121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #105214 Fogalmam sincs,nem jött se értesítés semmi.Holnap hívom őket de már péntek aztán hétvége.. -
Evoluti0N #105213 Egy 45 perces vágatlan és egy 15 perces vágott játékmenet videó jött ki a játékból. Ezekből látszik, h milyen lesz a játékmenet, igazodva ahhoz, hogyan fejlesztjük a karakterünket, milyen lesz a küldetések felépítése, valamint maga a világ. Szóval bárki, akit kicsit is érdekel a játék, simán meg tudja látni, h milyen lesz. Ehhez még hozzáadjuk azt, h a Witcher sorozattal már bizonyítottak és akkor már le lehet írni azt, h nem a semmiből számítanak arra egyesek, h év játéka esélyes. -
Azt hogy? Mármint miért nem hoznak? -
Én szerintem nem csak arról van szó, hogy belső nézet azt ennyi, mert akkor egy mod lenne a Witcher-hez pc-n, itt egészen más dolog lesz, abban igazad van hogy RPG, de az nem azt jelenti hogy ugyanúgy is kell hozzáállni a dolgokhoz. Szerintem maga a környezetváltozás is friss.
Amiket mondtam. Szerintem ez bőven más tálalás lesz majd mint egy Witcher.
Lehet ugyanúgy fasza, mégis más lesz.
De ha leszűkíted arra az RPG-t hogy story meg side missönök, akkor valóban semmi eltérés nem lesz.
Csak mert a CD project kizárólag a Witcher sorozatot csiszolgatták eddig, kivéve a kis kártyajátékokat. Szóval nem egészen úgy van hogy bármihez nyúltak az jó volt mert eddig a Witcher közegükből nem mozdultak ki.
Most szerintem nem kis eltérés egy új stílus (ez a cyberpunk), teljesen más környezet, más gameplay, ami nem csak a lövöldözést illeti, ami váltja a """Hack & Slash""" féle kardozós, varázslós harcokat, de a játéktér is megváltozott, amihez igazítani kell a tartalmat is.
Én azért még megvárnám a végleges játékot.
Nem azért írtam ezt, mert baj lesz ebből, csak előre év játéka címet még erre nem dobnék így a semmiből.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.23. 18:38:35 -
TomStorm #105210 Na nekem nem hoznak Nioh2-t.Hát ha nem kell a pénzem csesszék meg -
Akkor meg miért lenne nekik ez új? Egyedül az fps nézet új, amugy meg ugyanazt csinálják mint eddig csak nagyobban, semmi újba nem vágtak bele. -
Zóanagyvarázsló #105208 Nem egyszerű, de azért egy-egy város nagy épületekkel elképzelhető. Valaha a az Omikron: The Nomad Soul és a GTA III is elképesztő volt (pedig voltak előzményeik), ma már megmosolyogtatók sandboxnak. Nem, nem hiszem, hogy minden felhőkarcoló minden apartmajába be lehet menni majd kivenni a hűtőből a tojást. Bár az első Witcherből legjobban az öregasszony savanyú káposztája maradt meg, illetve a tonnányi csirkecomb az inventoryban :D
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.23. 16:28:04 -
Ahogy én is leírtam már hogy nem gondoltam eddig se azt, hogy egy Doom szerű fps játék lesz. -
nem, nem fps játék. úgy látom már elmagyarázták. próbáld megérteni. -
:) -
18. blokkolva van? Ez elég érdekes. -
Huhh Darky, produktív voltál tegnapról mára. :) -
Na igen, de itt jön be az én kételyem is, hatalmas világot igér a CDPR a Cyberpunknak, de abban a világban nagyon nehéz a szabadság érzését visszaadni. Itt most nem horizontálisan kell gondolkodni, hanem vertikálisan - ahogy ők is írták - mindenesetre ezt a stílust kvázi open world-re helyezni nagyon nem egyszerű. Én nem a gunplay miatt aggódom, hanem azért, hogy vajon képesek lesznek-e ezt a "szabad freeroam RPG" szabadságot megcsinálni egy cyberpunk környezetben. Szerintem lehetetlen, de remélem, megcáfolják, és amúgy meg, ha "csak" egy kurvajól összerakott cső RPG lesz, nekem az is megfelel. De akkor legyen tényleg odaverős. Én bízom bennük :) -
Végig streameltem elejétől majdnem a végéig mivel a 18.fejezet az alapból blokkolt így az nincs -
Ja értem mire célzol, de most mint nézetre gondoltam illetve attól hogy nem fontos lövöldözni, még shooter játék is egyben. :) Nem?
