121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hm, szóval az Infamous SS is jó? Látom, most le van értékelve, lehet, hogy berántom akkor. -
nekem Bayektől sokkal szimpibb, de nyilván sosem kapunk már egy Eziot :D -
Jó karakter??? Nincs is karaktere. Ilyen egybites szar benne a karakter, meg a sztori is.
A világa viszont nagyon rendben van. A mitológiai részek össze vannak zagyválva az ac alapsztorival, szóval ilyet se nagyon várjatok benne. Kb olyan, mint a GOW meg a norse mitológia :) -
TomStorm #104614 Én is tegnap vettem meg(akcióba 7K most) de csak belenéztem.
Szép az biztos!Meg a frame is elég stabilnak láttam.
Aztán meglátjuk de most Nioh van!
Sőt még Nioh után volt tervezve DS3(egyébként Stutter jelenségben tiszta BB a DS3 na talán kicsit jobb de idegesítő itt is)
Úgyhogy már egy kicsit ki vagyok éhezve egy jó kis Mítoszos,színes open world világra:)
Ezt talán pótolni fogja Odyssey -
én meg csak most kezdtem minap az AC: Ody-t, PC-n - bakker, hát ez tényleg kurvajól néz ki! :O :D
talán még lehet az Originstől is szebb valamivel - meg amúgy tényleg elég fasza az egész, beszippantja az embert a világa, bár mondjuk én mindigis imádtam a görög történelmet meg mitológiát, szal nálam ez így betalált eddig :) és még Alexios is egész jó karakternek mondható, pedig aszittem elhanyagolható lesz totál, ha már kettő közül lehet választani.. a kérdés, hogy mikor unok majd rá...
ha nem nyomtam végig anno az Origins-et, akkor most ez odavissza megbaszna, de azért érződik az újrafelhasználása a játékelemeknek - a hajós részekről meg ne is beszéljünk, azoktól már AC3 óta irtózom :'D -
Valamiért az openworld lett az evil. HZD, Infamous: SS, Days Gone, mindhárom zseniális, és méltatlanul alulértékelt játék. Valamiért csak a szopókember ütötte át ezt a falat ebben a generációban, nekem rejtély, hogy miért pont az. Ezek is simán voltak olyan jók (még ha a Days Gone nem is let annyira polished).
/mondjuk a kvartettből csak a Days Gone nincs platinán nekem, de pont azért vettem meg nemrég ismét, hogy ezen változtassak :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.12. 10:54:04 -
Én még csak most játszom a Days Gone-nal. Nem tudom hol tarthatok a történetben (gyújtózsinórt megszerzésénél), de nagyon tetszik. Van pár nagyon picit zavaró dolog, mint a kevés háttér párbeszéd és ugyanazt hallom több helyen is. Na de a Horizon: Zero Dawn után végre ismét egy olyan open world játék, ahol a sztori és a világa (háttértörténetekkel) van előtérben, míg az open world csupán a mellékes körítés.
Hála isten nem fordítva ahol az open world a lényeg és a történet/világ mellékes aztán az ember elkezd unatkozni benne. Valóban egy alulértékelt játékról van itt szó.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.12. 10:27:22 -
CptFlint #104610 Igen én tudok. Normálon játszom. Ott az nagyobb bosszoknál simán összejön. És a summon is. Persze a pici trashmoboknál nem, hiszen azokat négyzetet nyomogatva is könnyedén leverik a karakterek még képességet sem kell használni. Valaki játszik easy-n? Az milyen? Igazából a normál is könnyű nagyon. -
CptFlint #104609 Szerintem nincs. Kimenekülnek majd Midgardból, mint az eredetiben és gondolom kiírják majd, hogy to be continued és annyi. De majd megírom, ha odaérek. -
Egyébként ti tudtok limit break-elni? Valahogy minden harc, egy vagy két esetet leszámítva, véget ér mire feltöltődik. Meg ugye a summonok is? -
Engem az érdekelne majd, hogy van-e valami lezárás féle a végén vagy nagyon érződik, hogy 3 részesre tervezték?
Lehet majd nyáron megveszem használtan és letolom.
Bár az is igaz, hogy ha meg arra várnék, hogy majd egyben letolom a 3-at az szerintem vagy 1 évbe telne olyan sok lenne egyszerre nekem. -
TomStorm #104606 Igen de akkor nem az erősítő küldi a képet.
