121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #106341 A színeket nagyon eltalálták az Unreal-nál. De jó lenne, ha remasterelnék konzolokra. -
Én még mindig azt gondolom, behúzom. Ezek nem first party címek voltak, azokat júliusban külön eventen mutatja be a mikró. -
must.. not... buy.... more....!! -
Nem, mintha a Sony eddig bármit is villantott volna, sőt, még ígéret sincs. -
Nekem idén karácsony:
XSX + The Medium!!!! :D -
Rengeteg volt. The Last Ninja mindenekfelett. Another World, Virtua Racing, Virtua Figters...sokat elő lehetne túrni. Ezek mind ilyen ELKÉPZELHETETLEN szintű ugrások voltak. Ma már ilyen nincs, nem lehet. Apránként csiszolódik. -
Tőlem jöhet. Nyomom a preordert! -
Én. Fogok. Egyrészt az a pár ex érdekel, másrészt gamepass előfizetés. -
Evoluti0N #106333 Ameddig az Xbox "exkluzív" játék annyit jelent, h Xbox és PC, addig 0 okom lesz Xboxot vennem. -
TomStorm #106332 Na ne rontsuk az összképet!! -
Ja és Knack 3at nyitásra please sony, nem viccelek
-
Na ki akar még mindig xboxot venni? Ps reveal után annyian akartatok
-
Sonynál lesz PS5 only cím indulásnál, xboxnál 1 évig kb ilyen nem lesz. Szerintem amint meglátjuk pl a Bluepoint PS5 only remakejét letesszük a hajunkat. Ott nem fog semmit visszatartani a jaguar CPU -
Amikor a geforce 440mx-et lecseréltem a radeon 9600-ra és bekapcsoltam a dx8-at cod2-ben (az fps valami 20 alatti volt fixen), de látszott a torkolattűz a falon. Az unrealt pár éve játszottam végig, textúra moddal olyan skyboxok vannak benne hogy csak pislogtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
CptFlint #106327 Szerintem mind crossgen volt. Nem hiszem, hogy ebből a kínálatból bármi is kihagyná a jelenlegi gépeket. Meg anno MS mintha mondta is volna, hogy 2 évig támogatni kell a one-t is. -
Evoluti0N #106326 Volt ebből bármi is nextgen? Vagy mind crossgen volt? Mert ha az utóbbi, akkor nem fogunk itt csudálatos grafikát látni, ameddig a jelenlegi generációs konzolok visszafogják. -
CptFlint #106325 Nem volt semmi nextgen sajna. Ami picit is jobban nézett ki az átlagtól ott mind kiírták, hogy bullshit trailer persze szépen megfogalmazva :)
Pedig, ha játékmenetben nem fognak fejődni, akkor reméltem, hogy legalább a grafika oda fog pirítani. De jó lenne megint olyan szájtátva nézni az új játékokat, mint anno. Mint mikor dreamcast-en először láttam a Virtua Figter 3-at 99-ben. Ott koppant az állam. Vagy még pc-m 98-ban asszem az Unreal menü real time videója mikor a kastélyt körül repülte a kamera. Az varázslatos volt. Tényleg Nektek mi volt, ami így emlékezetes maradt grafikai szempontból akár a régi játékoknál? -
CptFlint #106324 Nem így értettem a lehetőségeket. A fizikai engine bugokkal főleg a speedrunnerek csináltak érdekes és vicces dolgokat. Úgy értettem, hogy tudták főzőcskézni benne, mindent megmászni, harcolni és ennyi. Az a pár interakció, amit tudott a játék az dobta fel, hogy felgyújthattad a mezőt és a feláramló meleg levegővel is tudtál glide-olni, vagy hogy ki tudtad vágni a fákat, mindent fel lehetett venni, ilyesmik. Behatároltak voltak, de a maga kis egészében prímán működtek és üdítően hatott a sok statikus világ mellett. -
Jó hát nyilván pc-n tolnám monitorral, a felbontást rengeteg játék támogatja, még a vice city is ahogy ránéztem :D -
TomStorm #106322 Ps4 az 16:9 -
>Nem volt benne sok lehetőség,
:DDDD Kb bármire van benne lehetőség. Évek múltán is elképesztő trükkökre jönnek rá a játékosok.
