121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
2 éves a boxos OLED és semmit nem figyelek rá. Pont úgy használom mint egy kutya közönséges LCD-t. Van, hogy 5-6 órát áll, ugyan azon a menü képernyőn vagy kint dashon. Ráadásul ez elég sűrűn előfordul. Viszont játékban van, hogy 10 órát maxon ott vannak a HUD-ok, amik semmit nem változnak, de ezek se "égnek"-be. Semmi baja, bírják ezek... -
Aha persze. :D -
Evoluti0N #105371 Erre csak az az egy megoldás, ha májusban kiadják a játékot.
-
Tweet hozzászólásokat se olvassatok. Azt mondják minden PSes tweetnél ott az ending spoiler...
Tényleg nem tudom hogy fogjuk ezt megúszni hónapokig
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 00:31:59 -
Racionálisan továbbra sem számolok idei ps5 megjelenéssel. Bárcsak rámcáfolna... -
Nextgenre. -
meg a PS5 nyitócímek... lesz itt még vétel azokon kívül nem kell aggódni :D
FF7et csak azért akarom rátukmálni, mert tudom mennyire jó játék és hogy imádná -
CP2077 mérnem?:D -
Májusban nem sűrűn lesz bekapcsolva a ps4. -
májusi ps+ pletyka
-
Ok állítólag kileakelődött az ending is. Na most mi legyen, húzzam ki a netet hónapokra?
Dögöljön meg aki kirakta -
Ezekről is csupa ilyeneket olvastam :D
De nem. TLOU2 jöjjön, addig szarok már mindenre. -
Nioh, Doom mind fosfaszlé...eszembe nem jutna bármelyikre pénzt tolni. -
Abban a pillanatban ment! Köszi, -
Pont ezért vedd meg FF7et... Az maga a JÁTÉK. Minden perce élvezet és csak mosolyog rajta az ember. Pont ezek a fosok után kell egy ilyen -
Hát nekem a doom eternal meg ez nioh2 után elég volt a hányásból, meg a játékásárolgatásból. Én az idén még max két játékot vagyok hajlandó megvenni, azokat is a sonytól, nekem 2020 játékaiból ennyi elég is volt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.26. 22:40:42 -
Na majd megtalálom ezt a 40 perces vidit mert van fent egy , de az szerintem a régi még. -
Köszi, akkor nem ez lesz az.
Azt meg sajnálom ha ilyen barmok hogy szándékosan spoilereztek neked a chat-re, pedig van rengeteg megoldás a chat-ekre hogy ne kelljen kiírni semmit.
Jah, látod milyen előnyöm van hogy nem tudok jól angolul. :P -
Evoluti0N #105355 Azt írták a last of us subredditben, h 40 perces gameplay videó.
Szerk: És ostoba módon olvastam a hozzászólásokat és valaki poénból leírta, h mi a spoiler...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.26. 21:52:09 -
Ezaz, vagy ez régebbi? Mert ez 4 órával ezelőtti feltöltés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csak őszinte vagyok. :P -
Evoluti0N #105352 Tipikus Dark hozzászólás. :D -
... -
Átvezető kell a fenének, gameplay-eket akarok, jó minőségben és valódiakat ps4pro-ról .:D -
hát ez remek :(( -
Nem kell róla nézni semmit ahhoz, hogy bárhol a neten belefuss ezek után. Marha ideges leszek, ha ennyi év után valami nyomorék nekem elspoilerez abból a játékból bármit is -
én már nem nézek róla semmit -
Rohadt életbe állítólag elég nagy spoiler is. Az a baj ezzel, hogy akarva akaratlanul belefuthat a neten bárhol ezután az ember. Nagyon remélem ez kicsit megsürgeti a sonyt és valahogy kidobják ezt minél hamarabb... -
Na valami fasza kis spoileres átvezető kileakelődött már youtubera last of usból. Hamarabb lesz ez kint youtuben, mint ahogy tolni fogjuk... Tehetem be a szűrőt már most youtubera, nehogy véletlen feldobjon valamit... csodás
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.26. 20:20:50 -
Szerintem várd meg a PS5 patchet vele. Én is azt fogom, mert tuti lesz -
így már érthető, még kicsit talán spoileres is, de köszi :D
KH3 feelingem van kicsit, csak itt értem is, mi van :D de a játék amúgy elképesztő volt, gondolkodom a hard módon, pedig nem szoktam újrajátszani igazán semmit.
