121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az elsőben még volt türelmem egyszer végigmenni. -
Amnesia: Rebirth - Announcement Trailer | PS4
már aki mer ezzel játszani majd.. :D -
Ritkán szól, de akkor jót! :-D -
LBandi77 #102681 Papírpöcs,nem nehéz. -
Arra leszek kíváncsi GoT milyen hosszú lesz. Rendes gameplay jöhetne belőle, mert igazából lófaszt se tudni a játékról :D -
Nioh 2 felejtős, az elsőt is abbahagytam.
Lasszó érdekel, bár nem vagyok bezsongva miatta, cusima is tetszik nagyon, tuti beszállok. Bár amit a legjobban várok most játék, az az MS Flight Simulator.
Ha esetleg vennék új tévét időközben, akkor szerintem Kratosnak még egyszer elkenem a száját.
Illetve, tudatosan próbálom most feszegetni a határaimat, és csavarni egyet az ízlésemen: a Frostpunkkal tolom úgy, hogy soha életemben egy RTS-sel sem játszottam, bottal nem piszkáltam volna meg egyet se. És egyelőre nagyon élvezem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.06. 13:28:55 -
Hát nekem is.
Nioh 2 még érdekelt volna, de túl nehéz lett.
FF meg így feldarabolva azzal a tudattal, hogy régen milyen volt, rossz szájízzel játszanám.
Last of Us-ban meg ezt a lopakodós, fűben lapulós, ijjazós harcok miatt várom.
Ghost-ot meg úgy minden miatt.
Ha lesz platinám, akkor azt a Ghost-ban tudom csak elképzelni.
Illetve ha majd megjelennek, akkor
Elden Ring + Gods & Monsters -
hát biztosan jönnek még az elhanyagolt crossgen förmedvények egy jódarabig - netán MS-analógiájára 1-2 további SONY-ex is a jövőben - de azokból egy darabot se szeretnék élőben látni egy pillanat erejéig sem, okulva a PS3-as crossgen hányásokból :D
XSX nálam PC mellett kilőve sztem, de meglássuk :D remélem a PS5 is baszó lesz, és akkor nem lesz kérdéses egy pillanatra sem, hogy melyik konzol :D -
Technikailag. Mint játék értelmezhetetlen. Engem csak a két nagyjáték érdekel. Tehát van még kb 50 órányi játékom ebben a playstation generációban :/ -
Hát eleve nem is lesz más. :) -
Szintén zenész.
Utána jöhet az XSX.
-
Nem is csak TLOUP2 és GoT ami várós SONY-ex fronton, de a többi velős skip :)
szerintem ezek lesznek az uccsó PS4-en tolt játékaim :(
-
ppista #102672 Soha rosszabb évet. Nagyon durva hónapokat fog tolni a Sony. Én készen állok rá. -
Mondjuk egyetértek, a NioH 2 ha nem lenne ilyen souls nehézségű, valszeg a kutyát nem érdekelné.
FF7 meg gyönyörű.
De pontosan, egy feldarabolt játék, nagyon erős a gyanú, hogy semmi köze nem lesz a régi nagy nyiltvilágú nagytérképes eredetihez képest.
Dreams-t nem próbáltam, nem is nagyon érdekel.
Ha csinálnak is valamit a hozzáértők, még mindig csak egy kreált érdekesség, semmi olyan nincs a dreams játékaiban, amit akárcsak egy steamen lévő garázsprojektben. Normális menü, rendszer, tartalmak, trófeák, semmi.
Vagy legalábbis nem hinném hogy a dreams ilyet is tudna.
A másik 2 cím ami szerintem fontosabb sokkal a többivel szemben. -
Digital delux
-
Patás jószág jár mellé:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.06. 08:55:08 -
Engem ezek a Doom-játékok sosem kötöttek le egy percre sem. Most is ott van GP-ben, hozzá se nyúlok. -
El fogok menni és megmérem az üzletben, nem a termék adatlapnak hiszek. :) -
Evoluti0N #102666 Nem kérdés. Idei év egyik legerősebb év lesz gamingben. -
fúúúú én is nagyon nagyon várom, már "csak" 2 hét... :D van egy olyan érzésem, hogy azon a hétvégén végig is lesz pörgetve :D
bár előtte még jövő szerda Ori <3 -
Lehet tudni, Wired cikk:
I won’t go into the details of our VR strategy today, beyond saying that VR is very important to us and that the current PSVR headset is compatible with the new console. -
Azt lehet tudni, hogy a PS5 kompatibilis lesz-e a jelenlegi PSVR-ral? -
Probatbicol #102662 Ha magyarrra állítod a profil nyelvét, akkor csak azokat fogja felhozni, amihez van szinkron vagy felirat. Ha meghagyod angolon a nyelvet akkor felhoz mindent ( a Black Mirrort is), és ugyanúgy ki tudod választani a magyar szinkront/feliratot ahol van. -
Ne is mond, pár hete vettem új TV-t, majdnem úgy jártam, hogy nem fért be a kiméricskélt helyére. -
az egyetlen szar dolog, ha külföldön a helyi régiót állítod be akkor nincs magyar felirat, ha meg beállítom, hogy magyar legyen akkor minden sorozat film címet magyarul látok, broáf.. -
hát a 65ös az brutális. Ha netán vétel lesz arra készülj, hogy összeszereléshez hívjál még 2 embert :D -
Mar odamertem a helyere. Bakker, 145 centi szeles a teve. :) Oriasi. -
Beteg lesz ez is, alig várom. lassan végre kezdődik a gamer szezon :D
-
Arra a nioh2-re nem lehet büszke grafban, és bár a az FF7 hangulatbomba, de az a puttó 2bites leveldesign -ami a demoban vollt - sem lesz a generáció büszkesége.
A Dreams-el viszont lebaszták az atomot az egész generációra: az egyetlen olyan cím, ami full RT-ben megy egy nyüves PS4-en, egy deka raszterizáció nélkül.
/Ezzel a GoT-al viszont meg is van a következő platinám :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.05. 20:46:47 -
Na még a végén lesz ebből is valami
-
Ja meg annyit, hogy C9 game modeba semmit se veszít a képminőségből. Ellenben a samsungokkal és más LCD tévékkel szemben. Pár összehasonlító kép spoilerbe
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát igen, ezeket brutál TVn kell játszani, főleg mai tsushima trailer után. Az hogy fog kinézni HDRbe atyaég :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.05. 19:54:00 -
Soha nem volt LG tevem, jokat olvastam az OS-erol. A taviranyitoja a mostani samsung smart utan csak gyengusabb lehet sajna. -
Nem az a kerdes, hogy jatszom-e vele, hanem, hogy milyen teven. :) -
TV témához még annyit, hogy szerintem LGnek van legjobb OS-e. C9en marha gyors. Távirányítón meg van dedikált netflix meg amazon gomb és lehet égérként is használni -
Sony azért durva. PS4 is elég szépen hagyja el a gent. Dreams, nioh2, FF7, last of us 2 és GoT -
TomStorm #102648 Jézusom 2:10-től hogy néz ez ki:O
Akarom most!! -
A The Last of Us series is in the works at HBO from Chernobyl creator Craig Mazin and The Last of Us creative director Neil Druckmann.
wow! ez fasza lesz -
"We’re so psyched to be teaming up with @HBO to create a new The Last of Us series with @Neil_Druckmann and @clmazin at the helm:"
:O -
:D