121491
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Végülis ha nem dobna rajta a Ray, akkor lehet csak PS-t vennék.
Így is van 4 konzol itthon, most még 2 lesz.... :(
-
Raytracing az érdekel azt mondtam. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 12:35:36 -
Ezt én sem értem. Gamepassra nekem is elég lenne a oneX. Csak nem fogom tudni megállni, hogy megvegyem az xsx-et :D -
xboxból akkor minek rohansz a boltba venni az újat, ha nem vagy ennyire igényes meg nincs 4k tvd? Ami jön új boxra az jönni fog 1-1.5 évig a mostanira is. -
Nem.
Ezt azért mondom mert láttam játékokat, sógornak van tvje, de engem nem érdekel, se a felbontás, se a HDR, az RTX annál inkább lesz érdekes ahoz meg elég a mostani tv-m. :)
Szebb a ti tv-teken, nem azt mondom hogy nem, de nekem ez untig elég.
Biztos hogy nem adnék egy tv-ért ki fél milliót, ahogy geci gazdagnak kéne lennem, hogy ne sajnáljam kiadni.
Egy konzolra is húznám a fogam 200k felett.
Sokáig sima ps4-el nyomattam és csak a multiplatform címeknél éreztem azt hogy jobb, az exclusive-ok miatt nem kellett volna nekem pro.
Ennyire nem vagyok igényes. -
Ezt azért mondod, mert nem láttad a játékokat egy normális 4K HDR tvn még... 1080p az már most is lófasz nemhogy köv genre -
Lesz pc-re, csak nekem jobb a 200k-s Xbox, mert ennyiből még egy GPU-t se kapok. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 12:01:26 -
Amennyi játék érdekel manapság, nekem még kevés is lesz. :) -
De ezek jönnek pc-re is, nem? Mint a mostani xbox játékok -
Megértelek :)
Mondjuk nekem az idő hiánya is bekorlátozza a dolgokat. Örülök ha egy konzolon képes leszek az ismertebb/jobb játékokat végigjátszani. -
Én nem tudok választani. Muszáj mindkét konzolt megszereznem.
Xboxon is gecijó kis játékok lesznek.
Gears 6, Halo Infinite, Hellblade 2, The Medium.... -
Nálunk hamar eldőlt, hogy PS5 lesz a befutó és azonnali vételben. A kérdés csak az, hogy milyen csomagok fognak megjelenni, illetve jó lenne pár játékról addig még több infót kapni, mert pl a Godfall engem nagyon érdekelne az ígéretek alapján, de kicsit több infót el tudnék róla viselni. -
Elég lesz 1080p.
Én untig elleszek így is, ha csak azt kapom a mostani tv-men, amit a youtube videókba látok.
Lassan meglesz a lóvé 2. konzolra, 2x 200k-t rakok majd félre.
Tv-re ha lenne 600k-m, AKKOR se venném meg, nekem egy játék se fontos ennyire.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.05.11. 08:47:44 -
jah, gáz... most sajna nem ez volt a prioritás, de esélyes nálam is a C9 a PS5 mellé :) -
Evoluti0N #106408 Attól függ, h mennyire lesz könnyű követni a feliratokat. Ha nem lesz sok párbeszéd és sztori expozíció játékmenet alatt, miközben nagyban megy az action, akkor nem gond. Azonban, ha sok olyan rész lesz, amikor pl. harc miatt nem tudok fontos szöveget olvasni, akkor marad az angol. Emlékszem, h Nier Automatában is gyorsan feladtam a japán szinkront, mert nem tudtam követni, h miről van szó. -
Én maradok angolnál. Amit hallottam szinkron jó és az arcmimika is angolra van synchelve -
1080p tv meg sima PS4 2020ban... ejnye :D -
Prof William #106405 Ja és japán hangsáv alap. Azért egy japánban játszódó "történelmi" játékban ahol a szereplők 90%-a japán (aki meg nem az meg mongol) furcsa is lenne, ha mindenki angolul beszélne. Én tuti "eredeti" nyelven játszom majd. -
Hogy nem vagytok felhypeolódva az egyik legjobb játék folytatásán az számomra érthetetlen :D