Valamelyik nap épp ezt találtam. -
jézusom, most pótoltam a streamet, nem voltam itthon eddig - dehát ez tényleg lófasz tormával, már elnézést kívánok :D
nem akarok fanyalogni, de nagyon semmi nextgen nem láttamt a preziben, ahogy ezt prognosztizáltam magamnak előre már - még talán a DIRT5 nézett ki legértelmesebben :D 120 FPS@4K, mondjuk az ütős azért, ha valós, van ott azé kakaó :D
The Medium viszont fain, de ott is lazán egy ütősebb currgen látvány az egész, de jöhet, csak merjek vele játszani majd :D
...nade nem lesz itt sztem semmi extra egészen addig, amíg nem látjuk meg Nótiék következő nextgen címét :D vagy esetleg launch címnek majd ha lesz valamelyik nagyobb 1st party studiós cím, akkor legkorábban ott - de ez csak PS5-ön várható továbbra is ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.07. 21:40:02 -
CptFlint #106319 Az jó volt. Tetszett. Üdítően hatott. Nem volt benne sok lehetőség, de amit tudott azt jól csinálta. Tavaly vagy tavaly előtt nyáron már nem emlékszem nagyon jól lekötött. Kíváncsi leszek a folytatására. Mondjuk a személyes kedvencem a Twilight Princess marad. -
Nekem inkább az a tippem, hogy mindenhol lesz csíkod. -
próbáld ki a Zeldát -
Kicsit más téma: Megjött a 34"-es 21:9-es monitorom. Végül lecseréltem a katasztrofális 10+ éves tn panelest hogy produktívabb legyek "home officeba"
Milyen játékot érdemes szerintetek megnézni rajta? Age of empires 2-ben mentem pár kört, rögtön úgy éreztem rég megvehettem volna. A PS4 tv-re van kötve, de ha leszedné a fekete csíkokat lehet megnézném vele az order 1886-ot. Úgyis pár trófea és platina
-
TomStorm #106315 Ennyi:D -
Megvan. Gondolkodjunk el, mennyire lehet egységes vizió egy olyan szervezetben, aki 3, stilisztikailag egy univerzumban nem létező jelölést kitalálja, megtervezi, engedélyezi, és felhasználja egyetlen termékre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pontosan ekkora fingtalanság megy mindennel kapcsolatban, ami körülveszi a platformot. A hardver szerintem úgy születhetett, hogy bezártak egy csomó szakembert egy földalatti bunkerbe, és csak akkor engedték őket, amikor kész lettek, viszont addig nem mehetett be egy idióta sem a cégvezetésből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 21:00:54 -
"Crackdown 3 was better than this event"
-
Jó, hát gyakorlatilag indie címeket mutattak be, ne versenyeztesd már az egyetlen kategóriával amivel érdemes játszani. Az AAA, minden más hulladék. -
Már látszik, hogy rohadt későn kezdték el. Lesz talán egy Halo-juk indulásra? Én nagyon szeretem, de az az xboxosokat sem érdekli. Alig ismerek olyan xboxost, akit érdekelne. Majd jó lesz pécére portolva, steamen talán eladnak belőle valamennyit :D Én meg kapom ingyen.
De nem csak ez a baj. Vagy inkább nem ez a fő baj. Ma az derült ki, hogy továbbra sincs ott senki, akinek halvány finja lenne arról, hogy mit várnak a játékosok egy platformholdertől. És ez már dermesztő. Dollármilliók, évek, szakemberek. és semmi. SEMMI. De akkora semmi, hogy az már a jupiterről is látható, ami egy semminél nem kicsi teljesítmény. Annyira nincs vízió az egész mögött, hogy arról tanulmányokat lehetne írni.
Valamelyik nap láttam valamelyik anyagukban az xbox jelet, az xbox logot, és ezt az új Series X logót egymás mellett. MINDENT, atomonként mindent mond el az egész helyzetrő, ami ma xbox. Megkeresem. Érdemes egy pár másodpercet szentelni neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.07. 20:56:42 -
A japán Twitteresek valamiért odavannak ezért a képért.
-
Az a sok stúdió amit vettek az még legalább 3 év mire termelni is fog valamit, eközben sonynál már javában készülnek a PS5 címek és folytatások
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.07. 20:47:36 -
Nem feltétlenül jó, hogy ezek ennyire karbatett kézzel fogják vinni megint a generációt. Ezek az ökrök meg lassan hátrébbról indulnak, mint 7 éve, pedig most még a gépük is jó. De ezzel sem tudnak mit kezdeni. Nem tudom mekkora hendikep kéne, hogy el tudjanak mozdulni a startvonalról. -
-
Engem 1-2 játék érdekel, de ilyen akciósan veszem szinten. Az AC leginkább egy Runes újrahátszáshoz hozza meg a kedvem. Mondjuk xboxot nem úgy néz ki hogy veszek, ps5/pc mellett előbb figyelne be egy nintendó
-
Amúgy épp most toltak belőle a Sony-ék egy emlékeztetőt a hivatalos Twitter csatornájukon, csakhogy érezzék az XBox-osok, hogy mennyire rossz nekik.
-
Nem csak te szerintem, itt mindannyian így vagyunk, bár nekem a tsushima a bomba cím mert friss és japán és szamurájok, a TLOU2 meg 1 menetre kell.Nem a balhé miatt. -
Jogos!!!!!!!!! :D -
Még most is nehezen hiszem, hogy 2 ilyen bomba cím jön nemsokára