121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Miért, a ps5-nek milyen a felhozatala? :D
  • ppista
    Nem csak itt megy ez. Minden új konzol megjelenés előtt ez van, amikor egymásnak esnek a táborok, és mindenféle vélt vagy valós dolgot rátűznek a zászlóra és hadd szóljon. Engem szórakoztat, valakit meg frász kerülget tőle.
    Ha lesz itthon idén PS5 premier, nem kétséges, hogy azonnal veszem. Sok lehetőségem nincs, látva a többi gép felhozatalát.
  • TDC Geronimo
    nem csak 100al... istenem minek töröm itt magam, fele már előre eldöntötte, hogy ez szar a másik meg el se olvassa, amiket berakok :D
  • Tinman #103727
    Igen, a Föld 872.-re írtam.
  • darkSectorxxx #103726
    Nem kell évekre előre az se nagyon jó mert csorog a nyál, de itt ilyen fél évről beszélünk kab, annyi van a launch-ig vissza.
  • darkSectorxxx #103725
    Már ferbruárba kellett volna.

Nem megjelenési dátum kellene, csak legalább valami, hogy hékás 2020 holiday, nem csak 100 szarásig kimaolt ps4 játékkal játszhattok majd.
  • Moby
    Bele az emberek fejibe. Oda. Ahova az ssd is ment.
  • Kandurex
    ...például, hogy felpergessék az érdeklődést a PS5 -re? Vagy valami hasonló....
  • TDC Geronimo
    Hova reklámozzák az új játékokat, amikor még itt van a last of us meg a GoT? Majd nyáron megkapjátok a bejelenést, amint lementek ezek...
  • Zóanagyvarázsló
    Nem az a baj, hogy kivárnak, hanem az, hogy a süketelést azért nyomják, de azt nem árulják el, hogy játékosként neked miért lesz jó. Mintha csak bénán lekövetnék az MS-t, eközben meg az engem érdeklö BC-böl csak visszább vettek. Majd késöbb biztatóbb lesz, de eddig ez nem jó kommunikáció. És az XSX relevánsnak tünik naguon is
  • Zóanagyvarázsló
    Ezek miatt kellene a PS5-öt várni? A Nioh 2 mellett amúgy az FF7 sem igazi exkluzív, de megértem, ha valakinek azonnal kell az elsö felvonás.

Egyelöre engem az SSDSSD annyira hoz lázba, mint a tívítíví. Persze jó lesz nekem PS4-es játékokra, és majd exkluzívok is jönnek, de kérdés, hogy mennyit kell ülni az újdonságokhoz a legalább 200k-s konzolon.

Az MS nyilván sok szempontból más, nem véletlen, hogy a konzoljaik eddig nem is érdekeltek. Azért a belátható jövöben a Halo 6 jó lesz tölük co-opra, és az AoE4 számomra elég nagy név. Az elsö Hellblade is tetszett. Azért már vannak játékaik és stúdióik, könnyedebb autókázásban (FH), stratégiában és RPG-ben tölük többet lehet várni. Ha még a Banjo-Kazooie- is épkézláb módon elöszednék, az sem lenne rossz.

A Naughty Dogra nagyok kíváncsi leszek, én már régóta új IP-t vagy Jak 4-et szeretnék tölük. Konkrétan Jak-remasterekkel vettem a PS3-at is, az UC-nak csak adtam egy (három) esélyt :)

• Kongy
    Még nincsenek elkésve az új exkluk bejelentésével, ha visszatekertek a topik elejére, 2013-ra, láthatjátok, hogy nyáron jelentették be a részleteket a PS4-el kapcsolatban is, na meg hogy készül a PS4-es Killzone meg Infamous. Asszem utóbbi eleinte launch cím lett volna, csak időközben elhalasztották.
  • ppista
    Gondolom ezt egy másik dimenzióban levő ppistának írtad.
  • mucsácsó
    nem tudtam, hogy jön, de most ránéztem és elvileg valamikor novemberre várható PC-re, ha nem csúsztatják...
  • mucsácsó
    lehet, hogy majd meglepi launch címek lesznek :'D anno pl a Resistance 1-ről se volt semmi hír abszolút, csak a PS3-mal együtt jött ki egyszerre a világ tudatára (vagy rosszul rémlik?!)

