121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Ja CoD Warzone-t még szokni kell,nem az a megszokott BR,egyelőre azt se tudom mi van de jó lesz ez:))
    Az biztos hogy nem a Core/random multipayer hanem inkább a Hardcore multi/Survivor részre hajaz:D
  • TomStorm
    Nioh2-t komoly értékeléseket kapott.Nem tudom tech-ben fejlődött e,mert az első nekem annyira nem tetszett(csak kipróbáltam).A világa az nagyon.
    Vagy Hunt Showdown.Vagy mind2 és tuti megleszek Last2-ig..
  • Evoluti0N
    Én itt tartok Oriban.

• TDC Geronimo
    DOOM eternal

DOOM Eternal on PlayStation 4 Pro will up- sample to 4K (2160p) from 1440p @60 FPS.
    The PlayStation 4 Pro version also supports HDR.
  • darkSectorxxx #102880
    Ja, akkor lehet csak streamelt gameplay-eken tünt szépnek, csalóka volt kicsit nekem.
  • TDC Geronimo
    Nem, szebb lett day 1 patchel
  • darkSectorxxx #102878
    Technikailag rondábbnak látod? mert videókban mintha sokkal szebb lenne a térhatás pl a játékban.
  • Moby
    Ezek engem nem érdekelnek. A játék holnap jelenik meg, nekem meg ma folyik le a képernyőről. hogy milyen volt akkor, amikor én még nem láttam, ez engem nem igazán érdekel.
    Nameghát a days gone is pl volt amilyen volt, az olyan mai napig, szerintem mégis egy rohadtjó játék. Nekem az volt legalábbis. Olyan keveset játszok mostanában, hogy ez a mihogyfut már absz nem szempont. Legyen jó játék, meg legyen kicsi időm rá.
    És zeneileg ha ezt valami 2020-ban maga alá akarja gyúrni, annak fel kell kötni a gatyeszt. Nekem ez pl fontosabb szempont, mint a hogyfut. Zenével lehet rohadtul érzelmeket közvetíteni.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk azért vicces, hogy 5 év után day 1 patch nélkül elég fostaliga a performance meg a kinézet is rosszabb. Miért nem lehet ennyi év után a gold változatot már normálisra csinálni? Mondjuk legalább megjelenésre javították, csak kicsit vicces, nem tudom láttad-e a videót róla
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.10. 22:47:55
  • Moby
    Egyetértek. Eklatáns példája annak, hogy a nagyon jó játékokhoz nem Teraflopok, raytracing, meg 3d hardveres audió kell, hanem tehetség. Egy lavórral. Na ezeknek megvan. A fülükön jön ki.
  • darkSectorxxx #102874
    Köszönöm, ja csak egy ismerősnek írtam és mutatni, a jobb felső sarokba kivágtam a neved, nem mintha nagy titok lenne, nem ismer, csak ilyenkor le szoktam vágni. :)
  • Moby
    Nem igazán értem mire kell, de küldtem :)
  • yesname #102872
    A világ egyik legjobb játéka.
  • darkSectorxxx #102871
    Hát ha tudsz dobni 3-4 képet is megköszönném, de a menü is elég a magyar felirattal. Kommentbe szeretnék betenni képet a magyar felirattal, a játékban. Ilyen célból lenne jó nekem. :)
  • darkSectorxxx #102870
    Ez igaz. De rengeteg PC-s van aki Ori 1 fan és várta Ori 2-őt, én erre értem hogy így is sokan hype-olják (okkal persze), bár tény hogy ezek nem mind Xbox tulajok, hanem vegyesen értettem a rajongókat.

De Xbox tulajokból igen, kevesebb van.
  • Moby
    A játékról?
  • Moby
    Hát persze, sokan szeretik, de azért az AMD "elszólásából" pár napja tudjuk azt is, hogy a sony fölénye a konzolpiacon attól is durvább, mint amit eddig tudni véltünk. Az ms ugye nem ad ki eladási adatokat (nem véletlenül), és éve óta mindenki azt latolgatja, hogy a fele xbox ment el. Erre az AMD élő konfon betolja, hogy 150M konzolAPU-t adott el ebben a genben. Amiből tudjuk, hogy 110 millió ps4....Kemény. A kiadott anyagokból már kivették gyorsan a slide-ot (ms nyomásra gondolom), de addigra már késő volt.

/oké, 150+ milliót mondtak, de ha 152 azzal sincs előrébb az MS
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.10. 22:08:42
  • darkSectorxxx #102867
    Nem tudom megtennél-e egy apró szívességet? a magyar menüvel dobnál nekem egy screenshot-ot xbox-ról, ha megkérlek?
  • darkSectorxxx #102866
    Magyar felirat meg ha van azért külön DÍCSÉRET!
  • darkSectorxxx #102865
    Egyetértek, engem se mozgat meg, de Moby-nak is igaza van...

