121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #102684
    Az elsőben még volt türelmem egyszer végigmenni.
  • mucsácsó
    Amnesia: Rebirth - Announcement Trailer | PS4

már aki mer ezzel játszani majd.. :D
  • Ulthanito
    Ritkán szól, de akkor jót! :-D
  • LBandi77
    Papírpöcs,nem nehéz.
  • TDC Geronimo
    Arra leszek kíváncsi GoT milyen hosszú lesz. Rendes gameplay jöhetne belőle, mert igazából lófaszt se tudni a játékról :D
  • Ulthanito
    Nioh 2 felejtős, az elsőt is abbahagytam.

Lasszó érdekel, bár nem vagyok bezsongva miatta, cusima is tetszik nagyon, tuti beszállok. Bár amit a legjobban várok most játék, az az MS Flight Simulator.

Ha esetleg vennék új tévét időközben, akkor szerintem Kratosnak még egyszer elkenem a száját.

Illetve, tudatosan próbálom most feszegetni a határaimat, és csavarni egyet az ízlésemen: a Frostpunkkal tolom úgy, hogy soha életemben egy RTS-sel sem játszottam, bottal nem piszkáltam volna meg egyet se. És egyelőre nagyon élvezem.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.06. 13:28:55
  • darkSectorxxx #102678
    Hát nekem is.
    Nioh 2 még érdekelt volna, de túl nehéz lett.
    FF meg így feldarabolva azzal a tudattal, hogy régen milyen volt, rossz szájízzel játszanám.

Last of Us-ban meg ezt a lopakodós, fűben lapulós, ijjazós harcok miatt várom.
    Ghost-ot meg úgy minden miatt.

Ha lesz platinám, akkor azt a Ghost-ban tudom csak elképzelni.

Illetve ha majd megjelennek, akkor
    Elden Ring + Gods & Monsters
  • mucsácsó
    hát biztosan jönnek még az elhanyagolt crossgen förmedvények egy jódarabig - netán MS-analógiájára 1-2 további SONY-ex is a jövőben - de azokból egy darabot se szeretnék élőben látni egy pillanat erejéig sem, okulva a PS3-as crossgen hányásokból :D

XSX nálam PC mellett kilőve sztem, de meglássuk :D remélem a PS5 is baszó lesz, és akkor nem lesz kérdéses egy pillanatra sem, hogy melyik konzol :D
  • Moby
    Technikailag. Mint játék értelmezhetetlen. Engem csak a két nagyjáték érdekel. Tehát van még kb 50 órányi játékom ebben a playstation generációban :/
  • darkSectorxxx #102675
    Hát eleve nem is lesz más. :)
  • Ulthanito
    Szintén zenész.

Utána jöhet az XSX.
  • mucsácsó
    Nem is csak TLOUP2 és GoT ami várós SONY-ex fronton, de a többi velős skip :)
    szerintem ezek lesznek az uccsó PS4-en tolt játékaim :(
  • ppista
    Soha rosszabb évet. Nagyon durva hónapokat fog tolni a Sony. Én készen állok rá.
  • darkSectorxxx #102671
    Mondjuk egyetértek, a NioH 2 ha nem lenne ilyen souls nehézségű, valszeg a kutyát nem érdekelné.

FF7 meg gyönyörű.
    De pontosan, egy feldarabolt játék, nagyon erős a gyanú, hogy semmi köze nem lesz a régi nagy nyiltvilágú nagytérképes eredetihez képest.

Dreams-t nem próbáltam, nem is nagyon érdekel.
    Ha csinálnak is valamit a hozzáértők, még mindig csak egy kreált érdekesség, semmi olyan nincs a dreams játékaiban, amit akárcsak egy steamen lévő garázsprojektben. Normális menü, rendszer, tartalmak, trófeák, semmi.
    Vagy legalábbis nem hinném hogy a dreams ilyet is tudna.

