121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Activision-nál "unlink" nem lehetséges ami ott van.Unlink de nem lehet.Akkormiafrancért van ott!??
    Az összes platformra adnak ki gémet a kőkorszak óta de egy átkozott unlink nem lehetséges ami opcio az oldalon.Eszméletlen
  • TomStorm
    32:9 monitorral jó pedig.Főleg szimulátorra+stratégia.
    Minden másra ott a Ps!!
  • Kandurex
    Nah, elment az FF7.

Majd jöhet a vol 2., remélem, hogy újragondolnak bizonyos részeket.
  • Moby
    Ez a SC Blacklist minden elemében annyira pre-prevgen, hogy kb értelmezhetetlen szint. De meg is lett a jutalmam érte: letörölhetetlen a gépről :D NEM LEHET UNINSTALLÁLNI.

/hogyénmennyire beleutáltam a pécégémingbe, tejóisten :(
  • TDC Geronimo
    Én tudom, pénzért
  • Moby
    Nem is értem miért ott mutatna be a from egy játékot, amikor az eladott xboxok száma japánban megközelíti a 4 darabot :D Gyakorlatilag az van, hogy mikor bejelentették az xbox eventet, az oldalak elkezdték dobálni azokat a címeket, amikről tudjuk, hogy készülnek, és talán már előrehaladott, megmutatható (esetleg lassan megjelenő) állapotban van. Egyből belekerült az Elden Ring, és azóta szárnyal ez a pletyka.
  • mucsácsó
    megvette az MS a FROM-ot és kezdik szállítani a gigaexeket nextgenre
  • Moby
    Nem igazán tudni mi az alapja. Szerintem semmi, csak ilyen réghallottunkmárróla.
  • AntiHero
    Ja jó akkor. :D
  • Moby
    Ez a pletyka már megy mióta bejelentették az XBOX eseményt.
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Az a pletyka jàrja, hogy:

RUMOR: #ELDENRING gameplay to be revealed at the Xbox Series X Games Reveal Event.

• Rage47
    igen de nem tudtál meg semmit, szépen megvezetett
  • mucsácsó
    PC-n tolom, de pontosan ugyanezeket tapasztalom, mint te - sajnos ez platformfüggetlen elvileg, legalábbis haveromék is folyton panaszkodnak PS4-en, ugyanúgy jelen vannak ott is ezek a hibák :\
    ez a mostani update ez az univerzum legszarabbul sikerült patche evör, tényleg többet ártott mint használt a játéknak :\ multis quick playben kb. szerencse kell, hogy meccsbe kerülj, Warzone pedig kb játszhatatlan a lag miatt hétvégente/esténként... valamint a party voice chat beszarik kb. 5 perc után (bár ez áthidalható discorddal/teamspeakkel, de konzolon szopás..)
    +rengeteg gamebreaker bug jelent meg (nem tudod lehívni a spanod néha, stb..)

bezzeg ha olyan bug lenne, hogy gyorsabban nő a battle pass leveled, akkor valszeg 10 perc alatt kijavítanák.... :DD
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.05. 17:53:40
  • juhaszvik
    Megvettem az ff7r-t, most leteszem a tévé elé és várom, hogy megjöjjön a készülék hozzá. Napok kérdése...
  • TomStorm
    Életemben először beszéltem Magyar supportal.Nagyon korrektek voltak,segítőkészek de én hülye elcsesztem nagyon amit akartam:D
    Utána döbbentem rá mit csináltam.
    Visszahívtam őket és mentettük ami menthető.

Amit nem tudok viszont hogy mentést egyik acc-ról másikra egy gépen át lehet tenni?
  • TDC Geronimo
    cyberpunk

• TDC Geronimo
    DS launch trailer is szarrá volt spoilerezbe, én azt se néztem meg csak utólag
  • Rage47
    ja sajnos :( jobb lett volna az sem látnom :D
    most már nem nézek semmiből az tuti