bár az igaz, hogy lassan-lassan csurgatni kéne a nextgen baszó címeket, hogy AKARJA is a játékos ezt az új látványt a szobájába - mert eddig csak annyit tudunk, hogy ütős lesz (állítólag) :D merhogy eddig egyetlen egy darab nextgen címet nem láttunk rendesen, max Hellblade 2 XSX-en.. esetleg a Godfall... hátttö..

de gyanítom erre leghamarább nyár végén kerül sor - HA - , Csucsima rilíz után..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.24. 11:40:57
  • Tinman #103715
    A Nioh 2 nem exclu. Szerencsére. Jön az PC-re, alig várom.

K. jó cuccok vannak Switchre... eddig nem sikerült olyannal tolnom rajta, ami exclu lenne, és 8/10-re mertem volna értékelni.
  • mucsácsó
    szerintem adja, én uccsó pályán vagyok :D kibebaszottul beteg hent.. nyilván azt nem fogja és nem is tudja hozni, mint az első rész, de jócskán volt így is meló vele, az biztos...
    amúgy a szörnyek sérülésmodelljét mostantól sztenderddé tenném minden játékban, egyszerűen szar lesz ezek után bármilyen FPS-sel tolni :D zseniális, hogy le lehet csupaszítani a húst a belekig gyakorlatilag :D

már a Soldier of Fortune 2 óta vágyom valami fasza csonkFPS-re /nemvagyokbeteg/
  • ppista
    Igazad van. Ahogy elnézem az idei PS exkluzív kínálatot, tényleg szánalmas a Sony. Ilyen gagyi játékokkal van pofájuk kiszúrni a tulajdonosok szemét, mint a Nioh 2., FF7., TLOU2., GOT. Bezzeg a konkurenciánál, csak úgy ömlenek a jobbnál-jobb Nintendo és Ms anyagok.
  • Zóanagyvarázsló
    Generáció közben hangzatos bejelentéseket tenni, és éveken át ugyanazt a játékot mutogatni minden E3-on kissé más, mint genváltás előtt SEMMIT nem mutatni. Ráadásul elvileg idén akarják kihozni a gépet, nem évek múlva. Remélem, miután kijött a gép és a játékok rá, bejelentik mindet szépen.

Meg talán az, hogy mennyire flopszbaszó az SSD, egy frontális előadás helyett érdekesebb lenne játékban prezentálni.

De abban igazad van, hogy a Sony dekódere a játékosok igényeit illetően szánalmas.
  • j0nNyKa
    doom..... hát doom. nincsenek szavak rá
  • Tinman #103710
    Megmondtam.
  • darkSectorxxx #103709
    Basszameg, az a Nemesis.
    Alap hogy ismernie kéne mindenkinek. :D
  • Moby
    Nincs. 3 éve nem jelentett be új exet a sony. Mert az állítólag rossz a játékosoknak :D Gondolom várták a gamechanger SSD-t, addig nem mertek mutatni semmit, hátha újra kell dizájnolni mindent az SSD miatt.
    Lehet, hogy Kratos mostmár nem is a leviathan axe-el fog szétbaszni mindent, hanem SSD-vel! :D Ezt mondjuk tényleg hiba lett volna idő előtt elspoilerelni!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.03.24. 08:07:41
  • Kandurex
    Amúgy van bármi Sony ex a csucsi után bejelentve? Az SSD kívül...
  • Moby
    Ehhez képest a PS5 hivatalos oldalán az első információ, amit a sony fontosnak tart közölni az az, hogy megjelenés: 2020 Karácsony. A második az SSD
  • Moby
    Tehát azt, hogy mondjuk 7-8 hónappal a megjelenés előtt az SSD-ről, meg a 3dAudioról kell beszélni, de a játékokról nem, ezt a játékosok kérték, azért van így????
    ROFL

