121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
köszönöm az első kettővel végtelenségig elleszek :) -
Igen nálam is ez volt, utána nem, vagy max ritkán, de valóban indítás után volt jellemző ahogy emlékszem.
Én azt hittem ez nem egy hiba, csak szimplán így működik és ennyi, de annyira nem zavart hogy próbálgassak másik kábelt.
Pedig a TV-m is Sony, gondolná az ember hogy na.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 20:07:33 -
Tudom. Rengetegen szívnak vele. De a vicc az, hogy évek teltek el, és a sony nem hogy javította volna, máig nem ismeri el a hiba létezését sem. -
CptFlint #104733 Passzolok akkor, mert ötletem sincs. Rohadt idegesítő lehet. Én viszonylag szerencsés vagyok a ps4-el mert nem igazán volt semmi bajom sem az alappal anno sem a proval, pedig mind első napos volt. -
LBandi77 #104732 Nekem sony- sony kombó van jó kábellel én nálam is csinálja néha. -
CptFlint #104731 Én azt használom most, amit a ps4prohoz csomagoltak anno 2016-ban. Szerencsére nincs ilyen jellegű bajom vele. Csak találgatok miért lehet. -
5DB tévé van itthon. Kipróbáltam, mindegyikkel csinálja. Csinálta már akkor is, amikor nem volt HDR, meg semmi. gyakorlatilag mióta létezik. -
Én sima HDMI kábelt használom, amit anno még a pleb xboxhoz adtak és azzal tökéletesen megy minden -
Igen, pontosan ezt csinálja. Nálam szám szerint pontosan kétszer csinálja ezt a játékok elindulása után néhány percben. Szinte biztosan valamilyen hőtágulással összefüggő probléma. Már nem akarom megfejteni mi ez, kijön a nextgen, átpakolom a nagyobbik fiamnak, többet ne lássam ezt a szart. -
CptFlint #104727 Az nem lehet, hogy abban a C9 Oledben komolyabb a hdr és nagyobb sávszél kellene neki, csak összevissza van illetve nincs szabványosítva a hdr, a ps4pro meg 2016-os? -
Nekem is előfordult, sőt nem csak villogás, hanem volt, hogy semmi videójel nem jött, csak a hang. Utánanéztem és főleg LG tv-nél fordul elő. A megoldás meg az volt, hogy a PS4 safe módban indításnál be lehet állítani a DHCP-t egy régebbi verzióra, 1.4-re. Azóta nem tapasztaltam, bár nem tudom tényleg ez segített e, annyira gyakran azelőtt se jelentkezett ez a hiba, lehet holnap megint előjön. Egy próbát megér. -
LBandi77 #104725 Szerintem az a piros elég vékonyka,én megpróbálnám valami vastagabb-al. -
Tudom, a kérdés költői volt :) -
CptFlint #104723 Annál jobb kábelt nem tudsz venni. Nem tudom akkor miért csinálhatja. Sony ennyi... -
Illetve lassan nem létezik, mert hálisten nyugdíjba megy ez a retek. -
Annak ott a jobb oldalon elégnek kéne vajon lennie? Na, mert azzal IS villog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem kérem a "nálam nem villog" típusú megoldásokat. Örülök. Nálam ez a harmadik pro, ami villog. Meg annál a néhány száezer usernél, akik telesírtak már mindenféle fórumot. A probléma létezik, akkor is, ha nálatok nem jön elő. -
Nálam volt villogás, de nem egyfolytában, hanem csak ritkábban, villant egyet a kép, olyan mintha egy fél pillanatra megszakadt volna a jet majd vissza, de azt hittem ez normális.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:44:47 -
Nekem sose villogott a kép PSen
-
CptFlint #104718 A hdmi villogás csak kábel probléma nem? Venni kell premium high speed hdmi kábelt és azzal jó.
#104719 TDC Geronimo: Nekem se, pedig a géphez adott kábelt használom.
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.04.14. 19:41:12 -
Valamint az USB 3.0 az nem egészen egy Floppy lemezzel vetekszik, ezt csak halkan. :) -
knack 2vel jobban jártak -
Holnaptól igyen van Journey meg Uncharted kollekció US accounttal. A végin azt írja, hogy germán meg kínai accouttal knak2+journey. -
Igen az a 99%, aki fizet a felhőért. Nekem mindez ingyen van.

Moby ahoz PS plus kell, nem internet, hanem PS plus.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:35:05 -
A felhasználók 99.999%-a visszaállította volna felhőből. De te csak szopasd magad pendrive-al még 5 év múlva is :D
Ja nem, mert ahhoz internet kő! Ja várj, pont úgy, ahogy az Antival hómolt játékaid ELINDÍTÁSÁHOZ is! :D Szóval valóban, mondjuk barlangtúrára vitt ps4-hez valóban jobb a pendrive, csak nem neked. Ahhoz sem. De csak told fullba a kretént ahogy szoktad :D -
Én torkon szarom a felhasználók 99.99%-át, az nekem nem fontos és nem is érdekel.
