121478

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #96620
    Rétegjáték.
  • Seth
    Á, szóval ez előzmény lesz, ja és megint Nobunaga , de talán most velünk lesz :D
  • Moby
    Görcsösen próbáltam megszeretni az első részét, de nem ment :( És rettenetesen sajnálom a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.11. 18:51:59
  • TBTPumpa
    Nioh 2:

Megjelenés: 2020 Q1
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.11. 18:43:38
  • TBTPumpa
    Milyen gyönyörűen néz ez már ki. Azok az animációk, azok a karakterek. Ez 0day vétel lesz, ha megérem.
  • darkSectorxxx #96615
    Jah, csak írtam, arra a kommentre, hogy a digi kockázatos. :)
    De persze nem kötelező, csak írtam, hogy nem kockázatos egyik vétel se. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.09.11. 18:11:01
  • darkSectorxxx #96614
    Na ezt én is, átvezetőkben és kontentben a MGS 5 elég rotyi lett.
  • Seth
  • TDC Geronimo
    RDRhez jött egy update amiben javították irányítást meg célzást. Sokkal reszponzívabb, mint eddigi játékaikban. Nem gondoltam volna, hogy R valaha is javítja ezt, mert GTAba is ilyen fos az irányítás
  • Seth
    Akár az is lehet,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert ugyanaz a világ, sőt az Iroda foglalkozott az üggyel, van pár irat Alan Wake-ről :)
  • szebag79
    Nekem is első napos vétel a Death Stranding ha ez számít valamit :D
  • Moby
    Kéne ebbe egy olyan dlc, ami valami követhető sztorival rendelkező jó játékot csinál bele :)
  • mucsácsó
    agreed. plusz _SZERINTEM_ geciidegesítő az összes streamer """netceleb""" :D

úgyhogy énis inkább magam szeretem átélni ezeket.. néha még egy gameplay is sokat spoilerez, nemhogy egy stream :D persze van olyan játék, ahol érdemes belekukkantani, de én kerülöm ezeket..
  • TDC Geronimo

alan wakes dlc? :O
  • TDC Geronimo
    Én biztos megveszem DSt. Remélem jó sok átvezető lesz ebbe nem úgy, mint MGSVnél
  • Moby
    Abból nem tudok meg eleget. Arra tökéletes, hogy elspoilereljen nekem valami lényegeset. Kösznem. Nekem megér párezret, hogy ÉN kipróbálhassam.
  • darkSectorxxx #96604
    Ja de ha nem akarsz vaktába vásárolni, nem muszáj streamet, youtube-on is vannak gameplay-ek. :)
  • Moby
    Nézz őket a rák.
  • darkSectorxxx #96602
    Semilyen bukta nincs streamerek végigjátszák neked simán lauch előtt, mire megjelenik már full végigjátszások is vannak játékokhoz :)
  • mucsácsó
    jha amúgy, ennyi... Isten áldja a lemezeket, és hogy a PS5 se fogja ezt nélkülözni :D

persze tudjuk, digit a trendi ma már, de ott rizikósabb azért egy 20 ezres buktát benyelni a 2 ezreshez képest... és még idegesítő is, hogy nem tudsz megválni a szartól
  • darkSectorxxx #96600
    Személyszerint úgy képzelem el, mint egy Final Fantasy 15.

De majd kiderül.
  • darkSectorxxx #96599
    Hát előre nem akarok hülyeséget irni, de csak annyit, hogy Kojima soha nem készített még akció nyiltvilágú játékot. Amihez meg köze volt tudtommal a MGS5.... Hát arról nem mondható el hogy annyira jó, mint a Horizon.

A gameplay-ek alapján meg nekem egyértelműen kevesebbnek tűnik a gameplay mint egy Horizon kaliberű cuccban.

Meglepne aaz is ha ebben lenne skill fa pl.
  • Moby
    Én nem tudom másoknak mekkora rizikó megvenni lemezen, majd eladni kettőezerrel olcsóbban. Nekem nem az, és én csak a magam nevében nyilatkozom. MINDIG. :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.11. 15:25:33
  • gregoryan
    szal akkor ne egy Horizon-ra számítsak???
  • gregoryan
    a Rizikó az a tizenX ezer ft...

az mondjuk sokunknak fejtörés...
    sokunknak...

de egy tökéletes világban ugye.....
  • darkSectorxxx #96595
    Úgy, ahogy a Detroit-nál is csináltam...
  • darkSectorxxx #96594
    Én megveszem, csak játszani nem fogok vele. A magyar nyelvet támogatom azért....

Ez egy inkáb moziszerű cucc lesz szerintem, mint a Metal 4...

Én nekem irányítani ezt dögunalom...

Csak úgy lesz fasza, hogy szépen majd ticcsen meglesem másoknál.
    Így a story meglesz, a létramászás közbe meg kajálhatok majd csipszet....
  • Moby
    >Tuti jó játék lesz

Én istenbizony nem látom mi garantálná ezt :D Nyilván megveszem, nincs benne rizikó, de kb a semmit várom tőle. Ha kapok valamit, majd örülök neki.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.09.11. 15:07:40
  • darkSectorxxx #96592
    Igen erre gondoltam még, hogy a létrázâs miatt lesz 49 perc :D

Tuti jó játék lesz, de ezt nem mossa le már senki a játékról...

Meg imádtam mikor a kopasz placcon 2-3 katonát ütlegelt a csávó egy aktatáskával :D
  • Moby
    Szerintem innen 12 biztos vevője lesz.

/nem tudom mire kell, de tippeltem egyet
  • darkSectorxxx #96590
    :D
  • Seth
    Én tuti beszerzem day1. Nem vagyok Kojima fan, de bármi jöhet ami fura, nem a megszokott.
  • gregoryan
    Azt tudjuk, hogy innen hány biztos vevője lesz a Death Stranding-nek?
    Nem derül ki, mennyire érdekli az embereket komolyan ez a game, hogy pl meg is vegye...

én nagyon gondolkozom rajta, bízom benne, hogy az idei ősz Horizon Zero dawn-ja, Days gone-ja, TPS akciókaland game-je lesz ami elé öröm leülni PS4 en, de valahogy valami kis port érzek a gépben.....
    szerintetek?
  • Moby
    Nem, mondjuk a fele. A másik fele varázsgombapisálás, meg létramászás. Bár lehet, hogy holnap új játékelemként létráról-varázsgombapisálás-reveal is lesz!
  • j0nNyKa
    egyszerű paraszt vagyok, nekem az ugyanaz (de amúgy igen, puskák meg mindenek)
  • Kandurex
    48 percnyi budi látogatás
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.09.11. 14:37:30
  • Zóanagyvarázsló
    Középkor? Kora újkor lesz az inkább.
  • darkSectorxxx #96583
    Abból mennyi cutscene lesz? 48 perc? :)
  • TDC Geronimo
    Holnap jön 49 perces death stranding gameplay

"Tomorrow I’ll show you the 1st 1/3 of the game mission for everyone to understand the basic flow of DS. Since we can’t fail the demonstration and it’s hard to keep the online network st the stage will show you the 49 min long footage. To avoid spoiler I’ve edited the map & items."
  • darkSectorxxx #96581
    Ahogy a The Last of Us se mai darab, meg a HL2 sem. stb. :P