No mindegy én igen :D -
annyira én sem ugrálok a TLOUP2-ért, mint ahogy "kellene", de valszeg az (is) az oka, hogy nem tudom full pompában élvezni majd FHD-n egy base PS4-en :( :D nekem CP2077 továbbra is a top legvártabb, de azért kíváncsi vagyok mind2 SONY nagyágyúra nyáron, nyilván veszem őket instant :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.05.11. 00:08:40 -
:O
Én mindkettőt nagyon várom -
Prof William #106401 Jól hangzik. Mindenki a Last of Us 2-t várja de én a Tustshimára várok, de nagyon. :)
A Last 1 kedvenc játék volt de a 2 nem hoz lázba. -
Leak szerint lesz 2 nagyobb település és kisebb falvak, mindegyik saját storyval
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.10. 23:34:21 -
Prof William #106399 Jól hangzik. Remélem azért nem csak egy "kihalt" szigetet kapunk, hanem lesznek "élő" falvak vagy akár kisebb városok is, amik megúszták az inváziót. -
Nemsokára jön valami elvileg, de szerintem majd akkor fogják tolni, ha kijött tlou2
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.10. 20:33:37 -
Nem mondtam, hogy szar lesz, csak nem tetszik ez a tudatos rejtegetés. -
GoWból is alig jött valami aztán tudjuk mi lett belőle. Én nem félek attól, hogy ez szar lenne. Majdnem 6 éve csinálják és infamousokban is jó a gameplay
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.10. 19:16:11 -
Jól, csak ezt még nem sok bemutatóval bizonyították.
A nem sok = semmi
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.05.10. 19:06:02 -
Annak bizony
-
Köszönöm, akkor alighanem be lesz ruházva rá :) -
sgfool #106392 Teljes mértékében egyet tudok érteni a leírtakkal, számomra nagyon kellemes csalódás lett. Szuper VR cím lett, amit bizony nagyon meg kell becsülni PsVR fronton -
Evoluti0N #106391 Le tudom írni neked én is. Játszottam a PC verziót megjelenés után nem sokkal. Így mondjuk a PSVR verzióval nincs tapasztalatom, de a PSVR subredditen olvasottak alapján jól sikerült.
Szóval a gameplay loop így néz ki: Van egy bázisod, ahol alszol, craftolsz, fejlesztesz. Emellett van több nagyobb terület, ahova el tudsz utazni. Ezek a nagyobb területek úgy oldódnak fel, ahogy haladsz előre a sztoriban és bármikor vissza tudsz menni egy korábbira. Egy in-game nap egy helyet tudsz felfedezni. Minden nap után több lesz a zombi. Ezeken a területen tudsz mellékküldiket csinálni, főküldiket, valamint lootolni.
Ami az ellenségeket illeti: zombik és emberek (minő meglepetés :D). Érdemes közelharci fegyvereket használni, mivel a lőfegyverek odavonzzák az ellenségeket. A lopakodás szóval jó megoldás. Főleg, ha több emberi ellenséggel állsz szemben. A fizika remekül ki lett dolgozva. A fegyvereknek súlya van. Szóval rendesen meg kell őket suhintani. Emellett megfoghatod a zombik fejét, ellökheted őket, a fegyver beleszorulhat az ellenségek fejébe. Valamint bármit megfoghatsz és ütheted vele az ellenséget, ha elég éles, nehéz, akkor meg fogod ölni vele. Vannak döntési lehetőségek is. Többfajta bejezés van és ezt a cselekedeteid alapján tudod változtatni, valamint párbeszédek alatt is ki tudod választani, h mit mondj.
Nekem személy szerint nagyon tetszett. Az egyik legjobban kidolgozott VR játék. Olyan fizikával és interaktivitással, ami a jövőben VR standard kell, h legyen.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.05.10. 13:10:47 -
Akkor hívjuk ide az észlényt? :P
-
Ez egy fontos kérdés. ;) -
Hogy Ellienek mekkora a bimbaja?
