121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #105294 Megkerestem a hozzászólásomat, ahol magyaráztam angollal bajlódóknak a játék sztoriját. Szóval friss emlékből másolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most azt a részt kihagyom, h mi történt a múltban, bla-bla. Nem az a lényeg. Gaiai volt az egyik program, amelyik létrehozta a robotokat, amik a Föld újra-terraformálásában kellett volna részt venniük, valamint Gaia hozta létre újból az embereket a tárolt DNS-ek segítségével.
A másik meg Hades volt, akinek az volt a feladata, h ha a terraformálás közben valami félrecsúszik, akkor töröljön minden életet és nyomjanak egy restartot még az egész dolog elején és próbálkozzanak újra. Valami ismeretlen erő aktiválta Hadest, pedig nem kellett volna neki aktiválódnia, mivel eredetileg minden jól alakult. Most, h mi volt ez az erő nem tudjuk. Hades miatt változtak meg az állatszerű gépek is, amiknek eredetileg a terraformálásban volt része.
Emellett ugye lett volna az Apollo, amelyik megtanította volna az új embereket a régiek tudásra, csak a fickó, akinek a robotjai a múltban az emberiség kipusztulását okozta, szabotálta Apollót, mert úgy érezte, h a régi tudással az emberek csak ugyanabba a hibába esnének. Ezért van az, h az új emberek törzsekben élnek, már-már ősemberi szinten, ahelyett, h a régiek tudásával rendelkeznének.
Szerk: Emellett a stáblista utáni jelenet egyértelmű folytatást rejtet.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.25. 00:38:47 -
TomStorm #105293 Engem nem érdekel mi volt.Mi lesz én azt írtam hogy ki mit fog letenni az asztalra:) -
Remélem PS5re csinálják új IPt. Egy scifit megnéznék tőlük -
Most ha generáción bellül nézzük akkor valóban, sőtt erre a genre csak egy IP-t tudott folytatni eddig (egyelőre) . :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.25. 00:12:14 -
Evoluti0N #105290 Vagy ott a Naughty Dog, aki ebben a genben 0 új IP-vel jött. Az előzőben 2-vel is. -
De mit vállalnak be? ha a mostani gent nézed akkor valóban ők nem váltanak, de ha összeségében nézed:
CD project:
3x Witcher.... váltás Cyberpunk
Sucker Punch:
3x Infamous.... váltás Ghost of Tsushima
GG is így tett, 3 Killzone után lett a Horizon. Csak kicsit hamarabb.
Amit mondasz akkor lenne sablon, ha a Cyberpunk és a Ghost of Tsushima UTÁN jönnének megint új IP-vel. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.25. 00:03:11 -
Mondjuk ha lehet majd bennen repkedni, akkor MÉG 1 rész elmegy, de 3.-at már semmiképpen ne! -
Hát kb 3 év távlatából játszottam a 2 játékkal, szinte pontosan emlékeztem a hangjára. :P
A kinézete is csak emlékekből volt meg. :D -
heh? :D
Hogyne kéne már HZDből folytatás. Olyan a világ, amiben rengeteg potenciál van.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.24. 23:50:30 -
TomStorm #105285 Kellenek új címek.Jó mondjuk egy TLOU-nak még jól áll a második rész de egy HZD-nak már nem hinném.
CDP és Sucker Punch be is vállalja de GG úgylátszik nem.Ez nem biztos jó ötlet tőlük -
Nem volt nehéz, mivel ugyanaz a kinézete is meg a hangja is 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.24. 23:45:24 -
Ja ezt nem néztem hogy milyen színés meg ilyenek, csak feltűnt a hasonlóság. :D -
Mivel ugyanaz a színész
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a Hades mehanizmus része volt minden robot nem? Ha jól értelmeztem. De a robotokból is volt ami fertőzött volt.
Gaia-nál pontosan nem emlékszem mi vezetett egész pontosan ehhez. Hmmm derég volt már. Az tuti, hogy eléggé összevissza volt a story.Én is egy részének csak utólag olvasgattam utána, meg beszéltem róla másokkal. mert nem volt elsőre nekem se minden egyértelmű azért.
Viszon az egyik karakter, szerintem mindenki tudja név nélkül kire gondolok, full emlékeztetett engem arra a parancsnokra, aki a Killzone Shadow Fall-ban magyaráz nekünk az átvezetőkben. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.24. 23:30:05 -
Így van, de ott volt egy kérdőjel, hogy miért is? Valóban meghibásodás volt-e?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.24. 23:25:13 -
Tudom, de olyant letenni ismét, mint amin Alloy keresztülment gyerekkorától a végéig és kiderült, hogy valójában ki is Ő és még meg is találja a végén azt a bizonyos helyet... nehéz lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.24. 23:25:37 -
Én úgy emlékszem ez el volt árulva a végén erre a válasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs ha hülyeséget mondok, nagyon rég játszottam vele, de nekem az rémlik, hogy Hadesz-t Gaia meghibásodása indította el, egy biztonsági cucc volt.
