121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
az a baj, hogy nem tudjuk tényleg, hogy mi volt a fő ok, most lehet pálcát törni a dolgozó meg a cég fölött is nyilván, de ezt mi sosem fogjuk megtudni, hogy hol az igazság.. :D
tapsolni nem tapsolok hozzá, de engem valahogy abszolút hidegenhagy ez az egész, spoiler elkerülésre meg milliomegy opció van már manapság, persze némi effort lehet, hogy elkapja az ember a szemét minden TLOUP2 hírnél/kommentnél..
én csak annak örülök, hogy előbb jön :D -
Ha a bónusz jár, az jár, de azért ez minimum véleményes, hogy a fejlesztő majd megmondja, hogy mikor kell kiadni a játékot, mert ők már elkészültek...Ha mindez igaz, két dolog lehet, vagy arról szólt a szerződése, hogy amikor készen vannak, ez esetben van ettől civilizáltabb orvoslat a problémára. Ha meg nem, akkor meg maximum ő azt HITTE, hogy ez a kettő egybe fog esni, és amikor kiderült, hogy nem, akkor átment, és odaszart a sony lépcsőjére.
Az egyernesen meg szórakoztató, hogy mostmár a fejlesztők, meg a internet népe fogja megmondani, hogy mikor is kell kiadni egy játékot, nem annak a tulajdonosa, aki csilliárdokat tesz a marketingbe, meg mindenbe.
-
Teljesen igaza van mobynak. Ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás az, amivel a legnagyobb baj van. Ez az idióta pont a legnagyobb fanoknak tette tönkre az élményt. Persze valószínű ott lesz még egy 20+ órás játék tele fordulatokkal meg jobbnál jobb karakterekkel, amiről semmit se tudni, de mégse lesz olyan az élmény, ha tudod a végét. -
Ha jól értem a bónusz késett volna és nem a fizetése, szóval éhen senki nem halt volna, azért ezek a fejlesztők nem éhbérért dolgoznak, szóval ne sajnáljam már, hogy a bónusza csúszik. -
Én sem a spoilerről beszélek. A fejlesztő helyzetét megértem, a megoldás, amihez folyamodott, amihez ti tapsoltok, azzal a viszont absz. nem. Amit nyertek vele, nem összemérhető a kárral, amit okoz. -
Remélem a plusz erőforrást a sztorira fordítják és nem a térkép növelésére -
Szerintem meg ne turkáljunk más zsebében, nyilván ők jobban tudják, hogy mire volt elég a pénzük és mire nem. Ők dolgoztak a projekten, ők vettek részt a crunchban, nyilván számoltak ezzel a pénzzel idén.
A spoilerek másfél hónapig való elkerülése bennem nem vált ki ilyen gyűlöletet, ne haragudjatok. Tökéletesen megértem a fejlesztőt, akivel éppen ki akart a nagy cég baszni. -
egyetértek, sztem sem ezen múlott a megélhetésük... -
A csapatnak ígyis-úgyis megérte. Azt tippelem, hogy nem napi betevőre kellett egyiknek sem, de az egész egy olyan feltélezésen alapul, amit az egyik oldal álláspontja támaszt alá. Én azt gyanítom, hogy a teljes kép ettől színesebb, de ez a lényeget tekintve aligha lényeges körülmény.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:50:53 -
Ezt nem állítom, de az nem igaz, hogy ne érte volna meg a csapatnak. Hamarabb kapják meg a pénzüket. Nem is kicsivel, kb fél évvel. -
Akkor továbbra is a lépcsőre kell szarni, mert EZ a jó megoldás!

Hajrá! -
???