Bár ebben az esetben ez jelenthet jót is képminőségben(hogy a tv játsza le filmet) de hang az nem lesz olyan ahogy beszéltük.
És itt jön a képbe amit mondtam hogy az a lejátszó külön küldi képet Tv-be és csak a hangot külön erősítőbe(mindent hdmi-n keresztül) így minden perfekt lehet és gyakorlatilag ez az értelme a lejátszónak vagy akkor van értelme ha 4K-s erősítője van,akkor is van értelme.
De akinek nem kell TrueHD/MA/DtsX hangzás annak jó választás a Tv lejátszója igen!
-
Mi az isten az a "blueray formátum"? :D Te ezt írtad: A "Tv-nek van beépített Bluray lejátszója?" A tévének nincs blueray lejátszója, ahogy az általad említetteknek sem. A Blueray az elemzformátum. Amit te letöltesz az meg már valami h.264 vagy h.265, aminek az eredetije ugyan valahol egy lemez volt, de ennek semmi köze ahhoz, hogy most azt mivel játszod le.
Figy, én továbbra is csak ugyanazt látom: letöltöm a 50-80 gigás dolby vision filmeket, és a tévém meg lejátsza. Biztos, van olyan helyzet, amikor ez kevés, de alapvetően ehhez a feladathoz nem szükséges semmilyen lejátszó. Hogy az emberek mit miért tesznek, azt én inkább nem fejtem meg. Nekem tuti, hogy nagyon, NAGYON erős indok kellene, nagyon komolyan, tesztekkel alátámasztva, hogy én ehelyett inkább egy százezres, kínai mobiltelefoncsipes lejátszót használjak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.12. 08:53:19 -
Ez miben jobb, mintha a pendrive-ot egyenesen a tv-be dugná az ember? :) -
Hát igen, én néztem speedrunokat egy ideje, most az All Beeds megy, amikor az összes nyakláncot meg kell szerezniük és úgy mennek időre. :D
Abban 1:17:37 a rekord. :) -
TomStorm #104602 kép -
TomStorm #104601 Természetesen külső és belső merevlevez befogadásu médialejátszót! -
TomStorm #104600 Én nem beszéltem drive-ról hanem bluray formátumról ami digitális jelen esetben.
De hidd el nem viccből vesznek emberek házimozihoz media lejátszót. -
CptFlint #104599 Köszi. -
Hát engem lehet, hogy becsap az internet, rettenetesen keresem a szememmel a BD drive-ot, de nem lelem a képen :D
4K dolby vision formátumu filmeket nézek a tévén futó plex alkalmazással. Ehhez önmagában nem kell lejátszó. De ezt írtam már. Az Audio más tészta, a C9-ből eARC-on visszacsatolni viszonylag korlátozottan lehet. Én csak DD/DTS-t veszek ki belőle optikán. Az nyilván megy neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.11. 23:37:58 -
TomStorm #104597 És 4K Dolby Vision formátum filmeket kell letöltsön(kb 2xes adatmennyiség,1 film 50-60gb:) -
TomStorm #104596 De van neki benne.Az Bluray FHD media lejátszó!
De most már neki Bluray 4K lejátszó kell ehez a tévéhez.
Legalábbis ajánlott hogy ki tudja használni a Tv-t -
Nincs. Pont úgy, ahogy Norbi Dune akármi lejátszójában, szóval ez neki talán nem lesz akkora visszalépés :D -
A TrueHD a tévére vonatkozott. Azt tudom, hogy az nem jön ki belőle eARC-on. Arra lejátszó kell.