Szóval ez neked gondolom jó :D
  • Ulthanito
    Igen. Pont most fejeztem be tegnap a 12. végigjátszásom. :) És bizony most már kicsit kezdtem fanyalogni. Azt hittem, hogy C9-en majd mennyivel jobban néz ki, hát semmivel. Sőt. Hiába, 5 év az öt év.
  • Ulthanito
    Vedd csak nyugodtan. Nekem 120 órám ment bele és nem bántam meg. Sőt, a C9-en kicsit előveszem újra.
  • mucsácsó
    hhhhhát egen... igazából napról napra romlik a helyzet, szóval itt tényleg huszadrangú dolog lesz, hogy lesz-e nextgen idén, vagy sem...
    ha meg igen, akkor kinek lesz rá pénze az ~500 Ft-os euró mellett...
  • mucsácsó

kibebaszottul jó lehet :( és amúgy kurvajól is néz ki, pláne egy VR játékhoz képest - Source 2 megtosz, remélem majd láthatunk egy HL3-at vagy Portal 3-at egyszer vele :')

• Voltan
    Én továbbra is csak azt mondom, hogy lófütty lesz itt év végén, nem új gen. USA-ba is csak most kezd szivárogni a vírus, Ázsiába meg vissza innen. De ne legyen igazam, őszintén kívánom.
  • TDC Geronimo
    Azért nincs bejelentve, mert sonyt szidta mindenki, hogy túl hamar jelentenek be mindent és évekig nem látjuk. Erről mondták, hogy le fognak szokni. Úgy látszik egyik eset se jó :P

amúgy nézem még mindig half life streamet. Kár, hogy ezt sose fogom tolni, mert kikúrt jó még így nézve is.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.03.24. 01:19:44
  • Moby
    Mindent a maga idejében. Ami most van, az az ssd. A többi meg kissé, hát, ergya. Az eddig belóbált featureöket vagy elfútta a szél, vagy a csodavárás osztva sokkal. Mint a hardver. Gazdaságos :)
    De az exkluzívok biztos jók lesznek.
    Mondjuk nem lenne baj, ha nem abba kéne megint ilyen kétségbeesetten kapaszkodni, ami még nincs.
    Amik amúgy miért nincsenek? Eddig nem okozott gondot 2-3 évvel a megjelenés előtt mutatni valamit.
    Vagy ez is a kiválóan megtervezett kommunikáció része? Eddig jól működik! :D
  • Zóanagyvarázsló
    Egyértelmű, hogy durva lesz a nextgen. Kezdve az árral.
  • TomStorm
    K...a jó ez a Nioh!Milyen lehet a 2!?:O
    Veszem is meg és folytatom majd ha ennek vége!
  • mucsácsó
    jhah én nem kételkedem benne, csak Moby kommentjére próbáltam reflektálni :D
    mármint szerintem is durva lesz - bár azért mondjuk lehet 1-2 dologgal vannak fenntartásaim :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.24. 00:05:19
  • TDC Geronimo
    Mindenhol azt hallani, hogy iszonyat jó lesz a köv gen, mert kurvajó mindkét gép. Mitől ne ütne akkorát :D

Pár postot lehet elmentek, hogy a jövőben elő tudjam venni :D
  • mucsácsó
    amúgy még ha neadjisten tényleg nem ütne akkorát a kövi gen, de abban biztos vagyok, hogy kövi God of Wartól összevissza fogjuk hugyozni magunkat :D no meg hát az exkluzívok többségétől :)
  • Moby
    Egyelőre van itthon elég SSD-m. Nem tervezek venni újat!
  • TDC Geronimo
    -.-

Most már elég lesz a fikatengerből, értjük nem tetszik. Majd térjünk vissza rá, amikor postolod a day 1os képet a kocsiból