1. Bónusz a fejlesztőknek megjelenés után 6 hónappal.
2. Eredeti megjelenést eltolta Sony a vírus miatt korlátlan ideig (év végét beszélték).
3. Leak
4. A Sony előrehozta a megjelenést júniusra.
5. A team megkapja a pénzét lényegében csak egy hónap (május - június) késéssel.
Szóval, ha nem is a leakelő ember személyesen, de maga a fejlesztőcsapat igen, jól járt, megérte nekik. -
Nem azért, mert a hobbimról van szó, csak egyszerűen felbasz, hogy a civilizált világban a civilizáció még mindig annyire nem jut el sok emberhez, hogy ha valami sérelem éri, akkor az a megoldás, hogy átmegy, és odaszarik a másik lépcsőjére, és ez az elintézés.
Totális őrület. Én meg kerülgessem a másik szarát, ha esetleg ugyanazt a lépcsőt használnám. -

Ott rohadjon meg -
" akkor jól tette a tag, gyanítom bent többen áldják"
Jól tette???
Mi az isten faszát tett jól? Ne kúrjatok már fel ezzel a kisember robinhúdja hozzáállásal! Jól tette voln ha,
-jelezte volna a munkaadójával, hogy nem a szerződésének megfelelően jár el
-ha a munkaadója nem ezt nem veszi figyelembe, akkor jogi úrta tereli
-ha meg benne volt a szerződésében, és ő ezt alá is írta, akkormeg...még akkor van lehetőséges
AZT TETTE JÓL, HOGY FULLBA TOLTA A KRETÉNT?
Ezzel most a pénzénél lett? Nem. Sőt, szerintem rohadtul meg lesz baszval. Elbaszta egy csomó ember szórakozását? El. Elbaszta a karrierjét? El. De legaláb megmutatta végre valaki, hogy hol lakik az úristen!!!!
Fúdeténylegdemennyirejóltette! Mindekeinekígykellene!

El sem tudom képzelni, hogy lenne, lehetne, létezhetne (valami párhuzamos univerzumban, amit felnőttek laknak) a vitás kérdések rendezésére jobb megoldás!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.30. 10:08:34 -
15 studios are working on Assassin's Creed Valhalla, for comparison Odyssey was developed by "only" 7 Ubi studios
wow :D -
Szerintem jobb, mint az xbox store. Gyorsabb, átláthatóbb. Van mindkettő, mármint konzol, mielőtt valaki Sony vs MS meccset akar indítani, nem szándékom. De az xbox store valahogy döglassú nekem, meg az egész dash olyan mintha lag-elne. A PS sokkal reszponzívabb. -
még jó hogy a fizikai mindig jelentős mikor olcsóbb mint a digitális
Elmennek a picsába a szar store-ral meg a rendszerükkel, egy nagy lehúzás az egész, nem is bánnám ha beleszaladnának egy méretes pofonba a ps5-tel.
-
erről a Sony is jócskán tehet, hogy még mindig nem a digitálisat veszik az emberek
a Store szar szinte minden platformon -
nekem is ez volt a megérzésem, eléggé evidens, hogy mi történt itt - leak után 1-2 nappal belengették instant a megjelenést, ergo fixen sarokba lettek szorítva ezzel :D
ha igazak a leírtak, akkor jól tette a tag, gyanítom bent többen áldják, mintsem átkozzák a nevét :D
ezzel egyedül az a gáz csak ránk nézve, hogy most a spoilerekbe mégkönnyebben futhat bele az ember valszeg, de szerencsére engem elkerültek eddig ezek.. :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.04.30. 08:44:51 -
Nekem már a neve se tetszik....meg ez a viking téma se. -
Tegnap maxoltam ki a 12. végigjátszást. Minden boss elfeküdt. :) -
Egy mondat erejéig visszakanyarodnék a tegnapi témához, hogy mi volt a TLOU2 leak oka. Időközben a redditen valaki, aki elvileg ND alkalmazott, leírta, hogy úgy működik náluk a munka, hogy a megjelenés előtti extra munka (crunch) ellenértékét a megjelenés utáni max 6 hónapon belül fizeti meg a munkáltató, amolyan bónuszként. A játék februárra volt ugye tervezve, amit májusig elhalasztottak elsőnek. Aztán jött a koronavírus izé és állítólag a Sony kikönyökölte, hogy mivel a bevételek fele még mindig a nem digitális árusításból van és a boltok most érthető okokból zárva vannak, ezért "határozatlan időre" halasszák el az amúgy kész játékot. Mert a játék kész. Kész volt februárban is, de májusig még bugfixeltek, viszont, mostanra már teljesen kész van, nincs vele semmi munka.