Kojima jól csinálta a DS-nél, mert tök másra gondoltál a launch trailer alapján, mégis összeállt valami belőle :D
  • TDC Geronimo
    Most hogy már befejeztem FF7et megnéztem launch trailert. Atyaég... Szarráspoilereztek benne mindent. De jó, hogy mostanában nem nézek soha storyjátéknál launch trailert :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.05. 16:58:45
  • Evoluti0N
    PC-n imádtam. Belevittem majdnem 20 órát. Sok olyan dolog van benne, ami hatalmas előrelépés korai VR játékokhoz viszonyítva, habár nem az egyetlen olyan játék, ami azóta ezt csinálja és gondolom, h mostantól standard lesz. Amiről pedig beszélek, az a fizika. Nem megy át a kezed különböző tárgyakon, meg tudod fogni a zombikat, meg mindent és reagálnak rá, valamint a fegyvereknek is van súlya, ami azt eredményezi, h nem tudsz egy kétkezes fegyvert fénysebességgel rángatni és így sebezni az ellenségeket, ahogy az korai VR játékokra volt jellemző. Ezek mellé még jön a különböző választási lehetőségek, a többfajta befejezés, a felfedezés öröme. Remek VR cucc. Kivi vagyok, h a PSVR verzió milyenre sikeredett.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.05. 17:00:19
  • TDC Geronimo
    The Walking Dead: Saints & Sinners has shadowdropped on PSVR!

Állítólag egyik legjobb VR cím
  • Rage47
    A Sony megkérhette volna őket, ha nem tette, hogy töröljék :) simán szoktak ilyet
  • juhaszvik
    Az euronics is olvassa ezt a fórumot: nem telt el tíz perc a panaszkodásom után, és írták, hogy futárnak átadva.
  • j0nNyKa
    miért, szabályellenes?
  • Rage47
    az is lehet, hogy berakja valaki valahova akár egy cikkbe a trailert és a videó lejárta után ajánlásnak kidobja a spoileres videókat
  • TDC Geronimo
    Detto. Ez a teaser csak egy 20 seces minimalista zene meg 2 mondat, de ahhh, elmondhatatlanul várom már :(
  • TDC Geronimo
    Nem lehet azt olyan ütemben törölni, ahogy ezek a férgek feltöltik ezeket
  • Rage47
    fene gondolta... eddig olyan óvatos voltam :D

Safarit használok

amúgy meg miért nemt törli ezeket a YT??
  • Evoluti0N
    Én most már 0 dolgot fogok megnézni belőle. Beleértve trailert vagy launch trailert, ha olyan is lesz külön.
  • TDC Geronimo
    Nem szabad ilyet :/

Hasznaljatok chrome addonokat mondtam mar.
  • TDC Geronimo
    Euronics webshop kritikan aluli. Onnan semmit
  • Rage47
    bakker rákerestem yt-on hogy tlou2 teaser és kidobta a címben az egyik spoilert. shit

mondjuk nem nagy cucc de akkor is.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.05.05. 16:27:06
  • Kandurex
    fúú....nekik rettenetesen lassú a webes részük, van, hogy hetekig nem válaszolnak!
  • juhaszvik
    Olyan... lassan... nagyon lassan... telik az idő... Az euronics meg csak ül a ps4-emen...
    Szombaton adtam le a rendelést, és még csak annyit sem jeleztek vissza, hogy "köszönjük a pénzt, hasznosan fogjuk elkölteni", hiába frissítgetem a mailfiókomat... most jöhet az a rész a south parkból, amikor Cartman hibernálta magát hasonló okból...
  • TDC Geronimo
    Tlou2 trailer holnap. Nem fogom megnezni de ettol a kis teaser videotol is mar a kezemen felall a szor.
  • Evoluti0N
    Mi a helyzet a Warzone-nal PS4-en? PC-n sok szempontból katasztrófa. A patchek sokszor csak sokadik újrapróbálkozásra jönnek le, baromi lassan töltődnek. Olyan is volt, h szerverhiba miatt az egész játékot le kellett újból töltenem. Mindezek mellett időnként, különösen hétvégén olyan lagok tudnak lenni, h (szinte) játszhatatlan.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.05. 15:32:29
  • mucsácsó
    áhhhh :D S2-ben és S4-ben egyáltalán nem is voltam bent, S3-ban felnéztem pár meccsre PC-n, de nem..
    most Warzone megy ezerrel már 3-4 hete:D
  • Rage47
    apexet még tolod?
  • Kongy
    Majd 5:55-kor jön a bejelentés.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.05.05. 14:31:23