121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jó kis fantasy sorozat mindkettö A valós történelemhez egyknek sincs sok köze. Ez nem baj egyáltalán. A gond ott van, amikor az emberek hajlamosak dokumentumfilmként kezelni a sorozatot. -
CptFlint #105778 Szemantika. Többségében 1440p-ben futnak a játékok PS4pro-n. Az, hogy most a kimeneti jel valós 4k, de a renderelt kép 1440p és miképpen alkotja újra ez az eljárás, hogy natív 4k közeli képet adjon, az már tényleg tök mindegy szerintem, hogy hogyan hívjuk. Persze nem pontos így, és tech berkekben biztosan szemöldök ráncolást eredményezne, de itt most nem mindegy... -
Pedig marhára ideje lenne már váltanod a szutyok 1080pről. 2020 van... -
Ha el lehetne adni bárámit számokkal, akkor mindenki oneX-et venne.
Semmit nem lehet eladni számokkal. 1-2 user van, aki egyáltalán sejti, hogy mit jelentenek a számok, a nagyrésze leszarja. Nem is tudja, vagy azt hiszi, hogy tudja (mint Te), de ha azt is hiszi, hogy tudja, valójában nem eszerint választ. -
De nem mind az, nem mondtam, hogy nincs 4k egyeltalán. :D
Ellenben az Xbox-al, mert Xbox X-en ha jól emlékszem, 4k 30 fps mindegyik és van néhány 4k 60fps-el.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 12:25:45 -
Na de érted, egy PC-snek mondod checkboard, akkor... Meh.
El lehet adni szerintem simán a gépeket számokkal. Sokan szeretik a hangzatos dolgokat.
Játék milyen az nem nagyon számít manapság.
Csaak a power, meg hogy mire jön, milyen felületen éred el, maguk aa játékokat sokan nem nézik, ragaszkodnak az elveikhez és inkáb nem játszanak.
Én nem váltok 4k-ra, engem az fog vonzani, ha más téren javulnak a dolgok.
Nagyobb játékok, hoszabbak, jobb fizika, meg ne tűnjenek el a világokban a dolgok, amiket csinálsz, hullák a földön stb.
-
A PS5 árnyékában erre már ki lesz kívácsni? :D Most lenne egy kis előnyük, de élni sem tudnak vele. -
Szinte az összes, pro után jött exkluzív 4K. Death Stranding, Days Gone, Unchartedek, stbstbstb.
Maradj inkább csendben ha technikai dolgokról van szó, mert a legelemibb információd sincsenek meg. -
Hát esély van.
Mert hiába erősebb 2.5x, ha eleve a játékba több techno lesz, akkor ott lesznek, ahol a part szakad. :D -
A chekckerboard nem skáláz fel semmit, felejtsétek már el ezt a hülyeséget. -
CptFlint #105769 Az milyen lenne már, ha a csoda nextgenen is 1440p checkerboard felskálázgatás menne 30 fps-el XD. Eskü nem lepődnék meg. :D -
CptFlint #105768 Ennek így akkor sok értelmét nem látom. Pedig vártam eddig, hogy milyen is lesz. -
Akkor mi az a sok DF teszt a 1440p meg hasonló adatokkal? Az is kamu?
Persze van néhány 4k játék, ami csak néhány ellentétben azzal, hogy a nextgen-re mind az lesz.
Ha nem akkor meg felesleges a nextgen.
sok sok 4k 30fps
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 12:14:46 -
Hát azt mondta ez a greenberg vagy ki hogy vannak tervek 1st party cuccra nyárra -
Valóban ráérnek. Nekik szerintem még 2021 végén se lenne késő kiadni. -
>Mert PS4 pro nem tud (kb) semmiben 4k-t.
Szokás szerint hülyeséget beszélsz, egy olyan témában, amihez szokás szerint lövésed sincs. -
ilyenről egyelőre szó sincs, -
Mert PS4 pro nem tud (kb) semmiben 4k-t.
Sokaknak elegek a számok, adatok, a számháború.
Pc-s tulajokat kérdezd meg. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 12:06:14 -
Mondjuk az hogy egy külön bemutatót szánnak 1st partyra talán jó hír, mert meg tudnak tölteni vele egy showt -
"I know it might be frustrating right now, but there's a clear reason I can't say anything at the moment.
Once games start getting shown...everything will change."
