121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    GoTra kíváncsi leszek milyen hosszú lesz. Milyen lesz az open world része, mennyi side content lesz stb. Lófaszt nem tudunk arról a játékról kb :D

Elvileg "very soon" lesznek új gameplay részletek
  • Evoluti0N
    Nekem ez a június 19-e megjelenéssel az a legnagyobb bajom, h 3 nappal előtte jön a Desperados 3 és azt most akkor nem fogom így elkezdeni, ameddig a tlou 2-t be nem fejezem. Szar időzítés. :D
  • TDC Geronimo
    Igen, launch címek + a szokásos év végi cod, új AC valószínűleg, új batman játék meg még amiket most be fognak jelenteni nemsokára

Hellblade az nem mostanában fog jönni.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.27. 19:21:27
  • Kongy
    Jah, tényleg a CP2077. Úgy tűnik, hogy amikor elhalasztották lerepültem a hypevonatról, meg is feledkeztem róla.
  • darkSectorxxx #105410
    Év végén egy rakat cucc?
    Hellblade, Halo, Godfall. amikről tudok eddig.

Szerintem a többiről csak bejelentés lesz majd.
  • TDC Geronimo
    Milyen ennyi? Év végén jön majd egy rakat cucc. Most lesznek bejelentések 1-2 hónapon belül + nextgen :D

Lesz bőven mivel játszani, túl sok minden
  • mucsácsó
    hátjah, és így ennyi is volt 2020 gaming téren.. :D illetve Cyberpunk 2077 nyilván szeptember 17 - MÁRHA jön tényleg... :D
  • Kongy
    Legalább mérséklődik a nagy nyári uborkaszezon ezáltal :D Kb ez a 2 bejelentett játék érdekel idén.
  • darkSectorxxx #105406
    Igen. :)
  • mucsácsó
    nyáron nem jellemző pedig ekkora címeket kidobni, pláne nem 1st party AAA+ címeket, de én nagyon adom :D
    csak ne olvadjon le majd csóri a PS4 :'D

de így legalább "tiszta lappal" lovagolnak majd be az év végi (?) nextgenbe...
  • darkSectorxxx #105404
    Igen. Én akkor is megvenném ha egy napon jönne, csak a sok infuenszer meg megbolondulna hogy melyik játékkal promózza a csatiját ugye. :D
  • Moby
    Most nem sokan mennek nyaralni.
  • TDC Geronimo
    Azért durva, hogy sony nyáron 2 ekkora címet ad ki 1 hónapon belül
  • darkSectorxxx #105401
    Én szerintem is érdekes hogy hirtelen kijött egy dátum :D
  • darkSectorxxx #105400
    Majd ha itt lesz digitálisan letöltve a gépemen majd akkor. :D
  • mucsácsó
    na, fasza! :D
    kellett hozzá ez a kis leak is szerintem ;D
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg én megmondtam, hogy max pár hét lesz. PS5 is lesz idén szinte biztos vagyok benne
  • TDC Geronimo
    filterem kitakarta de láttam hszeket így megnéztem. Na fasza 3 hét csúszás csak mindkettőnél
  • darkSectorxxx #105396
    Hát én már nem hiszek senkinek! :D
  • Evoluti0N
    Akkor csak majd' 2 hónapig kell elkerülni a spoilereket. :D
  • darkSectorxxx #105394
    Ezt adom most! :D
  • AntiHero
    "The Last of Us Part II will arrive on 19th June. And Ghost of Tsushima will follow on 17th July."

Itten írjàk

Meg kb mindenhol szóval official.
  • Moby
    Mindemellett olvasni is nagyon kellemetlen amit írsz. Mindegy min teszed :DD
  • darkSectorxxx #105391
    Ja így akkor rendben van, azt hittem gépelésre is. :)
  • AntiHero
    Ja nagyon nem szoktam írkàlni. Akiket követek azt megnézem és annyi. Ha valamit keresni kell akkor meg telefonon megkeresem, elindítom..majd ps4en folytatom.
  • darkSectorxxx #105389
    Ja csak mert én néha mikor próbáltam, írni nagyon kellemetlen nekem kontrolleren.
  • AntiHero
    Teljesen jól hasznàlható kontroller is.
  • darkSectorxxx #105387
    De ott nehéz a kalibrálás nem? vagy bill+egérrel használod?
  • TDC Geronimo
    Te se tolod FF7et?
  • TDC Geronimo
    Én ott nem szoktam csak telefonon meg TVn, de most ezt a kettőt el kell felejtenem hónapokig...
  • AntiHero
    Jó de ha ps4en youtubozok akkor nem tudom kiszűrni..

• TDC Geronimo
    Na találtam egy nagyon jó kis chrome bővítményt. Spoiler protection 2 a neve ez szépen elrejt mindent meg a video blockerbe is letiltottam a last of ust meg a rövidítéseit meg a neveket a játékból :D
  • TDC Geronimo
    Várjuk a folytatást mi is
  • Mephike
    Ma egy éves a játék, rengeteget játszottam vele, de még nem értem a végére, talán most a 3 napos hétvégén. Általában mindig kicsit irigykedve olvasom, hogy valaki már megvette a legújabb játékot és már ideje is volt végigjátszani. Azt hiszem ennél a játéknál viszont pont megérte várni. Bár én még csak pár hete játszom vele, és a játék nem idei, ettől függetlenül nálam ebben az évben dobogós a játék.
  • Moby
    Ha valaminek 40 óra után törlésre kerül a játékállása, az nem kerül piedesztálra. Jelenleg azzal is kiegyeznék, ha valaki eltakarítaná a lakásomból a lemezét.
  • mucsácsó
    hiába is, soulsborne cuccok csak kizárólag a FROM-tól :(
    nekem az első sem adott akkorát, végét már nem is bírtam undorral/idegekkel :D
    húzzanak vissza inkább Ninja Gaident hegeszteni :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.27. 08:52:43
  • Ulthanito
    Majd két év múlva piedesztálra kerül, nyugi!
  • Ulthanito
    Szerintem nem kell ettől parázni, Én egyhuzamban nem szoktam nagyon 2 óránál tovább egy seggel játszani, illetve 8 órát sem nézek focimeccseket (mondjuk azt egyáltalán nem). Ha hosszabb időre pause-olnék le egy játékot (>10 perc), akkor addig inkább kikapcsolom a tévét.

Én bekapcsoltam ezt a pixel refresh vagy milyen dolgot, hogy ő "forgatja" a pixeleit, ezzel védi magát a panel.

Szerintem ne aggódj, nem tűnsz olyan felelőtlen barbárnak, aki tönkreteszi a panelt mert 10+ órát nyomja folyamatosan a bármilyen tartalmat.
  • Ulthanito
    A napokban fejeztem be a harmadik végigjátszást. A végén pont gondoltam rá, hogy nagyon valószínű, hogy a következő részben a főszereplő már Atreus lesz, Kratos esetleg csak mellékszerepet kap, vagy már semmilyet.
  • mucsácsó
    valahogy énsem...ha meg is jelenik idén, itthon tényleg nehéz lesz hozzájutni, vagy csak rohadt nagy szerencse (és összeg) árán, ez 99% :D