vagyis nem, mivel PC-re is van az Ori, és kibazsott sokan oda voltak már az első részért, és várták ezt is kegyetlen.... vagyis szerintem jó értelemben mondva nagyon is szopkodják a kukit még többen és jobban ahogy ismerősöket meg neten lévő hype-ot látom mint szerintme ps4-en tennék.
  • Moby
    Itt is inkább a gesztus a lényeg (az xboxnak nincs HQ-ja itthon mint a sonynak, nincs aki gründolja a lokalizációt). Sok szöveg ebben amúgy sincs :)
  • mucsácsó
    wow, ezt el is feledtem, hogy van benne magyarsky :D adom :) már ha emészhető a fordítás.. :D

amúgy sejtettem, hogy telitalálat lesz, nem is vártam mást, papírforma volt a 9-10-es értékelés :)
    (Doom Eternaltól is pont ezt várom jövő héten :P)
  • Moby
    Egyetértek. Mármint én sem vettem meg. Ingyen kapom a gamepassban :)

/Magyar nyelven, megjelenéskor. Éljen sokáig a microsoft szenvedése-kínlódása a konzolpiacon. Soselegyenvége! :)
  • Kandurex
    Lehet. De akkor se vettem meg volna. Egyszerűen nem fognak meg az ilyen játékok.
  • Moby
    Ez a játék az a minőség, hogy ha ps4 ex lenne, már szét szopta volna a világ a faszát :D
    Így csak a fél világ teszi meg. Illetve szopta az van a másik felének is, csak nem úgy :D
  • Kandurex
    Nézegettem, tényleg szép és hangulatos... és ennyi.
  • TBTPumpa
  • TDC Geronimo
    kisebb? :D
  • darkSectorxxx #102856
    Oh köszönöm, ja akkor ilyen kisebb játékocska. :)
  • TDC Geronimo

Elvileg jön konzolra is ha 1.0 lesz
  • Moby
    Az én xboxom Új-Zélandon van, szóval nekem már játszható :D
    Amúgy nekem már előtöltötte valamikor, mert rányomtam, és azonnal futott.
  • darkSectorxxx #102853
    Mi az a Hades? :)
  • Tinman #102852
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor, hogy megértsd, pedig szerintem már írtam valamikor: Majd jó nagy barom lennék unatkozó milliárdosként, játékokkal játszani, ahelyett, hogy mondjuk Kanadában túráznék, a Kanári-szigeteken búvárkodnék, vagy végigmennék egy Harley-val a 66-os úton. Játszani tudok, mert elérhető, olcsó szórakozás, de hiába szeretnék saját vitorlást és hajózni vele, erre esélyem sincs.

A másik amiért tudom, hogy nem vagyok függő: Van, hogy kimarad majdnem 1 teljes hét aktív gaming és nem érzek semmit, nincs semmiféle kényszer. Talán utoljára MMO-s koromban éreztem kényszert, de az kb. 18 éve volt, rég kinőttem már ezekből.
  • mucsácsó
    de majd éjfélkor csak nem? :D

csorog a szó szoros értelmében le a szaros MS Store-ból, ami az emberiség másik segglyuka... hihetetlen, hogy hónapok óta egy gedva az egész, és ilyen néhány mbit/s-el tudok szedni róla, még ha fejen is állok :D ráadásul kb 20 percenként megáll a letöltés..
    már az összes létező praktikát bevetettem, amit neten írnak, természetesen fos... és elég global a probléma :D

@gero: köszi a remindert a Hadesről :D ránézek, bár mostanában nem toltam azt se :(

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.10. 19:55:13
  • Voltan
    "Ha unatkozó milliárdos lennék, akkor meg nem foglalkoznék a gaminggel egyáltalán. Szóval, ez nálam pótcselekvés, mert nem tehetek meg mást." Ez azért eléggé tipikus módja annak, ahogy egy függő mentegetné a dolgot ám :)

Egyébként meg Zacher Gábor, és a kutató pszichológus sógorom is egyetért abban - valamint én is így gondolom, hogy nincs olyan, hogy valaki nem függő. Mindenkinek van valami kattanása. Ez nem feltétlenül kóros, és nem is feltétlenül ártalmas. Nyilván a miként, meg a mérték a lényeg. Véleményem szerint, ha a ballansz megmarad - munka-család-szociális dolgok-kattanás tárgya - között, akkor nincs nagyon probléma. Nyilván nem arról beszélek, hogy az ember néha betol fél kiló amfetamint, érted. :)
  • Moby
    Meg az ORI folytatás is. Odabasz rendesen :D
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kijött új Hades update
  • Kandurex
    4chan, mint hírforrás...hát,..
  • TDC Geronimo
    Ha nem is nyitó, de 2021 elején már akár meg is jelenhet
  • CptFlint
    Hermen Hulst Q&A: Interview with Head of PlayStation’s Worldwide Studios "PSB: PlayStation is no stranger to publishing titles on the PC, but Horizon: Zero Dawn is one of the largest games to make that leap. Is there anything you would say to PlayStation fans? What does it mean for the future?
    HH: Sure. I think it’s important that we stay open to new ideas of how to introduce more people to PlayStation, and show people maybe what they’ve been missing out on." Kár, hogy ezek szerint nem jön az összes pc-re. Pedig milyen király lenne, akkor pc-n minden elérhető lenne (ps, xbox, és emulátorral a switch is). Viszont talán ebből lehet spekulálni, hogy talán a Horizon 2 ps5 nyitó cím lesz, hogy ha új közönséget szereznek pc-n nyáron a sorozathoz, akkor az potenciális új vásárlókat jelenthetnek. Mit gondoltok?