A másik 2 cím ami szerintem fontosabb sokkal a többivel szemben.
  • Kandurex
    Digital delux
  • TBTPumpa
    Patás jószág jár mellé:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.03.06. 08:55:08
  • Ulthanito
    Engem ezek a Doom-játékok sosem kötöttek le egy percre sem. Most is ott van GP-ben, hozzá se nyúlok.
  • Ulthanito
    El fogok menni és megmérem az üzletben, nem a termék adatlapnak hiszek. :)
  • Evoluti0N
    Nem kérdés. Idei év egyik legerősebb év lesz gamingben.
  • mucsácsó
    fúúúú én is nagyon nagyon várom, már "csak" 2 hét... :D van egy olyan érzésem, hogy azon a hétvégén végig is lesz pörgetve :D
    bár előtte még jövő szerda Ori <3
  • mucsácsó
    Lehet tudni, Wired cikk:

I won’t go into the details of our VR strategy today, beyond saying that VR is very important to us and that the current PSVR headset is compatible with the new console.
  • Voltan
    Azt lehet tudni, hogy a PS5 kompatibilis lesz-e a jelenlegi PSVR-ral?
  • Probatbicol
    Ha magyarrra állítod a profil nyelvét, akkor csak azokat fogja felhozni, amihez van szinkron vagy felirat. Ha meghagyod angolon a nyelvet akkor felhoz mindent ( a Black Mirrort is), és ugyanúgy ki tudod választani a magyar szinkront/feliratot ahol van.
  • Mephike
    Ne is mond, pár hete vettem új TV-t, majdnem úgy jártam, hogy nem fért be a kiméricskélt helyére.
  • Tikal #102660
    az egyetlen szar dolog, ha külföldön a helyi régiót állítod be akkor nincs magyar felirat, ha meg beállítom, hogy magyar legyen akkor minden sorozat film címet magyarul látok, broáf..
  • TDC Geronimo
    hát a 65ös az brutális. Ha netán vétel lesz arra készülj, hogy összeszereléshez hívjál még 2 embert :D
  • Ulthanito
    Mar odamertem a helyere. Bakker, 145 centi szeles a teve. :) Oriasi.
  • TDC Geronimo
    Beteg lesz ez is, alig várom. lassan végre kezdődik a gamer szezon :D

• Moby
    Arra a nioh2-re nem lehet büszke grafban, és bár a az FF7 hangulatbomba, de az a puttó 2bites leveldesign -ami a demoban vollt - sem lesz a generáció büszkesége.
    A Dreams-el viszont lebaszták az atomot az egész generációra: az egyetlen olyan cím, ami full RT-ben megy egy nyüves PS4-en, egy deka raszterizáció nélkül.

/Ezzel a GoT-al viszont meg is van a következő platinám :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.05. 20:46:47
  • TDC Geronimo
    Na még a végén lesz ebből is valami

• TDC Geronimo
    Ja meg annyit, hogy C9 game modeba semmit se veszít a képminőségből. Ellenben a samsungokkal és más LCD tévékkel szemben. Pár összehasonlító kép spoilerbe

• TDC Geronimo
    Hát igen, ezeket brutál TVn kell játszani, főleg mai tsushima trailer után. Az hogy fog kinézni HDRbe atyaég :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.05. 19:54:00
  • Ulthanito
    Soha nem volt LG tevem, jokat olvastam az OS-erol. A taviranyitoja a mostani samsung smart utan csak gyengusabb lehet sajna.
  • Ulthanito
    Nem az a kerdes, hogy jatszom-e vele, hanem, hogy milyen teven. :)
  • TDC Geronimo
    TV témához még annyit, hogy szerintem LGnek van legjobb OS-e. C9en marha gyors. Távirányítón meg van dedikált netflix meg amazon gomb és lehet égérként is használni
  • TDC Geronimo
    Sony azért durva. PS4 is elég szépen hagyja el a gent. Dreams, nioh2, FF7, last of us 2 és GoT
  • TomStorm
    Jézusom 2:10-től hogy néz ez ki:O
    Akarom most!!
  • TDC Geronimo
    A The Last of Us series is in the works at HBO from Chernobyl creator Craig Mazin and The Last of Us creative director Neil Druckmann.

wow! ez fasza lesz
  • TDC Geronimo
    "We’re so psyched to be teaming up with @HBO to create a new The Last of Us series with @Neil_Druckmann and @clmazin at the helm:"

:O
  • darkSectorxxx #102645
    :D