A felhasználók 99.99%-a kurvára semmit nem tudott tenni akkor se, mikor nekem régebben egyszer a gépen elbaszódott a Das 3 mentés, corrupted lett és hálisten a pendrive-ról vissza tudtam állítani.
Úgyhogy engem a felhasználók 99.99% KURVÁRA nem érdekel mit akar. Én leírtam, hogy nekem miért szimpatikusabb a PS, amit a szebb grafika nem tud pótolni, meg a jobb hűttés se :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:30:51 -
FF7et megnézted TVn? Ha nem, ajánlom szedd le legalább a demot.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.14. 19:29:46 -
Dragon Quest 11, Persona 5 jut csak eszembe. Ami még jó az a Valkyria Chronicles, de az inkább ilyen stratégiai cucc. Plussz ott van a Square-es RPG Factory két játéka, az I am Setsuna és a Lost Sphear, de azok nekem nem jönnek be, tényleg csak egy gyárban, soron gyártott jrpg mindkettő
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.04.14. 19:20:54 -
Sőt, mégjobb lenne, ha floppyra tudná írni!
/mindkettő tud felhőbe menteni. Ennyi elég is a felhasználók 99.9999%-nak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 19:11:36 -
ps4re keresek körökre osztott harcos JRPGket, minél "régebbi" típusú a harc, annál jobb
régebbi típus: szépen az én tempómban megadott sorrendben kiválasztom hogy a karaktereim támadjanak, skillt használjanak, vagy tárgyat, stb - ezen felül nincs agyon bonyolítva
tippek? köszi -
Megértelek.
De nekem még mindig PS a nyerő pl a mentéseim miatt, én mentés ügyben nem vagyok híve a felhőnek, mert nem 1x volt hogy egy pecs baszta tönkre valakinek a mentéseit. Én PS-en imádom, hogy egy pendrive-al tudom bárhol tárolni és visszatenni a mentéseket, bárhová megyek, net nélkül is.
Ezt meg az Xbox nem tudja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.14. 19:03:38 -
Mindenki ezt szeretné. Csodás lenne, ha elég lenne a PS5 mindenre is. Ez jelenleg a PS4-ről nem elmondható. Bármi, ami megjelenik mindkettőre, gondolkodás nélkül veszem xboxra. Elegem van ebből. Fícsöröket akarok: VRR, ALLM, nem villogó HDMI, régióváltás, halk gép. Csak olyanokat, amik ma is elérhetőek a piacon. Sajnos máshol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 18:57:44 -
Senki sem szakértő, csak volt itt néhányuknak sony gépe az elmúlt néhány generáció alatt. Nekem konkrétan az összes playstation, amit kiadtak, és itthon kapható volt. Nem szakértünk, csak félünk(ek), ismerve az eddigieket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.14. 18:57:58 -
Az érdekel a legkevésbé.. ha a xbox jóval halkabb lesz de drágább akkor azt veszem :D Aztán majd fél időben egy ps5 pro-t az exkluzivoknak, ami nálam kimerül a god of war-ban, a last of us, uncharted trion nekem más exklu nem volt. Majd most a samurai-s játék csatlakozik, de négy játék miatt nem veszek újra egy hangos de gyengébb porszívót (tegyük fel az lesz) ... Na de mindegy, majd karácsonykor meglátjuk vagy nem és csúszik ez is mint a ps3 ;)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.14. 18:54:11 -
CptFlint #104703 Úgy legyen. Ilyen fogalmazás után hiszem, ha látom. -
Minek a ps4 melle? Menni fog minden rajta ez mar at lett ragva csak hulyen fogalmaztak megint -
Én nem a hangja miatt aggódnék, hanem az ára végett! -
CptFlint #104700 Én nagyon nem akarok megint több gépet venni. Remélem jó lesz azért a ps5, bármennyire is nem néz ki annak most, mert nem akarok mellé semmi mást venni ezúttal. Bőven elég lesz megtartani mellé a ps4-et is plusz egy doboznak, ha már a kompatibilitást sem képesek megoldani x64-en, ami vicc. -
ppista #104699 Én is ráérek. Franc se akar hamar megöregedni. A Sony exek miatt úgy is a PS5 lesz a konzolom, a többi gép teljesen hidegen hagy. Remélem nem használják ki a kiszolgáltatottságomat a japánok, mert akkor egy picit duzzogni fogok. -
szerintem nem, szerintem csak mindenki elmondja a véleményét.. több infonk csak hónapok múlva lesz, hiszen a Sony kényelmesen ráér...
-
ppista #104697 Hogyne lenne, hiszen itt mindenki szakértő, és jobban tud mindenkinél mindent. Természetesen ettől még lehet a PS5 hangos, mint egy turbina, de ez csak később fog kiderülni.