az írásodat ajánlom mindekinek, aki végigjátszotta és nem vágja pontosan, mi van
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.04.26. 18:43:23 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, ha játszottad volna az eredetit+Crisis Core-t, akkor jobban értetted volna :D Lényegében ez a Remake egy alternatív idősík és Sephiroth úgymond Remake-eli , hogy az Ő kedve szerint alakuljanak a dolgok, nem pedig ahogy az eredetiben. Azok a szellem alakok, Whisperek ,pedig az eredeti idővonalnak az őrzői, ezért tűnnek fel akkor,amikor valami máshogy történne,mint az eredetiben, korrigálnak. Pl Barret nem halt meg az eredetiben, itt ugye Sepi megölte, de aztán a Whisper feltámasztotta. Vagy mikor Aerith leesett volna a templomban, az egyik Whisper visszatolta. VISZONT, azzal, hogy megöltük a végén azt a nagy Whispert, lényegében Sepi keze alá dolgoztunk, mert most már semmi sincs kőbe vésve, a folytatások akár teljesen eltérhetnek az eredetitől, pl Aerith sem biztos, hogy meghal majd. Ja és az egyik legnagyobb ebben, hogy Zack is életben maradt (a fekete hajú srác ), szóval visszamenőleg,a múltban is történtek változások,mert normál esetben meghalt volna ,amikor Cloud-ot védve megküzdött azzal a rengeteg katonával.Tőle van pl Cloud kardja, Zack-en kívül Biggs és Wedge is meghaltak eredetileg, itt élnek. Tudom még így is bonyi , és ahogy Nomura tudja csavarni a sztorit(feleslegesen), lesz ez még bonyolultabb is :D -
FFVII végére értem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt most értenem kéne? :D nem játszottam az eredetivel -
TomStorm #105340 Inkább nem kell.Hirdesd meg.Majd egyszer behúzom olcsón,most van más amivel elvagyok.
De azért köszi hogy felajánlottad! -
öblítsd le FF7el :D -
Én igazán próbálkoztam vele, tettem bele 40 órát, de pontosan ugyanazt gondolom, mint az első 5 után: hulladék.
Először azt gondoltam csak letolom, de annyira fájdalmasan szar, fárasztó nyomorékság, hogy most ugyan elég olcsó a szabadidőm, van belőle doszt, de nem ilyenre. Én ezt nem fejezem be, nem volt egyetlen pillanata, amiért érdemes lenne végigtolnom. Final verdikt: kukába való szemét. Kár volt vele próbálkoznom, elrontotta az első rész jó emlékét is. -
Megnézem, köszi -
Nekem ez a cukiság faktor már sok, egyszer majd lehet játszok vele de most nekem túl cuki -
Nem egyértelmű az biztos, hülyén van megfogalmazva. A unique ability a háromszög támadása mindenkinek. Érdemes erős ellenfelek ellen próbálgatni, a gyengék meghalnak mire odajutsz, hogy megcsinálhatnád. Szóval staggereld az ellent, aztán a háromszöges mozgást használd (Cloudnak ugye átvált Punisher módba, aztán a négyzetet kell már használni, erre figyelj). Naszóval ezzel a háromszög támadással fel kell tölteni az atb csíkot maxra (teljes atb csíkkal ne csináld a háromszög támadást,mert az már akkor nem érvényes)