/beleolvastam közben randomra a pH-n a zappiti topikba. Mkay, én vagyok annyira igénytelen, hogy maradok a tévén futó alkalmazásnál. Azon legalább megy minden :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.11. 23:25:35 -
Hát a new game+ végülis a chapter select. Hard módot is lehet választani úgy hogy minden fejlesztésed megmarad. Mondjuk engem a normal mód is megizzaszt sokszor, nem hiszem hogy hardon is nekiállok :) -
30 óra alsóhangon. 40+ ha csinálsz mindent
Úgy tudom van new game +
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.11. 23:10:59 -
TomStorm #104591 A Tv-nek van beépített Bluray lejátszója? -
Van mérés képre. Nem arról van szó, hogy mást tömörít ki, hanem mit állít össze belőle. A hangnál pedig az, hogy True HD-t fogad valami csak annyit jelent, hogy fogadja és feldolgozza a True HD jelet. A hangminőséghez igazából ennek van a legelenyészőbb köze. Hiába dolgozza fel, ha minden más (pl. DAC, transzformátor stb.) alacsony minőségű.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.11. 22:56:54 -
CptFlint #104589 Tök fura, hogy az alagutakban, reaktorokban, aluljárókban stb... tök jók a textúrák. Annyira kár, hogy ilyen felemás lett. Chapter 6 eddig 7 óra játék. Nem lesz valami hosszú ahogy elnézem. Van aki már végigvitte és, ha igen, akkor mennyi idő volt? Tényleg van new game+ benne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt meg csak úgy itthagyom, mer most futottam bele.
-
A hang az egy dolog, ha valakinek kell mondjuk TrueHD, annak valamilyen megoldás kell, az nem fog kijönni a tv-ből (DD, DTS igen). De a kép? Egy ilyen akármilyenrandomlejátszó mást bont ki a tömörített adatból, mint a tv-n futó alkalmazás?
Van erre bármilyen kézzel fogható mérés, vagy bármi?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.11. 22:32:19 -
Azoknak kell akik adnak a hang- és képminőségre és mindent ki akarnak facsarni belőle, ami elérhető számukra.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.11. 22:05:19 -
Megnéztem, még attól is régebben van meg :/ Szóval probálkoztam vele jó sokszor. Egyszer átcsúszott végre. Át...tömködtem, de megérte. Annyi a tartalom benne, mint 3 másik fromjátékban :D -
Mi a ráknak bármilyen lejátszó, amikor ott a tévében a lejátszó? -
LEGALÁBB 10x futottam neki, de szerintem töbször. Két éve megvan a teljes. Két hete elkezdtem, sokadszorra. Először megint nem tetszett benne szinte semmi (csak a harc, de az mindig), de csak mentem benne tovább. Nem volt igazán semmi más, ami jól esett volna az ORI után.
Aztán szépen, lassan bedarált. Nem egyből, az elején csak úgy mentem benne, na még egy boss, na még egy pálya, stb. De 20 óra után már mindent imádtam benne. Mindent, ami korábban kiborított, pedig igazán nem volt benne semmisem más, mint az elején, vagy bármikor. AKARTAM szeretni a 2 év alatt, és sikerült :) -
TomStorm #104582 Ha erősítőt nem tervezel cserélni akkor tudom javasolni a Zappiti One SE 4K HDR media lejátszót aminek van 2 Hdmi csatija(egyik a hanghoz erősítőre másik a Tv-re 4K).
Igaz hogy 100rugó de lesz 4K HDR képed és megmarad a TrueHD,MA,Dts-X hangzásod!
Másik opció egy Himedia q10 pro de itt hangod csak DD vagy DTS lesz ugye optikai kábellel.
Mindenképpen cserélned kell a Dune-t és UHD filmekre váltani -
Pedig azt mondtad, hogy mennyire nem jött be neked a világa, többször is próbáltad és mégse... -
Egyszer biztos, de végül úgy belebuzultam a niohba, ghogy ha egyszer végzek vele, azonnal jöhet a második része :D
Meg valamikor majd tolnám megint a Days Gone-t, ha már megvettem. Szóval program az van dögivel. -
Annak örülök, hogy FF7ben sikerült atom 30ra lockolni tökéletes framepacingel az enginet, mert FF15nél elég csapkodó volt ez a része -
sanya200 #104578 Sziasztok
Tudtok segíteni?Elakadtam a Borderlands 3-ban mikor tanist kéne megmenteni.Ahhoz hogy bejussunk a karneválra kell egy golden chariot,amit meg is találtam de felrobbant,viszont nem respawnolja a járművet.Az állomásokat rakja ki feladatnak hogy én csináljak egyet,de hiába,próbáltam több verzióval de egy se volt jó,és a sorompó nem enged át ahova vinni kéne..
Nem lehet törölni a feladatot hogy előlről lehessen kezdeni?Mert hiába megyek vissza a jármù így nincs ott