Mondjuk az egy dolog, hogy mikor pl közlekedsz a járművel meg ilyenek, akkor lehet váltogatva van a kamera, de az más egy kicsit azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 21:16:49 -
Evoluti0N #105199 Attól még, h valami first person nézet, attól még nem FPS. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az FPS nem egy nézőpontot jelent, hanem egy videojáték műfajt. -
Mármint nem fps játék? Akkor csak fight alatt megy fps nézetbe? vagy mi? -
Persze nem is várható el ugyanaz a terület ilyen stílusban, ahol épületek vannak meg részletgazdagabb környezet. Nem csak növényzet kilómétereken keresztül.
Nincs is azzal baj, ha kisebb egy kicsit de meg van töltve jobban kontentel. -
Felraktam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hangokra ne figyelj, stream ment háttérben :D
SDR
HDR
PS4 video menüben minden autora van állítva és be van állítva HDR is értelemszerűen a HDR adjustement menünél
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.22. 21:02:59 -
Ez nem egy FPS játék... eh. -
Zóanagyvarázsló #105194 Azt értettem, de ha CP és (FPS-)RPG, akkor felhasználtam referenciának, mivel nem árt tisztázni, hogy az a nem nyílt világú a DX hubjainak sokszorosát jelenti. Legalábbis ha abból indulunk ki, amit eddig közöltek a játékról. Szóval nyílt világú lesz az lesz, legfeljebb négyzetkilométerre lemarad a Witcher 3 mögött, ami nem sokat számít, és én nem is vágyok számháborúra. -
Deus Ex és Dishonored-et a lopakodásra írtam, nem a játéktérre. :) -
Vagyis elnézést, úgy értettem hogy május végén a helyzet ami lesz szerintme nem fog változni nyáron se, nagyon rossz a helyzet még sok helyen a vírus miatt, és arra hivatkozva nem jön a lemezes verziók miatt ugye. :(
Bárcsak igazad lenne.
Mivel sok nyaralás nem lesz idén jól jönne. -
Zóanagyvarázsló #105191 Nem mintha számítana a megérzéseid mellett, de a CD Projekt szerint igencsak nyílt világú lesz. Night City a helyszín, így kevés lesz a helykitöltős erdő-mező, de nem a Deus Exek szintjén lesz a homokozó. -
Nem májusban... az az eredeti dátum volt, de még nyáron ki fog -
Májusba kijönne a TLOU2? Akkor az előrendeslések miatt azt már mondták volna szerintem, illetve mi volt most április végén, ami nem lesz 1 hónap múlva? Én szerintem ősz előtt nehezen lehet rá számítani.
És az őszi időpontot is kis hittel mondom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 20:48:26 -
Tényleg azt hiszitek hogy tsushima vagy last of us nem jön idén? wtf...
last of usnak 1 hónap késést jósolok, legrosszabb esetben kettőt -
Nem akarom az ördögöt a falra, de túl szép lenne, ha még a nextgen előtt játszhatnék a 2 ex-ből legalább az egyikkel.
De megmondom őszintén a Tsushima-t jobban várom. mert a TLOU 2 szép meg minden, de azért a Tsushima mégiscsak kicsit nyitottabb lesz, nem csak egy story base cucc. Nincs a másikkal se gond, de a Tsushima-van több időre tervezek mint az a kb 25 óra amíg egyszer végigjátszom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 20:46:26 -
Na erre kíváncsi leszek majd hogy ezt a mostani gépeken hogy oldják majd meg. -
Igen azt hallottam hogy Deus Ex/Dishonored szerű lesz, hogy végig lopakodhatsz is, hogy senkit ne kelljen megölnöd.
