről olyan gémer nem hall, aki vagy kocajátékos, és nem nagyon követ semmit ami videójátékokkal kapcsolatos, vagy egy barlangban nyomja internet nélkül :) Az más kérdés, hogy nyomja(ta)-e, de itt most nem erről beszélünk, csak ahogy mondtam "tesztek, cikkek".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 14:04:44 -
Szerinted hányezer ember követi-olvassa-szerkeszti ezt a topicot, Kétlem, hogy releváns mennyiség -
Ennél könnyebb kérdés nem is jöhetne :P -
A topik mintavételnek jó lesz?
Akkor kérek mindenkit, hogy igen-igen, nem-nem, - stb- őszintén válaszoljatok arra a kérdésre, hogy tudjátok-e kik ők(melyik játékokban szerepelnek) :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 13:56:29 -
Nem hisztem, hogy az a halmaz olyan kicsi lenne.. csak inkább nem látod a fától :) -
Nincs :( -
Na ideje :D -
switch ex -
Ez a "gyerekjáték" odaver gameplaybe meg mindenbe a mostani játékok 90%nak. Platinum játékok nagyon jók, ez az egyik legjobb tőlük -
Prof William #96390 Egész pofásnak néz ki. Kedvem támadt újra játékot venni. Ez van PS4-re? -
Platinum Games.
Bayonetta(k). Vanquish. Nier: Automata.
Nagyon fura halmazában lehetsz a játékosoknak, ha ezek a címek még ilyen (tesztek, hírek) tekintetben sem találtak el. Én mindenestre jó szívvel ajánlanám bármelyiket. Az astral chaint csak azután merném, ha végigjátszottam. -
Van ennek mélysége? Kérdem én tudatlanul? Vagy mint annó a Double-dragonnak volt, vagy a Golden Axe -nak, csak annyi??? -
Dehogy absz. adekvát választ is adjak a "kinek készítik...?" kérdésre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelentéktelen 4 nap késéssel, de ide bírt érni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.03. 11:19:37 -
2 kicsi 1 nagy :) -
Nem KÉT.. HÉT. van neki. ne értsd félre
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.09.03. 10:19:56 -
mondjuk ebben igazat szóltál :))) Nagyon ott van...
ű
megvan az új mottóm :dd -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem, hogy két gyereked van.
Olyannyira gyerek vagy, hogy a Tescoban bébiételt veszel magadnak steak helyett, és a cipőboltban is a gyerekcipőknél kezdesz válogatni magadnak, right?
Lószart vagy gyerek! Én sem vagyok, meg itt senki sem. Az, hogy gyerek módjára képes vagy belefeledkezni egy játékba, az megint más kérdés. A gyerekeid közelében sem gyerek-gyerek kommunikáció, hanem felnőtt-gyerek kommunikáció zajlik köztetek.
Szóval szép-szép. amit leírsz, még aranyos is, de egyrészt nem adekvát válasz a témafelvetésre, másrészt meg vaskos csúsztatás.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.09.03. 10:21:27 -
-
Hogy az istenben tudnék felnevelni 3 gyereket, ha nem őrzöm és táplálom magamban azt, ami én vagyok? Milyen elbaszott szerencsétlen nyomorult gyerekkoruk lenne, ha nem tudnék velük leülni legózni, társasozni, ha nem tudnék egy estimesét átéléssel elmesélni, vagy kitalálni nekik? A nagyobbik fiamnak 2 éven keresztül csak egy saját mesét mesélhettem, mert más nem érdekelte, csak egy általam kitalált mese, amiben egy elromlott sorompó szerepelt, egy sorompójavító bácsi, aki minduntalan földhöz vágta a sapkáját mérgében ha újra és újra elromlott a sorompó. És nincs a piacon egy elromlott sorompóról szóló mese, pedig kerestem nem keveset, és itthon is 6-700db mesekönyv van.
Szóval én nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy felnőjjek, még kell vagy 15 évig legalább csináljam, és nem hiszem, hogy megválok tőle azután is. A felnőttlét szar, és abból áll az életem H-P 8-16 -ig, de ott nincs más, csak kötelezettségek, felelősség, stressz, és munka. Baszódjon meg a felnőttkor!