121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #101676
    Érdekelt? Érdekel is. Volt rá eddig időm/kedvem/energiám, meg szenvedni a PS4 turbina hangjával? Volt... kb. 30 perc erejéig. A Nioh-val is ez történt. Elég hamar meglett PS4-re, toltam egy órát, majd konstatáltam, hogy ennek is PC-re kéne jönnie. Nem sokkal később be is jelentették. Kivártam, letoltam, kb. elélveztem, nagyon megszerettem, remek játék volt.

Most úgy fest u.e. történik... a Horizon nekem kb. 1.5 éve ott a vinyón... sorry SSD-n már. Így, hogy be van jelentve PC-re, nem fogom magam a PS4-es verzával kínozni.

De hagyjunk engem.

Mi értelme van, túszokat szabadon engedni? Ez most komoly? Jó a kiadónak/fejlesztőnek, mert kaszál, hiszen egy jó játékról van szó, és jó a PC-s játékosoknak is, mert méltó pompájában tolhatják majd. 3 év? Az a játék még véletlenül sem öregedett se szarul, se sehogy.

Bloodborne PC kell. De esélytelen. Rohadj meg From.
  • mucsácsó
    Gero: #101629 - holnap esküszöm rakok egy lottót, pedig sosem tettem még :D

ééééreztem, hogy halasztva lesz a CP2077 sajnos, túl nagy csend övezte az egészet... :(
    basszák meg...

most így Doom Eternalig uborkaszezon...
  • mucsácsó
    valszeg azért is dobják ki, mert már lejárt lemez, aztán vérPC-s arcoknak még jó lesz egy megahiperszuper edísönbe csomagolt lerágott csont is :D

viszonylag nem túl sok efforttal, de még további extra lóvét tudnak kipréselni a címből..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.16. 21:07:36
  • ppista
    Ez egy három éves játék. Akit érdekelt, már valamilyen módon végig is játszotta. Mi értelme van ennek? Talán az, hogy akinek megtetszik,és eddig a pécén tovább nem látott, az egyesetleges második résznél vesz majd egy PS5-öt? Más értelme is lehet persze,bár akkor meg nem értem a Sony mit akar a számitógép biznisztől, hiszen már évek óta kiszállt belőle. Van valami, amit még nem láttunk.
  • Ashlara
    Hmm... Izzadni fognak a PC-k is:
    Horizon: Zero Dawn Is Coming To PC
  • Myselor
    tudom hogy itt sokaknak évekre betárazott midnenféle játéka van.de én mindig day1 tolom vagy pici késéssel azokat amik érdekelnek amég bele nem unok.viszont elég válogatós vagyok és így nem sok játékkal játszom általában.nekem ez nagyon szomorú hogy április 10ig semmi játék nem jön ami érdekelne.és utána is 1-2 játék ami érdekel esetleg aztán kifújt nem is tudni tovább mi mikor jön megy a tologatás a ps5 nyitócimekről semmi hír.elég gáznak érzem nem tudom mikor volt utoljára ez hogy ennyire ne legyen új megjelenő játék az év első felében.
  • TDC Geronimo
    OK, time for some good news: Sony's PS4 exclusive Horizon: Zero Dawn is coming to PC this year, sources tell Kotaku. It's an unprecedented move that may help usher in a platform-agnostic future.

:O
  • TDC Geronimo
    12 perc múlva kiderül
  • Seth
    Tutkó :D

@davidscottjaffe
    PS5 reveal is less than 4 weeks away. Sony knows hard core gamers are hanging on every scrap of info and know that just cause MSFT dominates the conversation at the moment, that's an easy thing to change when they are ready to reveal (assuming the reveal is good).

.
    @hoytehablode
    Did they finally confirmed when the reveal is happening? or is speculation? because that is my concern, they confirm, yes we are not going to E3, can't they confirm the presentation too? Give me something back to feel excited about, at the moment I am very meh on PS5

@davidscottjaffe
    I want to say it's the worst kept secret in games right now. February reveal like they did for PS4.
  • AntiHero
    +1 ugyan így vagyok vele.
  • Moby
    Nagyon fura lesz amit írok: örülök neki. Tőlem mehet minden őszre. Annyi betárazott játékom van, hogy nemigaz. És nyilván nem bírtam volna ki, hogy day1 ráugorjak. Nekem teljesen oké lenne, ha minden idei játék nextgen launchra jönne.
  • TDC Geronimo
    Jason Schreier

@jasonschreier
    I'll make it up to you all with some good news in a little bit

Na lehet PS eventről valami?
  • TDC Geronimo
    Én tsushima delayt várok őszre :D
  • TDC Geronimo
    A második halasztás már megtörtént tavalyról, csak azt nem jelentették be, de elvileg a target date tavaly év vége volt :D

