121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ezek már kicsit ilyen filozófia kérdések. Mondok egy egyszerű példát: a játék világának nagyobb része, és a karakterek egyet értenek a rekonstrukcionizmussal. Sam nem. Én sem. Ez segít engem az immerzióban.
    De hogy vélekedik valójában Kojima? Ahogy a világa? Ahogy a játékos/főszereplő? Szerinte amifelé halad a játéka, az jó vagy rossz? :)
  • Moby
    Nem tudjuk mikor mit értettünk félre, és nem hiszem, hogy ez akár a végére gyökeresen megváltozna. Simán lehet, hogy a játék "hozzállása" és Kojimáé gyökeresen eltér. Volt ugyebár neki olyan posztja is, hogy nem igazán érti a saját játékát...
  • AntiHero
    Hàt nem tudom akkor én értettem félre. Csak chapter 4re màr kicsit sok volt a töltő, menedék, torony, stb..

Az elején tetszett a létra meg a kötél. Örültem, hogy talàlkozok ilyennel.

De most màr inkàbb azt mondom megoldom egyedül. Csak ne legyen fél km-enként valami.
  • Moby
    Ezt kétlem. Engem pl nem zavar. Sőt. Ez egy ellenséges és üres világ. Itt nincs természet, csak a minden szétbaszó timefall meg erózió. Nincsenek állatok sem nagyon, nincs semmi. A büdös nagy üresség van. Amit leginkább élettel töltenek meg a játékosok. Egy fos lehetett ezt release előtt tolni. Hótegyedül a nagy semmiben.
  • AntiHero
    Direkt így építette fel a jàtékot, hogy elkapjon ez az érzés. :D
  • Moby
    De ha ez téged zavar, akkor miért az ő fricskája lenne? :)
  • mucsácsó
    vagy hogy még egy tönkretett világot is képes mégjobban tönkretenni :D
    simán lehet, hogy volt egy ilyen gondolata az öreg mágusnak.. :)
  • AntiHero
    Amúgy nem tudom nàlam jött csak elő Dead Starnding kapcsàn, hogy idegesít a sok építmény meg, kitaposott ösvény stb..szét verik a jàtékosok a természet öszképét.

Vagy ez is egy Kojima fricska arra, hogy az ember tönkreteszi szép lassan azt a vilàgot ahol él?
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.11. 17:43:42
  • sgfool
    Elsőre én is elrontottam, aztán kiderült, hogy igazából máshova kell vinni, azt a csomagot
  • AntiHero
    Mondjuk nem tudom mit kellene vele csinàlnom. :/ Első elakadàsom. :D
  • sgfool
    Az lesz az :)
  • AntiHero
    Màr a csàvó is ismerős volt aki adta. Ha ez az utolsó szàllítmàny, amire gondolok.

Gondolom ki ő. Szeme elàrulta. Most csinàlom pont a küldit.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.11.11. 15:55:13
  • Kongy
    Enyhén rétegzene, de a DS ihlette a szöveget is, direkt ehhez írták. :) Meg ugye játékban is lehet hallgatni.

• Moby
    A múltkor szóbakerültek a like-ok. Nekem úgy tűnik, hogy Kojima ezt az egészet nagyon is pozitív értelemben használja:
  • sgfool
    A chapter 3 lévén utolsó szállítmány tulajdonságait érdemes lesz elolvasni :)
    Utoljára szerkesztette: sgfool, 2019.11.11. 14:48:17
  • TDC Geronimo
    Annyira addiktív ez a játék, hogy nemigaz :D