Valami ilyen rémlik nekem. -
Evoluti0N #105277 Emlékszel ugye, h volt egy eléggé cliffhangeres jelenet a végén? Meg anélkül is kérdés maradt, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki vagy mi és miért aktiválta Hadest.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.24. 23:07:35 -
Hát nekem nem volt amúgyse bajom velük, de a 2-3 része nekem nem tetszett annyira, az elsőt sokkal jobban élveztem ps2-re. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.24. 22:21:52 -
Killzone-okban is ott volt a remek sztori, csak ehhez wikipédiát kellett bújni -
Hát igen a Killzone-ok után. :D
Meg nagyon szuperul visszakaptuk szerintem vizuálisan azt amit a legelején promóztak a képekkel. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.24. 22:14:33 -
Én is ezt várom nagyon, mert az első részben nagyon hiányzott! :D -
GGtől szerintem senki nem várt olyan világot meg storyt, amit ott leraktak az asztalra. Szerintem fogják tudni folytatni tisztességesen a storyt -
Engem egyébként nem hoz lázba egy folytatás annak ellenére, hogy utóbbi évtized egyik legzseniálisabb játéknak tartom és soha nem fogom feledni. Az a háttérvilág, történelem és fősztori olyan high-concept sci-fi, amit egy magam fajta sci-fi rajongó nem tudott letenni szinte egy percre sem. De az a történet úgy volt kerek egész. Érdekkeltő kezdettel és zseniális végkifejlettel. Én nem is igazán bolygatnám, mert véleményem szerint azt nem tudják úgy sem überelni. Ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.24. 22:07:56 -
SSD miatt biztos ez lesz az egyik fő ficsőr amit demozni fognak :) -
Remélem lehet majd benne repülni mint avatarban gyíkháton -
szerintem ha innentől életünk végéig otthon rohadnánk játékokkal, akkor se érnénk a "végére" :) főleg ha kijönnek ezek a combosabb tartalommal rendelkező, meg újrajátszás-képes játékok mint a cyberpunk meg a baldur 3, diablo 4, stb.. (tegyük fel hogy nem lesznek ezek elkúrva, és szivesen újrajátszósak lesznek..) -
Evoluti0N #105267 Same. Akkora a backlogom, h ubiszezonban is van mindig bőven mivel játszani. Mondjuk most a korona miatt egy hónapja nem dolgozom és könnyen előfordulhat, h még 2 hónapot nem fogok. Szóval most pótolás megy ezerrel. :D -
Aránylag nem siették el. :D Még jó hogy nem előre fizettél. :D -
Jó ez a konzolvilág. Ma kaptam emailt egy rendelésem lemondásáról, amit 2!!! éve mondtam le :DD
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.24. 19:09:53 -
ha nagyon ubi szezon lenne, érdemes elővenni a kieget, kurvajó feeling
mondjuk spec nekem amilyen backlogom van, nem mostanság fogok rászorulni -
Igen ez sejthető volt. De nem gond ha már fújják a harasztot. -
Multiple sources have told VGC that Sony Interactive Entertainment has greenlit ambitious plans for the post-apocalyptic open-world franchise, which debuted in 2017 with the ten million-selling Zero Dawn.
The next instalment, Horizon Zero Dawn 2, started development soon after the first game’s successful release, sources said. Initially, the game was planned for PlayStation 4. However, it’s thought that development has now entirely shifted focus to Sony’s next-generation console.
Horizon Zero Dawn 2 is said to be ‘gigantic’ in scope with a larger game world and more freedom to explore it than in its predecessor. People with knowledge of the game also indicated the inclusion of a co-op feature, although it’s not clear if this is delivered via the main story or a separate mode.
Semmi új nincs ebben mondjuk, de azért berakom -
Evoluti0N #105261 Uh, ha jól emlékszem, akkor az Oblivionból csak az alapjátékot játszottam, de azt oda és vissza. Arra emlékszem, h a végén 120+ óra volt a végigjátszás.
Egyik öcsém egyébként durván Skyrim-bolond. Rendszeresen előveszi, modolja, játssza. Steamen 1,508 órája van benne és szerintem a törtben ha nem is még1x ennyi, legalább még félszer ennyi tuti. -
TomStorm #105260 Írtam de sz.tem nem küldte el telóval
Megpróbálok majd otthon pc-ről -
nekem sem jött be a Nioh, 1-2 boss után meguntam -
Hát ez a Nioh nagyon nem fogott meg pedig Demons souls, Dark Souls, Bloodborne, Sekiro-t végigvittem pedig.
Irányítás, harc nagyon ratyi, grafika se nagyon szám. Hirtelen felindulásból töröltem is.
Tinman végigjátszását elkezdtem nézni youtube-on hátha kedvet kapok esetleg mégis. -
Hát annak örülök hogy nem ez a lovagos régi kori téma lesz, de nekem a belső nézet annyira nem adja már, pláne ha lopakodás van egy játékba, azt belső nézetből elég kényelmetlen tud lenni, a váltogatós kamera, hogy akkor külsőnézet mikor odalapulsz valami fedezékhez, talán még rosszabb, én a lopakodós dolgokat jobban szeretem külső nézetből hogy lássak is magam körül mindent.
Majd kiderül, de az tény hogy látszik próbálnak nyitni más játékosok felé is, akinek a régebbi stílus nem volt emészthető, de szeretnék ugyanazt megélni ha sikerül, amit nyújtott egy Witcher a saját rajongóinak a saját stílusában. Legalábbis ezt az én véleményem. -
Nem feltétlen csak erre értem, a környezetváltozást a környezetre gondoltam, a helyszínekre, a stílusa inkább a cyberpunk. -
hbd