121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez az ORI pont olyan, mint a witcher3. Istenek készítik, csak jó lenne melléjük pár programozó, mert egy bugtemető :D Az art, a level design, a zenék agybaszó minőség, de a kód alatta az néha csodálom, hogy megy valahogy. De volt már olyan is, hogy szimplán lekapcsolt tőle a gép :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, egyszerűen csak van olyan, évek óta vegetáló szolgáltatási köröm, amit az elmúlt hetek intézkedései az égbe teleportáltak.ilyenkor meg azt kívánom, bárcsak lenne mindenből polcon tízszerannyi, meg lennék jobban felkészülve :) Nem tőzsdézek. Ez a pénzek mozgatása nekem sosem ment. Hiányoznak belőlem a szükséges bitek :D Csak olyanba tudok fektetni, amiben benne vagyok nyakig, hiszek benne, van ráhatásom, stb. -
Tudom, azért viccelek. :P -
Netán Te is tőzsdézel? Én egy tonnányi részvényt azonnal shortoltam amikor elkezdődött.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.03.14. 23:34:18 -
hát de ő írta :DD de amúgy én is akarok, csak bilibe lóg a kezem :P
@Moby: egyetértek - igazából én sztem ígyis el van késve a világ kurvára az intézkedésekkel és szankciókkal egy olyan 3-4 héttel alsóhangon, de ez az én véleményem persze ..
-
Nem, még Gero is szeretne. :D -
Hülye... :D -
Egyedül én akarok csak itt új gépet úgy néz ki :D -
Én is így vagyok, úgyse lesz szerintem idén évvégén smemiféle launch God of War meg Horizon, akkor meg minek? Last 2 meg Tsushima elmegy a Pro-n is. :D -
De hogy a szavaim nehogy félreérthetőek legyenek: azt gondolom, hogy az egészségügyi helyzet, ami történik, a reakció nagyon is valós, megalapozott. Vannak komoly tanulmányok arra, hogy miért kellett ilyen szélsebesen felforgatni mindent. Ez nem vicc, nem játék, nem konteo, nem háttérhatalom, stb. Akit komolyabban érdekel, és még nem tette meg: olvasnivaló.
Amiről én beszélek, az a társadalom válasza és magatartása a vészhelyzetben.
/bocs, fentvan magyarul is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 23:12:22 -
Én mondtam, én elkaristolok még bőven ezen a generáción. Nem reszket az ánuszom a ps5-ért. Jó lesz az nekem jövő ilyenkor is.
Másrészt én egyelőre iszonyúan kaszálok ezen a helyzeten. Én sem tudom meddig tart ez még, mikor fordul a visszájára nekem is, de ez (is) egyfajta össznépi realitycheck. Részben ilyenkor mindenki titkon kurvára reménykedik valamiféle újrafelosztásban, meg hogy majd nullázódnak az életében az elbaszott dolgok, másrészről és ugyanakkor meg a nagyja egy hét alatt beledöglik a változásképtelenségbe a modern társadalomban(ld. felvásárlási láz). Ezek azok a dolgok, amik nem fognak elmúlni a koronavírussal, hisz végeredményben nem is az idézte elő, elég volt a híre is. És ebbe életek, cégek, kapcsolatok, vagyonok mennek tönkre. Nem kevés, sok.
Szóval azt a ps5-öt nem csak legyártani kell tudni, de el kell tudni adni, és meg kell találni azt, aki képes megvenni, és el is kell vele hitetni, hogy jó lesz neki megvenni. Szerintem erre 2020 semmikor nem lesz elég jó. -
low-end? :DDD ráadásul még mindig ott van, hogy szerintem többet tudnak tőlünk az "okosok", csak nyilván sosem fog kiderülni, hogy mi húzódik a háttérben..