chapter 3ba szerintem el leszek egy darabig...
  • Tikal #99287
    Hm, ezekkel az ösvényekkel hogy romboljuk a tájat :(
  • Ulthanito
    Kíváncsiságból néztem meg, már tölti épp a gépre 5500-ért. Több is veszett Mohácsnál. Például Darky. :)
  • Moby
    Kellett neked okoskodni a fullrapeccselt egyszerrel! Ahelyett, hogy vetted vóna :)
  • Moby
    Attól én is. Nem a nehézségétől, hanem mert rohadtul nem jött be. Nemrég letoltam mégegyszer, hátha majd a DLC-k átütik a falat, de nem. Nekem legrosszabb DaS marad örökre.
  • j0nNyKa
    en ugy csinalnam, hogy photoshopban keszitenek valami szuperfancy karacsonyi lapot, beleirnam a kodot, aztan kinyomtattatnam pl veluk, vagy barmelyik ilyen ceggel
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.11.11. 13:50:52
  • Ulthanito
    Az előrendelői ár alacsonyabb volt. Most 20 fölött van a játék.
  • Mephike
    Valami NG pluszos dolgokról szokott beszélni nekem, illetve no hit runokkal fáraszt. Őszinte leszek én már a sima DS3 végigjátszás közben is több alkalommal agyvérzést kaptam. De mondom, ha ő konzol elé ül, akkor csak ez létezik számára. Ezért vettem neki külön PS3-at, mert az egyik ilyen játék csak oda jelent meg...
  • Moby
    Lehet. Én biztos nem. Mondjuk lassan azért elő kéne venni, már egy halom cucc jött hozzá, nekem már a Leto's Lab is kimaradt. Esély persze nem sok van rá, talán majd az unalmas januárban.
  • Moby
    Nekem ennyire jött ki.
  • Ulthanito
    Darky megcsinálja!
  • Ulthanito
    Köszi, amúgy 16-ra jön ki, nem 15-re, 4 rugó a kedvezmény.
  • Moby
    Azokban nincs nehézségi szint (a hagyományos értelemben véve). Ebbe(RftA) most kerülnek ilyen agyfasz módok, hogy csináld végig halál nélkül meg ilyenek. Hát persze....nyátokat :D
  • Mephike
    Ohhh, így már érthető, hogy miért nem találtam! Köszi.

Bnőm az összes Souls játékot végigjátszotta már, a fene se tudja követni, hogy hányadik nehézségi szinten. Szinte csak ezekkel a játékokkal játszik, és lassan azon agyalok, hogy a TV-t is kikapcsolom neki, hogy legyen kihívás számára.
    Akkor marad a digitális formában való ajándékozás, szerintem így is meg fog felelni neki :)
  • Moby
    Nincs azzal baj, amúgy biztos nyomják csajok ezt is, csak első ránézésre talán nem tűnik fel, hogy ez biza kecie nehéz játék. Volt pár hörgésem nekem is benne.
  • Moby
    Ilyennel.
  • gregoryan
    Azt elfelejtette mondani, hogy a From software-nél van a barátnője főállásban!! :)
  • Moby
    Nem létezik lemezesen. Amúgy Bnő szokott ilyen soulsokkal-bloodborne-okkal játszani? Nem igazán casual nehézségű játék.
  • Ulthanito
    Nem vagy béna, csak nem kellően tájékozott.

Csak digitálisan jelent meg.
  • gregoryan
    Próbáltam neked utánanézni, nem látoms sajnos sehol, hogy létezne physical copy.
    Szerintem ez csak Digital..
    A saját oldalán sem hirdetik.

sorry
  • Ulthanito
    Milyen kuponkódot kell oda beírni? Van alzás kuponkód füzetem, de nem találtam meg benne a vonatkozó kategóriát.
  • Mephike
    Bnőmnek szeretném karácsonyra megvenni a remnant from the ashes-t PS4-re lemezes formában.
    Megnéztem pár magyarországi boltot, de nem találtam. Biztos én vagyok béna, de ha van ilyen link betenné ide valaki? Köszönöm!
  • Moby
    15-ért kuponnal alzától e percben is meg tudod venni lemezen. Ha minden nagyon szarul alakul, akkor buktál rajta kétezret, de lett egy DS-es kulacsot, tehát inkább semmit :)
  • Moby
    Jó az alapötlet. 1 év múlva, ha a ps5 elérhető közelségben lesz, csinálok egy hordárvidit, hátamrakötöm a pécét, kimegyek vele az erdőbe, és meghempergek vele a sárban :D
  • Ulthanito
    Amúgy Mobynak igaza van ebben a lemezes dologban, ebben a pillanatban vették át tőlem a Diablo III-at, fóliásan vettem 5990-ért, most elvitték 4 ezerért. 2 ezerért játszottam vele 15 órát, és jól szórakoztam!

A DS-t is így vettem volna meg, csak a home-os barátommal akartam jó fej lenni, hogy ő is játszhasson most vele. 17-ért meg tudtam volna venni, 13-ért egy hónap múlva is garantáltan eladható lesz.