Majd kiderül, de én úgy érzem ez nem egy nyitott világú játék lesz mint e Witcher volt. -
kétlem, hogy annyira kötött lenne, CDRP-ről beszélünk :D ha a Witcher 3 kompexitását ill. quest mechanikáját sikerülne átemelni, már kurvajó lenne... de nyilván attól csak jobbat várhatunk, ergo szerintem elleszünk vele jópár hétig-hónapig.. :D
és itt nem egy Borderlands 3 szintű dolgot kell várni sztem :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.22. 20:39:15 -
meglepne, ha nem lenne, egyik szerintem idén fixen jön a kettő közül :)
...bár ha választanom kéne, akkor azt se bánnám ha egyik se, de akkor CP2077 jöjjön fixen szeptemberben! :D -
Evoluti0N #105182 Azt mondták, h a térkép felfelé lesz inkább nagy, mint széltében. Szóval kapunk természetesen egy relatív nagy mapot és emellett tele lesz a játék bejárható, hatalmas, többszintes épületekkel. Járművek is lesznek benne, ami szintén azt sugallja, h egy igencsak méretes térképet kapunk. És még mindig csak azt tudom hangoztatni és akárhányszor valaki leírja, hangoztatni fogom: nem FPS, hanem RPG. Ahogy mondjuk egy Deus Ex sem FPS.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.22. 20:36:05 -
Evoluti0N #105181 Végig lehet játszani úgy a játékot, h az ember nem süt el egy fegyvert sem, sőt, úgy is, h nem öl meg az ember senkit. First person nézetű, igen. Vannak benne lőfegyverek, igen. Azonban ez továbbra is RPG, ami first person nézetben játszódik és vannak benne lőfegyverek, amiket lehetőséged van használni. Sok olyan fejlesztési ág van, ami lehetővé teszi azt, h lövöldözés nélkül játszd végig. Lopakodsz, meggyőzöl embereket, közelharcra specializálódsz, esetleg hackelésre és a meghackelt ellenségeket, önműködő lövedéktornyokat és egyéb tárgyakat fordítod az ellenségek ellen. -
Hát a stílusa maga hozza majd a változást, azért azt nem akarnám elhinni, hogy fps jellege ellenére ugyanúgy egy bazinagy térképen, városba tudunk szabadon kószálni. Szerintem egészen más egy FPS-nél ez.
Nem hinném hogy ez a Cyberpunk egy Skyrim lesz, hanem inkáb egy jóval kötöttebb játéktérrel tudnám elképzelni.
Maga a gameplay videókban is nekem ez jött át.
De, ne legyen igazam. -
miben új? nekem úgy tűnik nagy változás nincs, csak megváltozik a színpad. -
Story az lehet jó lesz, mert abban nincsen nagy gond.
De pont a gunplay-re gondolok, a játék maga, a lövöldözés, stb, annak is változatosnak kell lennie, és jónak, mert különben az ember elunja magát, ha nem tudják fenntartani az érdeklődést.
De majd kiderül. :)
Csak én azért nem bízom benne mert más stílus lezs és más gameplay, ami egyedül párhuzam lehet, amit te is írtál, a story és a küldetések tartalma, párbeszédek stb. -
Nekem nem a stílusom a Witcher 3, ellenben arra azt mondom hogy értem mit szeretnek benne mások, és a Witcher 3 a maga stílusában kiváló játék. Ellenben a Death Stranding-el, ahol elfogadom ha valakinek tetszik, de nem értem a gameplay-ben más mit élvez ezen 50 órán át kb.
A 2 játék közt különbség van, a Witcher 3-ban én aki 1-2 órát próbálta állítom hogy több kontent van mint a DS ~50 órájában. A DS hihetetlen story-ja, ami nekem túl sok megfejtést nem adott mert az elején mindent leszpoilerez maga a játék, az nem vitte el a játékot a hátán.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.22. 20:23:13 -
Minden játéknak vannak kedvelői, nem is mondom azt hogy senkinek nem tetszett a játék. -
Evoluti0N #105175 Ha jól emlékszem, de majd kijavít Dark, ha tévedek, neki a Witcher 3 se tetszett. Szóval ez is egy indok lehet arra, h miért nem vár sokat a Cyberpunktól.