@Tatyla:
amúgy jah, para volt ezelőtt is - meg már kongatták az elemzők tavaly ősztől fogva a vészharangot, hogy esélyes egy válság - mostanra ez 110%, hogy elkerülhetetlen, igazából csak a mértéke kérdéses, meg hogy lesz-e államcsőd itt-ott /olaszoknál már ugye az állam fizeti a jelzáloghiteleket.../ - úgyhogy tényleg az legyen a legkisebb gondunk addigra, hogy lesz-e PS5 vagy sem :\ :D csak tartanánk már ott...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.14. 22:34:06 -
Mindezt egy low end kategóriás nátha miatt....bravo! -
Igazából egy új gazdasági válság küszöbén állunk, itt a PS5 már másodlagos hogy lesz e vagy sem -
Örülnék neki, de még nem tudni hol a vége ennek az egésznek. Az egy dolog, hogy kínában mi van, de egy ps5 starthoz messze nem csak a kínai üzemek működése kell. Ami most történik, az nem csak egy egészségügyi helyzet, a hatásai egész évben érezhetőek lesznek. -
hát ha tényleg lesz is, akkor tuti hálóval kell majd fogni, vagy majd max csak ilyen ~200k+ körüli áron másodkézből.. :D -
Szerintem lesz idehaza idén csak kevés. Mindenesetre hivatalos bejelentés után rendelem egyből -
Ez nekem kimaradt tegnap.
1. Nem
2. 169900
3. Részleges
4. Nem
5. Nem
/Amennyiben az első kérdésben a megjelenés a megvásárolhatóságot jelenti, MO-n.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.14. 20:18:04 -
Persona 5-nél is fájt már az ujjam 100 óra után a sok X nyomkodás után a párbeszédeknél :D minden JRPG ilyen sajna -
Nekem is nagyon tetszik, a maga esetlensegevel egyutt. Ez a szinkron nelkuli dolog rem gagyi, meg az is, hogy parbezedek kozben nyomkodni kell a tovabb gombot.
Latvanyra viszont szep, a sztori erdekes, kulturalisan nagyon ott van, vicces benne a verekedes. Eddig adom.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.14. 19:51:31 -
Nálam az összes rész lepörgött. Imádom a szériát.
Annyi tanácsom azért mindenkinek van, hogy ne egymásután fogyassza, mert akkor gyomorrontás lesz a vége. Kamurucho pl már annyira unalmas számomra, nézhet ki akárhogyan, akármilyen engine-nel, a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám , hogy még 1 percet eltöltsön benne:D A sztori jó szokott lenni, de annyiszor megrágják, körbetáncikolják az alapvető infókat, hogy már kicsit sok. A nevekről , rengeteg karakterről nem is beszélve. Kezet rázok(virtuálisan XD) azzal aki mindet észben tudja tartani. A sidequest-ek is sokat ismétlődnek. Aki 1-2 részt már letolt, az jó ha 10 új küldit talál az újabb részekben, a többi állandóan az előzők egy variációja, csak éppen női sado mazohista helyett férfit kell treníroznunk :), vagy éppen a con-man, akibe minden részben belebotlunk.
Nade ezek ellenére simán bele lehet rakni minden részbe 50-60 órát , de tényleg csak módjával :) -
partizan182 #103104 Bennünket családilag beszippantott a Yakuza sorozat, zeroval kezdtem én is. 0-1-2 (kiwami) pörgött le eddig meg a Judgment. Ez utóbbit tudom legmelegebb szívvel ajánlani, messze legcsiszoltabb. De az összes nagyon adja: megdöbbentően megkapó sztori, iszonyat mély sidequestek, móka combat.
Egész család kb a képernyő előtt ül mikor ez pörög, az a durva hogy még ők sem unják (csak a zeroba 60 órát raktam). Persze néha van "gyerekek most szemet becsukni" rész... -
Nekem van rajta egy samsung soundbar, azon tolom, nem a teve hangszoron. Most beallitgattam az ossze forrast, majd meg jatszok vele.