-
Ez nagyon faszán hangzik. -
Háha érdekel valakit - fülesek -
Eran csináltak egy topikot, ahol összeszedték eddigi Tsushima infókat. Sok mindent nem tudtam én se és baromi jól hangzik
Main stuff:
It’s an open-world samurai adventure.
The game is grounded and realistic. There's no supernatural elements in this game.
The game is a original work of fiction they are not rebuilding history stone by stone.
Ghost of Tsushima is huge – the biggest game Sucker Punch has ever made by a wide margin.
You can play the game with a Japanese voice track. Even with a cast of mostly native Japanese speakers, they still have a dialogue coach for the game for authentic ancient Japanese.
No branching narrative
The game launches July 17th
Story
Jin was raised and trained in the ways of the samurai. When the Mongols handily defeat the samurai forces, Jin’s world is shattered. He is faced with the most difficult decision of his life: honor the tradition and customs of his samurai upbringing and maintain a fight he cannot win, or deviate from his samurai path to protect the island and its people by any means necessary. In his quest to reclaim Tsushima, Jin must seek the guidance and support of old friends and new unlikely allies. He must break away from tradition, become a new kind of warrior, and protect what’s left of his home at all costs.
The World:
There a lot of stories in the game that you may not find them all.
The game will feature NO waypoints
There are many side characters in the game, most which have sidequests.
Jin will learn new things from NPC quests
Each area in the game has a different theme. That reflects to different stories and narrative themes for each area. The name of the area on the demo is "The forest of no return". Features betrayal stories with darker tone
You will roam vast countrysides, explore billowing fields, and tranquil shrines to ancient forests, villages and stark mountainscapes,bamboo forests to the urban center of ornate castles
They want to give players alot of navigational options ,we seeing horse riding, parkour and Jin swinging with the grappling hook so far
Dynamic time of day and weather , we seeing snow, and rain areas so far
Simulated clouds. All dynamic, not painted, never going to be seen twice
Procedural skies and procedural sun break tech
If you roll around a lot in the mud you will be completely cover. If it starts raining it washes away all the mud and blood
“Movement” is the environment theme, expect everything to move - blowing trees, windy fields, falling leaves
If you see something and you expect to be able to climb on it, then we want you to be able to climb on it
Combat:
The theme of the combat is “mud, blood, and steel”. They want a feeling of intensity and danger in the combat
Combat system can scale all the way up from a one-on-one combat with a worthy opponent all the way up to dealing with a horde of Mongols
Master the bow to eliminate distant threats with lethal precision
Develop stealth and deception tactics to disorient and ambush enemies with surprise attacks
An adaptive landscape and organic approach to combat makes Tsushima the perfect playground for mixing and matching skills, weapons, and tactics to find the perfect combat blend for your play style
As Jin’s story unfolds, versatility and creativity will become your greatest weapons.
You can customize your katana
They want every swing to feel real, so every hit that connects leave a scar.
There is a progression system. Jin has learned to use a grapple hook but this is not part of his samurai training. He’s had to learn new tricks to silently kill the Mongols
Duels in the game is going to be very narrative base they want to build the tension, each duel will be around some unique element like the red tree
The square button will swing your sword
You can kill an enemy with a single strike from the blade if you hold the triangle button and release it at the right moment
You parry with L1
You can clean your blade with a button
Τhe chain assassinations we seen in the trailer you must hit the button at the right time to go to the next one there is a time period
Assassinations are one of the tactics you can use. There’s a fear factor here. If you do successfully assassinate someone then it stuns the other enemies around you and gives you an opportunity to perform follow-up attacks
You can perform horseback assassinations
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.05.10. 01:38:43 -
Meséllj róla kérlek, mert én is szemezek vele. Vannak fagyi-kontrollerek is, de soha nem használtam, nehézkes tölteni, és belőni, de szívesen tolnám velük egy jó játékkal. -
Evoluti0N #106383 Okos dolog. :D