121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Itt a full spec. wow...

CPU 8x Cores @ 3.8 GHz (3.66 GHz w/ SMT) Custom Zen 2 CPU
    GPU 12 TFLOPS, 52 CUs @ 1.825 GHz Custom RDNA 2 GPU
    Die Size 360.45 mm2
    Process 7nm Enhanced
    Memory 16 GB GDDR6 w/ 320mb bus
    Memory Bandwidth 10GB @ 560 GB/s, 6GB @ 336 GB/s
    Internal Storage 1 TB Custom NVME SSD
    I/O Throughput 2.4 GB/s (Raw), 4.8 GB/s (Compressed, with custom hardware decompression block)
    Expandable Storage 1 TB Expansion Card (matches internal storage exactly)
    External Storage USB 3.2 External HDD Support
    Optical Drive 4K UHD Blu-Ray Drive
    Performance Target 4K @ 60 FPS, Up to 120 FPS
  • darkSectorxxx #103168
    Ja elég komoly.
  • TDC Geronimo
    Nagyon durván össze van rakva most néztem egy kis videót róla
  • Kongy
    Jól néz ki, aztán meglátjuk mennyire fog jól működni a gyakorlatban. Picit felcsesz amúgy, hogy a PS5-ről még mindig 0 infó van..
  • darkSectorxxx #103165
    Pont ezt akartam linkelni. :D

• TDC Geronimo
    Beteszem, mert igaz nem PS, de nextgen hír. Újabb nap, újabb xbox hírek.

• TDC Geronimo
  • shaddam
    Adnak neki pénzt meg ha hosszú pórázra van eresztve miért ne? :D
  • Seth
    Hát már mindegyikből csináltak pachinko gépet, videójátékot meg nem terveznek, úgyhogy miért ne ? :)
  • Seth
    Kojima biztos repesne az örömtől, hogy megint Metal Geart kell csinálnia :D
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom Konami szerintem ezeket az IPet nem adná még akkor se, ha nem akar kezdeni velük semmit.
  • mucsácsó
    Volt már napokban is Silent Hill(s)-es pletyi és hogy Kojimástól együtt jönne a dolog, PS-exként - durva lenne, ha igaz lenne :)
  • shaddam
    Sony Interactive Entertainment plans on acquiring the Metal Gear, Silent Hill, and Castlevania IPs from Konami. In addition, Hideo Kojima will be involved in both Metal Gear and Silent Hills if they get the rights.

Megaton ha igaz
  • TDC Geronimo
    Ezt a nioht olyan jó nézni. Jól néz ki combat meg minden, de... lehet meg kéne majd vennem és akkor kénytelen leszek betanulni az egészet, hátha megtetszik :D
  • TomStorm
    Hát igen.A Main game is az+hozzá WZ..
  • Rage47
  • TDC Geronimo
    Kojimanak már megint igaza volt...

• mucsácsó
    Ori credits lement... háttttt, nem nagyon találok szavakat :|

szerintem csodálatos volt, egy percét sem untam... nagy szó ez azért az utóbbi évek kliséjátékokának fostengerében úszva :D manapság csoda, ha befejezek egy játékot/várom a végét... (tudom-tudom, ott volt a DS ami nem volt klisé, de azt egy bottal se egy percig se soha többé, köszi:))

sajnálom, hogy vége, gyönyörű volt az egész - gondolom most megint egy jópár évig nem hallunk a csapatról semmit.. :( kíváncsi leszek, hogy maradnak-e Ori vonalon, vagy majd valami újba kezdenek..
  • Tinman #103151
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehogy azt hidd, hogy egy QLED meg a világ szara. Nekem a durván sok statikus tartalom miatt (konkrétan állandóan fut egy kamera képe a sarokban, ha nem gamelek) semmilyen OLED nem opció. De amikor elindítok egy játékot ezen a kijelzőn, az minden egyes alkalommal egy kisebb orgazmus. Az egyetlen kényelmetlenség, amit rendre elszenvedek, hogy az esetleges black crush miatt, gyakran első körben finomhangolnom kell a fényerő beállításokat, 90%-ban elég a játékban, nagyon ritkán a tv-n állítgatok.

A tv-m GAMING jellemzői 9.1/10-en állnak Rtings-en... a te tévédé meg 9.4/10-en.