Yakuza 0-t tolta valaki? Elkezdtem most, eddig tetszik nagyon. X1xen -
Dolby Vision az HDR metaadatokkal. Egyik legjobb formátum
Hangján nem lepődtél meg amúgy? Nem sokat használom TV hangszórót, de ez belső kis fosom TV hangszóróhoz képest egész jól szól
Viszont, ha arra belövöd, azt csakis webOSes dolby vision appoknál alkalmazza majd. Tehát az nem érvényes game modeban pl vagy sima HDR contentnél se. Ezekre figyelj :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.14. 18:05:07 -
Meg egy kerdes. Amiota az uj teve van, Netflixen nem latok HDR filmeket. Csak dolby visiont. Az a HDR-nekmfelel meg? Azaz, inditsak egy vision filmet es arra lojjem be a hdr modot? -
Igen. Előjött, mivel átváltott HDR game modera :) -
Es akkor minden beallitast megjegyez maganak? Magyarul a trukk az, hogy olyan forrasnak kell menni a hatterben ahhoz, hogy az adott forrast allitsd.
Na, igy ertem.
Amugy megtalaltam a dynamic tone mappinget, ugy jott elo, hogy az Orit elinditottam. -
HDRen OLED fényerőt 100on kell hagyni az jó, SDRben 50en van nekem. HDR game mode akkor van, ha HDR a forrás. Minden forrást külön kezel. SDR contentnél nem tudod HDRre váltani, ahhoz el kell indíts egy HDR játékot. PS4 menüben pl sima SDR mode van, ahogy elindítasz egy játékot HDR gamemodeba lesz egyből. Ugyanez van netflixen pl filmeknél is. Menüben SDR, ahogy elindítasz egy dolby vision contentet írja is és a képbeállításoknál már ott is lesz a dolby vision különböző beállításai
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.14. 16:36:09 -
HDR -en úgy jó. -
Na, nekem automatikusan atvalt game mode-ra, megneztem most. Viszont ott 100asra tolja az oled fenyt. Nem sok az?
Viszont nem vagom annyira ezt a forras allitgatast. Nekem nics olyan opciom, hogy sdr gaming mode, meg hdr gaming mod. Gaming mod van, azt slussz. Akkor hogy a rakba tudom ezeket kukon allitani?
Hasonlokepp, olyan sincs, hogy sdr tv setting meg hdr tv setting, van 10 uzemmod, cinema, natural, dark room, gaming stb, es kesz. Hogy allitom be, hogy hdr normal uzemmod pl?
Az elozo tevemen rohadtul nem igy volt, kivalasztottad a kepmodot, beallitottad, es kesz. Meg volt kulon a game mode.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.14. 16:28:22 -
Persze. It minden szarnál külön kell beállítani. SDR, HDR, SDR game mode HDR game mode. Külön beállítást használnak a webOS appok SDRbe HDRbe, sőt még a dolby vision is külön van. Rá kell szánni azt az időt és szépen minden forrást beállítani. Game mode alap, anélkül játszani nem is tudom hogy lehet. -
igen, külön van minden.
guide
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.03.14. 14:46:17 -
Best 4K HDR TVs for gaming in 2020
Moby ugorhatja. -
De akkor a game módot is külön be kell állítgatnom, contrast, brightness, lófasz, ugye? Ne a gyári beállításokkal menjen? -
Nekem nem váltott át. Van low latency mode, de az nem ugyanaz. Váltsd át manuálisan SDRnél és HDRnél is mindkét platformon és utána már megjegyzi -
Én nem váltom át, elméletileg magától átvált. A KS7000 is azt tette. -
Remélem amikor megy ps meg xbox ott át van váltva game modeba a kép :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jhah okkkkkkk, tényleg, valós - nem szóltam... aszittem, hogy random újarcként is ez az ár :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!listáron nekem 417-ért hozza. Hosszabbítás meg ilyenek most nem játszanak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Telekom - 377 960 Ft
esküszöm venném instant, de... tudjátok :(
csak ne legyen kifutó modell a CX miatt még egy pár hónapig :D