Bebaszna azt is tolnák megint
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.16. 19:01:16
  • Moby
    Amúgy a TLoU2 második halasztását vajon még a héten bejelentik, vagy közegészségügyi okokból megvárják azért a jövőhetet vele?
  • Moby
    Na nem a semmiért vársz. Azért vársz, hogy befejezzék a fejlesztést. Bár ezt nem is tudom mit jelent pontosan, pláne a CDPR esetén
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.01.16. 18:57:15
  • TDC Geronimo
    Hunt showdown február 18án jön PSre, ha valakit az mozgat
  • TDC Geronimo
    Igen kicsit tartok ettől :S

Remélem ezt közlik szeptemberben és nem akkor, amikor kijönnek a konzolok. A semmiért nem akarok várni +2 hónapot
  • Moby
    DS óta én sem toltam rajta semmit. Lenne mit, de valahogy mások pörögnek. Mondjuk én nem adom el, megkapják a gyerekek. Ezt a moddolt gépet nem adom másnak oda :)
  • AntiHero
    Igazàbol mióta Switchem van, kb be sem kapcsolom a ps4-et. Last of us 2 miatt tartom csak meg.
  • Moby
    Az lesz majd a kibaszottul vicces, ha kitalálják, hogy a ps5 verza majd egy év múlva jön. És simán benne van a pakliban, folyamatosan azt nyilatkozták, hogy a cp2077 currgenre jön, és nincs mit bejelenteniük jóideig a nextgenre.
  • Ashlara
    Legalább az év első felében nem kell pénzt költeni, majd a másodikban.
    Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.01.16. 18:49:00
  • Tatyla
    mostmár biztos hogy PS5 nekem,kapják be...
  • AntiHero
    Ha azt bejelentik akkor PS Pro eladó. :D

Amúgy CD Project készít új witchert is a pletykàk alapjàn (Cirivel a fő szerepben). Ami tuti PS5.
  • TDC Geronimo
    Meglepődtem, ja nem :D

Akkor marad PS5re ez is szóval 10 hónap még...
  • Ashlara
    Késik a Final Fantasy VII Remake, az Avengers játék és most a Cyberpunk 2077 is.

2020 Q1 eddig pipa.
    Szerintem idő kérdése és bejelentik a Last of Us 2 csúszását is októberre. Akkor már a Q2 is pipa lesz.
    Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.01.16. 18:44:57
  • Tatyla
    akkorazistenbasszamegőket
  • AntiHero
    Még a végén a last of us 2 is PS5 nyitó cím lesz. :D

Ami igazàbol jobb is lenne.
  • AntiHero
    Köszi :) Nem tudtam a képet mobilról berakni.
  • Kandurex
    Lassan semmi nem marad év elejére.
  • Ashlara
    Késik minden is:
  • AntiHero
    na a Cyberpunk majd PS5re..ha jól értelmezem. :(
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.01.16. 18:32:12
  • darkSectorxxx #101643
    Na legyőztem a régen visszatartogatott Sekiro Boss-okat is. Szuper, már csak 2 trófea kell. :P
  • darkSectorxxx #101642
    Linked van? mert nem találom...:S
  • Ulthanito
    USA profilon is meg lehet csinálni. Na, ki vele!
  • darkSectorxxx #101640
    Nekem semmit mert nekem US profil van és 3 platformon játszom, szóval nem mérne túl jól. :)
  • Ulthanito
    Gondolom te már azt is tudod, hogy a következő része mikor jön. :-D
  • TDC Geronimo
    Darwin project tegnap jött ki PSre. F2p BR, de elég egyedi. Még PCn toltam régebben. Nem olyan rossz :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.15. 18:21:14
  • partizan182
    "Ami ezt felboríthatja nyílvàn egy sajàt csalàd építése.
    Akkor tudom magamról, hogy el tudom hagyni a jàtékot/hobbit."

Nemjóám saját örömöt család miatt feladni, hosszú távon csak neheztelés lesz belőle. Be kell őket vonni, gyerkőcökkel (5/7, de kb 3 éves koruk óta játszanak) nemrég toltuk le a Concrete Genie-t (imádták, feleségem is belekezdett), most a Judgment pörög, azt kb körbeüli a család én meg szinkronizálom (kislányom meg van győződve róla, hogy Japánban mindennaposak az utcai tömegverekedések lol), de ugyanez volt a Hollow Knight-al, korábbi Yakuzákkal, RDR2-vel, Uncharteddel stb.

Esténként meg kis Life is Strange az asszonnyal (most végeztünk a 2. évaddal). Amit utálnak mint a szar az a lövölde meg az autós, az kb kikopott a gaming életemből.
  • Ulthanito
    Akkor kérdezzük meg Darkyt, neki mennyi az annyi. :)