Sok fejlesztő számolt ezzel a pénzzel és a "határozatlan idejű" halasztással kapcsolatban olyan hírek voltak házon belül, hogy év vége, karácsony környéke is lehet a megjelenés. Ez jövő év közepi bónuszt jelentett volna a TELJES teamnek. Aki leakelt (ha egy ember volt és nem több vagy akár a teljes csapat) pont azért leak-elt, hogy a Sonynak ne legyen választása és kiadja előbb a kész játékot.
Be is jött, júniusban jön a játék. Leak nélkül aligha jött volna.
(egyébként a dolgozók próbálkoztak előre elkérni legalább egy részét ennek a pénznek, de nem kaptak mást, csak fenyegetést, hogy ki lesznek baszva) -
Árpitallica #105591 Sziasztok! PS4en a Hunt Showdown játékról mi a véleményetek? Szerintetek megéri a vételt? :) -
Evoluti0N #105590 Ugyanaz az Ubisoft csapat fejleszti ezt is, akik a Black Flaget és az Originst is készítették, szóval remélem a legjobbakat.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 23:27:49 -
ACre mindig van hype. Főleg azután, amilyen lett az utolsó 2 rész és most volt 1 év kihagyás is. -
Én nem értem ezt az AC dolgot. Van iránta hype ami igazolná a mai ecsetelős streamet? Vagy lett tőle? Biztos jó lesz meg minden, de nem tudom hova tenni -
4 perces cinematic trailer lesz. Gameplay jövő hét. Azt mondják akkor lesz xbox event és ott lesz -
AC Valhalla
Holnap 17:00 trailer. -
Ja, hurrá...megyek aludni -
Ma csak key art lesz meg név. Holnap trailer, jövő héten gameplay -
Kétlem,... -
TomStorm #105582 Na lassan kész van neki még a fej hiányzik főhősről de alakul.Most benyomták Odyssey zenéjét:) -
Mondjuk kb 1 éve láttuk mozgásban normálisan a játékot. Most van a polírozási fázis, sok minden biztos szebb meg jobb már
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 19:57:04 -
tudom-tudom, nem is várnék olyat ettől, viszont akkor se az igazi valahogy az itt mutatott formában - mondjuk én ígyis tolnám, szó se róla:D csak szvsz lehetne még fényezni... de nyilván akkorát nem is változhat, hiszen ott a Sasquatch bossba is belemegy vagy 20 tár, mire megfekszik.. :D dehát ettől RPG-szerű..
hát én nemtom jonnyka, lehet az is furcsa benne - én azért bízom a CDPR-ben :))) -
nem csak az van hogy direkt ilyen gamepados direkt lassított kamera forgás nem tetszik? nagyon csodálkoznék ha ez ilyen lenne, ekkorát csak nem bakiznak
(© j0nNyKa 2020.04.29) -
Ez nem egy fps játék. Itt nem lesz olyan gunplay soha -
na, kb 8K-ban néz ki úgy youtube-on egy videó, ahogy HD-ban kéne.. :D
viszont ez a gunplay, jááááj :S egy COD MW után ezt nagyon siralmas látni, remélem kezdenek valamit majd ezzel azért szeptemberig, mert rohadtul erőtlen, amolyan Fallout 3-jellegű az egész - de félő, hogy ez már nagyon nem fog akkorát változni :\ -
Evoluti0N #105576 Ez már régi és vót. Csak most fel lett javítva jobb minőségbe. -
konkrét ingame felvételek vannak, úgyhogy aki spoiler érzékeny az ne nézze
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.29. 18:54:35