Amúgy egyik csávó mondta nem a sony lassú a reveallel, hanem az MS gyorsított be, mert nekik már vége a gennek ugyanis semmijük sincs, ellenben sonynak még ott van 2 akkora cím, mint a GoT meg last of us 2. Jövő hónaptól kinyílnak a kapuk aztán mindenki elhallgat :) -
Update 4/30: It has since been confirmed by Microsoft's Aaron Greenberg that the Xbox Series X gameplay presentation will focus on games from "partners" only and not Xbox Game Studios titles. -
CptFlint #105758 Nem lesz bemutatva a Halo Infinite sem? Ez biztos? Elég csalódott leszek, ha nem kap gameplay bemutatót. -
CptFlint #105757 Sőt igazából nem tudok gondolni semmi ellenérvre, amiért ne a legjobb verziót mutogatnák a képeken. Volt valaha bármikor is, hogy a promó képeken nem a legjobb formájában mutatták a játékokat? Szerintem ez így néz ki max. Most az, hogy esetleg nem mutogathatják a XSX és PS5 verziókat a bejelentés előtt az szerintem teljesen irreleváns lévén kétlem, hogy a max pc-s grafikánál bármennyire is jobbak lennének, azt meg miért ne mutathatnák. Ez szerintem a legjobb esetben így fog kinézni, ahogy a képeken. -
Ja, amúgy a jövőheti XSX bemutatón kizárólag 3rd party játékok lesznek
Ezek a nyomorultak semmiből nem tanulnak :( Gépet tudnak csinálni, és semmi mást. Ha nem csinálnak valami magukkal, a következő generációban a földbe lesznek gyalulva, mindegy mennyi pénzük van. Dehát évek óta várjuk ,hogy történjen valami, és igazából soha nem történik ott semmi...(a végtelen mennyiségű pénz elégetésén kívül persze. abban világelsők).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 11:14:12 -
Elég nehéz lenne elmagyarázni az embereknek, hogy miért vegyék a ps4 pro 4K@30fps helyett a ps5 4K&30fps-t. Megpróbálni meg lehet, csak nehéz lesz :)
Egyébként felesleges találgatni, egy hét múlva pontosan fogjuk tudni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.01. 11:06:41 -
Egyébként én is így vagyok vele. Egyáltalán nem lepne meg, ha 4k-ban 30 fps-el futna a Valhalla, aztán azzal magyaráznák, hogy "filmszerű élményhez elég a stabil 30 fps" :D :D Benne van a pakliban.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.01. 10:56:00 -
-
CptFlint #105752 Aztán lehet, hogy ezek a nextgen képek... El tudom sajnos képzelni, hogy annyi különbség lesz csak, hogy natív 4k lesz az új gépeken, meg gyors töltés az ssd miatt és kb. ennyi is. Azon sem lepődnék meg, ha csak 30pfs-es lenne a nextgen a minimális grafika javulás ellenére is. Persze remélem tévedek. -
WTF? A kommentemre válaszolt az ember. A kommentem az volt, hogy kurvára mellékvágány, hogy itten leakeltek, meg ki leakelt meg minek leakelt, meg most hős vagy egy seggfej. Nem ez a botrány, mert egy rakás leak volt a történelemben már, nemcsak a játékok terén, filmek terén is. A nagy felháborodás és a botrány most nem ebből van, hanem abból, AMIT kileakeltek. A plotból, ami most szépen kiderült, másfél hónappal megjelenés előtt.
Erre írta:
"Nem derült ki semmi konkrétum, csak feltételezések vannak. "
Hát lószart, mama, minden kiderült. A teljes plot. Fordulatokkal, karakterekkel, teljes befejezéssel együtt.
Szóval, ha értő olvasás, akkor mindketten megbuktatok vagy rossz kommentre válaszoltatok. -
Ámen! hamarosan megtudjuk :) mondjuk ha szebb is lesz, akkor is ismerjük a messzi-messzi hírös Ubi-féle downgrade-et:D -
Azok szerintem currgen screenshotok Szerintem a sony meg az ms senkinek nem engedei, hogy nextgenről tegyen közzé anyagot, őelőttük. -
És újrakezdte, hátha beadja, ha már itt rohad. -
Mire gondolsz most.
Annyit írtam, hogy amik kiszivárogtak, nem csak egy valaki által írt szöveg, hanem konkrétan az átvezetőkben is az történik.
Mit kell ezen nekem értenem? Max te nem értetted én mit írtam. :P -
"Ajánlom az értő olvasást neked. "
Neked is, de legalább rajtad nem lepődök meg. :) -
Ajánlom az értő olvasást neked. Ugyanis nem arra válaszoltál, amit ő írt. Vagyis pont nem azt mondja, amire te válaszoltál. -
Mi derült ki? Számomra az, hogy egy szarfaszú faszparaszt kiszivárogtatott egy milliók által évek óta várt csúcsjátékból valamit, kicsinyes, személyes okoknál vezérelve. Azt gondolván, hogy ő most jól kibasz a munkaadójával, akivel elvarratlan, vélt vagy valós konfliktusa van. Egyúttal torkonszarta azokat a játékosokat, akiknek ő készítette a játékot.
Parádés jellem! Állítsuk piedesztálra!
Ez derült ki. Hogy mi volt az a vélt vagy valós ok, az nem, mindenki csak feltételez. -
A kiszivárgások sajnos egyértelműek.
Télleg konkrét átvezetők vannak a játékból a neten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.01. 07:52:35 -
Óriási kurva nagy tévedés. Az EGÉSZ plot kiderült, nincsenek feltételezések, konkrétan átvezető filmeket tudsz megnézni, gameplay videokat. Milyen feltételezésről beszélsz? Ami kiderült azt senki nem cáfolta hivatalosan, nehéz is lenne, miután meg tudod nézni a konkrét jelenetet, amiről beszélnek. A nagy részét már letöröltették, de azért még meg lehet találni, az állóképes változatokat meg pláne.
Ha nem hiszed, leírom neked privát üzenetbe és nyisd meg június végén. Aztán kiderül, hogy ki feltételezgetett micsodát. -
De hát még a mentéseit is letörölte! -
ppista #105740 Nem derült ki semmi konkrétum, csak feltételezések vannak. A botrány az, hogy kikerült a játékból egy csomó részlet, egy patkány jóvoltából.