És igen, jártam MM-ban, néztem a 2 tv-t együtt, néztem más tv-ket, 121232x átrágtam a témát és döntöttem a QLED mellett. Kvázi PC monitorként használom, ezen a téren a te tv-d 8.9/10-en áll, az enyém meg 8.7/10-en. Szóval, azért annyira nem lehet gáz nálam 4k 60 frémmel az Ori, azt elhiheted.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.03.15. 17:44:51
  • TDC Geronimo
    cod warzone elég addiktív -.-
  • darkSectorxxx #103149
    Minden platformon vannak panaszok, de nem mindenkinél, szóval...
  • Evoluti0N
    Akárhány frémmel. Kek. És igen, még mindig rá lehet kötni a PC-t is tévére. 2020-ban is.
  • Evoluti0N
    Pont fordítva. Én PC-n játszom és 8 óra alatt 0 buggal találkoztam. .

Szerk: Ahogy olvastam, elég random. Nekem eddig 0 gond, másoknak bugtenger.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.03.15. 16:36:33
  • Ulthanito
    Látnád nálam a mostani Orit C9-en úgy, ahogy van. Akárhány fps-sel akárhány frémmel.
  • darkSectorxxx #103145
    Hát ja PC ide, PS oda, van jósok játék, amit több platformra megveszek és Xen játszom többet, vagy elsőre mert annyival kényelmesebb mint pc és azért szebb mint pro-n, szóval a gép maga iszonyat szupi, az hogy marketing meg játékokból mi mennyi van az más dolog. De rajta játékszani nagyon jó.

RDR2-ő volt az első amit arra vettem.
  • Kandurex
    Érdekes
  • Moby
    OneX.
    Nem játszok már pécén semmitse.
  • TBTPumpa
    Amúgy jah. 4K-ban tényleg szép:
  • Tinman #103140
    Látnád 4k 60 frémmel nálam az Ori Def. Ed.-t... ;-)
  • Kandurex
    PC szagot érzek :)
  • mucsácsó
    mer miabaj a pécével?
    én nem bántam meg, hogy összerektam - nyilván majd akkor lesz cink, amikor cserélgetni kell a hw elemeket:D
  • Moby
    Nekem a versenyeknél még a saját eredményemet sem mutatja. Hót üres a lista.
  • FEARka
    Ha fejleszted a Tisztást lesz majd ott egy épület. Ez nem bug. Nekem térképen az áttörhető falak jelzései bugosak, mert áttörés után is ott marad a jel. Az első részben ezek eltűntek áttörés után.

A hang bug nekem is előjött a pókos részen, csak az én mozgásomnak volt hangja minden más szinte néma volt. Engem ami idegesített az a "versenyzős" küldiknél a berakott képességek bugolása. Szinte minden próbálkozásnál más képességek voltak bent. Hol bent volt a hármasugrás hol nem, ugyan azon verseny alatt. Egy láthatatlan indával is találkoztam, már. Használható volt, csak nem látszott és a levegőben másztam rajta :)

Akadásom, fagyásom nem volt. PC-n játszok vele.
    Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.03.15. 10:12:12
  • Ulthanito
    2020-ban már el kellene már a PC-t felejteni...

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.03.15. 10:00:46
  • mucsácsó
    Ori tényleg 11/10, én is kb 10 óra körül lehetek, számomra letehetetlen, és nem akarom, hogy vége legyen valaha is :(
    hozta azt, amit vártam tőle, még szerintem többet is :) brutális, hogy mennyire él minden, meg hogy minden platformelemnek van fizikája és mozog :)

...DE bugok vannak jócskán sajnos (PC-n vagyok), még gamebreakerek is - volt ahol eltűnt egy inda, és nem tudtam sehogysem felmászni a gödörből :DD csak restart oldotta meg...
    ráadásul az ilyen versenyek indításakor elkezd szaggatni a játék, és általában el sem indul a verseny... úgyhogy azokat nem is csinálom:D
    meg egyszer volt egy totális megfagyásom, fatal errorral :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.15. 09:57:35
  • Ulthanito
    Akkor a hiba a te rendszeredben van. Nálam sincs semmilyen hiba, atomsimán fut.
  • Moby
    Van például egy ilyenem is.
    Fogalmam sincs, hogy ez bug-e, vagy csak valami még nem nyílt meg, de a térkép mutatja a szilánkot, ott állok rajta elvileg, és nincs ott semmi.
  • Moby
    Komolyan irigyellek. Nekem már minden volt, tegnap pl azzal szórakoztatott, hogy zene volt, de semmilyen más hang nem.
    Ami viszont permanensen van, az a meg-meg állás. Néha akár másodpercekre. Pedig SSD-ről fut.
  • Tinman #103130
    Hála a jó égnek, heteken belül kiderül, hogy stadionszékekkel nem lehet embereket lélegeztetni. Ideje volt.
  • Ulthanito
    Én sem találkoztam benne egyetlen hibával sem, vagy ha igen, akkor a bug a kezeimben volt, nem a kódban.